misha88 — 17. 4. 2006 18:44

-

Luca — 17. 4. 2006 19:01

Ahoj, já mám zkušenost takovou: chodila jsem od 17 s klukem který byl o 6 let starší, nezdá se to moc. Klapalo to celkem v pohodě, vždycky jsem si rozumněla se staršíma. Pak to ale začalo nějak skřípat, nemyslím jen jeho chorobnou žárlivost,ale byl už by nejraději trochu klidný život, uvažoval o dětech. Já jsem chtěla jít na výšku a poznat i jiné kluky. Nakonec jsme se rozešli, a já utekla na školu do Brna, protože rozchod byl hrozný.......
Bylo mi 19 jemu 25, ale on neměl v životě pořádný cíl ani nic zajímavého před sebou. Nehodili jsme se k sobě. A teď můžu říct, že rozchod bylo to nejlepší co mě s ním podkalo. Mám nového přítele, poznala jsem za tu dobu pár kluků.... a moje naivita zmizela. Dalo mi to spoustu zkušeností. On? Zase si našel 16, protože inteligentní holky rovny jemu, by ho nechtěly....
Samozřejmě nechci srovnávat toho tvého s bývalým, jen píšu svou zkušenost :)
A jestli můžu poradit, zamysli se  nad tím, jestli ve 21 (tolik je teď mi) chceš prát špinavé trenky a ponžky, nepoznat víc kluků (pro možnost srovnávání :D ) a třeba se starat o miminko. Já teda chci ještě pár let počkat :)
Ale jestli se opravdu tak milujete a chceš se o něj starat pak vám přeju hodně štěstí.....

Zuzina — 17. 4. 2006 19:06

Ahoj Misho, jsem úplně ve stejné situaci jako ty. Když jsem s přítelem začala chodit, tak mi bylo 18 let a příteli 29. Nyní jsem na vysoké škole, bydlíme spolu a všechno nádherně klape. Momentálně jsem ve třetím ročníku a začali jsme plánovat miminko. Myslím, že nic není problém. Všechno určitě zvládneš. Taky to bylo ze začítku pro mě těžké. Musela jsem se naučit starat se o domácnost a ještě při tom studovat. Dneska s tomu zpětně směju. Všechno mi příjde samořejmé. Vím, že když nenavařím, neuklidím, nevyperu, ... tak to za mě nikdo neudělá. Jsme ale přece ženské a ty když chcou něco dokázat, tak to zvládnou.

Nekoukej do budoucnosti- třeba bude Tvůj přitel i v padesáti vypadat mladě
Držím Ti pěsti abys to všechno zvládla

misha88 — 17. 4. 2006 19:18

.

Rybička — 17. 4. 2006 19:41

Můj přítel je o 16 let starší a je nám fajn jako nikdy předtím. :) Sice jsem to ze začátku poslouchala ze všech stran, že je to velký věkový rozdíl a že narazím, ale musím říct, že o věku to opravdu není. I dvacetiletý kluk může mít názory jako starý děda a naopak. Záleží na povaze.
S miminkem je to na Tobě, jak to cítíš. Když bude všechno v pořádku a budete oba chtít, tak proč ne... To je ale ještě brzy na to to řešit. Nelam si s tím teď hlavu a užívej si života. Až ta chvíle za 3-4 roky přijde, tak sama budeš vědět, jestli jsi na to připravená nebo ne. Držím palečky, ať Vám to klape i nadále.:)

Leila — 17. 4. 2006 20:07

Nevím, co řešíš-máš člověka, který tě má rád, chce s tebou žít, mít dítě.
Pokud už teď řešíš, jestli nebude vypadat jako dědeček dětí, pak to asi nemá vůbec cenu.

Mně spíš připadne divný, když je ten věkový rozdíl naopak. Tzn. žena o hodně starší. Jeden případ mám v okolí- žena 41, muž 28. Když jdou s dvouma dětma ven, vypadá to, jako by šla matka se třema. Ten její partner vypadá hodně mladě než na 28, tak vypadá jako její syn.Tak tohle mně přijde divný, ale naopak teda vůbec ne.

Zuzina — 17. 4. 2006 21:13

Míšo, klidně mi napiš na mail. Ráda Ti zodpovím všechny otázky. U mě to bylo podobné. Mamka byla sice úplně v poho, ale taťka to nějak neuměl rozdýchat. Ale neboj, všechno jde zvládnout. Okolí si zvykne. A pamatuj: dělej to, co myslíš, že je správné, ne to, co chce okolí. Máš přece svůj rozum. Snaž se to mamce vysvětlit. Určitě to pochopí, ne hned, chce to určitě čas.(můj přítel taky vypadá, že mu je pětadvacet)

misha88 — 17. 4. 2006 21:28

.

Leila — 17. 4. 2006 21:38

Misho88, už jsem vdaná nějaký ten pátek :-), jsme zhruba stejně staří - manžel je o šest měsíců mladší, což se nedá považovat za rozdíl.

destinn — 17. 4. 2006 23:35

Kamarádce je 21 let a od sedmnáct chodí s člověkem, kterému je dnes padesát. A je strašně šťastná.

Pavlik — 17. 4. 2006 23:42

Můj první manžel byl o 16 let stařší. Ze začátku žádný jiný problém kromě okolí jsem neměla. Byli jsme spolu 12 let a věkový rozdíl je již po třiceti a při malém dítěti opravdu znát. Rozvedli jsme se, ale otázou je jestli by chom se nerozvedli i bez věkového rozdílu. Po svojí třicítce jsem ho pociťovala ve všech stránkách společného života. A ty řeči o mladistvém zjevu a atd znám, stejně si nikdo nedá říct, když je zamilovaný. Já taky ne. Můj druhý manžel je o šest a půl roku mladší a po deseti letech stále super, tak uvidíme.

Ela.. — 18. 4. 2006 7:57

Rybička napsal(a):

Můj přítel je o 16 let starší a je nám fajn jako nikdy předtím. :) Sice jsem to ze začátku poslouchala ze všech stran, že je to velký věkový rozdíl a že narazím, ale musím říct, že o věku to opravdu není. I dvacetiletý kluk může mít názory jako starý děda a naopak. Záleží na povaze.
S miminkem je to na Tobě, jak to cítíš. Když bude všechno v pořádku a budete oba chtít, tak proč ne... To je ale ještě brzy na to to řešit. Nelam si s tím teď hlavu a užívej si života. Až ta chvíle za 3-4 roky přijde, tak sama budeš vědět, jestli jsi na to připravená nebo ne. Držím palečky, ať Vám to klape i nadále.:)

Měla jsem manžela o 18 let staršího. Zpočátku idyla, imponovala mi jeho vyzrálost atp. Pak přišly děti a s nimi i zlom ve vztahu, tam, kde jsem já měla energie nadbytek, on už chtěl svůj klid, děti mu vyloženě vadily, dětský křik, jejich hry ..  Já chtěla jít někam za kulturou, on raději posedět si s kamarádama v zakouřený putyce..  Po dvouletém žití na hromádce a pětiletém manželství jsme se rozešli.

janyka — 18. 4. 2006 14:12

Já nenapíšu názor na věk , jen mě zaujala jiná věc , píšeš , že přítel bydlí stále s rodiči a plánujete bydlení tamtéž . Já bych trvala na samostatném bydlení . Mám švagra - 32 let taky bydlí doma , má známost , no , přece jen jsou chlapci zvyklí , že se maminka postará , pomůže , ona má taky stálý zájem o péči , mě by to lezlo na nervy . I kdyby byl byt oddělený . Pokud jeho maminka není nadprůměrně tolerantní a taktní mohly by ti některý věci později taky vadit a jsou pak zbytečné rozpory . (Zkušenost).Až budete mít děti , jistě bude mamince mezi 50 -60  a jestli bude mít taky stálý zájem - nic proti - budeš muset obhajovat svoje výchovné postupy a názory . Vysilující .

Ela.. — 18. 4. 2006 18:13

destinn napsal(a):

Kamarádce je 21 let a od sedmnáct chodí s člověkem, kterému je dnes padesát. A je strašně šťastná.

Možná je strašně šťastná, že spolu chodí, nikoliv již delší dobu žijí. A až přijdou děti .. :|  Ono zamilovanost s růžovými brýlemi, vidění se občas a realita každodenní všednosti a denně spolu kdykoliv s jakoukoliv náladou jsou dvě diametrálně odlišné věci.

Majla — 18. 4. 2006 18:22

Mám s tím zkušenosti od kamarádky. Ona nastoupila na vysokou a jejímu přítely bylo asi 27. Rozdíl 8 let. Musím říct, že teď je ve druháku a zatím jim to klape. On by sice už chtěl rodinu,ale dohodly se, že nejmíň do bakaláře vydrží a pak se uvidí.Přece jenom je u mužů ten věk, dokdy mohou mít dítě vyšší, takže čas mu neuteče a kvůli ní si počká. Ale možná bych řekla že on je mezi chlapy vážně světlá výjímka. Jinak co s etýče velkého věkového rozdílu mezi partnery, nic proti tomu nemám, ale je fakt, že nedávno jsem viděla15 letou dívku, které chodí s 30 mužem a vypadalo to dost " úchylně". To mi přišlo zvláštní.

misha88 — 18. 4. 2006 18:53

.

maggie — 18. 4. 2006 21:35

Manžel je o 8 let a 4 měsíce starší. Poznala jsem ho v šestnácti, letos mi bude 32, jemu je již 40. Prvního kluka jsme si pořídili hodně brzo - v porodnici mi bylo 3 dny po porodu 19 let...
Naštěstí si rozumíme, ale když to vezmu od základu, tak jsme každý úplně jiný... taky to trvalo nějakou dobu než jsme se sladili na stejnou vlnu.

Krista — 19. 4. 2006 10:17

Mám přítele o 14 let staršího. Spolu jsme již jedenáctý rok a můžu říct, že bych neměnila (naši to rozdýchývali dost dlouho a myslím, že dodnes s tím smíření nejsou ).
Vždy jsem si rozuměla se staršími "kluky". Takže hlavu vzůru a nebát se, vždyť žijeme jen jednou a svůj život...  :) :) :)

Rhea — 19. 4. 2006 11:26

Mně je 30 a manželovi 45 let.  Jsme spolu 8 let. Máme 2 děti a čekáme třetí. První jsme měli, když mně bylo 22 let. Vcelku nám to klape. My spíš máme problém, že manžel musí jezdit hodně za prací, takže přes týden nebývá doma. Proto jsem si asi potom vzácní a ani se moc nehádáme. Zvláštní je, že tím netrpím ani tak já, jako on odloučením od rodiny. Vždycky se mu moc stýská. Manželskou krizí jsme prošli nedávno, ale to není ve věkovém rozdílu. Ta nemine nikoho. Důvodem bylo právě manželovo dojíždění za prací. Pořád měl strach, že když nebude doma, tak se poohlídnu po někom jiném, kdo se mnou bude trávit více času. Ale já ho miluju a nikdy mě to ani nenapadlo. Nezáleží na věkovém rozdílu, ale na toleranci obou lidí. Moji rodiče jsou od sebe o 9 let a jsou spolu už 31 let.

Vanda55 — 19. 4. 2006 11:36

Musim se pridat k teto debate. Mam partnera o 21 let starsiho (ja 27 let, on 48 let). Zijeme spolu 4 roky a je nam fajn. Myslim, ze rozdil 12 let neni neprimereny. Jak znamo, muzi vetsinou vypadaji lepe dele a tak myslim ze az Tobe bude 38 a partnerovi 50 let, nebude rozdil az tak znatelny. Jinak mam jeste jednu pripominku. V mem predchozim vztahu byl muj pritel starsi o 7 let. Dnes je mu 34 let a ve srovnani 48letym chlapem ktery sportuje je tento relativni mladik (nesportovec) naprostym zoufalstvim. Takze neni vse jen o veku.

Vanda55

M — 19. 4. 2006 19:37

V mých 15-ti jsem chodila s o 23 let starším mužem, ale byli jsme od sebe daleko (myslím bydlištěm), tak si našel nějakou devatenáctku v Praze. Byli jsme spolu skoro rok. Teď už jsem 3/4 roku s o 10 let starším přítelem (za pár dní mám 17), máme společný byt a už si vůbec život bez něj nedovedu představit. Nechápu např. spolužačky, které chodí s vrstevníky, v tomto věku jsou kluci "ucha" :). Ale toť můj názor. Mně vyhovuje, když čekám s večeří, až přijde z práce a ne čekat na zastávce tramvaje, až přijede ze školy a jít na hodinu do parku. Já jsem naprosto spokojená.

misha88 — 19. 4. 2006 19:53

.

Aniččka — 19. 4. 2006 20:01

misha88 napsal(a):

Ahoj...jo ještě když už jsme tuhle diskuzi tak pěkně rozjeli..a vetšinou sem píšete ty,co zkušenosti se starším partnerem opravdu mají, co kdyby se nám taky ozvala některá,co má doma muže třeba mladšího-o deset,dvacet let...M

Myslím, že na věku vůbec nezáleží, spíš záleží na lásce, toleranci a trpělivosti naslouchat jeden druhému.

misha88 — 19. 4. 2006 20:25

.

Gabrielle — 20. 4. 2006 15:33

...

misha88 — 20. 4. 2006 18:18

.

misha88 — 21. 4. 2006 19:29

.

Světluška — 21. 4. 2006 21:46

Ahojky my jsme od sebe 8,5 roku seznámili jsme se když mě bylo 17 a jemu 26 teď jsme spolu úžasných dvanáct let máme dvě děti a jsme docela šťastni.Ale co mě vždycky dostane je to když mi řekne:"já když jsem šel do učení tak ty si šla do první třídy"přemýšleli jste otom někdy takhle?

misha88 — 21. 4. 2006 21:50

.

Světluška — 21. 4. 2006 22:00

první jsme měli když mi bylo 23 a jemu 31,5 takže asi šest let po tom co jsme se seznámili.

kukusa — 23. 4. 2006 16:19

Ahoj holky, nelamte si hlavu s věkovými rozdíly. Já věřim na osud. Osud mi dal o dvacet let staršího partnera, čekáme spolu mimčo a klape nám to skvěle.

Iwett — 23. 4. 2006 21:49

Gabrielle napsal(a):

Tahkle diskuze mě moc zajímá. Taky mám přítele staršího o 15 let (je mi 28, jemu 43), jsme spolu 5 let. Bydlíme spolu rok a celkem v pohodě, čekala jsem, že srážky mezi námi budou ostřejší, jsme oba tvrdohlaví. Komplikace občas plynou z toho, že přítel nerad mění cokoli ze svých zvyklostí a je většinou na mě se přizpůsobit - já bych zase spoustu věcí dělala ráda jinak - jak jsem zvyklá z domova.. :dumbom:

A co vy, měly jste někdy pocit, že vás vaše mládí oproti partnerovi znevýhodňuje?

Matka si vzala otčína o 17 let staršího a myslím, že pro mě a pro bráchu neměl moc pochopení (slabé slovo) Byl velmi žárlivý na matku, vnímaly jsme to jako děti velmi silně. Mám pocit, že matka vedle něho rychle zestárla...

misha88 — 25. 4. 2006 16:27

.

Gabrielle — 25. 4. 2006 16:58

misha88 napsal(a):

Co vy?Jo a máte dětičky Gáby??

ještě ne, ale chceme. Tak za rok, až budeme mít vlastní byt (a hypotéku na něm :cool: )

misha88 — 25. 4. 2006 20:03

.

aannddyy — 26. 4. 2006 11:45

Čaute taky mám partnera o 26 staršího.Kalpe nám to báječně a jsme spolu už 6 let. Nemohla bych si vedle sebe představit nikoho jiného. Mooocinky se máme rádi.Tak nevěšte hlavu

diana — 26. 4. 2006 13:13

aannddyy napsal(a):

Čaute taky mám partnera o 26 staršího.Kalpe nám to báječně a jsme spolu už 6 let. Nemohla bych si vedle sebe představit nikoho jiného. Mooocinky se máme rádi.Tak nevěšte hlavu

Tak si to nejak neumim predstavit.... me je ted 44 a memu partnerovi uz by bylo 70!!! :usch:
Citim se na svuj vek hodne mlada a libi se mi muzi stejneho veku nebo mladsi. Ale je to k vzteku, protoze ty chteji mladsi protejsky a tak na me zbyvaji jen stary dedci. Takze radsi zustanu sama... :butter:

Vlaďka — 26. 4. 2006 13:37

misha88 napsal(a):

Ahoj...jo ještě když už jsme tuhle diskuzi tak pěkně rozjeli..a vetšinou sem píšete ty,co zkušenosti se starším partnerem opravdu mají, co kdyby se nám taky ozvala některá,co má doma muže třeba mladšího-o deset,dvacet let...M

Nemám osobní zkušenost, ale švagr (36) má družku, která vloni oslavila padesátiny. Ona má dvě dospělé děti a vnučku. Spolu mají čtrnáctiletou holčinu a jsou naprosto v pohodě. Chodí s vnučkou po městě a holčina mu říká dědo. Cizím je to divné, rodina si zvykla. Nejtěžší to bylo asi pro tchyni, protože její "snacha" je o pár let mladší než ona.

Helča2 — 1. 6. 2006 21:45

Ve 27.letech ( rozvedená se 7. letou dcerou) jsem si vzala 39.letého muže, máme 9. letého syna a vztah fungoval pouze do mého otěhotnění. Když bylo synovi 9. měsíců odešla jsem od něho. Vše bylo špatně, špatně jsem kojila, špatně přebalovala, špatně vařila, apod. Bil mě i mojí dceru. Jeho matka byla nejlepší. Dnes mi je 38.let a mému příteli 27.let. A vše funguje, nikdo mě nechce předělávat k obrazu svému. Pět let jsem byla sama a ,,uhnal,, mě vlastně  kolega z práce. Víc jak půl roku jsem ho odmítala, hlavně pro jeho věk.Pak jsem byla 6. týdnů v nemocnici a on za mnou každý den chodil, nosil mi vitamíny,časopisy,jídlo,džusy,apod.,pomáhal mi s dětmi. Vzala jsem ho na milost :-)))  a už nám to skoro 3. roky skvěle funguje. Já vypadám prý na 32 a on na 30. let. A protože moje matka vypadá v 55.letech na 45, nemám strach, že budu vedle přítele vypadat jako ,,vykopávka,,.

dzifdayly — 6. 6. 2006 14:22

Ahoj po zkušenosti se starším partnerem a jeho odchodu mě taky doslova uháněl o hodně mladší - a taky jsem to vzdala a tak jsme spolu už 9měsíc a zatím jsem nelitovala.Asi je to tím že se nesnaží mít navrch z pozice věku.Nevím jak to dlouho vydrží ,ale to neřešíme a žijeme teď.

carlo — 7. 6. 2006 1:12

dzifdayly napsal(a):

Ahoj po zkušenosti se starším partnerem a jeho odchodu mě taky doslova uháněl o hodně mladší - a taky jsem to vzdala a tak jsme spolu už 9měsíc a zatím jsem nelitovala.Asi je to tím že se nesnaží mít navrch z pozice věku.Nevím jak to dlouho vydrží ,ale to neřešíme a žijeme teď.

Tak tohle byl presne muj pripad. Mela jsem starsiho partnera o 13 let a pak jsem randila skoro 2 roky s klukem o 13 let mladsim. Bylo to prima, neresila jsem to, bylo to uplne o necem jinem. Pripadala jsem si jak pubertacka. Na rozchod nerada vzpominam, prijit to muselo, jsou tu mladsi a dravejsi devcata. Bylo to smutne a ponizujici.
Dneska uz jsem vdana, ale stale rada na ty roky vzpominam.:hjarta::hjarta: a hlavne toho nelituji.:kapitulation:

dzifdayly — 7. 6. 2006 14:01

Tak já si teda myslím,že to asi bude smutný,ale že se na mou stranu postaví rozum,a řekne mi bud ráda za ty hezký a zábavný chvíle,ale věděla jsi to od začátku tak ho nech jít má na to právo.ON je o 24let mladší.

Gabrielle — 5. 10. 2006 16:23

...

misha88 — 5. 10. 2006 16:39

.

vydrychka — 5. 10. 2006 22:57

Mám přítele staršího o deset let, což zas není tolik, ale zezačátku mi to připadalo docela hodně (začali jsme spolu chodit když mi bylo 20, teď je mi 25). Moji i jeho kamarádi si z toho dělají legraci dodnes (což je ale taky i díky tomu že vypadám o pár let mladší a občas ještě musím ukazovat občanku když chci koupit víno ke kamarádce :-), 
ale už jsem si zvykla, naopak si dokážu vedle sebe představit klidně i někoho ještě strašího. V osmnácti jsem dva roky chodila se stejně starým klukem a byla to hrůza, vadilo mi že se na něj vůbec nemůžu spolehnout, byl tak bezradnej a nesamostatnej........i když to je určitě hlavně ve výchově.

misha88 — 5. 10. 2006 23:28

.

Judinka — 6. 10. 2006 15:04

Je to individuální, někdo je fakt už ve třiceti konzervativní a těžkopádný "stařík" a znám 60letého "mladíka", který se sice poněkud stylizuje, ale je fakt, že se přátelí se samýma mladšíma lidma, cca ve věku svých synů, lozí po horách i po nížinách, ba šplhá po umělých horolezeckých stěnách, snad i skalách, je pro každou srandu, rozumí PC a mobilu víc, než někteří lidi o polovinu mladší...:vissla:
Stejné různosti můžou být i v soužití. Některé děvče se se starším partnerem doslova zahrabe a předčasně zestárne, zatímco starší partner rigidně lpí na svých předpotopních názorech a způsobech a jiná má prostě duší vrstevníka..I vzhledem mnozí přes 50 let předčí zchátralé třicátníky...
Ale....je to opět nespravedlivě jendostranné: párů, kde je o dost starší muž je hafo, a co naopak? Napiště své zkušennosti, též se připojuju s prosbou..

vydrychka — 6. 10. 2006 18:32

Ahoj Miško,
problémy určitě máme, ale spíš bych řekla že to souvisí s povahou nás obou. Jedna věc co mě napadá je bydlení které jsme řešili před rokem, jelikož on od svých 18let bydlel sám a zcela mu to vyhovovalo, neviděl jediný důvod proč bychom měli začít bydlet spolu. Mě to už přišlo trochu uhozený a hlavně dost nepraktický čtyři roky za ním jezdit s igelitkou v baťůžku se spodním prádlem na druhý den, čekala jsem pořád kdy mi nabídne jestli bych se k němu nechtěla nastěhovat a ono nic, zeptala jsem se ho tedy já a on souhlasil. Sice jsem si to takhle nepředstavovala, připadala jsem si trochu jako jeden náš rodinný přítel který k nám když jsem byla ještě dítě kdysi přišel na návštěvu, lehce se pozdržel na týden a nakonec když začal rodičům zasahovat do výchovy dětí (mám ještě bráchu), přepínat televizi a konzumovat jednoho lahváče za druhým  tak ho museli rodiče vyhodit. Mluvili jsme o tom spolu, prý ho to nikdy nenapadlo že bych s ním chtěla bydlet, tudíž mi to nikdy ani nenabízel. Je to asi těžký když člověk žíje takhle dlouho sám a najednou si má zvykat s někým žít. Zatím to docela klape,
těžko říct jak to bude za pár let. Přítel je k tomu našemu vztahu trochu skeptický, myslí si že si stejně jednou najdu někoho mladšího.....taky už se párkrát v životě hodně zklamal, takže už je opatrnější, možná proto to bydlení. Nechce se moc vázat, což mi zas tak nevadí, já jsem zvyklá si víceméně dělat co chci, mám spíše kamarády než kamarádky, hodně koníčků, v létě jsem byla sama na dovolené a vadilo by mi kdyby mi to někdo vyčítal. To bydlení mi ale vyhovuje, je to hrozně hezký mít něco společnýho, nevím jak to přesně popsat. Co se týče dětí, tak zatím o nich neuvažujeme, já bych chtěla tak ve 30ti, ale pochybuju že on je chtít bude. Chce si prý ještě užívat a cestovat, plánujeme že budeme cestovat spolu, ale já se snažím se toho zas až tak nedržet, vždycky když jsem si něco hodně naplánovala, tak to dopadlo úplně jinak. No, teď na to koukám, napsala jsem to dost zmateně a ani nevím jestli to má nějaký smysl, jsem v práci a vymýšlím blbosti.   
To co napsala Judinka je určitě pravda, já jsem se paradoxně zahrabala s tím bývalým který byl stejně starý jako já, jeho maminka byla hrozně hodná ženská, ale bohužel toho mýho bývalýho příšerně rozmazlila, takže měl pocit že je středem světa a všichni včetně mě se k němu budou podle toho chovat. Už v těch 18ti letech měl strašně negativní postoj k životu, dostávalo mě to do depresí. Pořád jsme se jenom hádali, dokonce jsme se i poprali, ten člověk mě úplně duševně vycucnul. Celý ty dva roky jsme jenom vysedávali po hospodách, jak dědek s bábou. Byl daleko "starší" než můj nynější přítel, možná dnes i vzhledem!

