Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#901 8. 1. 2012 16:39

majkafa
Host

Re: věkový rozdíl mezi partnery

Taky si myslím, že to není zrovna o věku ale jen o tom kterém konkrétním muži.

#902 8. 1. 2012 18:42

sandra
♥♥♥♥♥♥-

PINDULI napsal(a):

Ahoj holky... tak jsem k Vám opět zavítala.

Řeknu Vám, že vztah z klukem stejně starým ... nějak si s nimi nemám moc co říct. ALE nyní jsem se seznámila s chlapem o 17 let starším. A po prvním rande, které bylo fajn a druhé? Nádherná romantika, výřivka.... prostě to co by mladšího kluka ani nenapadlo, natož aby to zrealizoval.
A popravdě? Sex byl až ráno..... jinak byla romantika ;-)

Domluvili jsme se, že se ještě uvidíme... jen teď vlastně nevím co dal.... Odjela jsem od něj dnes dopoledne, kdy mi udělal snídani a je ke mě moc hodný.

Mám čekat až se ozve sam? Nebo mu napsat? Nechci to pokazit.... tohle opravdu ne ;-)
Přiznávám, že mě trochu očaroval ;-)

Ano, počkala bych, až se ozve on.

Není tady

#903 28. 1. 2013 17:33

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Taky jsem mela starsiho manzela a to o 34 let.Kdyz jsme se poznaly ,me bylo 20 let a mi 54 let .Vydrzely jsme to spolu skoro 8 let .Z toho jsme byly 6,5 roku manzele.Neklapalo to,zacal se mi hnusit  ,nadaval mi do hloupe zenske.Byla jsem s nim strasne nestastna ,nasledky toho vztahu mam jeste ted .Nakonec jsem se nastesti rozvedla .Nikomu takovy velky vekovy rozdil nedoporucuji...

Upravil(a) mikuelini (5. 7. 2013 19:17)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí