6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky si myslím, e to není zrovna o věku ale jen o tom kterém konkrétním mui.
PINDULI napsal(a):
Ahoj holky... tak jsem k Vám opět zavítala.
Řeknu Vám, e vztah z klukem stejně starým ... nějak si s nimi nemám moc co říct. ALE nyní jsem se seznámila s chlapem o 17 let starím. A po prvním rande, které bylo fajn a druhé? Nádherná romantika, výřivka.... prostě to co by mladího kluka ani nenapadlo, nato aby to zrealizoval.
A popravdě? Sex byl a ráno..... jinak byla romantika ;-)
Domluvili jsme se, e se jetě uvidíme... jen teď vlastně nevím co dal.... Odjela jsem od něj dnes dopoledne, kdy mi udělal snídani a je ke mě moc hodný.
Mám čekat a se ozve sam? Nebo mu napsat? Nechci to pokazit.... tohle opravdu ne ;-)
Přiznávám, e mě trochu očaroval ;-)
Ano, počkala bych, a se ozve on.
Není tady
Taky jsem mela starsiho manzela a to o 34 let.Kdyz jsme se poznaly ,me bylo 20 let a mi 54 let .Vydrzely jsme to spolu skoro 8 let .Z toho jsme byly 6,5 roku manzele.Neklapalo to,zacal se mi hnusit ,nadaval mi do hloupe zenske.Byla jsem s nim strasne nestastna ,nasledky toho vztahu mam jeste ted .Nakonec jsem se nastesti rozvedla .Nikomu takovy velky vekovy rozdil nedoporucuji...
Upravil(a) mikuelini (5. 7. 2013 19:17)
Není tady