misha88 — 6. 10. 2006 20:19

.

dendrobie — 6. 10. 2006 21:28

Můj první manžel byl starší o 3 roky a po 11 letech jsem se rozvedla. Pak jsem poznala mého druhého manžela, o 18 let staršího a bylo to krásné manželství, o takovém vztahu jsem vždycky snila a jsem šťastná že jsem takový vztah poznala. Byli jsem spolu skoro 25 let. Bohužel mi před 4lety zemřel. Nevím jestli se s tím vůbec někdy vyrovnám. Zattím se mi to nepodařilo.:grater:

vydrychka — 6. 10. 2006 21:30

Je hezký že vám to klape, ty návyky, jak píšeš mi některý vytáčej doteď, u některých teď nechápu že jsem se s tím  v minulosti vůbec zaobírala. Snad vám vydrží i ta chuť do společnýho bydlení, já jsem si to vždycky tak představovala jak se mě na to zeptá, že už by se mnou chtěl žít, no, asi bych se nedočkala. Nakonec ho budu ještě žádat o ruku:-)

misha88 — 6. 10. 2006 21:41

.

misha88 — 6. 10. 2006 21:44

dendrobie...to je mi líto...zůstane ti ve vzpomínkách..a jenom těch dobrých:)

vydrychka — 6. 10. 2006 22:28

Bydlíme spolu jeden rok, ale připadá mi to jak čtvrt roku, nějak hrozně rychle to utíká. Zatím je to dobrý, i když se hádáme o trochu víc než když jsme spolu nebydleli, to nebylo o čem. Stěhovala jsem se k němu do 2+1, teď jsme se museli provizorně přestěhovat do garsonky, kvůli úpravám v baráku, bála jsem se že to bude neúnosný, takovej malej prostor pro dva, ale dá se to, mám tam dokonce i obří akvárko se strašilkama! Jo, trochu mě to někdy mrzí, že jsou ty chlapi takový laxní (snad ne všichni), např. když jsme spolu chodili první rok tak zapomněl že mám svátek, já jsem myslela bůhví jaký má schovaný překvápko když to tak dlouho tají a on se mě pak zeptal proč jsem mu to neřekla dopředu, že budu mít svátek, že si to prostě nepamatuje. Teď už si z toho dělám legraci a připadá mi to směšný, ale tenkrát mi to bylo líto. A tak je to se vším, i s tou nabídkou bydlení.
Co studuješ?

misha88 — 6. 10. 2006 22:32

.

vydrychka — 6. 10. 2006 23:06

Miško, já už mám 7 let po maturitě, makám jak barevná ;-)  Držím ti palce ať tu maturu zmákneš, mě se o tom zdá i po těch letech! Tím tě nechci nijak strašit, já na to kašlala, vůbec jsem se neučila, ta škola mě nebavila. Udělala jsem to s odřenýma ušima, proto asi ty sny. Ty jsi jistě perfektně připravená :-) takže se nemáš čeho bát!

misha88 — 7. 10. 2006 9:21

.

vydrychka — 8. 10. 2006 8:57

Ahoj Miško,
nestuduju, já jsem hrozně líná se učit a taky bych asi nezvládala práci + školu dohromady. Poslední můj studijní 
úspěch byla státnice z Aj před dvěma lety, od tý doby mi asi zakrněl mozek:-)
Teď pracuju jako telefonistka, ne že by mě to nějak naplňovalo, ale není to špatný. Už jsem toho vyzkoušela dost, co ty by si chtěla dělat? A čím je ten tvůj přítel? 
Vzpomněla jsem si že moje babička a děda byli od sebe 11 let, brali se když babičce bylo 16, ale tenkrát to asi nebylo nic divnýho vdávat se v 16ti. Je to myslím 4 roky co děda zemřel, teď přesně nevím. Toho bych se bála, ne těch 11ti let, ale třeba 20, 30ti už jo, tam je ta pravděpodobnost že zůstaneš sama hodně vysoká.
Jo a jsem z Prahy.

misha88 — 8. 10. 2006 9:22

.

vydrychka — 8. 10. 2006 13:13

Já mám taky vyuč. klempíře (autoklempíře), ale dávno se tím neživí. Budeš se stěhovat k němu, asi viď? Bydlí sám? My bydlíme v baráku s jeho mámou a nevlastním otcem (v jiném patře), ale prakticky se nevídáme, ani si nepamatuju kdy jsem s nimi mluvila naposledy, jsou pořád na chatě.

misha88 — 8. 10. 2006 13:25

.

vydrychka — 8. 10. 2006 15:13

Tak to budete mít Miško bezva, už jste se bavili o tom co kdo bude mít v domácnosti na starost a tak? Já jsem tomu zpočátku nepřikládala žádnou důležitost, ale pak jsem zjistila že je dobrý se na určitých věcech dohodnout hned zezačátku, např. nákupy jsou docela sranda, když si oba myslí že jídlo přinese ten druhej a pak je v lednici akorát zima. Já mu většinou zavolám jestli nakoupil nebo mám nakoupit já, ale on mi zavolal za celou tu dobu snad 2x.
Taky jsem mu řekla hned že nebudu denně vařit, nadšenej z toho asi není, ale já to znám z toho předešlýho vztahu, mazánek si na zvyknul na hotelovou službu a nakonec abych ho prosila aby si utřel po sobě hrnek. Nechci po chlapovi aby hned startoval s utěrkou jakmile se jenom mihnu u dřezu, ale je hezký když občas pomůžou, ne?
Dělám v Praze naproti Nuselskýmu mostu telefonistku a už budu za 15 min. končit!

misha88 — 8. 10. 2006 15:25

.

markéta — 9. 10. 2006 10:36

Možná už jsem mimo téma, ale já žiju s přítelem o dvacet let starším a nemůžu říct, že by nám to neklapalo... je pravda, že některé názory nesdílíme, ale ve většině případů se shodneme a rozumíme si.On má zkušenosti a já sílu, energii a chuť do života A peníze v tom taky nejsou... jak má někdo tendenci soudit : mladá žena/starší muž = vysoká suma na kontě - předsudek jako hovado :)

Gabrielle — 9. 10. 2006 17:07

Mishko, o mimi se zatím nesnažíme, ale asi tak za dva měsíce začneme. Zrovna se totiž připravujou smlouvy na úvěr a byt a jakmile to budu mít všechno vyřízený a byt připravený k bydlení (asi tak do těch dvou měsíců), tak se na to vrhneme :dudlik:

vydrychka — 9. 10. 2006 18:15

Ahoj Miško,
jak jsi se ptala na tu náplň práce, je to pořád to samý- přepojování hovorů, odpovídání na dotazy, e-maily, atd. Nic vzrušujícího:-)
Máš doma želvy, nebo se ti jen zalíbil obrázek? Já jsem zvířecí maniak, ale bohužel se nám teď domů nic nevejde a není na to čas, mimo těch strašilek, málem jsem si v létě přivezla opuštěnýho psa z Rumunska, ale pak rozum zvítězil a nechala jsem ho osudu, stejně si to vyčítám doteď, chudák bobík...
Jak psala Markéta o těch penězích, tak s tím mám někdy taky problém, takový ty kecy jako tak to jsi to vychytala, chlapa s barákem, to tě bude živit, už je mi to jasný proč nejsi s mladym klukem, ty maj holej zadek... přitom nemá chudák ani na nový boty, ten barák už několik let rekonstruuje, koupil to jako ruinu.

misha88 — 9. 10. 2006 18:20

.

misha88 — 9. 10. 2006 18:22

.

misha88 — 9. 10. 2006 18:50

.

vydrychka — 9. 10. 2006 19:38

Tátové se nikdy nesmířej s tím že na jejich dcerušku sahá nějakej cizí chlap! Vždycky jim bude něco vadit. I když u nás je to v poho, přítel si s rodičema tyká, dřív jsme občas zašli společně na pivko, proběhlo i nějaký to brčko...
Ta práce je většinou stereotypní, ale ne tolik abych u toho usnula:-) Teď mě napadá že "přítel" je vlastně šílenej výraz, připadá mi to takový trochu směšný. Dřív jsem několikrát použila slovní spojení "můj kluk" ale znělo to ještě hůř, pětatřicetiletej kluk je kluk tak pro jednu osmdesátiletou paní co jsem znala, která říkala mojí mámě "holčičko".

misha88 — 9. 10. 2006 20:00

.

markéta — 9. 10. 2006 20:39

Miško miminko bych chtěla moc :D JE mi 23, takže mám ještě nějakej ten čas, ale už neberu antikoncepci už rok a pořád nic...takže si myslim, že si ještě asi nějakej ten rok počkam... když to nepůjde, příští rok zapojíme doktory. Ty chceš taky mimčo?

misha88 — 9. 10. 2006 21:12

.

markéta — 10. 10. 2006 9:06

Miško on dítě sice jedno má a tak druhé už moc nechtěl... přeci jen není nejmladší a navíc je dost pracovně vytíženej, ale tak nějak ho asi kvůli mě chce. On ví, že kdyby nechtěl, tak já bez dítěte nezůstanu a najdu si někoho kdo ho chtít bude, takže je to asi opravdu jen kvůli mě, ale když se o tom spolu někdy bavíme, přijde mi, že ho snad chce víc než já, ale někdy zase vůbec :dumbom: Rok je sice dlouhá doba, ale vzhledem k tomu, že na to nejdeme moc "vědecky" to ještě neni tak strašný... navíc má přítel špatné spermie,je to řidič z povolání, takže úspěšnost přirozeného početí je o to menší (ale pravdou je, že k tomu stačí jedna jediná :D)
Já pracuju doma... po škole mám už 4 roky, na vš jsem byla tenkrát líná a navíc naši nebyli zrovna v dobré finanční situaci...a tak jsem šla radši makat, ale teď bych chtěla zkusit pedagogickou aspoň dálkově...

Gabrielle — 10. 10. 2006 9:38

misha88 napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

Mishko, o mimi se zatím nesnažíme, ale asi tak za dva měsíce začneme. Zrovna se totiž připravujou smlouvy na úvěr a byt a jakmile to budu mít všechno vyřízený a byt připravený k bydlení (asi tak do těch dvou měsíců), tak se na to vrhneme :dudlik:

Ju Gabčo tak to budu pak držet palečky ať to vyjde brzo. Stěhujete se do novýho??

Jojo - no vlastně ještě nestěhujeme, teprve jsem ve fázi vyřizování potřebných smluv k hypotéce, ale snad už to bude brzo hotový. Díky za palečky, taky doufám, že to bude brzo :-)

misha88 — 11. 10. 2006 7:01

.

misha88 — 11. 10. 2006 7:04

.

Gabrielle — 11. 10. 2006 12:45

A nemáš strach z bydlení u nich? Já tedy nemám nic proti rodičům přítele, ale bydlet bych tam fakt nechtěla...

Selima — 11. 10. 2006 13:05

Podľa mňa samotný vekový rozdiel nie je až taký podstatný, dôležité je, aký je reálny rozdiel medzi partnermi, ich zrelosťou, a tak... Mne vždy imponovali skôr starší, hlavne teda museli byť naozaj chlapi, ktorí už niečím preskákali a vedia v živote čo chcú, a hrozne mi imponovalo, keď to boli selfmademani, ktorí si všetko vybojovali sami, a nie že zdedili majetky a funkcie... A teraz, keď už sa pomaly blížim k 40., začínajú sa mi páčiť mladší ;) , ale stále sú to životaschopní mládežníci, a nie nejakí mladíčkovia... Mala som priateľa o 17 rokov staršieho, aj o 8 rokov mladšieho, a faktický rozdiel medzi nimi nebol taký priepastný, ako sa zdá, keď vidno tie dve cifry. Veľa závisí aj od toho, v akej životnej fáze si ty a čo hľadáš u svojho partnera, prípadne čo očakávaš v najbližšej dobe od života. Aby ťa partner netlačil do niečoho, čo nechceš, alebo ti naopak nebránil v niečom, čo chceš.

misha88 — 11. 10. 2006 16:38

.

Gabrielle — 11. 10. 2006 16:49

Tk jestli je to dvougenerační, tak dejme tomu, že by to šlo... Moje kamarádka má bohužel opačné zkušenosti. Taky bydleli s manželem a malým synem ve dvougeneračním domě. jenže pak umřel tchán a tchyni začalo být smutno. Krátké návštěvy se zvrtly v téměř trvalý pobyt, dřívější dobré rady v neustálou kritiku všeho. Nakonec to dobře dopadlo: tchyně prodala dům, koupila garsonku pro sebe a větší byt pro ně.

Ale věřím, že u vás to nebude tak drastické...

misha88 — 11. 10. 2006 17:11

.

misha88 — 16. 10. 2006 18:19

.

Gabrielle — 17. 10. 2006 11:18

Děkuji za optání :-)
Včera jsem byla u právničky podepsat smlouvu na byt, pak jsem hodinku seděla na oveřování podpisů. Dneska jdu všechny podklady pro hypotéku odnést do banky. Už chci bydlet!!!

Jinak mám přítele na týden pryč, takže: nevařím, koukám večer na holčičí seriály a vařím si bylinkové čaje :-)

misha88 — 17. 10. 2006 17:22

.

markéta — 17. 10. 2006 17:45

Ahojky... čajíky si vařim i když je přítel doma :D ale kouká na mě vždycky tak pobaveně (nechutná mi to) :lol: a na holčičí seriály si nedám sáhnout (ulice, ordinace a letiště :D to si jde na net :lol: Ale teď poslední dobou taky není pořád doma. Dost teď pracuje(aspoň mi to říká :D) Takže jsem pořád sama doma. A co ty Miško? Odkud jsi?

misha88 — 17. 10. 2006 20:10

.

markéta — 18. 10. 2006 10:00

Jo jo :D čajařky jsme... piju maliník, kontryhel, pankrean a sem tam edemin :D Přítel jezdí autobusem u zájezdovky, takže jede většinou na dýl, nebo jezdí na výlety... zrovna dneska jel do Polska na trhy, zítra jede do Německa odvézt nějaký děti, v sobotu jede zase pro ně a v úterý jede na 4 dny na Šumavu... a to ještě dostane práci po Praze transfery z letiště a na letiště... Takže se moc nevidíme.
Jé..tak to jsi úplně na druhou stranu než já :D

Gabrielle — 18. 10. 2006 15:55

jojo, čajíčky... Když jsem u rodičů, tak za večer vypijeme ve čtyřech lidech průměrně 3 termosky (1,5l obsah)... Prostě sedím u TV nebo ležím u knížky, na  nohou teplý ponožky a srkám ty hrnky horkého čaje... Doma si zase vaříme večer heřmánkový nebo mátový čaj, nebo taky speciální "harmonický" nebo usínací bylinky...

Ze seriálů sleduju Zoufalé manželky, ty si nenechám ujít. To musí jít přítelů Eurosport stranou... A občas Letiště.

misha88 — 19. 10. 2006 16:20

.

markéta — 21. 10. 2006 17:25

Miško na Ameriku se jeď určitě podívat... je to tam jako v pohádce...nádherně modrá voda...fakt jako ze sna

Gabrielle — 21. 10. 2006 18:11

S Amerikou souhlas. Nemám to sice tak blízko jako Markéta, ale jezdíme tam několikrát do roka... A když už budeš v téhle oblasti, zajeď ke Sv. Janu pod Skalou. Teď na podzim tam jsou neskutečně krásný barvy všude kolem. Moc příjmená procházka.

P.S. Nějak jsme odběhly od tématu :-)

markéta — 21. 10. 2006 18:28

A taky do Koněpruských jeskyní

Gabrielle — 21. 10. 2006 18:48

No jasně :-) A taky na Karlštejn... Nejlépe před Vánoci, když je trochu mlha, nebo jemně sněží... A cestou z hradu si dát někde horký čaj... Ten hrad mám prostě ráda...

misha88 — 23. 10. 2006 19:30

.

Gabrielle — 24. 10. 2006 13:18

tak povídej... co nového u toho tvého "staršího " přítele :-)

misha88 — 24. 10. 2006 16:28

.

Gabrielle — 25. 10. 2006 13:52

no tak ať se nerozkoukává moc dlouho :_) ještě by mohl chytit depku z rostoucích cen... Kolegyně teď  přistavovala na baráček patro - podstoupila šílený martýria a teď říká, že by radši původní domek zbourala a postavila nový... a že by kií to vyšlo téměř nastejno..

misha88 — 25. 10. 2006 13:54

.

Gabrielle — 30. 10. 2006 17:22

nemyslela jsem tím jen předelávání příček - oni přistavovali celé patro. Ale bacha, aby nezboural nějkou nosnou a barák vám nespadl na hlavu...

misha88 — 1. 11. 2006 7:55

.

markéta — 2. 11. 2006 19:59

Holky dneska mě ten muj "dědek" milovanej požádal o ruku... já jsem tak šťastná..

Gabrielle — 3. 11. 2006 10:08

jů, to ja krásný.... :storstark:   Gratulujůůůů... A chci taky  :-)

markéta — 3. 11. 2006 11:56

Děkuju :D No já to totiž vůůůbec nečekala... navíc míváme i lepší životní období než je teď, takže jsem byla tuplovaně překvapená. Navíc jsme o svatbě zrovna extra nemluvili.

Eva36 — 3. 11. 2006 13:33

Markétko, blahopřeju. Ať vám to vyjde. Pa :par:

misha88 — 3. 11. 2006 13:57

.

markéta — 3. 11. 2006 15:58

Holky díky :)

misha88 — 3. 11. 2006 16:17

.

Gabrielle — 3. 11. 2006 16:48

já chci mít to poštěstění :-))))

misha88 — 3. 11. 2006 16:51

.

Gabrielle — 3. 11. 2006 17:05

no, stále čekáme na nejrůznější lejstra, mělo by se to vyřídit nejpozději do 15.12. A pak to trochu dát do kupy. Ale to už se začneme snažit :-)))

misha88 — 3. 11. 2006 18:09

.

markéta — 3. 11. 2006 20:21

Je gabriel to budeme dvě snažilky :supr: Doufám, že se povede brzy a nebudeš čekat tak dlouho jako my :(

misha88 — 4. 11. 2006 9:05

.

markéta — 4. 11. 2006 11:15

Já ti pořád nevim... jsem z toho na palici. V Praze dálkově pajďák vysoká neni(aspoň jsem na netu nic nenašla...)...jen střední, tak bych možná prubla to. Jednu maturu už mám za sebou, tak to snad zmáknu...ale radši bych tu vejšku... přeci jen, je pak otevřenejch víc dveří.

misha88 — 4. 11. 2006 11:28

.

markéta — 4. 11. 2006 11:43

No já bych radši voš... já se v tom internetu moc nevyznam... ale co jsem koukala, tak niččč... budu moc ráda když se na to mrkneš. Díky.

misha88 — 4. 11. 2006 20:46

.

klokan — 5. 11. 2006 0:10

No - dost tu toho zaznělo o tom, jak žijí páry, kde je žena o dost mladší, než muž... Zajímalo by mne ještě, co si myslíte o vztazích, kde je mladší muž?? Třeba i o pět, osm, deset let?? Může to fungovat?? Dle mého názoru ano.. Ale jaké jsou praktické zkušenosti? Ptám se i proto, že shodou okolností moje manželka je maličko starší, ne o moc, tam se to snad ani nepočítá, ale zažil jsem kdysi i krátký vztah se ženou o dost starší.. Zřejmě mi vždy imponovaly starší ženy, nevím... Je tu někdo, komu to funguje? A dlouhodobě?

markéta — 5. 11. 2006 9:09

Klokan - já jak víte jsem o dvacet let mladší než můj přítel, ale má kamarádka, snad nevydí, že to říkám z "druhé ruky", má přítele mladšího...sice jen o dva roky, takže nevím jestli ti to bude něco platné, ale je. Vztah jim funguje dobře, i když v zásadní otázce jasno nemají... v dítěti... jí je už 28 a jemu 26, ona by si dítě moc přála, ale on si připadá mladej. Ale to asi nebude tvůj případ :D Jinak se rozumí dobře ve všem... jde moc o to jací lidé se setkají a co mají za životní cíle... Ale o to jde v každém vztahu... takže problém ve věku nevidím. Možná jen to, když má už jeden více zkušeností a snaží se partnera vést "správnou" a hlavně svojí cestou, tak tam problém nastat může...

misha88 — 5. 11. 2006 10:19

.

klokan — 5. 11. 2006 22:36

Dobře... Díky... Pište dál... :)

Décima — 6. 11. 2006 11:09

Moje mamka byla starší od táty o 4 roky, obě babičky byly starší o 5 a 6 let a nevšimla jsem si, že by to nějak vadilo, naopak na jejich názory manželé dost dali.
Osobně si myslím, teda, já bych vztah s mladším mužem riskla tak do rozdílu do 13 let. Vztah s mužem mladším o 14let a více (mohla bych být teoreticky jeho matka), by mi přišlo, omlouvám se, jako krvesmilstvo, ale bude to asi tím, že mám syna a nedovedu si představit být v posteli s jeho něco jako vrstevníkem.

Ferda — 6. 11. 2006 15:12

jsem s manzou o 15 let..a nas vztah je super :)
na veku podle me nezalezi,zalezi na tom jak si lide navzajem sednou
a pokud se maji radi?proc ne!

markéta — 6. 11. 2006 21:02

Ferdo jsi mladší nebo starší?

Ferda — 6. 11. 2006 22:33

jsem mladsi...me je 22 manzovi 37 :)

misha88 — 7. 11. 2006 6:54

.

Gabrielle — 7. 11. 2006 9:48

ahoj Ferdo, vítám tě do klubu :-) Jak dlouho jste spolu? Myslím předsvatebně i potom...

markéta — 7. 11. 2006 10:26

No jasně Miško :D Ale koukam, že ve věkovym rozdílu vedu :lol:

annie — 7. 11. 2006 10:35

Ahoj,
tak k tomu, kdy je muž mladší než žena. Moje mamka byla o 9 let starší než můj otec. Co si pamatuju, nikdy se nehádali, rozuměli si, měli podobné názory. Doma opravdu vládla pohoda a klid.
Bohužel jen do doby, kdy mamka vážně onemocněla /po 20 letech společného života/. Zkrátím to -  otec to vůbec neustál - najednou byla pro něj přítěž být doma, převezmout část povinností, podpořit psychicky mamku, kdy to nejvíc potřebovala. Prostě se na všechno vyfláknul a mimojiné měl k alkoholu stále blíž....
Vím, že mi napíšete, že to není o věku, ale o lidech. Ale vemte to z druhé strany - čím je člověk starší, tím je větší pravděpodobnost, že si najde nějaká nemoc. Také v určitých letech už mají lidé rádi svůj klid, potřebují pomalejší tempo....Nemluvím o věku ženě je 40 a muži 30......ale když je ženě 60 nebo 65 a chlapovi 50 nebo 55.....to jsou ty rozdíly víc znát...
Rozhodně ale nikoho nehodlám odsuzovat za cokoliv....hlavně, že to klape a máte se rádi :storstark:

markéta — 7. 11. 2006 10:49

Annie, to máš určitě pravdu...ale s tím musí partneři počítat už od počátku... Já jsem taky smířená s tím (když nezasáhne vyšší moc), že tady na tom světě nakonec zůstanu sama, nebudu mít s kym zestárnout, ale snad mi to za to stojí. Když mi bude 50, tak mému příteli bude 70... co od něj budu moct čekat? Ale vím to už teď a postupně se s tím musím srovnávat.  Jistě, že je to hodně o věku, ve 30ti máš jiné potřeby a cíle než v 50ti...ale jde o to, se dohodnout a najít si společný směr.

annie — 7. 11. 2006 11:05

Jo - ono "s tím počítáš", ale když přijde na lámání chleba, tak se na to nikdy nepřipravíš - na to, že třeba budeš jednou sama /třeba ne - taky říkám, že za hodinu tu nemusím být, že mě může třeba přejet auto/, že se budeš non stop starat o nemohoucího partnera....když je to taaaak vzdálené....ale když ono je to tak krááásnééé....takový je život.
Ale spíš než dvacetiletému věkovému rozdílu nerozumím tomu čtyřicetiletému - u našich celebrit. To už mi přijde hodně - jsou to dvě generace....asi bych z toho měla strach.
Když si představím, jak mě objímá takový Honza Nedvěd...brrrr :usch:

misha88 — 7. 11. 2006 18:04

.

cilka — 8. 11. 2006 15:49

Mládí není období života,ale duševní stav....
Někdo je mladý v 50ti, jiný starý ve 30ti..... A charakter člověka nemá s věkem co dělat.....

misha88 — 8. 11. 2006 16:31

.

Selima — 8. 11. 2006 19:15

misha88 napsal(a):

Ahoj...jo ještě když už jsme tuhle diskuzi tak pěkně rozjeli..a vetšinou sem píšete ty,co zkušenosti se starším partnerem opravdu mají, co kdyby se nám taky ozvala některá,co má doma muže třeba mladšího-o deset,dvacet let...M

Mala som, síce "frajera", nie manžela, aj o 17 rokov staršieho, aj o 10 rokov mladšieho - a došla som k záveru, že to nie je o čísle v občianke, ale o tom, aký je REÁLNY vek oboch partnerov. Sú chlapi, čo sú nútení dospieť v sedmenástich, a sú chlapi, čo zomrú ako puberťáci...

Selima — 8. 11. 2006 19:23

Judinka napsal(a):

Je to individuální, někdo je fakt už ve třiceti konzervativní a těžkopádný "stařík" a znám 60letého "mladíka", který se sice poněkud stylizuje, ale je fakt, že se přátelí se samýma mladšíma lidma, cca ve věku svých synů, lozí po horách i po nížinách, ba šplhá po umělých horolezeckých stěnách, snad i skalách, je pro každou srandu, rozumí PC a mobilu víc, než někteří lidi o polovinu mladší...:vissla:
Stejné různosti můžou být i v soužití. Některé děvče se se starším partnerem doslova zahrabe a předčasně zestárne, zatímco starší partner rigidně lpí na svých předpotopních názorech a způsobech a jiná má prostě duší vrstevníka..I vzhledem mnozí přes 50 let předčí zchátralé třicátníky...
Ale....je to opět nespravedlivě jendostranné: párů, kde je o dost starší muž je hafo, a co naopak? Napiště své zkušennosti, též se připojuju s prosbou..

Môj brat má ženu o 11 rokov staršiu, okrem prvej platoniky a jedného pokusu o rozchod(metóda klin klinom) nikdy so žiadnou inou nič nemal... Poznajú sa od jeho detstva, ale chodili spolu viac-menej od jeho 18(bracho má 34), žijú spolu 7 rokov, z toho 5 ako manželia a majú 3-ročnú dcéru... Švagriná má dcéry s vekovým rozdielom 21 rokov; ale všetci sú spokojní a aj preto si trúfnem tvrdiť, že vek je len číslo v občianke.  Švagriná vyzerá mladšie a brat staršie, takže sa to vyrovnáva. Aj energie a životného elánu ma švagriná asi viac, alebo prinajmenšom rovnako.

misha88 — 12. 11. 2006 13:02

.

Holčička — 12. 11. 2006 13:37

to jde o to jaká seš nátura ty...

misha88 — 12. 11. 2006 13:38

.

Holčička — 12. 11. 2006 13:53

tak to joo... přesně tak...

misha88 — 12. 11. 2006 13:55

.

misha88 — 14. 11. 2006 19:20

.

Gabrielle — 15. 11. 2006 14:36

.

Ferda — 15. 11. 2006 20:44

hehehe toz rada se do klubu pridavam..ale dedkem bych toho meho nenazyvala..vypada mladsi nez ja:P
na veku nezalezi..myslim si ze je to spis o tom jak si dva rozumi :)
a s tim mym "dedkem " hehe....si rozumim naramne a lepsiho bych sehnat snad nemohla!!! je uuuuzasnej :D

misha88 — 17. 11. 2006 18:56

.

666salome — 17. 11. 2006 23:39

A Ferdo,jak se ten tvůj učí češtinu? Nebo jen po anglicku?

Nebo po francouzsky :vissla:

666salome — 17. 11. 2006 23:44

Jinak si myslím taky že to není o datu narození :cool: U nás je manža starší o 15měsíců, ale někdy si připadám že je snad mladší o 15let a chová se jak dítě :grater: a někdy mám doma skoro důchodce :lol:

markéta — 18. 11. 2006 10:21

Holky já mu taky neříkaám dědek :D ten by mě hnal :lol: To bylo spíš jen tak demonstrativně :D

misha88 — 18. 11. 2006 13:16

.

misha88 — 18. 11. 2006 13:16

.

Ferda — 18. 11. 2006 17:30

hahaaa..po anglicku..nekde teda francouzsky...no vite..kdyz to nejde po anglicky tak musi po francouzsky :D...
no cestinu by se ucit chtel...ale to bych pak nemohla nadavat cesky ..rozumel by..takhle si zanadavam a on se usmiva ;) ..hehe
ne...bohuzel na to neni cas...oba pracujeme denne mno...
ale nejaka sprosta slovicka ovlada to jo :D
a dedku mu nerikam,zato mu nekdy rikam "starej prde"....na to si uz zvyknul :D

misha88 — 18. 11. 2006 22:37

.

Ferda — 19. 11. 2006 16:11

nene rikam to anglicky;) .... stylem "you old fart " :D

misha88 — 19. 11. 2006 16:16

.

Ferda — 19. 11. 2006 16:18

heheh radeji to preslechne...;) nebo sarkasticky.."diky milacku " :D

misha88 — 19. 11. 2006 16:19

.

Ferda — 19. 11. 2006 16:23

hehe to jo..nemam si na co stezovat :D je to milacek :D
ted si zrovna hraje na vojaky;) hehe nejaka videohra ci jak se to nazyva :)

Ferda — 19. 11. 2006 16:24

stejne ti chlapy...mladsi,starsi,pubertaci to jsou porad...ne ?:D

misha88 — 19. 11. 2006 16:25

.

Ferda — 19. 11. 2006 16:33

:lol: tak nejak podobne tady hehehe
ach ti chlapaci ...

misha88 — 19. 11. 2006 21:40

.

Gabrielle — 23. 11. 2006 13:31

co nového Misho?

misha88 — 23. 11. 2006 14:29

.

Gabrielle — 23. 11. 2006 15:53

ne, ještě ne. Ale papíry už máme všechy, až na jeden - ten bude v úterý a pak už budu jen doufat, že banka pošle peníze včas! Pokud to klapne, tak do 15.12. bude byt náš... Už aby to bylo, mám nervy v kyblíčku...

misha88 — 23. 11. 2006 16:01

.

Gabrielle — 23. 11. 2006 16:40

...

misha88 — 23. 11. 2006 16:48

.

Gabrielle — 23. 11. 2006 17:45

když on neumí s počítačem :-)    naštěstí, ještě by mě sledoval na babinetu :-)))

misha88 — 23. 11. 2006 18:16

.

markéta — 23. 11. 2006 18:40

Tak ten můj teda umí ... chjo. Nic neutajim :D No svatbice se ještě Misho neplánuje. Jen jsem dneska měla nějakou sentimentální... :D

misha88 — 23. 11. 2006 19:22

.

markéta — 24. 11. 2006 8:54

Ten můj jo, a vždycky když jdu po něm na net, tak mi ho tam už připraví...prej abych se nezdržovala :)

Gabrielle — 24. 11. 2006 12:19

Markét, to je milé :-) A ví, pod jakým nickem se hlásíš? Abys pak jednou nebyla nemile překvapená, když na tebe vytáhne babinetího kostlivce :-)

markéta — 24. 11. 2006 12:25

Ví :) Někdy i přes rameno čte co píšu :D A nick by nebyl problém.. já se totiž neodhlašuju, takže když si najde babinet, je vlastně připojenej jako já. Ale jeho tohle moc nezajímá. Já si píšu hlavně s holkama o miminkách, pak o vaření atd.  a na to moc neni :) A když...ať se podívá...aspoň bude vědět co si myslim a jak věci cítim :D

Gabrielle — 24. 11. 2006 15:21

jů, třeba nám něco napíše místo tebe :-)))

to jo, ale co když si budeš chtíta tajně postěžovat .-) to aby sis založila novej nick - stěžovací :-)

misha88 — 24. 11. 2006 19:20

.

markéta — 24. 11. 2006 20:46

Když si budu chtít postěžovat na něj...tak to řeknu nejdřív jemu...a pak si postěžuju v soukromé zprávě a tu pak smažu :lol:

misha88 — 24. 11. 2006 21:24

.

Gabrielle — 27. 11. 2006 9:49

markétka umí :-)

markéta — 27. 11. 2006 10:06

Jo jo :D se vyznám :lol:

Gabrielle — 27. 11. 2006 15:54

Markét, jak to máte s tou svatbou? už něco plánujete nebo je to zatím v neurčitu? a co rodiče na to?

misha88 — 27. 11. 2006 16:10

.

markéta — 27. 11. 2006 19:38

se svatbou je to v nedolednu :) Zacpala se mi pusa, tak má zase na chvíli klid :lol: No a naši samozřejmě radost největší... maj ho snad radši než mě.. a to je mamka o celé dva roky maldší než on :lol:

misha88 — 27. 11. 2006 19:45

.

Gabrielle — 28. 11. 2006 11:20

1

misha88 — 28. 11. 2006 16:50

.

misha88 — 6. 12. 2006 6:46

.

Gabrielle — 6. 12. 2006 11:47

novinky mám a sice k tomu bytu: peníze už má advokátka, v pondělí jdem podepsat řádnou smlouvu. Pak na družstvo, plynárny, elektrárny a jiné podniky a bude to hotový!!!!! Juchů.... Pak už jen uvést ten byt do normálního stavu :supr:

P.S. Začali jsme pracovat na tom miminku, tak držte palce holky :-)

misha88 — 6. 12. 2006 15:33

.

Gabrielle — 7. 12. 2006 10:41

Vánoce? co to je ????? :-)  No, spíš asi uvidíme, jestli budem už v novém nebo ještě v tom starém bytě. Ten máme pronajatý do konce roku, takže spíš podle momentálnído stavu rekonstrukce :-)

markéta — 11. 12. 2006 19:35

Holky já už se moc těšim na Vánoce. Dárky už mam nakoupený, cukroví ještě malý dodělávky, na úklid kašlu(Ježíšek se narodil ve chlívě, tak ať se u nás cítí jako doma, ne?) Jsem zvědavá co bude pod stroměčkem. Ruda je tajemnej jak hrad v Karpatech...

misha88 — 11. 12. 2006 19:46

.

markéta — 11. 12. 2006 20:09

Já mam pro něj ten pošahanej model autobusu(si vybral sám), pak černobílej kalendář Paříže...moooc krásnej, Francii miluje, a program na pc - langmastra Francouzštinu. Možná ještě dokoupim nějaký autíšo malinký.
Já mam zatim 5 druhů úplně hotovejch, dva nedodělaný a pár druhů jsem ještě nezačala...jde ale hlavně o nepečený

markéta — 11. 12. 2006 20:11

A Ty máš už něco pro drahého?

misha88 — 11. 12. 2006 20:20

.

markéta — 11. 12. 2006 20:30

Jé to bych taky chtěla...to je můj sen. Kolik to stojí a kde to máš objednaný?

misha88 — 11. 12. 2006 21:15

.

Gabrielle — 12. 12. 2006 12:21

Markét, z Berouna to asi budeš mít blíž k Příbrami - letiště Dlouhá Lhota -  taky skáčou padákem v tandemu. Mají i webovky - www.tandemy.cz a stojí to 3600,-

markéta — 12. 12. 2006 12:34

Díky Gabčo...mrknu tam. 3600,- je docela dobrá cena.

misha88 — 12. 12. 2006 16:07

.

Gabrielle — 12. 12. 2006 17:00

já bych do toho nešla, ale moje 2 kámošky (na sobě nezávislé)  to už podstoupily a jásaly ještě týden potom...

markéta — 12. 12. 2006 17:05

Tak jsem na to koukala...a dobrý :D Ale jsou to žiďáci ! Seskok stojí sice "jen" 3600, ale dalších 1700 dvd a další 300 fotky :dumbom:

misha88 — 12. 12. 2006 17:47

.

markéta — 12. 12. 2006 18:10

Já taky :D jen toho "bůra" zbytečnýho mít... a taky tolerantnějšího přítele...nechce mi to dovolit. Prej se zabiju a co pak bude dělat... chjo... když mě smete na dálnici kamión, tak asi bude dělat co? Ne? Prej nemám pokoušet osud...ale to bych nesměla vycházet ven a jen sedět na jednom místě. Protože já jsem dost nešikovná a padam ze schodů..

misha88 — 12. 12. 2006 18:14

.

Gabrielle — 13. 12. 2006 12:26

nad tím DVD ze seskoku bych asi hodně přemýšlela. Viděla jsem jedno, a skoro jsem se uchechtala-ty nadouvající se tváře a vlající rty.... :-)))

misha88 — 13. 12. 2006 14:41

:)

markéta — 13. 12. 2006 23:12

Taky jsem jedno viděla... vůbec jsem tu kámošku nepoznala :lol:

misha88 — 14. 12. 2006 6:27

.

Gabrielle — 18. 12. 2006 16:12

holky, tak už máme byt!!! Je tedy v dost děsném stavu, ale už se na tom pracuje a asi tak do měsíce se stěhujeme...

misha88 — 18. 12. 2006 19:17

.

Gabrielle — 19. 12. 2006 15:14

Vánoce v novém nestihnem, ale zato je podruhé a naposled oslavíme v našem pidibytečku :-)  Ale jsem ráda, že už to papírování máme za sebou, teď už jen platit a a platit .-)

Snaženíčko? No, sem tam, jsme utahaný jak koťata (tedy hlavně přítel), tak radši spíme...

misha88 — 20. 12. 2006 15:03

.

Gabrielle — 21. 12. 2006 17:06

1

Gabrielle — 21. 12. 2006 17:07

co ty, jak budeš slavit vánoce? Doma? a ty Markét?

misha88 — 21. 12. 2006 19:26

.

Gabrielle — 22. 12. 2006 11:43

1

misha88 — 23. 12. 2006 15:09

.

destinn — 25. 12. 2006 17:18

můj kluk je zase mladší a taky to nevadí

misha88 — 27. 12. 2006 11:15

.

destinn — 27. 12. 2006 16:25

misha88 napsal(a):

destinn napsal(a):

můj kluk je zase mladší a taky to nevadí

Námto taky nevadí že jsou ti naši starší:)!!!
O kolik je mladší destinn?

O rok

Gabrielle — 28. 12. 2006 14:56

tak to je jakoby nic :-)))

misha88 — 29. 12. 2006 13:30

.

markéta — 29. 12. 2006 20:20

Ahoooj holký, tak povídejte, přehánějte, jakej byl Ježíšek, co vám přinesl? Gabčo jak jste si to užili :D ? Poslední Vánoce v pidibytečku jste museli pořádně zapít, ne? :lol:

misha88 — 29. 12. 2006 20:41

.

babygirl — 29. 12. 2006 21:03

čauky...přečetla jsem si celou diskuzi....zajímalo by mně jak je to opačně, tedy, jaké máte zkušenosti s mladším partnerem?já krátce chodím s 20ti letým klukem a mě je 24...zdá se to fajn..ale...může to klapat dlouhodobě?nikdy jsem takový vztah neabsolvovala:-))

misha88 — 29. 12. 2006 21:36

.

Kubula — 29. 12. 2006 22:07

babygirl napsal(a):

čauky...přečetla jsem si celou diskuzi....zajímalo by mně jak je to opačně, tedy, jaké máte zkušenosti s mladším partnerem?já krátce chodím s 20ti letým klukem a mě je 24...zdá se to fajn..ale...může to klapat dlouhodobě?nikdy jsem takový vztah neabsolvovala:-))

Já jsem začala chodit s manželem, když mu bylo 23 a mně 27. Jsme spolu skoro devět let a klape to výborně. Jestli tě zajímají nějaké konkrétní věci, klidně se ptej.

Selima — 30. 12. 2006 0:02

Kamoška má už 20 rokov krásny vzťah s mužom  3 roky mladším. A bracho je od švagrinej mladší o 11 rokov, sú spolu dosdť dlho, asi 5 rokov ako manželia, majú trojročnú dcérku... Nejde  tie cifry, vždy treba brať do úvahy konkrétnych ľudí. Na chlapov ale záručné listy nedávajú.

markéta — 30. 12. 2006 18:54

Mišul tak to jsi byla asi hodná :) Já jdu na Silvestra do práce (na brigádu) do hospody k našim. Nějaká kačka po Vánocích se hodí. I když bych radši slavila já :D Ale snad budou na mě lidi hodný a nebudou moc otravovat.

Gabrielle — 30. 12. 2006 20:17

...

misha88 — 1. 1. 2007 15:19

.

misha88 — 8. 1. 2007 16:37

.

markéta — 8. 1. 2007 20:04

čuuusky :) tak co děvčátka? Jak válčíte?

misha88 — 9. 1. 2007 15:10

.

Holčička — 9. 1. 2007 20:32

Já bych prolamovala, ale tomu mýmu se nějak lámat nechce :(
Déšť mě taky štve, když už teplo, tak se sluníčkem, že jo :supr:
těším se na duben (to budou teprve mrazy)

misha88 — 10. 1. 2007 17:02

.

Holčička — 10. 1. 2007 18:09

To si piš... hormony mnou mlátí ode zdi ke zdi :dumbom:

misha88 — 10. 1. 2007 18:23

.

Holčička — 10. 1. 2007 18:42

Ale mám o tom zakázáno mluvit... prý ještě tak dva roky :grater: jsem zvědavá co bude říkat až se ségře narodí v březnu prďolka :hjarta: ( a co budu pak dělat já, to fakt nevím... :dumbom: )

misha88 — 11. 1. 2007 10:19

.

Holčička — 11. 1. 2007 15:23

mojí ségře...budou mít druhý bejbátko... mladší je (22) beru ohledy ;)

misha88 — 12. 1. 2007 6:46

.

Eri — 12. 1. 2007 10:26

No, holky, já Vám všem, co máte staršího partnera, ze srdce přeju, aby jste tak šťastné jako jste teď byli třeba i za 30 let.
Moje mamka si nemůže manželství s o 21 let starším mužem vynachválit.
Vždy o ní pečoval, byl velmi galantní, distinguovaný, prostě stará škola.
Já jako jeho dcera ovšem ze staršího tatínka dost často kvetla.
Nejen, že jeho výchova byla dost odlišná od výchovy rodičů mých vrstevníků,
v době, kdy jsem dospívala a prostě občas vyměnila kluka mi nadával do kurev............... na všechny mé partnery nepřiměřeně žárlil, s přibývajícími léty to bylo horší a horší.
Má sestra, kterou má otec z prvního manželství nic takového nepamatuje. Přitom v době její puberty otec bydlel s nimi.
Dnes je otci 82 let, matce 61, mě 28.
Rodiče jsme vzali k sobě do domku, mamka je po mrtvici, tak aby nebyli sami.
A není týden, abych svého rozhodnutí nelitovala. Prostě starej chlap. Do všeho mluví, všemu rozumí, ale nic už nezvládne, tak je vzteklý sám na sebe a vybíjí si to na ostatních. Na všech, kromě matky.
Takže starší muž jako manžel,po velkém rozmyšlení, klidně. Ale nikoliv jako otec a " výchova " mých dětí.

Gabrielle — 12. 1. 2007 11:19

ahoj holky, zdravím v novém roce. Máme teď frmol, tak nestíhám, ale občas si aspoň něco přečtu :-)  Za týden se stěhujeme!!! Tak držte palce, ať to přežijem ve zdraví.. Jinak miminko zatím není, musíme zkoušet dál...

misha88 — 12. 1. 2007 15:57

.

Eri — 12. 1. 2007 16:14

misha88 napsal(a):

Tak to Gabčo zkoušej zkoušej:)!!!Ať se vám v novým líbí:)!!

Markét,kdepak tě máme?Co novýho??

Eri.....to tě měl táta v54 viď....to je dost no.......my to snad do přítelových 40ti stihnem, plánujem tak dvě děti(teda já,on třeba 4:) )
Spolužaččin táta má s novou(o 25 let mladší)ženou 2 děti)v jeho 44 a 49 a myslím že ta mladší uý to s ním taky nebude mít jednoduchý.....ale zase je to individuální no..

Víš co, moje mamka si ho podle mne brala proto, aby se o ní staral, protože to ona dodnes neumí.
Když jsem byla malá, tak to byl supr táta.
Staral se a tak, měla jsem ho jako holčička na háku. Ale čím jsme oba byli starší, tím se to zhoršovalo. Strašně žárlil, protože mu každej, co se u nás stavil chtěl ukrást jeho malou holčičku. I když mi bylo 20.
Myslím, že mladší otcové to berou více s nadhledem.
No a teď je to opravdu nevrlej chlap. Mám ho strašně ráda, nerada bych, aby to tu vyznělo opačně, ale fakt ho mám občas dost. Bohužel už senilní, takže nás napadá z naprostých nesmyslů............ je to prostě těžké. Tohle jsem zažila už s babičkou ( napadání z krádeží, peníze v mrazáku, šperky pod postelí, klíče v kontejneru....) a když si představím, že mě to čeká znova, hodila bych si mašli. Mám syna 4 roky, dceru 2,5 měsíce a ještě skáču kolem tatínka. Jsem asi už hrozně unavená, tak to vidím pesimisticky. Ale přála bych Ti štěstí. Fakt je, že z Tvého těhotenství a z miminka bude mít jistě větší radost a s prckem si užije daleko víc, než nějakej nevybouřenej mlaďas.
A taky si Tě bude víc hledět. Ovšem ke stáru nejspíš i hlídat.....

misha88 — 12. 1. 2007 16:41

.

Eri — 12. 1. 2007 21:01

misha88 napsal(a):

No jo:)každej věk má holt to svoje...my jsme od sebe o 12.....holky tady maj ty kluky ale jeste o vic(15,20)....
Já to vidím na mimčo teprv tak za 4roky cca:)!
Marianka je pěkný jméno:)!!!Sestřenka má manžela a synka Mariany:)!!
Odkud jsi Eri?Já tě z bab.vůbec neznám..

Teď od Lovosic. Já sem chodím poměrně často, ale moc nepíšu. Jenom, když mě něco hodně zaujme.
Za Marču díky! :D

misha88 — 13. 1. 2007 13:13

.

Eri — 13. 1. 2007 15:58

Díky,malá roste jako z vody. :D

misha88 — 16. 1. 2007 22:00

.

Gabrielle — 17. 1. 2007 11:54

já nic :) Já jsem ráda, že nejsou závěje, těžko by se nám stěhovalo...

misha88 — 17. 1. 2007 15:37

.

Gabrielle — 17. 1. 2007 17:23

no tak na hory bych jela taky, ale s kým.... Ach jo, v mém okolí jsou samí nelyžaři a ti, co lyžují už mají plány se svýma partičkama... No, aspoň mi nemusí být líto, že je málo sněhu, a že lyže letos zůstanou v kumbálku.

misha88 — 17. 1. 2007 17:40

.

Gabrielle — 17. 1. 2007 17:51

no, lyžoval naposledy asi před 10 lety. věřím, že by se mu to líbilo, ale spíš ho děsí pořizovací ceny vybavení a pak i toho pobytu.... budu na něj muset ušít boudu (třeba koupit lyže k narozkám nebo tak)

misha88 — 17. 1. 2007 19:10

.

Gabrielle — 18. 1. 2007 13:03

1

misha88 — 18. 1. 2007 14:47

.

Gabrielle — 18. 1. 2007 14:51

:)

misha88 — 18. 1. 2007 15:00

.

Gabrielle — 18. 1. 2007 16:16

to je čerstvá zprávička z rána, ještě není nic oficiálního :)   ještě radši pobudu u snažilek, než to budu mít od doktůrka jistý.

misha88 — 19. 1. 2007 12:38

.

Gabrielle — 22. 1. 2007 17:03

V úterý, tedy příští...

misha88 — 22. 1. 2007 17:05

.

Gabrielle — 22. 1. 2007 17:07

Jo? tak ať s tebe brzy udělá tetku :)  Já jen přemýšlím, jak to povím doma (myslím rodičům), tady až to budu mít ofiko od doktora... je to takový zvláštní...

misha88 — 22. 1. 2007 17:53

.

Holčička — 22. 1. 2007 18:40

ségra tenkrát přišla s "tragickým" výrazem - jestli se nebudeme zlobit, že......dramatická pauza......z nás udělá babičku a tety... :lol:

Gabrielle — 24. 1. 2007 16:31

chichi... uvažuju, že to povím nejdřív ségře a našim se vytasim a ž s těhotenskou průkazkou... Je to strašně zvláštní, pořád se s tím nějak nemůžu srovnat :)

misha88 — 24. 1. 2007 17:06

.

Gabrielle — 25. 1. 2007 17:15

to počkám určitě. Vlastně to zatím ví jen přítel......  a celý Babinet.... :)

misha88 — 25. 1. 2007 18:24

.

Gabrielle — 26. 1. 2007 11:54

asi pracuje na miminku :)

misha88 — 26. 1. 2007 14:31

.

Gabrielle — 26. 1. 2007 15:16

a co vy? co nového?

misha88 — 27. 1. 2007 17:26

.

Gabrielle — 27. 1. 2007 19:09

no silnice jsou libový. Dneska jsem jela právě z Prahy po dálnici... Dálnice nebyla pod sněhem vidět...

misha88 — 27. 1. 2007 19:13

.

Gabrielle — 27. 1. 2007 19:15

hódně opatrnou... Cestu, která trvá 30 min jsme jeli skoro hodinu. Tedy busem...

misha88 — 27. 1. 2007 19:20

.

Gabrielle — 27. 1. 2007 19:30

spíš mrkni zítra na stránky UAMK a na situaci na silnicích, třeba už to bude lepší.

misha88 — 27. 1. 2007 19:32

.

Gabrielle — 28. 1. 2007 10:21

Jo jo.

misha88 — 29. 1. 2007 16:15

.

Gabrielle — 29. 1. 2007 16:18

Jaký bylo kino?

misha88 — 30. 1. 2007 16:52

.

Pešta — 30. 1. 2007 18:18

Misho můžu se zeptat proč jsi odstranila několik příspěvků na začátku?

misha88 — 30. 1. 2007 21:51

.

Gabrielle — 2. 2. 2007 10:10

Ahoj Misho, díky za gratulaci :) 12.2. jdu na další kontrolu, tak už  se těším na další obrázek z ultrazvuku...

misha88 — 2. 2. 2007 10:37

.

Pešta — 2. 2. 2007 12:44

Díky za vysvětlení a přeju at to klape dál.

misha88 — 2. 2. 2007 12:46

.

Gabrielle — 2. 2. 2007 14:49

Mïsho, to už je tak dlouho??? Jo, celkem se těší, jen teď má plnou hlavu úprav v bytě, tak je z něj nervóza. Ale má takové dojemné chvilky...

misha88 — 2. 2. 2007 15:00

.

Gabrielle — 4. 2. 2007 17:08

...

misha88 — 5. 2. 2007 16:13

.

Gabrielle — 5. 2. 2007 16:30

Tak uvidíme, jestli to bude až za pár let

misha88 — 5. 2. 2007 16:37

.

Gabrielle — 5. 2. 2007 17:00

..

misha88 — 5. 2. 2007 17:07

.

Gabrielle — 5. 2. 2007 17:42

nechám. Pak se lépe nakupuje:)

misha88 — 5. 2. 2007 18:11

.

markéta — 8. 2. 2007 12:47

Ahooooj, jsem tady :D Co je nového holky? Krom Gabčulky, to už vim :D Super zprávička... máš ohromný štěstí, že se vám to podařilo takhle napoprvé, to je fajn :) Těšíte se, viď?  My máme teď pauzu, občas je to zapotřebí.

misha88 — 8. 2. 2007 13:03

.

Gabrielle — 8. 2. 2007 14:03

Ahoj Markét, zrovna jsem koukala, že jsi na návštěvě v Letňátkách..
Jestli se těšíme, no zatím se snažím moc se netěšit, přece jen tyhle první týdny jsou hodně rizikové... Radši to těšení odložím za 12tt... Ale to víš, mám radost, pak strach, že to nedopadne, pak zas radost, pak strach, že až to dopadne, tak se nebudu umět o mimi postarat.... No jak blázen..

misha88 — 8. 2. 2007 14:06

.

Gabrielle — 8. 2. 2007 14:09

chichi, ty se vyznáš, ty hormone :)

misha88 — 8. 2. 2007 14:12

.

Gabrielle — 8. 2. 2007 14:25

promiň, mě to nedalo :)

misha88 — 8. 2. 2007 14:34

.

Gabrielle — 9. 2. 2007 11:00

Míšo, Markét, a co jinak? Jak jde život?

misha88 — 9. 2. 2007 11:29

.

Gabrielle — 9. 2. 2007 14:37

Miško, já mám taky gympl a žiju. Tady, mám na tom ještě VOŠku, to je fakt... Ale ačkoliv pracuju v oborui, tak mi škola moc platná není :) Praxe je absolutně jiná..

misha88 — 9. 2. 2007 16:36

.

Gabrielle — 10. 2. 2007 15:11

v cestovce :)

misha88 — 10. 2. 2007 15:14

.

Gabrielle — 11. 2. 2007 17:11

no, spíš se starám o jejich realizaci... Ale je fakt, jak se říká - kovářova kobyla chodí bosa...

misha88 — 12. 2. 2007 16:12

.

misha88 — 13. 2. 2007 9:17

.

Gabrielle — 13. 2. 2007 12:35

Ahoj Míšo, všechno je OK. Mimís má 2cm, tluče mu srdíčko a je prostě sladké...

misha88 — 14. 2. 2007 7:27

.

Gabrielle — 14. 2. 2007 12:42

užívám :) Zatim to nijak moc nevnímám, asi je to i tím, že mi není skoro vůbec špatně...

misha88 — 15. 2. 2007 16:44

.

Gabrielle — 16. 2. 2007 11:22

to jo, ale přece jen bych byla radši, kdyby mě pronásledovaly třeba těhu-chutě.. na ty jsem se docela těšila. Jsem takovej mlsou, tak myslí, že to může být docela legrace.... Zvracení samozřejmě tolik nepostrádám...

misha88 — 16. 2. 2007 16:28

.

Gabrielle — 19. 2. 2007 16:41

myslíš ty chutě nebo to zvracení? :)

misha88 — 19. 2. 2007 18:55

.

Gabrielle — 20. 2. 2007 10:25

zvracení zas až tak nepostrádám :)
A co nového? Co školička? A kdepak máme Markétu?

misha88 — 20. 2. 2007 12:14

.

Gabrielle — 20. 2. 2007 17:21

To bude v pohodě, neboj... Už jste měli maturák?

misha88 — 21. 2. 2007 10:56

.

Gabrielle — 21. 2. 2007 12:57

No bylo to žůžo... Seděla jsme na konci stolu a jako bych byla neviditelná...

misha88 — 21. 2. 2007 12:58

.

Gabrielle — 21. 2. 2007 15:50

..

misha88 — 21. 2. 2007 17:12

.

Gabrielle — 22. 2. 2007 9:57

To těhu včera někdo z vědoucích kolegyň nahlásil v práci v šéfovi, tak jsem musela říct, jak to je.. Doma to ale chci vybalit až z tou průkazkou.

misha88 — 24. 2. 2007 11:18

.

Gabrielle — 25. 2. 2007 19:33

Jo, přesně tak. Někdo to v kanclu nenápadně naznačil...

misha88 — 25. 2. 2007 19:52

.

misha88 — 9. 3. 2007 19:20

.

misha88 — 2. 4. 2007 13:59

.

Gabrielle — 4. 4. 2007 15:31

Ahoj Míšo, já s mám bezva :) Mímo asi taky, kapku mi narostlo bříško, tak mi začínají být těsné kalhoty... Co písemka?

misha88 — 4. 4. 2007 15:35

.

Gabrielle — 5. 4. 2007 9:56

tak to je docela dobrý výběr... Já už nevím, co byly ostatní, ale já psala esej na téma : chybami se člověk učí... :)

misha88 — 5. 4. 2007 10:29

.

Gabrielle — 5. 4. 2007 14:31

nepoučila a nevím, jestli jsem psala esej, taky pořádně nevím, co to je... chichi, ale prošla jsem a to stačí...

misha88 — 5. 4. 2007 14:41

.

Gabrielle — 5. 4. 2007 15:01

brzo bude.... A co pak? Kam sis dala přihlášky?

misha88 — 5. 4. 2007 15:16

.

Gabrielle — 5. 4. 2007 15:20

tak to máš řádně posichrovaný...

misha88 — 5. 4. 2007 15:36

.

Gabrielle — 5. 4. 2007 15:49

jasně že jo.

markéta — 10. 4. 2007 20:53

Halooo, ahojky holky :) chodíte sem ještě vůbec??

misha88 — 10. 4. 2007 22:38

.

Gabrielle — 11. 4. 2007 12:14

Ahoj Markét: ty ještě žiješ???

misha88 — 11. 4. 2007 13:54

.

Gabrielle — 12. 4. 2007 12:57

ona jen kontroluje, jestli tu ještě jsme :)

markéta — 13. 4. 2007 10:53

Nekontroluju :lol: Ale včera zase okupoval PC ten muj chlap. Gabčo to je neuvěřitelný, že už jsi v 18.týdnu... to to frčí. A jak se vám bydlí?
Pěkná myška Myško :D

Gabrielle — 13. 4. 2007 11:10

Markét, máš pravdu. Strašně rychle to ubíhá... Ale to září se mi stejně zdá hrozně daleko... O víkendu si budu muset koupit nějaký těhu kalhoty, páč do těch svých se skoro nevejdu a nemůžu furt střídat 3 sukně :)
Bydlení je skoro hotový, až na to blbý jádro, ale to prostě bude muset čekat. A děcák samozřejmě taky není, zatím je tam stále skladiště.. :lol: Ale stejně budu mít mimíse ze začátku u sebe v ložnici, tak je ještě čas.

misha88 — 13. 4. 2007 14:06

.

markéta — 13. 4. 2007 22:11

Letí to hrozně, určitě máš Gabčo už řádnej pupík co? :D Neboj, to zvládnete, ono se to vždycky vidí horší než to je. Miško co Tvá škola?

misha88 — 15. 4. 2007 10:59

.

Gabrielle — 16. 4. 2007 16:18

Markét, pupík moc nemám, ale pošlu ti na mail pozvánku do fotoalba, co mám na netu, tam to můžeš posoudit sama :) . To bydlení nijak nehrotím, To nejnutnější už je, takže se nestresuju kvůli podrobnostem. Ono se to časem dodělá.
Míšo, maturu zvládneš, vyhazujou jen úplný blbce... :supr:

misha88 — 16. 4. 2007 18:56

.

Gabrielle — 17. 4. 2007 13:58

tak mi pošli mailík...

misha88 — 17. 4. 2007 17:08

.

markéta — 19. 4. 2007 9:51

Jé Gábi, máš krásný bříško :D no jo, těhulkovství Ti moc sluší :D
Miško držim palce ať máš štěstí, já jsem u matury měla štěstí abnormálně moc :D Z ČJ jsem se naučila jen jednu otázku...1. a tu jsem si vytáhla, z cest. ruchu mi učitel 3/4 poradil a pak jsem mlela absolutní blbosti a za 1, a z němčiny jsem koktala a nevěděla nic, úča řekla všechno za mě a dostala jsem 3. Takže fakt štígro :lol:

Gabrielle — 19. 4. 2007 10:52

Holky díky za chválu :)

Míšo, neboj, já jsem se učila sice dost, ale třeba v zeměpise jsem si vytáhla otázku - jednu jedinou, na kterou jsem zapomněla (bylo to č. 26. a protože jsme v ostatních předmětech měli otázek 25., tak jsem ji prostě přehlídla...)
A taky jsem to zmákla - čeština 2, němčina 1, biologie 1 a zeměpis 1 :) Heč...

misha88 — 20. 4. 2007 14:08

.

Gabrielle — 20. 4. 2007 15:53

Mišo, to je jasný, že pochlubíš!

Gabrielle — 13. 5. 2008 22:50

páni, on je to víc než rok, co jsme tady takhle drbaly :) A teď já mám Berunku, Markét pupík a Míša  -zatím nic :)

misha88 — 14. 5. 2008 7:17

.

Gabrielle — 14. 5. 2008 21:30

nebój, my počkáme :) A budeme ti dávat užitečné rady...

misha88 — 15. 5. 2008 7:39

.

Sjuzn — 14. 6. 2008 14:52

Když mi bylo dvacet, chodila jsem s mužem, kterému bylo čtyřicet. Vydrželo nám to dva roky, ale to snad jen silou vůle, každý jsem měl jiné zájmy, koníčky, názory. Navíc, já byla mladý nevybouřený telátko, chtěla jsem si plně užívat života  a on už chtěl mít takový ten svůj klídek - televize, gauč, hospoda, kamarádi. Takže jsme to ukončili.
Už bych takový vztah nechtěla.

SLUNICKO.HANICKA — 24. 7. 2008 8:12

Ahojky holky. Je mi 29. Od 15 let jsem se svým současným manželem, který je o 11 let starší. Máme spolu 2 děti dnes už velké děti (kluk 11 let, holčina 9 let). Naučili jsme se spolu žít a opravdu neskutečně šťastní jako zamilovaná děcka jsme až poslední roky (tak 5 posledních velmi, opravdu velmi šťastných let), avšak věkový rozdíl jsme ani jeden nikdy nepociťovali, fakt ne, vůbec, já si naopak spíše oproti miláčkovi připadala spíše kolikrát starší, vážně. Takže nějakých třeba 15 let je pohodička...
Ale - zamilovala jsem se do muže, kterému je 52 let, je mezi námi rozdíl 23 let. On je strašně rozumný a našemu vztahu se brání zuby nehty a já bych zas pro ten vztah udělala všechno. Takhle šíleně zamilovaná jsem nebyla vážně nikdy ... on do puntíku splňuje mé dětské sny o mém budoucím manželovi ... Strašně bych chtěla zase normálně jíst a normálně spát, přestat tančit nahá v noci na zahradě ..., strašně toužím po tom, aby to zamilování už zmizelo a já zase normálně přemýšlela a žila, ale měsíc od měsíce je to horší a horší . . . On se snaží nedávat vůbec nic najevo, ale já vím, že je na tom úplně stejně jako já, jenže já jsem takovej otevřenej človíček a dávám mu  najevo úplně všechno . . . :hjarta: Mějte krásný den, holčičky, pa ;)
Ještě abych se vyjádřila k tomu vztahu s mladšíma klukama, běžně mě na ulicí balí 16letí chlapci, ale co se mě týká, vážně mi to vůbec nic neříká, pokaždé mi ti jedinci připadají jako mé děti, i když já jim připadám jako jejich vrstevnice, mě to přijde vážně vždycky hrozně směšné :-) Takže se k tomu vlastně nemohu vyjádřit. Ale určitě fandím všem holkám, které mládnou a žijí s mladším, to rozhodně! ;)

annie — 24. 7. 2008 8:29

Hani - a nedá se s oním padesátníkem přerušit úplně kontakt a nechat to "vyšumět".
Připadá mi škoda zahrávat si se vztahem, který, jak Ty píšeš, šťastně funguje a jsou tu i děti...
Tušíš, co budeš dělat dál?

SLUNICKO.HANICKA — 24. 7. 2008 9:01

Ahoj Aničko. Děkuji za reakci na můj příspěvek. Onoho padesátníka vídám pravidelně jednou za týden, tak, že se párkrát potkáme, někdy ani to ne, proběhne úsměv a rozeběhne se palpitace na plné obrátky (=bušení srdce) a to je vše. A za týden znovu. Soukromě se nikde nestýkáme a on by na to ani nikdy nepřistoupil, i když já po ničem jiném netoužím. On dělá vše pro to, aby to jak ty říkáš vyšumělo, já na to bohužel zatím mít nechci, netoužím po něm jen fyzicky, já si opravdu připadám, že bych byla schopná s ním strávit zbytek života se vším všudy a promýšlím velice vážně všechny důsledky v našich rodinách a jak vše prakticky vyřešit a tak .. Můj manžel o tom všem ví - vždycky jsme byli jedno tělo, jedna duše - i on dělá vše pro to, aby to vyšumělo, stojí při mně, trpělivě vyjadřuje svou lásku a vyčkává až přistanu na zemi.

annie — 24. 7. 2008 9:35

Hani - třeba by to s ním nakonec nebylo takové terno... Ta zamilovanost je pěkná potvora. :dumbom:
Vím jen jedinou radu - nestýkat se. Ale jak píšeš, tak asi ani nechceš radu, spíš požehnání?
Je ten padesátník aspoň volný?
Těžko radit. Musíš si sama srovnat co chceš. Jen mě překvapuje, že bys vyměnila trvalý spokojený vztah za trochu adrenalinu a podlamující se kolena...
Nebo plánuješ manžela nechat ve sladké nevědomosti a padesátníka mít na hezké chvíle?
Já jsem na něco takového zbabělec - nedala bych to. :/

SLUNICKO.HANICKA — 24. 7. 2008 10:13

Tak to máš, Aničko, pravdu. Lehké by to s ním rozhodně nebylo! Navíc můj manžel je opravdu ideál po všech stránkách, je nenahraditelný ve věcech, na nichž mi opravdu záleží. Radu opravdu nechci - nejsem ve stavu schopnosti jakoukoli radu uposlechnout - užívám si to v čem se momentálně topím. Radí mi ti dva rozumní až až. :) I když jejich radama se řídím, jak mého manžela, tak onoho padesátníka. :) Nechci ani požehnání. Jen sem píši své zkušenosti. Uvidíme za pár měsíců se zas ozvu ;). Jak jsem řekla manžel o tom všem ví a nikdy bych nedokázala udělat nic o čem by nevěděl. On je úžasnej a na ty krásné chvíle mám stále jen jeho. Ne, žádný dvojí život žít nechci. Buď s tím nebo s tím. Jen říkám, že jsem momentálně smířena s tím, že teď žiji se svým manželem, ale zároveň buduji a plánuji život, který bude za několik let s tím, z nějž se mi momentálně podlamují kolena. Prostě až to přijde, budu připravená. A když to mezitím vyšumí, tím lépe. Jen se nechci dostat do situace, že on si to za 6 let najednou uvědomí, rozvede se, bude si mě do měsíce chtít vzít a bum, nebudeme mít kde být, naše rodiny nebudou zajištěné, všichni v šoku atd., tak to néééé, budu pěkně připravená na vše, během jeho odříkání zatím pěkně budu budovat naše hnízdečko a pečlivě plánovat spokojenost všech zúčastněných (a že jich je). Děkuji Aničko za Tvá slůvka, potěšila jsi mě moc. Tvou radu - nestýkat se - myslím dodržujeme. Soukromě se vážně nesejdeme (musel by chtít, i když o chtění nejde, spíše musel by ztratit rozum, abych byla přesnější, což se jak je vidět nestane) a těch pár okamžiků každý čtvrtek a pátek se toho ani víc než pohled a když se jó hodně vnutím a snažím tak krátké pohlazení stihnout nedá. Už tak mi připadá, že ho nevidím celou věčnost, ten týden je vždy tak příšerně dlouhý (a to mám opravdu mnoho zájmů), pak konečně přijede a ještě mi dává jen najevo své NE:dumbom:, fakt na palici. Teď se například neuvidíme dohromady 3 týdny, myslím, že všichni tři jsme se těšili, jak to během těch 3 týdnů vyšumí, ale já se obávám, že se to ze všech stran jenom zintenzivní jak to vidím teď na konci 1. týdne absence :-)
A jak Ty Aničko žiješ?

annie — 24. 7. 2008 10:26

Hani - Tvůj manžel musí být fakt CHLAP. ;)
Myslím, že Ti rozumím, tak ho chceš vidět, až to fyzicky bolí, co?
Kdybys chtěla vědět co já, tak se to hodí jedině do SZ. Tady bych to moc nevytahovala. ;)

SLUNICKO.HANICKA — 24. 7. 2008 11:35

Můj manžel je fantastický. :par: Nedá se slovy popsat co mi dává. Kdyby se všichni chovali jako on, zůstali by si všichni věrní a rozvodů a rozchodů by nebylo. On má můj obdiv a jsem mu za tolik věcí vděčná. A miluji ho stále víc, také si ho stále víc vážím. To je na tom to nejzvláštnější. Víš, Aničko, co mi teď hrozně pomohlo? Přečíst si tu spoustu příspěvků těch zničených zhrzených odkopnutých milenek všech těch chlapů, kteří by se stejně nikdy nerozvedli, většinou ze zaměstnání. Ti moje dvě zlatíčka mají ale společných několik charakterových kvalit jako např. čestnost, věrnost, upřímnost, důvěra, vůle . . . Mám velké štěstí a jich obou si moc vážím a za jejich lidské kvality jsem jim nesmírně vděčná. :jojo:

Gabrielle — 20. 10. 2008 17:51

Gabrielle napsal(a):

páni, on je to víc než rok, co jsme tady takhle drbaly :) A teď já mám Berunku, Markét pupík a Míša  -zatím nic :)

jů, to jsem zas něco vyhrabala... Už jsou zase změny, viď, Markét :lol: Jen ta Míša pořád nic...

Gabrielle — 20. 10. 2008 17:53

Sluníčko, tak co? jak to s tebou dopadlo?

misha88 — 20. 10. 2008 18:48

.

moni24 — 21. 10. 2008 10:24

Ahoj holky,

muzu se k vam pridat?Je mi 24 a pritel je o 11,5 roku starsi:-), nezda se mi to jako veliky rozdil, spis se mi to zda tak akorat.Pripada mi,ze kluci  podobnem veku jako ja sou jeste nevyzrali a nevi,co chteji:-), ale to je u kazdyho jiny.

Tak zatim papa

misha88 — 21. 10. 2008 11:33

.

moni24 — 21. 10. 2008 14:32

Ahoj Misho,

diky za prijeti mezi vas:-). My sme zacli akorat planovat svatbu,na pristi rok:-). O miminku zatim jen mluvime, ale jeste musime trosku pockat, protoze jeste studuju (a zaroven pracuju). A ty miminko planujes?Koukam,ze podle rocniku ses jeste hodne mladounka,20 let:)?

misha88 — 21. 10. 2008 17:41

.

moni24 — 22. 10. 2008 10:11

Ahojky,

my sme spolu 3 roky a 1 mesic:-), takze koukam,ze skoro stejne jako vy. Ja studuju obchodni management a jeste k tomu chodim do prace, musim rict,ze je to docela makacka.Tak to ses stejne jeste hodne mladounka:). A muzu se zeptat, o kolik let je tvuj pritel starsi?

misha88 — 22. 10. 2008 14:23

.

moni24 — 22. 10. 2008 14:48

Ahoj Misho,

tak vekovy rozdil je skoro stejny.No bohuzel pritel uz zenaty byl, je rozvedeny uz 4 roky z prvniho manzelstvi ma 8iletou dceru.. S malou vychazim dobre,mame se rady, jenom obcas spis dela problemy jeji mama, ale to by bylo na jinou diskuzi.Bydlime od daleko, my kousek od Prahy, mala bydli v Bratislave (je Slovenka), takze v tomhle to mam asi jednodussi. Vis,co, to ti zavidim, ze mas pritele bez deti, prece jenom je to mnohem lepsi, kdyz si pak vybudujete rodinu jenom spolu. A vy teda asi bydlite spolu?A chtela sem se zeptat, jestli nerikali tvoji rodice neco na ten vekovy rozdil mezi vami?

misha88 — 22. 10. 2008 19:47

.

moni24 — 22. 10. 2008 21:39

Ahoj Misko,

no jasne,ze je to o hodne jednodussi, kdyz pritel nema zadny zavazky a vlastne je tu jenom pro tebe. U nas se opravdu obcas nevyhneme obcasnymu reseni neceho, co se tyka dcery, i kdyz bydlime daleko, ale to je normalni, ze se obcas neco deje.Bohuzel obcas musi pritel komunikovat i s ex(nastesti jen pres telefon) a to me na tom stve asi nejvic.

No a to,ze bydlime daleko, mi asi jen nahrava, ze si vlastne zijeme svuj zivot, ktery nijak moc neovlivnuje hystericka ex, a jednou za par mesicu za nama prijede mala nebo my za ni.Jinak je to v pohode, zatim bydlime v pronajatym byte, ale uvazujeme,ze bysme si koupili nase bydleni, jenze jeste presne nevime, jestli chvilku nepockat,protoze jeste studuju a napul pracuju,takze jeste tolik nevydelavam.

A jak to zvladas s pritelovo rodicema?To bydlite vsichni v jednom dome?

hhanca — 31. 10. 2008 21:15

Ahojky holky (teda doufám, že vám tak můžu říkat:)) dneska jsem narazila na vaši diskuzi, celou jsem si ji přečetla a chtěla bych se k vám přidat:) Já mám partnera staršího o 13,5 roku (já 20 a přítel 33,5) takže doufám, že mezi vás tak nějak zapadnu :) Jinak závidím vám, které už máte mimi:) Taky bych už chtěla,ale musím počkat, protože školu bych asi měla dodělat. Jsem ve druháku na VŠ, ale už se moc těším až to budu mít za sebou a snad se pak zadaří a budu taky chovat:) Přeji vám mnoho štěstí do dalších let a ať to s těma našema chlapama vydřžíme:)

Zuzina — 1. 11. 2008 14:44

hhanca napsal(a):

Ahojky holky (teda doufám, že vám tak můžu říkat:)) dneska jsem narazila na vaši diskuzi, celou jsem si ji přečetla a chtěla bych se k vám přidat:) Já mám partnera staršího o 13,5 roku (já 20 a přítel 33,5) takže doufám, že mezi vás tak nějak zapadnu :) Jinak závidím vám, které už máte mimi:) Taky bych už chtěla,ale musím počkat, protože školu bych asi měla dodělat. Jsem ve druháku na VŠ, ale už se moc těším až to budu mít za sebou a snad se pak zadaří a budu taky chovat:) Přeji vám mnoho štěstí do dalších let a ať to s těma našema chlapama vydřžíme:)

Ono se dá mít i mimi při VŠ, důležité je mít vyřešené bydlení a finance. Jsem toho živý důkaz :gloria:
(Mimochodem taky se starším partnerem 10 let a kousek :vissla: )

PPavlaa — 1. 11. 2008 15:09

moni24 napsal(a):

Ahoj holky,

muzu se k vam pridat?Je mi 24 a pritel je o 11,5 roku starsi:-), nezda se mi to jako veliky rozdil, spis se mi to zda tak akorat.Pripada mi,ze kluci  podobnem veku jako ja sou jeste nevyzrali a nevi,co chteji:-), ale to je u kazdyho jiny.

Tak zatim papa

jasně, že teď se ti to nezdá ... on totiž TEĎ ten rozdíl není vidět ;)
vidět začne být později :) ex byl taky o 10 let starší, jenže když mě bylo 23 a jemu 33 tak se mi ten rozdíl taky nezdál být velkej.
ale když kouknu dnes kdy je mi 31 a jemu 41 tak už je to sakra rozdíl ... protože on už oproti mně je jaksi na pohled "víc jetej" a i když jsem si myslela, že mi ten věkovej rozdíl nikdy vadit nebude, myslím, že by mi asi vadil ... teď totiž čučím po těch maximálně do 35 :P

moni24 — 1. 11. 2008 18:39

Ahoj Hanco,

jasne,pridej se k nam:-), ja sem tady taky nova,takze tu vlastne holky ani neznam..

Ja taky studuju, zacala jsem dyl,takze tedko jsem ve druhaku a budu snad koncit pristi rok, jestli to vsechno vyjde..

My taky uvazujeme o miminku,ale pokusim se nejdriv dodelat skolu:-)

Tak zatim papa

hhanca — 1. 11. 2008 21:01

*

hhanca — 1. 11. 2008 21:05

moni24 napsal(a):

Ahoj Hanco,

jasne,pridej se k nam:-), ja sem tady taky nova,takze tu vlastne holky ani neznam..

Ja taky studuju, zacala jsem dyl,takze tedko jsem ve druhaku a budu snad koncit pristi rok, jestli to vsechno vyjde..

My taky uvazujeme o miminku,ale pokusim se nejdriv dodelat skolu:-)

Tak zatim papa

Ahojky Moni, no já začala s VŠ hned po gymplu, takže teoreticky mám na mimi ještě čas. Jenže kolem mě je tolik maminek, že jim to závidím (samozřejmě v dobrém) a hned bych si dala taky říct. Tak ať se Ti povede dodělat prvně škola :) Přeji hodně úspěchů.

misha88 — 2. 11. 2008 15:06

.

misha88 — 5. 11. 2008 6:38

.

hhanca — 5. 11. 2008 13:39

misha88: Ahojky, já Ti psala soukromou zprávu před 3dnama, tak ona asi nedošla :( škoda nooo, taková dlouhá byla:) jsem se divila,že tak dlouho nepíšeš.

moni24 — 5. 11. 2008 13:45

Misko,

taky sem ti poslala SZ minuly tyden a asi nedosla,tak sem ti ji poslala znovu..

Hanco,

muzes mi taky pisnout SZ,rada s tebou pokecam,

papa Monca

misha88 — 5. 11. 2008 17:38

.

hhanca — 5. 11. 2008 21:19

Tak, holky, napsala jsem vám oběma SZ :o) Snad došly :o)

Gabrielle — 8. 11. 2008 9:13

teda báby, co to jako znamerná ty SZ!!!!!! vrrrrr....

misha88 — 8. 11. 2008 14:51

.

hhanca — 9. 11. 2008 12:10

misha88: Kde jsi???:) napsala jsem ti SZ v pátek a Ty nic:)

misha88 — 9. 11. 2008 17:02

.

hhanca — 10. 11. 2008 22:03

Tady to nějak utichlo, ne? :)

misha88 — 11. 11. 2008 8:22

.

hhanca — 12. 11. 2008 14:48

misha88: No, to chápu :) Ty se tam za chvíli přestěhuješ za nima a já tu budu sama :(

misha88 — 12. 11. 2008 14:59

.

hhanca — 12. 11. 2008 19:45

misha88: Ale nééé, uvidíš že to uteče raz dva a přesídlíš na jiné forum :)

moni24 — 12. 11. 2008 23:58

Hanco,

dostala si ode me soukromou zpravu?

Ahoj Monca

hhanca — 13. 11. 2008 19:51

Moni, ne e :( Jsem už právě myslela, že jsi na mě zapoměla:)

Míšo a Ty jsi ode mě včera dostala SZ?

misha88 — 14. 11. 2008 14:00

.

Gabrielle — 19. 11. 2008 15:41

misha88 napsal(a):

Copa Gabčo:)......co dělá Berča?Ona už má jako rok jo, no není možná:)!!To fakt letí:)!!

Misho, zlobí a vzteká se jedna radost. včera mic htěla jít naproti, nevybrala to a majzla se hlavou o futra. Bouli má jak meloun...

misha88 — 20. 11. 2008 22:44

.

Gabrielle — 30. 11. 2008 12:54

no, pravda, vlásky má ještě kratičký a navíc světlejší, takže nejsou moc vidět :)

Ona je spíš bojísek a opatrníček, ale vztekat se teda umí...

misha88 — 1. 12. 2008 12:24

.

Gabrielle — 9. 12. 2008 21:04

my se v práci střídáme s tatínkem, takže Beruš má vlastně něco jako střídavou péči :)

misha88 — 9. 12. 2008 21:49

.

Gabrielle — 16. 12. 2008 20:49

.

misha88 — 16. 12. 2008 22:15

.

Gabrielle — 19. 12. 2008 14:53

jo, jezdím do Prahy. Ale to jsem dělala vždycky, takže mě to netrápí...

misha88 — 19. 12. 2008 17:11

.

PINDULI — 20. 1. 2009 21:44

Ahoj všem, taky chodím s přítelem, který je o skoro 18 let starší...(mě 22, mu 40) jsme spolu krátce ale jsem sním štastná.....

misha88 — 21. 1. 2009 12:58

.javascript:insert_text(':storstark:', '');

PINDULI — 21. 1. 2009 15:59

Misha, jsme spolu krátce..... cca 4 měsíce. Nebydlíme spolu. Ale tak nějak mi řekl, že by semnou chtěl mít mimčo. Ale řekla jsem, že se známena poměrně krátkou dobu. Je pravda, že teďka má hodně práce... ale snad to v krátké době přestane. Je pravda, že on už děti má s bývalou manželkou.... ale když je s dětmi, tak je strašně štastný atd. :-)

Misho, co ty? Už plánujete děti? Vy jste spolu poměrně dlouho viď? Přečela jsem si celou tuhle diskuzi.... :-)

misha88 — 21. 1. 2009 18:57

.

PINDULI — 21. 1. 2009 19:20

Tak to jo..... Také zatím beru HA. Teda je pravda, že když jsme spolu začli chodit, a já zjistila kolik má dětí, tak jsem mu na rovinu řekla, že já v budoucnu děti chci, a že pokud by nechtěl tak bych sním nebyla.

Jinak studuju, poslední ročník VOŠky :-)

A přítel má děti ve věku holky 4 a 8 a kluky 20 a 21. Kluci už jsou dospělí a mají svůj život.

misha88 — 22. 1. 2009 13:56

.

PINDULI — 22. 1. 2009 19:21

jojo přesně tak.... :-) Mno kluci jsou stejně staří jako já ano.... A jojo.... taky se to týká mě a jeho.... ;)

misha88 — 23. 1. 2009 9:24

.

PINDULI — 24. 1. 2009 12:04

Ne ten ne..... říká, že kdyby si to myslel, že semnou jinak není...... Dneska má narozeniny... 40 :-)

misha88 — 25. 1. 2009 17:02

.

PINDULI — 25. 1. 2009 17:17

Tak to máš pěkně naplánované :-) Jinak myslim, že si to myslí pár jeho známých.... ale neřeknou mi to na plnou pusu, maximálně jenom to naznačí..... ale snad se tak nestane.

misha88 — 25. 1. 2009 19:16

.

PINDULI — 25. 1. 2009 20:00

misha88 napsal(a):

PINDULI napsal(a):

Tak to máš pěkně naplánované :-) Jinak myslim, že si to myslí pár jeho známých.... ale neřeknou mi to na plnou pusu, maximálně jenom to naznačí..... ale snad se tak nestane.

Tak známí ať si myslí,co chtěj ne...

No naplánovaný nevím, to je tak představa .. budoucích let ,ale ty roky tam +- dost lítají:)!

tak to jo..... :) tak hlavně že je nějaká představa.... ;-)

hhanca — 1. 2. 2009 20:10

Ahojky, tak vidímm, že se to tu po nějaké době zase trošku pohnulo :)

misha88 — 1. 2. 2009 21:09

.

PINDULI — 4. 2. 2009 20:55

Pohlo ale jenom trošku :-) moc lidí tady nechodí..... :-(

misha88 — 4. 2. 2009 21:17

.

PINDULI — 5. 2. 2009 13:13

Misho, jojo mám.... zvládla jsem to dobře, a jen s jednou trojkou :-))) Jinak no uvidíme jestli se budeme stěhovat, doufám, že ano... že to všechno výjde tak jak má..... Doma je to šílený. Teďka odjel na nějakou dobu do zahraničí, tak doufam, že se mi brzo vrátí......

hhanca — 5. 2. 2009 15:51

*

PINDULI — 5. 2. 2009 17:15

Hhanca: Mno uvidime jestli to výjde. My jsme spolu teďka 4 měsíce a kousek :-) Jinak studuju VOŠKU v Brandýse nad Labem, ale jinak bydlim kousek za Prahou směr Beroun, ale bydlim doma. Do školy dojíždím. A přítel bydlí vlastně blízko, a často cestuje po celé ČR, takže pro něho není problém ani dojet do Brandýsa.

misha88 — 5. 2. 2009 18:25

.

PINDULI — 5. 2. 2009 18:50

Misho, studuju sociální práci. .. ale už mi jde jenom o ten titul, nějak mě to nebaví....a dělat to asi nebudu. Chtěla bych jít asi dálkově pak ještě na nějakou VŠ....

misha88 — 6. 2. 2009 9:37

.

PINDULI — 6. 2. 2009 9:41

Tak to jo..... mno končím letos. Už píšu diplomku... Co ty?

misha88 — 6. 2. 2009 10:18

.

PINDULI — 6. 2. 2009 12:52

mno říká se tomu teda diplomka, ale správně je to absolventská práce...... Já jsem ráda, že už je konec... ta škola mě vůbec nebaví.... Tak se těšim až tam nebudu. Teda pokud napíšu diplomku :-)

misha88 — 6. 2. 2009 13:09

.

PINDULI — 8. 2. 2009 10:19

Makat nechodím, s mým rozvrhem to ani nejde. Ale mám praci na Obvodním státním zastupitelství a taky jsem tam byla vždycky o prázdninách :-) takže naštěstí praxi mám. A nevím v jakém oboru, ale viděla bych to na kancelář a sedět u stolu :-) Co ty? Chceš dělat to co studuješ?

misha88 — 8. 2. 2009 10:31

.

PINDULI — 11. 2. 2009 19:40

Né mám to jako praxi v rámci školy. Jojo přesně tak právě že VOŠka má 5dní školy, teda ikdyž mi máme 3 dny školy a dva dny praxe, ale i tak to nejde...


Jo jasně, tak nějak jsem na tom stejně.... uvidíme co se najde až tu školu dodělám....

ViktorkaLove — 11. 2. 2009 20:26

... hm, jsem se šla podívat na "věkový rozdíl...", a ejhle!
A ještě ta reklama uprostřed komentářů..., ach jo!!! :grater:

misha88 — 12. 2. 2009 10:02

.

PINDULI — 14. 2. 2009 15:52

Jojo Viktorko, koukni dál.... máš tu přes 18 stránek textu :-)

misha88 — 14. 2. 2009 16:02

.

PINDULI — 15. 2. 2009 10:28

Ahoj Misho, mám se fajn ... teda ve čtvrtek jsem to hodně nějak přehnala s alkoholem, bylo toho na mě moc. A v pátek jsem celý den proležela se šílenou kocovinou, ale naštěstí přítel se o mě staral.... uvařil mi polívku, která mě z toho postupně dostávala. A domů jsem přijela až včera :-) Tak jsem mu za odměnu udělala snídani v sobotu :-) skoro až do postele :-)

Co u Tebe?

misha88 — 15. 2. 2009 11:03

.

PINDULI — 15. 2. 2009 17:20

A co ti je?

misha88 — 16. 2. 2009 10:05

.

PINDULI — 16. 2. 2009 18:19

To věřím..... já jsem ráda, že mám chřipku jednou do roka :-)

hhanca — 22. 2. 2009 0:07

Koukam, že z tématu věkový rozdíl se tu vyklubal chat o škole a nemocech :)

PINDULI — 23. 2. 2009 8:35

Hannco, tak trochu... ale pořád je to o tom věkovém rozdílu.....

Mě třeba v sobotu tak trochu vytočil..... udělala jsem kafe a začla žehlit, a přítel se mě zeptal, jestli tam má cukr. Přitom cukr si tam dává pořád a vždycky mu ho tam dám. A já na něho, že jasně. (zklidným hlasem, koukala jsem při žehlení na tv).
A on na mě:" V pohodě, já se jen zeptal". A já na něho: "Nevytáčej mě.... (usmívala jsem se přitom),víš že ti to tam dávám vždycky" A on na mě ty můj vzteklíku..... mno jako na facku.... prostě mě chtěl jen tak ze srandy trochu vytočit, libí se mu asi jak se občas vztekám......

Hrůůzaaa :D :D

misha88 — 23. 2. 2009 18:06

:)

hhanca — 23. 2. 2009 20:34

PINDULI napsal(a):

Hannco, tak trochu... ale pořád je to o tom věkovém rozdílu.....

Mě třeba v sobotu tak trochu vytočil..... udělala jsem kafe a začla žehlit, a přítel se mě zeptal, jestli tam má cukr. Přitom cukr si tam dává pořád a vždycky mu ho tam dám. A já na něho, že jasně. (zklidným hlasem, koukala jsem při žehlení na tv).
A on na mě:" V pohodě, já se jen zeptal". A já na něho: "Nevytáčej mě.... (usmívala jsem se přitom),víš že ti to tam dávám vždycky" A on na mě ty můj vzteklíku..... mno jako na facku.... prostě mě chtěl jen tak ze srandy trochu vytočit, libí se mu asi jak se občas vztekám......

Hrůůzaaa :D :D

Taky žehlím u televize :)

misha88 — 23. 2. 2009 21:13

.

hhanca — 23. 2. 2009 21:34

misha88 napsal(a):

A eště pokud jsou "zkažený" od maminky (zvyklí od ní na ten servis...)...tak to je hrůza...můj se teda učí, že to co dělala doma jen maminka, tak u nás to budem dělat oba (na střídačku, něco já, něco on...prostě jinak..)

jj přesně tak!!! :)

misha88 — 23. 2. 2009 22:00

.

hhanca — 23. 2. 2009 22:05

misha88: jj právě tak by to mělo být! Proč by jeden měl dělat vše a druhý pomáhat? Proč se někdo pozastavuje když řeknu, že přítel ařil oběd? A ještě lepší reakce: To nezvládneš uvařit oběd?... Zvládnu, ale proč by ho nemohl jednou za čas udělat? A blbej názor, že vaření je ženská práce, tak to mě berou všichni čerti jak se říká :) Já taky pomáhám se dřevem i když je to spíš práce pro chlapy. Takže rozdělení na mužské a ženské práce to neberu...

misha88 — 24. 2. 2009 8:10

.

PINDULI — 25. 2. 2009 17:24

jojo souhlasím s Váma :-) Naštěstí přítel teda umí všechno vařit, žehlit, takže když je potřeba nebo já žehlím, tak on vytře, nebo uvaří.... Takže prostě děláme oba všechno. Dokonce mi nedávno i vypral. :-) Je to šikulka :-)

A stím rozčílením, oni to ti chlapy fakt asi dělají schválně... :-) Prostě je to baví, ikdyž naštěstí to nedělá pořad.... to bylo asi po druhé co to udělal .... :-)

A v  pátek jde semnou na můj absolventský ples. Tak jsem na to zvědavá. Říkal, že se těší.... A poprvé pozná moje rodiče.... Tak držte palečky ať to všechno dobře dopadne.

hhanca — 25. 2. 2009 17:59

PINDULI napsal(a):

jojo souhlasím s Váma :-) Naštěstí přítel teda umí všechno vařit, žehlit, takže když je potřeba nebo já žehlím, tak on vytře, nebo uvaří.... Takže prostě děláme oba všechno. Dokonce mi nedávno i vypral. :-) Je to šikulka :-)

A stím rozčílením, oni to ti chlapy fakt asi dělají schválně... :-) Prostě je to baví, ikdyž naštěstí to nedělá pořad.... to bylo asi po druhé co to udělal .... :-)

A v  pátek jde semnou na můj absolventský ples. Tak jsem na to zvědavá. Říkal, že se těší.... A poprvé pozná moje rodiče.... Tak držte palečky ať to všechno dobře dopadne.

jj určitě budu držet palečky ať Vám ples dopadne co nejlíp a ať  to představování rodičů zvládnete ;)

misha88 — 25. 2. 2009 18:44

.

hhanca — 25. 2. 2009 19:32

*

PINDULI — 26. 2. 2009 17:54

Mno ono nějak nebyla příležitost , aby se poznali.... samozdřejmě že mamka viděla fotk :-) a jednou jsme byli na moravě a stavovali jsme se k mojí babičce, takže jediný kdo zná Romana je babička :-)) Ale myslim si, že to snad dopadne dobře.

A zase nejsem ten typ co představuje přítele po 14 dnech, přece jenom je to hodně brzo.... a nějak moc jsem na to zase nespěchala.... Moje nevl. segra tak ta představovala přítele každých 14 dní a to někoho jiného.. a bylo to docela trapné.

misha88 — 27. 2. 2009 10:20

.

hhanca — 27. 2. 2009 22:09

*

hhanca — 27. 2. 2009 22:12

misha88 napsal(a):

Tak my spolu začali chodit. když mi bylo 17....takže odjet k němu na celý den či dokonce noc hned ze začátku ještě ne...a pač byl listopad tak asi na 4.rande šel už taky k nám, pač bychom jinak venku zmrzli..:)!!! Talže naši ho poznali taky hned asi po 14 dnech....my se teda znali už asi rok dva předtím spolu,ale tohle bylo až to randění..

My sme spolu začali chodit když mi bylo 2měsíce 17:)

misha88 — 28. 2. 2009 11:17

.

hhanca — 28. 2. 2009 12:07

*

misha88 — 28. 2. 2009 13:47

.

PINDULI — 28. 2. 2009 16:55

Tak to jste s přítelema obě doscela dlouho už :-) Tak ples dopadl dobře..... :-) Užili jsme si ho oba... a dokonce jsme i tancovali. A první představení dopadlo taky skvěle.... :-)

hhanca — 28. 2. 2009 17:38

PINDULI napsal(a):

Tak to jste s přítelema obě doscela dlouho už :-) Tak ples dopadl dobře..... :-) Užili jsme si ho oba... a dokonce jsme i tancovali. A první představení dopadlo taky skvěle.... :-)

Tak to je fajn, že ples dopadl dobře! Rodiče byli spokojení ju? :)

PINDULI — 28. 2. 2009 18:07

hhanca napsal(a):

PINDULI napsal(a):

Tak to jste s přítelema obě doscela dlouho už :-) Tak ples dopadl dobře..... :-) Užili jsme si ho oba... a dokonce jsme i tancovali. A první představení dopadlo taky skvěle.... :-)

Tak to je fajn, že ples dopadl dobře! Rodiče byli spokojení ju? :)
No my sme spolu uz 3roky a 7mesíců. Je to docela dlouho no, ale ani mi to tak nějak nepříjde, děsně to letí! Babička s dědou slavili v září Zlatou svatbu (50let) a to je aspoň dlouhá doba:)

jojo rodiče spokojeni byli.... :-) Jen jsem trochu utahaná a šla bych spát, ale co bych pak dělala večer... Tak musím ještě chvíli vydržet a pak si hajnu do postýlky.... Jsme byli ubytováni v hotelu a nejsem zvyklá takhle spát.

A bydlíte spolu? ;-)

hhanca — 1. 3. 2009 10:38

*

PINDULI — 1. 3. 2009 11:22

Hanco, jojo v hotelu.... abychom oba mohli pít, a přijeli jsme tam autem, bylo to totiž mimo Prahu, chodím do školy do Brandýsa nad Labem. A mno dalo se to, ale....... občas když někam vyjedeme po ČR tak spíme v hotelích :) a zažili jsme lepší... a to si tenhle říkal "manažerský hotel"

hhanca — 1. 3. 2009 11:55

PINDULI napsal(a):

Hanco, jojo v hotelu.... abychom oba mohli pít, a přijeli jsme tam autem, bylo to totiž mimo Prahu, chodím do školy do Brandýsa nad Labem. A mno dalo se to, ale....... občas když někam vyjedeme po ČR tak spíme v hotelích :) a zažili jsme lepší... a to si tenhle říkal "manažerský hotel"

No, pravda, že mezi hotelama je dost rozdíl. Není hotel jako hotel:) Ale hlavně, že jste nemuseli jeden z vás abstinovat aby mohl řídit. Tak hlavně jak se to jinak vydařilo a byla jsi spokojená nejen Ty:)

misha88 — 2. 3. 2009 19:46

.

hhanca — 2. 3. 2009 21:16

misha88: ahojky, teďka jsem se vrátila ze školy :( Na SZ už nemám sílu :(... takže snad během týdne ;-)

misha88 — 2. 3. 2009 22:33

.

hhanca — 5. 3. 2009 19:01

Tak jak se máte holky? Co novýho u vás? :)

PINDULI — 10. 3. 2009 18:46

Ahojte, já se mám vlastně dobře..... pár věcí se po..... ale teď to všechno dáváme dohromady...a budeme spolu bydlet. Tak aspoň jedna dobrá zpráva. Co u Vás?

misha88 — 10. 3. 2009 21:29

.

PINDULI — 11. 3. 2009 18:02

Míšo, nechci to taky nějak ventilovat ;-) ono je to i na dlouho..... :-) Život prostě není jednoduchý ;-) Čekáš na jaro? Mysliš, že se brzo dočkáš???

hhanca — 11. 3. 2009 19:25

misha88: Já taky čekám a když jsem se dneska koukla z okna a viděla jsem, že sněží tak nevím jestli se dočkáme :)

hhanca — 11. 3. 2009 19:25

PINDULI: Tak to máte fajn, svoje hnízdo je vždycky to nejlepší :)

misha88 — 12. 3. 2009 10:36

.

PINDULI — 13. 3. 2009 8:57

jojo těším se na to..... Je to od té doby i takové mezi náma lepší, takové jak to říct..... Více si voláme, bojíme se o sebe a tak...... Je to příjemné.... :-) Snad se brzo přestěhujem.... dohodli jsme se že do konce dubna by to mělo byt a nejpozději do konce června. :)

hhanca — 20. 3. 2009 9:14

PINDULI napsal(a):

jojo těším se na to..... Je to od té doby i takové mezi náma lepší, takové jak to říct..... Více si voláme, bojíme se o sebe a tak...... Je to příjemné.... :-) Snad se brzo přestěhujem.... dohodli jsme se že do konce dubna by to mělo byt a nejpozději do konce června. :)

Tak to je fajn, to máte za chvili hotovo :)

PINDULI — 24. 3. 2009 20:23

mno... snad to bude už brzo. Protože mě to doma už tak nějak trochu.... mno.... můj nevlastní bratr si našel frajerku těhotnou, a před měsícem porodila. A teďka tráví nejvíce času tady i s děckem, o které se neumí starat. Proto se taky stěhuju, bylo mi ohnámeno, že se mám vystěhovat, že tady chcou mít patro pro sebe.

misha88 — 24. 3. 2009 21:45

.

PINDULI — 25. 3. 2009 15:08

mno vlastně nic.... ono to není uplně můj nevl. bratr, mati žije s přítelem, u kterého bydlíme, je to jeho dům. Takže ten mi to řekl ať se odstěhuju....

hhanca — 26. 3. 2009 8:46

*

misha88 — 26. 3. 2009 9:44

.

PINDULI — 26. 3. 2009 9:57

hhanca napsal(a):

PINDULI napsal(a):

mno vlastně nic.... ono to není uplně můj nevl. bratr, mati žije s přítelem, u kterého bydlíme, je to jeho dům. Takže ten mi to řekl ať se odstěhuju....

To ti to jako rekl tak ze dne na den jo? A jeste takovym zpusobem? Tak to je teda hodne drsny... se divim, ze to tvoje mamka akceptuje. Me by teda vadilo, kdyby nekdo vyhodil moje dite z baraku i kdyz ten barak neni jeho. Driv to nevadilo, ze jsi tam byla a najedou to vadi? desny teda  :( Ale tak aspon budete mit svoje, uvidis, ze to bude OK. :jojo:

Ono to je kvůli tomu, že jeho syn si našel přítelkyni, která teďka před měsícem porodila dítě, a chce tam sní bydlet. No a já bych jim tam vadila. Protože chtějí mít patro baráku pro sebe..... Takže mi to takhle oznámil.

PINDULI — 26. 3. 2009 9:58

misha88 napsal(a):

už aby to bylo teda vid.!

jojo.... ani nevíte jak se na to těším. Stojí mě to akorát nervy, a když mám nervy tak mám žaludeční potíže .... a v poslední době jak mě to tam štve, tak začínam být i sprostá, jak o tom mluvím..... Takže nic moc....

hhanca — 29. 3. 2009 11:30

PINDULI napsal(a):

misha88 napsal(a):

už aby to bylo teda vid.!

jojo.... ani nevíte jak se na to těším. Stojí mě to akorát nervy, a když mám nervy tak mám žaludeční potíže .... a v poslední době jak mě to tam štve, tak začínam být i sprostá, jak o tom mluvím..... Takže nic moc....

jj to se ani nedivim:( Taky by me to asi stvalo. Uvidis jak budes ve svym tak i sprosty slova treba ustanou:) Tak at se co nejdriv prestehujete ;-)

Gabrielle — 1. 4. 2009 16:20

ahojda Míšo, tak jsem se dočetla, že hodláš v létě těhulit, ju? :) My hodláme až zas na zimu. Aby to pěkně navazovalo...

misha88 — 1. 4. 2009 20:15

.

Gabrielle — 2. 5. 2009 12:42

Míšo, no jo, bude ze mě panička :)

heff — 3. 5. 2009 15:03

Ahoj všem, tak nějak jsem zrovna řešil otázku jestli chodit s holkou co je ode mě 7,5 let maldší, jí je čerstvě a mě bude za 3 měsíce 26, koukal jsem po internetu a tohle forum mě nějak zaujalo...podle toho co se tu tak píše tak bych to asi nemusel ani moc řešit a jen to zkusit, ale zase jsem si říkal že jí je 18, jestli to nejni málo na nějaké názory , ale zase líbí se mi a myslím si že by to nemuselo vadit.Nějak prostě nevím..je mi jasné že rozdíl mezi partnery když jednomu je 35 a druhýmu je 27.....je to jiný než 18 a 26...zdá se to být hrozně fajn holka, hodná a taková docela rozumná....Děkuji

misha88 — 4. 5. 2009 9:21

.

hhanca — 4. 5. 2009 21:56

heff: O veku to opravdu neni. Taky jsem si myslela, ze si najdu stejne staryho partnera a mam uz 4roky partnera o 13,5 roku starsiho a zatim nam vse klape! Pokud spolu budete chtit byt vek urcite problem neni ;-) Navic jak pise misha88 nekdo ma dospely nazory uz v 16 jina je nema ani v 30 :) Takze asi tak, Drzim palecky at ti to dopadne jak si prejes!

heff — 8. 5. 2009 20:45

děkuji oboum slečnám a nebo už manželkám za názory :-)

misha88 — 9. 5. 2009 10:46

.

PPavlaa — 9. 5. 2009 17:13

misha88 napsal(a):

ahoj heff, asi to ukus, za to nic nedáš jak se říkáš, my ji neznáme, tak ji zkus poznat ty. Někdy má nějaká již rozumné názory v 16ti, jiná až ve 20ti. 7,5 roku je myslím ještě ok. Mě bylo za 3 měsíce 18 a příteli 29 pryč když jsme se poznali .. to je rozdíl skoro 12ti let.. no  a jsme spolu skoro 4 roky už..

Když se kouknu zpět sama na sebe, určitě v té době na začátku moje názory nebyly takové jako dnes..ale moc "pubertální"už taky asi ne...nám to klaplo,držím palec vím!

to, že ti ten věkový rozdíl nevadí teď, neznamená, že ti nebude vadit třeba za 10 let.
a souhlasím s heffem v tom, že je rozdíl, když je jednomu 35 a druhýmu 27. v osmnácti je to ještě fakt mládě.

misha88 — 11. 5. 2009 6:48

.

hhanca — 12. 5. 2009 16:25

misha88 napsal(a):

jasný ppavli, souhlas....za deset let ti dám vědět!!

:-D ...taky se ozvu :)

PINDULI — 19. 5. 2009 16:37

Ahojky, po dlouhé době jsem se nějak tady dostala. :) Jak pak se tady máte?? Tak už skoro dva měsícce bydlím s přítelem...... teda planovaní bylo jiný, ale zůstala jsem týden že jsem měla prázdniny mno a z týdne už jsou dva měsíce :) A myslím si, že je to fajn. Samozdřejmě nějaké malé konflikty byli, ale to kvůli blbostem. Jinak všechno tak nějak jde v pohodě..... je to teda někdy zabíračka, když přítel má hodně práce, já jezdím do školy a pak domácnost ale aby děláme něco.... a musím říct, že tedka když je zkouškové a blíží se mi státnice, tak je hodně tolerantní a pomáhá hodně.

Tak snad to takhle půjde dobře dál..... a dokonce jsem začala i znovu řídit :) chichi..... naštěstí má velký auto, který jezdí skoro samo, takže po dvou letech neřízení to řízení jde poměrně snadno, když on si na nějaké oslavě dá skleničku ;-)

misha88 — 19. 5. 2009 18:19

.

PINDULI — 21. 5. 2009 18:06

misha88 napsal(a):

Ahoj, a ty státnicuješ ted,jako třeba za mesíc?Nebo na podzim nebo až v lednu?U nás o rocnik nade mnou ted probehly bakalarky prave, takze ja za rok presne touhle dobou...fůůů....
To je fajn,ze spol.bydleni klape. Mamina tvoje v pohode, ze s ni nejsi?? Vim jaky jsi psala ze byli u jejiho pritele problemy..

Mno za měsíc necelý mě čekají... tedka v pátek mam ještě poslední zkoušku na uzavření semestru a pak 16.6. mam obhajobu a pak 18. zbytek... takže mam co dělat.... Takyse na to vůbec netěším.....už tedka to je zabíračka, davali strašně blbé termíny na zkoušky, takže mam den volno a další zkoška, což jsem na sebe zítra fakt zvědava.... jdu se opět učit... :-(

Jinak mno mamina nic jiného ji nezbvá než si zvyknout, ale popravdě ona si sstejnak jak to říct slušně... hledá nového "frajera" ;-) A já se tam ani neukazuju.... pokud něco nepotřebuju z věcí co tam ještě mám..... neodstěhovala jsem se úplně ještě. Ale ted jsem tak takovej dobrejch 3-4 týdny nebyla...

Gabrielle — 23. 6. 2009 22:08

čauves ženy, tady to koukám furt běží :)

hhanca — 27. 6. 2009 23:06

Gabrielle: Dneska jsem omylem klikla na tvůj odkaz s fotkama na rajčeti...a mooooc hezky fotky ze svatby ;)

misha88 — 28. 6. 2009 11:10

.

Gabrielle — 20. 8. 2009 14:50

hhanco, škoda, že jsi klikla jen omylem :) Ale lepší než vůbec :)
Míšo a co vy? Koukám, že už máě snažilkovský metřík....

misha88 — 20. 8. 2009 20:25

.

Gabrielle — 4. 9. 2009 20:59

Míšo, no, snad se to srovnalo, uvidíme... čekám MS teď někdy za pár dní, tak jsem zvědavá. Krvácení uprostřed cyklu se naštěstí teď neopakovalo.

misha88 — 4. 9. 2009 21:21

.

misha88 — 13. 9. 2009 20:02

.

misha88 — 13. 9. 2009 20:05

.

misha88 — 13. 9. 2009 20:06

.

misha88 — 13. 9. 2009 20:09

.

Gabrielle — 14. 9. 2009 21:55

Míšo, to bude tím, že já jsem o dost starší než ty :) Proto ty máš snažilkovskej metřík a my už odpočítávací do důchodu. I když teda Marky je taky mladice...

Jinak u mě se cyklus srovnal, tak uvidíme...

hhanca — 6. 10. 2009 10:20

*

hhanca — 6. 10. 2009 10:24

Gabrielle napsal(a):

Míšo, to bude tím, že já jsem o dost starší než ty :) Proto ty máš snažilkovskej metřík a my už odpočítávací do důchodu. I když teda Marky je taky mladice...

Jinak u mě se cyklus srovnal, tak uvidíme...

Koukam, ze se zadarilo:) tak gratulace :)

misha88 — 6. 10. 2009 10:47

.

misha88 — 6. 10. 2009 10:56

.

hhanca — 6. 10. 2009 12:43

*

Gabrielle — 11. 10. 2009 13:55

hhanca napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

Míšo, to bude tím, že já jsem o dost starší než ty :) Proto ty máš snažilkovskej metřík a my už odpočítávací do důchodu. I když teda Marky je taky mladice...

Jinak u mě se cyklus srovnal, tak uvidíme...

Koukam, ze se zadarilo:) tak gratulace :)

Děkujeme ;)

Míšo, vím to od 13.9., ale čekala jsem radši až na kontrolu u doktora, jestli je srdíčko a všechno odpovídá. Naštěstí to klaplo :)

misha88 — 11. 10. 2009 15:25

.

hhanca — 11. 10. 2009 17:43

misha88 napsal(a):

Gáby jasný, ono to chce počkat, já nejsem proto to hned rodině oznamovat, protože co kdyby, jeden nikdy neví!!! Ségra i švagrule to řekly až po 3. a 4.měsíci!!  A až to bude aktuální u mě, věřím že půjdem ve stejných stopách, přítel je taky pro, ani jsme ted nikomu neříkali že se o mimi začínáme snažit!..

Ne vsechno musi vsichni vedet :)

misha88 — 11. 10. 2009 18:03

.

hhanca — 11. 10. 2009 19:15

*

misha88 — 11. 10. 2009 19:18

.

hhanca — 11. 10. 2009 21:13

misha88 napsal(a):

chi:)

Koukam na tvuj metrik...porad nic? :(

misha88 — 11. 10. 2009 21:52

.

hhanca — 11. 10. 2009 22:02

misha88 napsal(a):

hhanca napsal(a):

misha88 napsal(a):

chi:)

Koukam na tvuj metrik...porad nic? :(

MS nikde..a holky mi tu psaly že to některé nepřišlo třeba 3měsíce, půl roku...

treba neprijde vubec a bude mimi :)

Gabrielle — 12. 10. 2009 9:48

Misho, nečekala bych tři měsíce, maximálně dva...Jestli budeš mít negatovní test a MS nikde, zašla bych za doktorem, aby ti ten cyklus porovnali.

misha88 — 12. 10. 2009 10:32

.

Gabrielle — 30. 10. 2009 8:11

Tak co, Míšo, koukám, že se ti to asi srovnalo, co? Byla jsi u dr. nebo se to porovnalo samo?

Budu držet palce, ať se brzo zadaří!

PINDULI — 28. 12. 2009 19:19

misha88 napsal(a):

Ahoj Gáby, jojo, na fotky jsem taky koukala, měli jste to pěkný!!

Pinduli, tak jak státnice dopadly??

Nějak jsem se zapomněla tady podívat..... Jinak státnice dopadli dobře..... :)  Mám je úspěšně za sebou.... :-)

misha88 — 28. 12. 2009 19:40

.

PINDULI — 28. 12. 2009 20:16

misha88 napsal(a):

Tak to gratuluji...já je mám před sebou v druhé půlce května...jaký to bylo?? A co jinak?

Děkuju.... mno bylo to o moje nervy, ale zvládla jsem to. A jestli to výjde , tak bych si příští rok chtěla dodělat Bc, je studium na jeden rok. Tak uvidíme jak to výjde.

A co u Vás nového????

Gabrielle — 30. 12. 2009 15:14

Misho, tak to máme obě v půlce května co dělat :) Ty státnice, já cosi v porodnici :)

misha88 — 30. 12. 2009 15:33

.

misha88 — 30. 12. 2009 15:34

.

PINDULI — 3. 1. 2010 20:32

misha88 napsal(a):

PINDULI napsal(a):

tak bych si příští rok chtěla dodělat Bc, je studium na jeden rok. Tak uvidíme jak to výjde.

kde a jaký? a to jen pro to že už máš voš nebo všeobecně?:co:

mno je to VŠ Komenského..... je to obor něco jako vzdělávání dospělých.....  dělala jsem na vošce sociální práci, takže je to hodně pohobné. Uvidím jak dopadli moje byv. spolužačky co to teďka studují, a pak se rozhodnu. Jestli to bude lehký..... :-)

A koukám ,že se snažíš také otěhotnět..:-) koukám, že Gabče se to povedlo :-)

misha88 — 3. 1. 2010 20:51

.

PINDULI — 6. 1. 2010 9:54

Mno ještě nejsem zcela rozhodnuta, asi bych si právě na to studium vzala půjčku, ale napřed chci zjistit, jak se tam studuje kamarádkám... a pak se rozhodnu. Zatím mám čas, a říkám si že titul nějaký mám.... aspoň to DiS. :-)

Ahaaa.... tak to jo... My zatím mimčo neplánujeme.... necháváme tomu zatím volnej průběh...... ;-)
Jinak nového nic.... přestěhovali jsme se před skoro dvěma měsíci do vlastního... :-) Tak jsme si to tu tak zutulnili, že se tady oba cítíme jako doma :-) A plánujeme jet na hory na Boží Dar, tak doufám že v tom hotelu mají volno....

Gabčo , tak to gratuluju, už víš co to bude??

misha88 — 6. 1. 2010 17:36

.

Gabrielle — 9. 1. 2010 11:21

Pinduli, nevíme, tentokrát se necháme překvapit
...
Takže pohodičku, žádný stresy a ono se to podaří :)

misha88 — 9. 1. 2010 11:33

.

misha88 — 9. 1. 2010 11:34

.

Gabrielle — 11. 1. 2010 9:42

..

hhanca — 11. 1. 2010 17:30

No tak koukám, že tu za chvíli zůstanu sama... se všichni přesouváte do těhulek :)

Gabrielle — 11. 1. 2010 21:22

Hani neboooj, my sem nakukujem i s pupkama :)

misha88 — 11. 1. 2010 21:28

.

misha88 — 11. 1. 2010 21:32

.

hhanca — 13. 1. 2010 9:46

misha88 napsal(a):

Hani...a já i bez pupku!!! U mě se zatím nic nerýsuje....mě třeba ještě doženeš...:)!!Písnu ti SZ!!

No to jasny :))) Jedině že by jsi na mě dva roky počkala :)

Gabrielle — 13. 1. 2010 12:29

Míšo, to je obrovská výhoda... to vaše mládí. A to myslím bez ironie.

misha88 — 13. 1. 2010 20:13

.

misha88 — 13. 1. 2010 20:15

.

misha88 — 13. 1. 2010 20:16

.

hhanca — 18. 1. 2010 12:51

misha88 napsal(a):

NO...jsem na to sama pěkně zvedavá jak to bude!

Aspoň nebudeš stresovat mímo u státnic :) A uvidíš, že jak bude po škole, tak že budeš mít hned // :)

hhanca — 18. 1. 2010 12:52

misha88 napsal(a):

hhanca napsal(a):

misha88 napsal(a):

Hani...a já i bez pupku!!! U mě se zatím nic nerýsuje....mě třeba ještě doženeš...:)!!Písnu ti SZ!!

No to jasny :))) Jedině že by jsi na mě dva roky počkala :)

No to bych čekala nerada ti teda sobecky řeknu...ale třeba jo :/ ... Půlrok to bude za chvíli a ten utekl jako voda bez výsledku...

njn však jasny, že čekat nemusíš a ani nebudeš !!! :) To jsem řekla jen tak, když jsi napsala, že Tě doženu:)

misha88 — 18. 1. 2010 13:20

.

hhanca — 23. 1. 2010 19:54

Misho, tak koukám, že už jsi zase 19 DC... to to teda letí... Tak držím palce :)

misha88 — 24. 1. 2010 12:37

.

misha88 — 24. 1. 2010 12:38

.

hhanca — 24. 1. 2010 18:39

misha88 napsal(a):

A HHani tvoje CD 5 je jako co? Snažilkovskej metr?:)

Napíšu SZ ju? :)

misha88 — 24. 1. 2010 18:43

.

hhanca — 24. 1. 2010 19:57

misha88 napsal(a):

Ju...a já ti jdu psát SZ právě ted!!:)

Uz mám precteno i odepsano :)

Gabrielle — 30. 1. 2010 10:10

no vy jste dobrý, samé SZ... A co si budem psát tady? :)

PINDULI — 30. 1. 2010 22:06

Ahoj všem, tak si pořizujeme pejska.... Československého ovčáka :-) Za týden a půl ho máme doma.

Ještě se chci jak jste naznačili, že by jste chtěli mít mimčo??? O tom stále přepmýšlím ale nevím nevím....

misha88 — 31. 1. 2010 7:01

.

misha88 — 31. 1. 2010 7:02

.

hhanca — 3. 2. 2010 18:25

Pinduli: Jak to myslis? Komu chces co naznacovat?:)

misha88 — 3. 2. 2010 19:22

.

hhanca — 3. 2. 2010 19:38

*

Gabrielle — 14. 2. 2010 16:08

teda koukám, tady se roznesly snažilkovský bacily :)  Tak to my držíme palce :)

misha88 — 14. 2. 2010 16:19

.

hhanca — 14. 2. 2010 19:51

ahojky:) Gábi, tobě to teda pěkně utíká:) Už máte jméno??? Se ani nenaděješ a už bude druhý mimi doma:)

Gabrielle — 15. 2. 2010 21:12

Holky, strašně to letí, fakt...

Hani, jméno máme zatím jen pro holčičku - Anastázie. Pro kluka se nějak nemůžem shodnout, pracovně zatím Nikola, ale zřejmě to není definitivní (škoda, dost se mi to líbí)

misha88 — 15. 2. 2010 21:59

.

hhanca — 16. 2. 2010 20:34

misha88 napsal(a):

Letí to jako drak, nejhorší že ty budeš brzo rodit a já státnicovat tím pádej..ajaj...

Anastázie, Berenika..jste pěkný netypiky....!!! Copak ta moje vybraná Julie se Štepánem, to je slabej osdvárek:D

Gábi: Anastázie je pěkný i když dost netradiční :)
Misha: a tyto jména máš odsouhlasený??:)

misha88 — 16. 2. 2010 21:36

.

hhanca — 16. 2. 2010 21:39

misha88 napsal(a):

HHani, ano, na tyto jména jsme ve shodě :D !!

A to jsi navrhla ty a M odslouhlasil, nebo jste si kazdej vybrali, co se mu libi a pak udelali kompromis??:)

PINDULI — 19. 2. 2010 16:56

Je omlouvám, se asi jsem to špatně napsala, ale jste šikulky.... pochopili jste to.

Mno tak nějak pořád váhám..... jestli mu to mám říct nebo ne. Ono teďka jsme si pořídili pejska, já když on má hodně práce, tak jsem doma sama.... a nechtěla jsem. Tak jsem navrhla, že si pořídime pejska.... cca asi před měsícem a půl. Mno a tak jsem začla hledat Jorkšíry,bylo by to taková náhrada za miminko ;-) ale nakonec přítel řekl, že by ho zašlápl a tak... mno byla jsme zklamana, ale nakonec jsem si řekla, že teda si pořídíme většího.... Přítel chtěl Československého vlčáka, a já takjo.... sice se mi jako vlčáci nelíbili, ale tenhle má ze 70% geny vlka, takže to neni klasickej vlčák. A teďka už máme týden doma miminko, dneska 6týdenního psa:-) Jmenuje se Arne. A je to náš miláček, ikdyž zlobí... všichni ho obdivují, protože je moc krásnej... vypadá jako vlčátko.

Ale jetu právě ten problém :-( jeho starší dcera (8let) Štve mě, pořád po ní musím řvat, protože dělá samy blbosti, rozčilujeme, a prostě pak mi přítel řekne, že ho nebaví poslouchat jak řvu, tak mu řeknu, že prostě když on jí nic neřekne, a když jí něco řekne, tak ťuťuňu ja kna malý mimino.... a to mě štve :-( Pak jsem ta nejhorší já a ona má v očích:"haha vidíš zase jsem vyhrála". Byla u nás celý tyden a pořád jsem hlídala, měla prázdniny a přítel měl některé dny práci, nakonec jsem mu řekla, že už nechci dělat chůva, že prostě hlídat psa a jí, to nejde, nejde kolem ní skákat a furt jí okřikovat. Tak si jí vzal na pracovní schůzku, a já jsem konečně doma uklidila. Psíka jsem dala spát a bylo to. Tak právě nevím..... jestli mu o miminku říct. Finančně to možná utáhnem, v tom bych problém neviděla, když přítel chce vidělá dost peněz ;-) stavby se stavějí pořád.

Co vy na to? Snad Vám nevadí, že jsem se takhle vykecala... ale nemám to nějak komu vykecat, rodina to je zabitý, a nemám nějak kamarádku, která by to neroznašela dál po městě.

misha88 — 19. 2. 2010 17:14

.

hhanca — 19. 2. 2010 17:20

Ahojky Pinduli! Uz jsme se baly, kde jsi:)
My mame jorksirka a zaslapnou se nenecha:) Ale ten vas musi byt taky krasnej, bys sem mohla hodit i fotecku:)

Ja asi neznam pary, kde by nebyl problem s detma z predchoziho vztahu:( Je to desny, ale bohuzel to tak je. Kolik ma deti z minuleho vztahu? Jen tuhle jednu slecnu?
Myslim, ze pokud mimi chces, mela by jsi mu to rict a uvidis, co on na to... Drzim palce at je vse OK a at Te mala selcna nezlobi a brzy mas svoje zlobidlo :)

Gabrielle — 20. 2. 2010 9:09

Pinduli, je třeba, abyste si jasně vymezili postoj k jeho dceři. On tě nesmí ve vztahu k ní podrážet. To je ostatně záležitost i výchovy eventuelních vlastních dětí. Musíte se shodnout v tom, jak postupovat v případě, že dcera zlobí, vymýšlí si. Bude to o to těžší, že přijde za chvilku do puberty :(
Takže si s přítelem sedni, tohle všechno, cos tu napsala, mu řekni. Že dcera musí mít stanovené mantinely, nesmí si na tebe dovolovat. A on je povinen ji usměrnit, tohle není tvoje starost. Pokud nebude ochoten své chování k ní a k tobě změnit, o miminku bych zatím neuvažovala...

P.S: československý vlčák je nádherný! Šteně musí být okouzlující...

Tercila — 20. 2. 2010 12:46

PINDULI: jeho starší dcera (8let) Štve mě, pořád po ní musím řvat, protože dělá samy blbosti, rozčilujeme, a prostě pak mi přítel řekne, že ho nebaví poslouchat jak řvu,

Já snad špatně vidím..... :/ Řveš? Evidentně nezvládáš výchovu dítěte, nemáš o tom ani ánung - a to chceš vlastní? ;):co: V tom případě toho chlapa lituji. Nepochopila jsi ještě základní věc - že nelze žít spokojený život s rozvedeným mužem, aniž bys měla ráda jeho děti. Zkus si přiznat na rovinu a upřímně, že ti jeho děti vlastně vadí, a rozklíčuješ celou podstatu problémů ve vašem soužití.

aprill — 20. 2. 2010 12:50

Tercila napsal(a):

PINDULI: jeho starší dcera (8let) Štve mě, pořád po ní musím řvat, protože dělá samy blbosti, rozčilujeme, a prostě pak mi přítel řekne, že ho nebaví poslouchat jak řvu,

Já snad špatně vidím..... :/ Řveš? Evidentně nezvládáš výchovu dítěte, nemáš o tom ani ánung - a to chceš vlastní? ;):co: V tom případě toho chlapa lituji. Nepochopila jsi ještě základní věc - že nelze žít spokojený život s rozvedeným mužem, aniž bys měla ráda jeho děti.

Moje slova, taky jsme zírala když jsem to četla.

hhanca — 20. 2. 2010 18:03

*

ViktorkaLove — 20. 2. 2010 18:43

Muj posledni muz taky svatosvate tvrdil, ze mych furu deti zvladne levou zadni... a po sedmi letech nas mel plny kecky... a "rad se nas zbavil"...
A dokonce si "to" zvopaknul jeste jednou, vzal si po mne taky matku s vice detma... a dopadlo to stejne, rsp. podobne... zdrhla mu, jenom za kratsi dobu...
Ja bych v tom videla pocatecni "opravdovou ochotu", vzit "cizi deti" za vlastni... ale, lehke to tedy rozhodne nejni... :grater:

aprill — 20. 2. 2010 18:53

hhanca napsal(a):

Tercila, aprill: No tak zase na jednu stranu si mysli, ze rvat by po ni  nemusela, ale ono to asi nekdy jinak nejde. Moc dobre vim, co deti dokazi a jak jsou vycurany a dokazi si rodice ziskat a byt proti nove partnerce...tohle Pinduli fakt nezavidim. Ale zase vedela, ze on ma deti z minuleho vstahu a s tim do toho sla ze... takze tezka situace...

Hani, já nekřičím na vlastní a proto nechápu, že někdo řve na cizí :co: . A jestli si Pinduli myslí, že když na holku bude řvát, že něčeho dosáhne, tak se bohužel mýlí. Jen si divím tátovi, že Pinduli takové chování toleruje :butter: .

misha88 — 20. 2. 2010 19:10

.

misha88 — 20. 2. 2010 19:12

.

hhanca — 20. 2. 2010 19:56

misha88 napsal(a):

Ale partnera s dětmi z předchozího vztahu jí teda nezávidím,...musí to bát o velké toleranci. Netvrdím ale že to nejde.
Jsem ale moc ráda že mám ač staršího, tak ale bezdětného..:)

jj tolerance, ale z OBOU stran !!!! Ono deti, kdyz se jim novy partner nelibi umi udelat pekny peklo. A myslim, ze tatka deti (ditete), by mel zakrocit, ale nestavit se ani na jednu ani na druhou stranu. Vzdyt je to jeho dite a parnerka, nemuze je pred sebou navzajem shazovat.
Souhlas s Mishou, ze jsem taky rada, ze mam ac starsiho, tak bezdetnyho...protoze to kolem sebe vidim a NEZNAM pary, kde by se tento problem alespon trochu neresil....

misha88 — 20. 2. 2010 20:04

.

misha88 — 20. 2. 2010 20:05

.

hhanca — 20. 2. 2010 20:09

misha88 napsal(a):

Já v okolí osobně právě moc párů takovýchto neznám. Akorát sestřenka a její dvě děti mají novýho tatíka...a ale nevidím jim do toho.  Ale předpokládám, že často to idylka není no.

Jako je to smutny, ale je to tak. Proste tohle delat dobrotu nebude nikdy :( Deti dokonce i casto provokuji novou parnerku a misto aby otec zasahl tak bud se rozejde s partnerkou, aby mel klid a deti nezlobily nebo se vykasle na deti a zije s partnerkou. ...

misha88 — 20. 2. 2010 20:21

.

hhanca — 20. 2. 2010 20:26

misha88 napsal(a):

POkud jsou děti hodně malé, tak je to asi ok...pokud je ten nový partner vezme zcela za vlastní, ...

TZn. když si dítě nepamatuje, že tenhle člověk v jejich životě nebyl od začátku...

jj tak to jedine, ale vetsinou male dite zustava s maminkou a za tatinkem jen na vikend atd...takze ta nova partnerka tam je...Ale kdyz dite od zacatku zna situaci, ze mamka je s partnerem a tatka s partnerkou..tak to je urcite snazsi, nez kdyz se rodice rozvede a dite uz z toho ma rozum, jak se rika.
Ale urcite je snazsi si ziskat male dite, nez vetsi nebo pubertaka...

misha88 — 20. 2. 2010 20:37

.

hhanca — 20. 2. 2010 20:39

misha88 napsal(a):

Jasne ale i když male dite zustane s matkou..tak ta si většinou partnera  - noveho tatu pro deti taky najde ze..

jj vsak jasny, to jsem psala, ze kdyz je dite zvykle na stav, ze ma mamka partnera i tatka hned od zacatku, kdyz je jeste dite maly...

misha88 — 20. 2. 2010 20:42

.

hhanca — 20. 2. 2010 20:43

misha88 napsal(a):

Je to težké ty mezilidské vztahy no:)..Kde máme tu Pinduli aby se nám nějak vyjádřila, jak to mají?

jj taky si rikam, kdepak je... treba si to tedka vyrikavaji :)

Gabrielle — 21. 2. 2010 21:43

...

hhanca — 22. 2. 2010 16:53

Gabrielle napsal(a):

misha88 napsal(a):

Gáby...tvůj má taky děti vid?? Jak zvládáte?

Má, ale už dospělé, 23 a 18. Ale lehký to s nima nebylo, zvlášť s dcerou, ta se mnou asi 2 roky nepromluvila slovo. Ani na pozdrav neodpověděla. :rolleyes:

P.S.
Aprill má asi nezměrnou trpělivost, když na své dítě "neřve". Já na Bibi vyjedu dost často, ovšem neznamená to, že by se u nás jen ječelo :cool:

Já se zas divím tomu, že Pindulin partner neusměrní rozjívené dítě sám z pohodlnosti nebo proto, že si nechce dítě "znepřátelit".

:supr: tak tak

PINDULI — 23. 2. 2010 15:14

Ahoj všem, tak to slovo řvu, bylo asi moc silné, ale jde o to, že občas zvýším hlas..... Jeho děti my nevadí, kdyby my vadili, tak snim snad nejsem ne? To si myslim, že je logické. A myslim, že jeho dcera mě má ráda, často spolu něco vytváříme a tak... nakupujeme spolu hadříky, hračky apod.

Trochu jsme o dětech mluvili, ale bohužel jsou teď problémy ve firmě, a bohužel velký. Takže mluvení o miminku se odkládá. Máme toho hafana teďka :-) a řeknu Vám sním je veselo.... ;-)

Ale zarazili mě teda ty názory, jako že když občas zvýším hlas na přítelovy děti, že bych neměla mít svoje děti. Tohle jsou docela silné slova!Aniž by jste mne znaly. A nevěřím tomu, že jste na dítě nikdy nezvýšili hlas...... nikdo není tak trpělivý, a nervy mu prostě ujedou.

hhanca — 23. 2. 2010 15:53

PINDULI napsal(a):

Ahoj všem, tak to slovo řvu, bylo asi moc silné, ale jde o to, že občas zvýším hlas..... Jeho děti my nevadí, kdyby my vadili, tak snim snad nejsem ne? To si myslim, že je logické. A myslim, že jeho dcera mě má ráda, často spolu něco vytváříme a tak... nakupujeme spolu hadříky, hračky apod.

Trochu jsme o dětech mluvili, ale bohužel jsou teď problémy ve firmě, a bohužel velký. Takže mluvení o miminku se odkládá. Máme toho hafana teďka :-) a řeknu Vám sním je veselo.... ;-)

Ale zarazili mě teda ty názory, jako že když občas zvýším hlas na přítelovy děti, že bych neměla mít svoje děti. Tohle jsou docela silné slova!Aniž by jste mne znaly. A nevěřím tomu, že jste na dítě nikdy nezvýšili hlas...... nikdo není tak trpělivý, a nervy mu prostě ujedou.

S tim taky nesouhlasim. Clovek zvedne hlas i na svoje, kdyz si to zaslouzi a je treba. Takze v klidu a klidne na mimi mysli :)

misha88 — 23. 2. 2010 17:42

.

PINDULI — 25. 2. 2010 10:47

jojo určitě dám vědět. Doufám, že se to brzo uklidní.... :-)

misha88 — 25. 2. 2010 11:21

.

Gabrielle — 1. 3. 2010 20:51

Tak co Misho, koukám, že máš na metříku slušný počet dní :) Co říká testík?

hhanca — 1. 3. 2010 21:02

Gabrielle napsal(a):

Tak co Misho, koukám, že máš na metříku slušný počet dní :) Co říká testík?

Testik pry porad nic :(

misha88 — 1. 3. 2010 21:08

.

hhanca — 3. 3. 2010 20:17

Gábi, jak jste nakonec vyresily ty jmena?:) Uz se to blizi vid?
Koukala jsem na tvuj web na fotecky, pupik hezky roste. A ta fotka, kde je Berca a ukazuje brisko je uzasna :)

Gabrielle — 3. 3. 2010 21:30

Misho a co na to doktor?
Hani, jména jsou stále ještě blíže neurčena :) Asi si do těch lejster napíšu u obou No name :)

P.S. No jo, Bibi zajímá její pupík víc než ten můj :lol:

misha88 — 4. 3. 2010 9:20

.

hhanca — 4. 3. 2010 16:15

Gabrielle napsal(a):

Hani, jména jsou stále ještě blíže neurčena :) Asi si do těch lejster napíšu u obou No name :)

P.S. No jo, Bibi zajímá její pupík víc než ten můj :lol:

No však ještě máte čas:) Třeba se na něčem dohodnete nebo si prosadíš svoji Anastázii :)
Bibi je roztomilá :) A teda hezky roste:)

misha88 — 4. 3. 2010 18:49

.

Gabrielle — 5. 3. 2010 21:35

...

misha88 — 6. 3. 2010 8:26

.

hhanca — 6. 3. 2010 9:44

Gabrielle napsal(a):

No Anastázie byla podle mě jistá od začátku, ale minulý víkend se manžel začal nově zabývat i jménem pro holku, z čehož jsem usoudila, že se mu začala Stázinka nepozdávat... No uvidíme :)

Misho, letí to strašně :( Kdepak je moje malý miminko...

To za chvíli bude neboj :) Akorát k němu máš ještě velkou slečnu :) A ta bude určo pomáhat :)

Gabrielle — 9. 3. 2010 21:08

no, to se uvidí, myslím, že moc vodvázaná nebude...

Dneska jsem byla na ultrazvuku, mimís má asi 1,5kg a extra dlouhý nohy :)

misha88 — 9. 3. 2010 21:56

.

hhanca — 9. 3. 2010 22:22

*

misha88 — 9. 3. 2010 22:38

.

hhanca — 10. 3. 2010 18:39

misha88 napsal(a):

To je fakt, ty jsi čahounka Hani!

njn kazdej jsme nejakej :)

misha88 — 10. 3. 2010 20:00

.

hhanca — 11. 3. 2010 20:45

misha88 napsal(a):

Však vysoká holka, to je hezký :D !!

Zvykla jsem si :) Ale neni to vzdy skvely :-D

hhanca — 19. 3. 2010 23:44

Gábi, koukám, že už ti chybí necelé 2 měsíce... to teda uteklo :)

misha88 — 20. 3. 2010 6:20

.

hhanca — 20. 3. 2010 9:31

misha88 napsal(a):

My to máme s Gáby stejně...já státnice, ona porod :D !

Takze se ridis podle jejiho metru jo :))))

misha88 — 20. 3. 2010 14:19

No :D !

Gabrielle — 22. 3. 2010 15:06

čauves,
tak jsme se v sobotu vrátily s Bibi z hor, byla to paráda...

A dneska mě čekala bezva zpráva - Bibinku vzali od září do školky! jupíííí...

misha88 — 22. 3. 2010 16:49

.

Gabrielle — 22. 3. 2010 20:05

Míšo, obešla jsem 4 školky kolem nás - já totiž neřídím, tak nic okolo nepřipadalo v úvahu... takže to máme asi 10 minut chůze od domu.

My jsme nebyly ani tak klasicky na horách - měli jsme s pár lidma pronajatou chalupu v Rampuši v Orlických horách. Děti bobovaly a my jen z povzdálí sledovali :)
Já lyžuju ráda, ale spíš sjezdovkuju a to teda fakt nepřicházelo v úvahu :)

misha88 — 22. 3. 2010 20:27

.

Gabrielle — 23. 3. 2010 15:15

Jojo, to je přesně ta Rampuše :) No vidíš, já vůbec netušila, že jsi z těchhle končin... byl se byla ozvala.

misha88 — 23. 3. 2010 17:17

.

misha88 — 23. 3. 2010 17:18

.

Gabrielle — 25. 3. 2010 15:55

právě... myslím, že směrem k vám asi už nepojedem...

misha88 — 25. 3. 2010 16:15

.

hhanca — 25. 3. 2010 16:20

Tak lyžování vám skončilo a už tu máme sluníčko...dneska máme na teploměru 21 :)Krááása.... škoda jen, že o víkendu bude pršet :(

misha88 — 25. 3. 2010 16:27

.

hhanca — 27. 3. 2010 14:58

Gábi, kdy máš vůbec termín dle Dr.? :) koukám...dle metříku už jen 50 dní ...

Gabrielle — 31. 3. 2010 10:41

Hani, jedn termín mám 16.5. a druhý 18.5. Ale bůhví, kam se trefíme :)

hhanca — 31. 3. 2010 20:29

*

misha88 — 31. 3. 2010 22:26

.

Gabrielle — 1. 4. 2010 8:44

já bych radši 11.5. (jako jááááá :) )

misha88 — 1. 4. 2010 10:39

.

Gabrielle — 2. 4. 2010 15:47

No právě :)
Ale ne, klidně at se to narodí na termín nebo trošku po, aspoň bych měla ještě pár dní k dobru :)

misha88 — 2. 4. 2010 18:13

.

Gabrielle — 4. 4. 2010 16:25

.

misha88 — 4. 4. 2010 16:35

.

hhanca — 4. 4. 2010 16:47

Gábi to bude OK, uvidíš!

misha88 — 4. 4. 2010 16:50

.

hhanca — 4. 4. 2010 16:57

No je docela zajímavé pozorovat jak se k sobě sourozenci chovají... někdy by se láskou snědli a jiní jsou na sebe škaredí a žárlí na sebe... no snad to bude u vás Gábi ten první případ. Včera jsem viděla oba... a ten druhý se mi teda nelíbil :(

misha88 — 4. 4. 2010 17:47

.

hhanca — 4. 4. 2010 17:48

*

Gabrielle — 8. 4. 2010 10:48

hele, pište sem jen o tom, jak se děti mají rády :)

misha88 — 8. 4. 2010 11:28

.

Gabrielle — 9. 4. 2010 10:52

Míšo, popravdě počítám s tím, že to bude masakr..

hhanca — 9. 4. 2010 11:05

*

hhanca — 9. 4. 2010 11:08

Gabrielle napsal(a):

Míšo, popravdě počítám s tím, že to bude masakr..

Jinak jásejte, od včerejška máme jména vypsaná ve formuláři :) Takže Anastázie a Nikola...

tak prece jen sis to prosadila :)

misha88 — 9. 4. 2010 13:28

.

hhanca — 9. 4. 2010 16:41

Hlavně, že jste se na těch jménech nakonec domluvili :)

misha88 — 9. 4. 2010 18:38

.

hhanca — 9. 4. 2010 18:44

*

misha88 — 9. 4. 2010 18:46

.

hhanca — 9. 4. 2010 18:55

misha88 napsal(a):

Ten můj taky po sobě nechce!! A já bych po sobě taky nedala!! Jinak my máme vybráno Julii a Štěpána..

jj já vím, jaký jména jsou u vás TOP :) jj po sobě určitě ne, ne že by se mi to jméno tak nelíbilo, ale nechci aby pak říkali stará :) vím jak je to u strejdy...má syna po sobě a teta dceru po sobě... takže v rodině 2chlapi stejné jméno a 2ženský taky stejný jméno a to je pořád starej a mladej a stará a mladá...no děkuji pěkně :)

misha88 — 9. 4. 2010 18:56

.

hhanca — 9. 4. 2010 19:05

misha88 napsal(a):

Zvlášť když už bys byla ty ta stará že :D !

No právě :) Takže nic takovýho ... :dumbom:

misha88 — 9. 4. 2010 19:08

:D Chacha

hhanca — 9. 4. 2010 19:12

Asi by ses moc nesmála, kdyby ti ve 30ti říkali ..."stará" :)

misha88 — 9. 4. 2010 19:22

.

airgosh — 10. 4. 2010 17:12

Jestli se muzu pridat, tak ja mam pritele o deset let strasiho, me smaotne je 20, aby to nebylo malo je to ucitel na me skole :D avsak sama musim rict, ze jsem velmi spokojena s vekovym rozdilem, perfektne si rozumime a uzasne pro mne je i to, ze touzim po miminku coz on uz take :) krasny den kocky ;)

hhanca — 10. 4. 2010 17:39

airgosh ahojky :) Jsme rády, že tu máme další posilu :)

hhanca — 10. 4. 2010 17:40

airgosh můžu se zeptat jak dlouho spolu jste?

misha88 — 10. 4. 2010 18:08

.

hhanca — 10. 4. 2010 18:42

Aha, si říkám, kde jste :)

airgosh — 10. 4. 2010 21:22

Jee pardon, ahoj Hanco, zaskoc do snazilek, tam uz jsem to popisovala. A co ze skola? Musis studovat?

hhanca — 10. 4. 2010 21:26

*

misha88 — 10. 4. 2010 21:43

.

hhanca — 10. 4. 2010 21:46

*

hhanca — 10. 4. 2010 21:49

Tak jsem taky koukla na fotky! Fáákt moc povedený !!! Sluší vám to oběma...teda všem třem :)

misha88 — 10. 4. 2010 21:52

.

hhanca — 10. 4. 2010 21:55

*

Gabrielle — 10. 4. 2010 22:00

misha88 napsal(a):

U Bibi jsi věděla že to bude holka? Už si nepamatuju...

Jo, tam jsme to věděli, ale jméno jsme nakonec vybrali až dva dny před porodem :) Takže tentokrát máme náskok :P

ááá, koukám, že Míša objevila fotky. Jsem na ně teda pyšná, akorát škoda, že Bibi odmítla spolupráci a spolu nemáme jedinou fotku :grater:

hhanca — 10. 4. 2010 22:02

Gábi, my ti ty fotky už pochválily!!! přišly jsme na ně dřív než jsi to sem napsala :-D

misha88 — 10. 4. 2010 22:09

.

misha88 — 10. 4. 2010 22:10

.

hhanca — 10. 4. 2010 22:13

*

misha88 — 10. 4. 2010 22:36

.

Gabrielle — 11. 4. 2010 9:34

...

misha88 — 11. 4. 2010 10:18

.

hhanca — 11. 4. 2010 10:29

Gábi a když to bude holčička Anastázie...jak ji budete říkat? Je to docela dlouhý jméno na to aby jsi říkala třeba Anastázinko :)

misha88 — 11. 4. 2010 10:30

.

hhanca — 11. 4. 2010 10:39

misha88 napsal(a):

Stázičko:)! Nebo Any...

njn třeba :)  Stázička byla v nějaké pohádce, ale v jaké??:))) to už nevím... jj Any by šlo, to je hezky krátký :)

misha88 — 11. 4. 2010 11:15

.

hhanca — 11. 4. 2010 11:46

misha88 napsal(a):

Hani ve Večerníčku a Kubovi a Stázičce, taková divně malovaná...nelíbila se mi. Kuba šel na vojnu apak tam byl taky nějaký vodník..

A joooooo, vím vím :)

Gabrielle — 12. 4. 2010 15:28

...

hhanca — 12. 4. 2010 15:36

Gabrielle napsal(a):

hhanca napsal(a):

Gábi a když to bude holčička Anastázie...jak ji budete říkat? Je to docela dlouhý jméno na to aby jsi říkala třeba Anastázinko :)

Stázinko, Stázko nebo ještě Anasko ;) A když bude prudit, tak Nasťo :lol: Any určitě ne, tchyně je Anna a nehodlám používat nic podobného... :cool:

:lol::lol::lol: nemas rada tchyni???

misha88 — 12. 4. 2010 15:44

.

Gabrielle — 14. 4. 2010 20:48

Mám ráda ananas :)

hhanca — 14. 4. 2010 21:10

Gabrielle napsal(a):

Mám ráda ananas :)

Hani, no, ani mi tchyně zas tak nevadí, ale nechci upřednostňovat ani jednoho prarodiče při oslovování vnoučete. Nemám ráda "dědičná" rodinnná jména...

jj jako Josef I, Josef II, Josef III..... :)))

misha88 — 14. 4. 2010 22:11

.

Gabrielle — 15. 4. 2010 8:27

Hani, přesně. ...

misha88 — 15. 4. 2010 10:11

.

Gabrielle — 15. 4. 2010 14:00

No, tak trochu,...

misha88 — 15. 4. 2010 14:10

.!

hhanca — 16. 4. 2010 10:20

Gábi, koukám, že už jen 30 dní... než se naděješ bude mimi doma :)

misha88 — 16. 4. 2010 10:44

.

Gabrielle — 18. 4. 2010 20:17

Míšo, dobrá otázka, ale asi byla na Hanču, ne? :)

P.S. ...jen 28 dní do porodu... :(  !!

hhanca — 18. 4. 2010 20:49

*

hhanca — 18. 4. 2010 20:50

Gábi, co ten mračící se smilík? Netěšíš se na mimi? ...nebo se obáváš, co na to Bibi? ...určo bude vše OK...

misha88 — 18. 4. 2010 20:54

.

misha88 — 18. 4. 2010 20:55

.

misha88 — 18. 4. 2010 20:56

.

Gabrielle — 21. 4. 2010 15:41

Hani, no mám spíš obavy z reakce Bibi, Míša to odhadla skvěle... A na porod se taky moc netěším.

hhanca — 21. 4. 2010 18:33

určo to bude OK. porod už jsi jeden zvládla a malá bude určo pečovatelka :)

misha88 — 21. 4. 2010 18:34

.

Gabrielle — 25. 4. 2010 20:33

No to jo :) Ale kdyby to šlo nějak jinak. Začíná mi teď dost tvrdnout pupek, občas mě budí slušný poslíci, no, už stříhám metr, no...

misha88 — 25. 4. 2010 20:50

.

Gabrielle — 26. 4. 2010 8:53

No já bych radši počkala na termín, tenhle týden jsem tu ještě s Bibi sama, to nevím, co bych s ní dělala, kdyby se to rozjelo :)

misha88 — 26. 4. 2010 11:31

.

hhanca — 26. 4. 2010 16:10

misha88 napsal(a):

Já to vidím na toho 11.5, jako narozeninovej dárek :D!

Taky si myslíííím :gloria:

misha88 — 26. 4. 2010 19:39

.

hhanca — 26. 4. 2010 19:47

misha88 napsal(a):

že jo!! To by bylo jednoduchý slavení...a i pro chlapy zapamatovatelný!!Líp se pamatuje jedno datum než dvě že..

pro chlapa určitě :D :dumbom:

Gabrielle — 27. 4. 2010 14:15

kdepáák, to by si na mě už nikdo nevzpomněl, jen hezky počkat do termínu :)

misha88 — 27. 4. 2010 18:52

.

Gabrielle — 28. 4. 2010 9:03

Tak to máte špatně zařízené :lol:

misha88 — 28. 4. 2010 18:17

.

hhanca — 28. 4. 2010 20:49

*

misha88 — 28. 4. 2010 21:47

.

pencila — 2. 5. 2010 11:45

Tak my máme rozdíl 21 let :D Mně je 30.. Bohužel se nám nedaří mimčo..

misha88 — 2. 5. 2010 11:58

.

aprill — 2. 5. 2010 12:29

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex … -mizy.html

misha88 — 2. 5. 2010 12:52

.

pencila — 2. 5. 2010 13:44

misha88 napsal(a):

Ahoj Pencilo....tak at se mimi brzy povede...!!
A přítel/manžel mimčo chce ve svém věku? To je taky super že chce!!!Jak jste spolu dlouho??

misha88 — 2. 5. 2010 13:49

.

pencila — 2. 5. 2010 14:47

misha88 napsal(a):

Tak právě vzhledem k věku by to chtělo zakvaltovat a něco podniknout no!!Držím palce..

jeho věk mě ale nijak netlačí, to spíš ty samovolné mateřské pudy :dumbom: starší otec bude tak i tak :jojo:

misha88 — 2. 5. 2010 14:52

.

pencila — 2. 5. 2010 19:49

jj.. to je už velký rozdíl.. stejně tak já bych nechtěla mít děti až za 10 let ve 40-ti!.. nechávala jsem tomu do těď volný průběh, a nechtěla se na to upínat, zase do sebe cpát hormony.. a mrzí mě, že to asi jinak nepůjde.. :-(

misha88 — 2. 5. 2010 19:51

.

hhanca — 2. 5. 2010 21:35

pencila: To jsi dobrá, že to neřešíš, já bych se už asi zbláznila, kdyby 4 roky nic :) Tak přeju ať to brzo dopadne dle vašich představ ;-)

misha88 — 2. 5. 2010 21:53

.

hhanca — 2. 5. 2010 21:58

misha88 napsal(a):

Gáby tak na toho 15-16.5 v noci a kluka s 3,3KG jsem děsně zvědavá jo!!

to psali kde??:)

misha88 — 2. 5. 2010 22:04

.

hhanca — 2. 5. 2010 22:09

Gábi, už jen 14 dníííí??? Tak to teda uteklo neskutečeně :) Držím moc palečky ať je porod v pohodě! A ať vše zvládáš a snad už nemáš strach jak to zvládne Berča :)

misha88 — 2. 5. 2010 22:13

.

hhanca — 2. 5. 2010 22:22

misha88 napsal(a):

Vid uteklo ty...i ty státnice jsou tu :D !!

u me jeste neeeeeeeeeee... u me tukaj na dvere zkousky :(

Gabrielle — 4. 5. 2010 15:36

misha88 napsal(a):

Gáby tak na toho 15-16.5 v noci a kluka s 3,3KG jsem děsně zvědavá jo!!

No to já taky :lol:

misha88 — 4. 5. 2010 15:41

.

misha88 — 4. 5. 2010 15:42

.

hhanca — 4. 5. 2010 19:13

misha88 napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

misha88 napsal(a):

Gáby tak na toho 15-16.5 v noci a kluka s 3,3KG jsem děsně zvědavá jo!!

No to já taky :lol:

Ták já mám státnice až 20.5 ve čt..už to vím.... Tak to ty už půjdeš domů z porodky!!!

*

misha88 — 4. 5. 2010 19:28

.

hhanca — 4. 5. 2010 21:21

*

hhanca — 9. 5. 2010 10:36

Gabi, tak jak??:) Ještě jsi doma? ...koukám 7 dní... to může být každou chvíli ... těším se na foto mimíska :)

misha88 — 12. 5. 2010 7:27

.

hhanca — 13. 5. 2010 10:58

misha88 napsal(a):

Hani Gábince se dneska v 4:40 narodila holčička!! :)

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :storstark: Gábiiiiiiii gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeee :)

misha88 — 13. 5. 2010 11:04

:)

hhanca — 13. 5. 2010 17:36

Takže je to Stázinka :) Míši foto nemáš??:)

misha88 — 13. 5. 2010 18:03

.

Gabrielle — 17. 5. 2010 21:43

áhojik, tak jsme doma, ale čas teda na drby mo není. Až budu mít stažený fotky, dám vědět. Držím palc na státnice :)

misha88 — 17. 5. 2010 21:45

Gáby děkuji, už sem i psala k vám do jarnat. Sžijte se holky brzo!! A na fotky těšíme!

Gabrielle — 22. 5. 2010 9:53

tak fotky jsou na rajčeti

hhanca — 22. 5. 2010 12:23

Gábi, malá je nádherná :) Koukám, že Berča už hlídá :)...určo bude vše OK, a ne jak jsi se bála:) držím palec...

PINDULI — 15. 6. 2010 9:52

Ahoj holky,.... dlouho jsme tu nebyla nějak nebyl čas a problémy se stále na mě hrnuly a hrnou.... Jinak blahopřeju k miminku... je nádherná !!

Co je u Vás jinak nového? U mě je to pořád stejné..... bohužel se mě to teďka nějak všechno štve :-(( Nic nevychází tak jak má :-(( a tím trpí i vztah. Sice jsme se teďka byli na víkendech pryč.... ale i tak. Doufejme že se to zlepší. Pro trochu změny si teďka hledám práci .... ale zatím teda nic. Tak uvidime.... tady v Teplicích je to zabyté s praci, takže to zkouším v Praze, že bych dojížděla. Tak držte palečky, ať nějakou práci najdu.

hhanca — 15. 6. 2010 10:14

Pinduli ahojky. Problémy byly jsou a budou dycky :( Je to děs, ale je to tak...bohužel....

misha88 — 15. 6. 2010 19:17

Gáby...fotky zkouknutý, malá je kóča :)!!!  A já státnice taky dala!! Takže se vše povedlo...


Čau Hani....

Pinduli...palce držím...!

hhanca — 15. 6. 2010 19:47

Gábi, malá je krásná a holkám to spolu moc sluší :) Snad tě moc nezlobí :)

Gabrielle — 22. 6. 2010 8:24

Tak ahoooj, co nového?
Misho, gratuluju ke státnicícm...
Hani, co ty?

Jinak u nás masakr, holky se doplňujou v ječení, paráda :) Jdu si koupit špunty do uší...

hhanca — 23. 6. 2010 15:38

*

misha88 — 23. 6. 2010 19:16

čau Gáby, u mě ok, pokračuju na navazujíci, vzali mě tak super! užívám léta, i když to je nějaký divný leto letos:)!! a jinak tak pohodička..ted čekám na MS jak vidíš na metru...minulé cykly byly 25.26.23 a ted nic,...tak su zvědavá..ale optimista už moc nejsem!

Gabrielle — 6. 7. 2010 9:03

Hani, tak jak? Pochlub se...
Míšo, buď optimista!

misha88 — 6. 7. 2010 9:08

.

hhanca — 6. 7. 2010 18:57

Gábi, mám to :)
A co ty tvoje zlobidla? Jak to zvládáš?:)

Gabrielle — 8. 7. 2010 22:00

Míšo, to vyjde, neboj :)

Hani, já lezu po zdi, Bibi je na odstřel... Začínám mít pocit, že žije jen proto, aby mě dráždila... Vrrrr.... Jo a gratuluju!!!

misha88 — 9. 7. 2010 6:45

.

misha88 — 18. 7. 2010 15:01

.

hhanca — 20. 7. 2010 19:53

Já taky :)

misha88 — 20. 7. 2010 19:56

.

hhanca — 20. 7. 2010 20:01

misha88 napsal(a):

Tak bezva,....:)!! Byla jsem včera v Brně nakupovat poslední blbosti v eshopu:)!! Tak se tím tady kochám..a můžu to ted dát na aspon mesic k ledu!!

jj taky leduju :) Mam vse v krabici pod posteli :dumbom:

hhanca — 20. 7. 2010 20:01

Misho, koukam na metr...MS se ti blizi :) Nebo tedka uz konecne nebude?

misha88 — 20. 7. 2010 20:40

.

hhanca — 21. 7. 2010 10:32

Ahojky, jako že ještě 2 měsíce počkáš a pak se objednáš k Dr.???

misha88 — 21. 7. 2010 12:38

.

hhanca — 21. 7. 2010 18:49

*

Gabrielle — 2. 8. 2010 13:36

Míšo, dodatečně odpovídám - bibi teď zlobí úplně všechny, ale mně nejvíc :)

Jinak ti budu držet palce, aby to mimčo klaplo a pokud ne hned, tak aby ti v CAR rychle pomohli!

misha88 — 2. 8. 2010 16:55

.

Gabrielle — 4. 8. 2010 21:49

Míšo, díky :) Na fotkách jsou sladký, ale dokážou bejt fakt na zabití :) Obě :)  Ale stejně bych je nedala...

P.S. už jste koukaly na nový babinet? To je masakr..

misha88 — 5. 8. 2010 4:59

.

Gabrielle — 6. 8. 2010 21:56

cos tu dělala v tak šílenou hodinu?

misha88 — 7. 8. 2010 19:50

.

Gabrielle — 18. 8. 2010 14:02

no to je šílenej čas...

hhanca — 18. 8. 2010 14:09

Gábi, to snad není možný,že má Stázinka už 3 měsíce...a jak roste :) To teda koukám :) Snad už máš větší klid a holky tak nezlobí :)

misha88 — 18. 8. 2010 14:25

.

hhanca — 14. 9. 2010 18:29

Gábi, tak jak se daří? :)

Gabrielle — 27. 9. 2010 21:33

Nazdárek, já chodím teď na nový babinet a tady nějak pozapomínám :)
.

hhanca — 27. 9. 2010 21:43

Gabrielle napsal(a):

Nazdárek, já chodím teď na nový babinet a tady nějak pozapomínám :)

Hani, dík za optání, mám se fajn. Bibi chodí do školky a ráda, takže prima a já jsem víc v klidu pro Stázinku :)

Míšo, já s dětma končím, leda bych našla jinýho chlapa...

Jo ty ses nám přestěhovala na nový :) Tam jsem se sice zaregistrovala, ale dokud bude fungovat tento starý budu tu :) Nemám ráda změny, jen když musím :dumbom:

hhanca — 27. 9. 2010 21:46

Gábi, koukala jsem na fotečky nový, co máš na rajčeti... Stázinka je nádherná!! A jak už je veliká, to tak letí, to je děs :) A koukám, že vláskám se zatím růst nechce, ale určo to brzo dožene :)

misha88 — 27. 9. 2010 23:07

.

PINDULI — 5. 11. 2010 13:02

Ahoj holky, tak jsem ten vztah ukončila.... začal mě psych. vydirat, a pak to skončilo až u nasili.. :-(( takový frajer se z něho vyklubal :-(( Takže jsem se odstěhovala po dvou letech. Jsem ráda, že sním nemam děti.

Tak se držte ...ať jsou vaše ratolestí zdravé :-)

misha88 — 5. 11. 2010 13:33

.

PINDULI — 6. 11. 2010 16:19

misha88 napsal(a):

Pinduli fakt jo? No safra..ono to tak nývá že na 1.pohled je vše ok a projeví se vše až po čase no :(!!

Misho, bohužel fakt... sice tedka nemuzu najit praci, ale zase muzu v klidu spat, a u žívat s v klidu života ;-)

misha88 — 6. 11. 2010 19:03

.

hhanca — 6. 11. 2010 20:39

*

PINDULI — 8. 11. 2010 18:32

hhanca napsal(a):

Pinduli, co to čtu? Chjo no....ale fajn, že se projevil teďka a ne až když by jsi čekala mimi. DObré je, že ses odhodlala a nedoufala, že se ještě změní! Držím palce ať brzo najdeš takového, který bude pro Tebe ten pravý ;-) Drž se. Měj se.

Děkuju Hani :-) jojo ja jsem asi v podvědomí tušila že na mimi to není ten pravy! ;-)

hhanca — 28. 12. 2010 18:50

Tady nám to nějak utichlo :) Že by bylo málo párů, kde je věk. rozdíl ???:)

misha88 — 28. 12. 2010 19:16

.

hhanca — 28. 12. 2010 19:34

misha88 napsal(a):

U nás po pěti letech stále skoro 12let...nějak se to nemění :D :D!!!

Nezměnilo se to??? tos mě překvapila :dumbom:

misha88 — 28. 12. 2010 19:38

.

Gabrielle — 3. 1. 2011 20:49

...

misha88 — 3. 1. 2011 20:51

[..

hhanca — 3. 1. 2011 20:54

*

Gabrielle — 6. 1. 2011 9:45

x

hhanca — 6. 1. 2011 9:50

*

misha88 — 6. 1. 2011 11:09

.

Gabrielle — 6. 1. 2011 14:12

...

misha88 — 6. 1. 2011 14:56

....

hhanca — 6. 1. 2011 14:56

Gabrielle napsal(a):

Hančo, oni asi chtěj vždycky to, co nemaj.
Hm, až holky povyrostou, najdu si nějakýho mladýho zajocha :)

jj to je asi fakt...neváží si toho, co mají.... potřebovali by :dumbom:

Třeba se to Gábi ještě spraví... i když nedůvěra asi zůstane co? :/  No každopádně Ti přeji ať najdeš někoho kdo si bude vážit toho co má !!!

Gabrielle — 7. 1. 2011 9:33

x

hhanca — 7. 1. 2011 9:58

*

misha88 — 7. 1. 2011 14:04

..

Gabrielle — 7. 1. 2011 16:05

x

Gabrielle — 7. 1. 2011 16:09

x

misha88 — 7. 1. 2011 16:56

..

hhanca — 11. 1. 2011 17:35

xxx

hhanca — 11. 1. 2011 17:36

xxx

Gabrielle — 18. 1. 2011 20:56

x

hhanca — 18. 1. 2011 20:58

Gabrielle napsal(a):

X
.

No tak to jsi dobrá, na to bych teda neměla :rolleyes:

misha88 — 18. 1. 2011 21:01

.

Gabrielle — 20. 1. 2011 16:52

Těžko říct, ona je dost cíťa a na všechno reaguje přemrštěně. jenže nevím, zda je to způsopbeno právě tím, nebo je prostě taková. Ale ono to u nás nijak nebouří, tak snad nic nepozná.

Gabrielle — 20. 1. 2011 16:53

Hani a prosím, když budeš přispívat, tak mě raděj necituj - co kdyby se někdo díval...

misha88 — 20. 1. 2011 16:55

.

Gabrielle — 20. 1. 2011 16:56

Ne to ne, ale náhoda je blbec. Hodně lidí ví, že chodím na BBN a dohledat není zas tak složité.

misha88 — 20. 1. 2011 16:58

.

Gabrielle — 20. 1. 2011 16:59

Míšo, ty jo, to je parááááááda... Budu držet palce!

hhanca — 20. 1. 2011 17:17

Gabrielle napsal(a):

Hani a prosím, když budeš přispívat, tak mě raděj necituj - co kdyby se někdo díval...

jj promiň už jsem to smazala ;)

misha88 — 20. 1. 2011 17:22

n.

Gabrielle — 21. 1. 2011 13:34

Tak já budu taky vyčkávat :) A držet palce tajně.
A díky za smazání...

misha88 — 21. 1. 2011 13:36

.

Gabrielle — 24. 1. 2011 14:34

Míšo, tak co? něco nového?

misha88 — 24. 1. 2011 14:43

.

Gabrielle — 29. 1. 2011 9:24

jupí jupí, to už je skoro na oslavu!!!!


Ale jo, docela dobrý. Obě jsou teď zdravé, tak sláááva.

misha88 — 29. 1. 2011 9:35

.

Gabrielle — 31. 1. 2011 14:12

Míšo, tak co??? Už jsi tam byla?

Gabrielle — 31. 1. 2011 14:17

Už jsem to našla, tak gratuluju, mamino :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta:
Jdu si dát panáka... :storstark:

misha88 — 31. 1. 2011 14:50

.

Gabrielle — 31. 1. 2011 21:40

Ale jooo, kojím, ale přes den už jen tak 2-3x a fakt to není kojení, spíš ucucávání. Tak už to tolik nehrotím :)
A panáčka si dám jen malilinkatýho, ze zátky :)

Gabrielle — 26. 4. 2011 13:59

tady nám to nějak zdechlo, ženy...

Tak co, těhule? jak je?

hhanca — 26. 4. 2011 18:11

Gabrielle napsal(a):

tady nám to nějak zdechlo, ženy...

Taky jsem nedávno myslela na to, že už sem dlouho nikdo nic nenapsal :) CO nového u vás Gábi??

misha88 — 26. 4. 2011 20:58

.

Gabrielle — 28. 4. 2011 10:16

...

misha88 — 28. 4. 2011 10:24

.

PINDULI — 24. 7. 2011 21:15

Ahoj holky.... :-)

tak jsem se na Vás přišla zase podívat.... začla jsem si život dávat dohromady... a musím říct, že se mi to i daří ;-) Musím se pochlubit, dokončila jsem školu! Tak je ze m bakalářka :-) práci jsem si našla poměrně brzo, ale teďka bych jí chtěla změnit.. Našla jsem si bydlení, bydlím sama. Jen ten chlap mi trochu chybí.... nějak nemůžu narazit toho s kým mi bude fajn...

Koukám, že vy se pěkně rozrůstáte.... :-) Blahopřeju!

misha88 — 24. 7. 2011 21:19

Pinduli, ahoj, ráda čtu že jsi ok..on se i ten chlap jednou objeví :D

Ricici — 3. 8. 2011 1:47

Dámi,poreďte mi prosím.Před 14 dny jsem se seznámil s o 14 let mladší ženou s dítětem.Svůj věk jsem se snažil nějak bagatelizovat a 10 dní se mi to dařilo.jezdili jsme i s malým na výlety,navštěvovali se.Byl jsem však z ní tak nervozní,abych nic nepokazil,že víc jak k puse a hlazení nedošlo.podotýkám,že s jejím synem jsem až nad očekávání si rozuměl.Avšak na posledním výletu v ZOO jsem trochu upřesnil svůj věk a pak po příjezdu,kdy bylo vše pořád z mého pohledu v pořádku,mi oznámila po smsce,že ke mě nic necítí-to živočišno,jiskření..
Chci se vás zeptat na názor,myslíte že je to dáno věkovým rozdílem,nebo opravdu se snažila,ale nešlo to?Nevím,jestli jí mam dát ještě čas,nebo se občas připomenout nebo na ní raději zapomenout.Děkuji za připomínky.

Ricici — 3. 8. 2011 1:58

Chci ještě podotknout,že nevím o chybě,kterou bych udělal.Myslím,že i kluk mě měl rád a já sám bych si býval nějakého potomka rád pořídil,jelikož žádného nemam.Ale to jen tak na okraj.

dusička — 8. 8. 2011 11:46

Ricici - napsala co napsala a to bych brala,že kvůli tomu se s Tebou rozešla - že nebylo jiskření. Nebylo to věkem :jojo:

Vladena — 8. 8. 2011 13:57

Ricici ty jsi poznal s tou paní jiskření nebo si se zaměřil, aby si neudělal chybu a naopak udělal dobrý dojem? Zažil si na sobě pravé jiskření?

Gabrielle — 14. 9. 2011 13:42

Holky ze staré party, oznamuje se, že dnes po půl jedné se Mishe88 narodila dceruška Julinka! Více v tématu Narodili se :)
Míšo, gratulace i sem!

mišmiš2 — 14. 10. 2011 15:17

Ahojky,tak koukám,že se tu řeší většinou věkový rozdíl starší chlap,mladší žena.
Mně se ted začíná dít něco opačného.
Asi před 3mi měsíci jsem se seznámila s klukem o 11 let mladším než jsem já./Je mi 43/.Nezastírám,že jsme ještě tu noc skončili v posteli.Myslela jsem,že tím to skončilo,ale ne.Napřed jsme se "domluvili",že nám bylo spolu hezky a že se klidně tak jednou za měsíc můžem na této bázi "vidět".Setkali jsme se za 3 týdny,pak za 14 dní ,pak za týden,ted to začíná být obden.Sice je to hodně o sexu,ale už nejenom o tom.Podotýkám,že já jsem rozvedená a on svobodný,takže nejde o žádnou zahýbačku někomu.
Nevím co dál? Jestli tomu nechat volný průběh,nebo zabrzdit dokud to ještě jde? Nevím...

sahleb — 14. 10. 2011 20:14

mišmiš2 napsal(a):

Ahojky,tak koukám,že se tu řeší většinou věkový rozdíl starší chlap,mladší žena.
Mně se ted začíná dít něco opačného.
Asi před 3mi měsíci jsem se seznámila s klukem o 11 let mladším než jsem já./Je mi 43/.Nezastírám,že jsme ještě tu noc skončili v posteli.Myslela jsem,že tím to skončilo,ale ne.Napřed jsme se "domluvili",že nám bylo spolu hezky a že se klidně tak jednou za měsíc můžem na této bázi "vidět".Setkali jsme se za 3 týdny,pak za 14 dní ,pak za týden,ted to začíná být obden.Sice je to hodně o sexu,ale už nejenom o tom.Podotýkám,že já jsem rozvedená a on svobodný,takže nejde o žádnou zahýbačku někomu.
Nevím co dál? Jestli tomu nechat volný průběh,nebo zabrzdit dokud to ještě jde? Nevím...

Proc zabrzdit? Na veku nezalezi , jste oba dospeli. Ja mam chote taky o 11 let mladsiho.

PPavlaa — 15. 10. 2011 12:23

mišmiš2 napsal(a):

Ahojky,tak koukám,že se tu řeší většinou věkový rozdíl starší chlap,mladší žena.
Mně se ted začíná dít něco opačného.
Asi před 3mi měsíci jsem se seznámila s klukem o 11 let mladším než jsem já./Je mi 43/.Nezastírám,že jsme ještě tu noc skončili v posteli.Myslela jsem,že tím to skončilo,ale ne.Napřed jsme se "domluvili",že nám bylo spolu hezky a že se klidně tak jednou za měsíc můžem na této bázi "vidět".Setkali jsme se za 3 týdny,pak za 14 dní ,pak za týden,ted to začíná být obden.Sice je to hodně o sexu,ale už nejenom o tom.Podotýkám,že já jsem rozvedená a on svobodný,takže nejde o žádnou zahýbačku někomu.
Nevím co dál? Jestli tomu nechat volný průběh,nebo zabrzdit dokud to ještě jde? Nevím...

já bych to nechala volně běžet, užila si toho hezkýho, ale brala to tak, že je to teď, do budoucna bych s takovým vztahem nepočítala.

Kiara — 15. 10. 2011 13:40

Já bych si také užívala toho hezkého, co takový vztah nabízí a neviděla bych žádný důvod, proč schůzky "zabrzdit". Žijeme přece jen jednou ... a proč se zříkat toho hezkého, co nám život přináší?

Nikde není napsáno, že s vrstevníkem by Ti bylo líp, mišmiš2 nebo že by to byl a-priori "serióznější" vztah, než s člověkem o 11 let mladším. I s vrstevníkem takový vztah může znenadání skončit, i ve vrstevníkovi se můžeš zklamat, i vrstevník Tě může ze dne na den opustit kvůli slečně o deset let mladší, než jsi Ty ;) a navíc spousta chlapů 40+ se už nechce ženit ani zakládat novou rodinu. Drtivá většina z nich  chce navíc nanejvýš s novou přítelkyní "jen spolubydlet" nebo se "jenom scházet", protože Tvoji vrstevníci mají - na rozdíl od mladého, svobodného kluka - už za sebou každý nějakou tu minulost, pokud jsou jednou i víckrát rozvedení, tak i většinou špatné zkušenosti a na jejich základě jsou už při navazování nových vztahů velmi opatrní.

Navíc většina Tvých rozvedených vrstevníků za sebou vleče minulost v podobě BM a dětí, což bývá častokrát kamenem úrazu a nezřídka i příčinou rozpadu nového vztahu, protože vyvstávají problémy takového rázu, které bys s mladým, svobodným klukem rozhodně řešit nemusela :jojo:

Já bych se zařídila podle hesla "Když už do pekla, tak alespoň na mladém a pěkném koni" :P a přijala bych tuto příležitost se vším všudy, jak mi ji život nabízí :jojo: Ale - jak psala PPavlaa - žádné velké zázraky bych si od toho do budoucna raději neslibovala ;)

PPavlaa — 15. 10. 2011 16:30

Když už do pekla, tak alespoň na mladém a pěkném koni
přesně tak :supr:

sikBerticka — 25. 11. 2011 8:20

Ahoj holky, dneska jsem se (ve svych 26 letech) dostala do vtipne situace... po krasne spolecne prozite noci s o 19 let starsim kamaradem u nej doma, jsem rano utikala garazi, aby me nevideli jeho deti, ktere vstavali neocekavane drive:D ...naprosto plynule jsem se tak dostala od skryvani se pred rodici k utikani pred detmi... bylo to fakt vtipny ... a noc s nim hezci, nez s kterymkoli klukem doposavad. Uvidime, co bude dal;)

PPavlaa — 27. 11. 2011 12:53

:/

majkafa — 27. 11. 2011 14:46

sikBerticka napsal(a):

Ahoj holky, dneska jsem se (ve svych 26 letech) dostala do vtipne situace... po krasne spolecne prozite noci s o 19 let starsim kamaradem u nej doma, jsem rano utikala garazi, aby me nevideli jeho deti, ktere vstavali neocekavane drive:D ...naprosto plynule jsem se tak dostala od skryvani se pred rodici k utikani pred detmi... bylo to fakt vtipny ... a noc s nim hezci, nez s kterymkoli klukem doposavad. Uvidime, co bude dal;)

Co jsi tím chtěla říct? :co:

TerezH — 27. 11. 2011 18:16

sikBerticka napsal(a):

...naprosto plynule jsem se tak dostala od skryvani se pred rodici k utikani pred detmi... bylo to fakt vtipny ... a noc s nim hezci, nez s kterymkoli klukem doposavad. Uvidime, co bude dal;)

:D jj ja mam o 15 let starsiho... si me pobavila :D

TerezH — 27. 11. 2011 18:23

Mimochodem.... je tu nekdo kdo ma taky starsiho partnera? Ja, jak jsem psala, mam o 15 let starsiho... a obcas se rikam, co bude treba za 15 let, az mu bude 60 a me 45..... trosku me to strasi... :/

Gabrielle — 11. 12. 2011 14:11

...

misha88 — 11. 12. 2011 21:39

Gáby chjo,

mně teda bude 24...a mám manžela o 12let staršího skoro... a zatím stále super, ba naopak lepší a lepší :vissla:

sikBerticka — 14. 12. 2011 16:19

No tak ja s tim zatim moc zkusenosti nemam, ale asi to vidim tak, ze je to individualni... obecne bych rekla, ze po prekroceni jiste hranice - treba 50 let u starsiho partnera se zacnou projevovat jiste problemy ...nestiha tempo mladsiho partnera, atd. To co vidim kolem sebe tak aspon vypada. Ale jak rikam, je to individualni. Myslim, ze to muze docela dobre fungovat, akorat je treba zvysene davky tolerance, trpelivosti, kompromisu a smirit se s tim, ze to bude souziti dost netradicni ... s mym (asi)pritelem :) kdyz se objevime ve spolecnosti, treba na nejakym rautu, tak lidi blbe koukaj, myslej si, ze jsem dobre vydrzovana milenka, ackoli to tak vubec neni... jsme docela vyrovnany partneri (krome toho vekoveho rozdilu - 19let), jsme pekny par dle meho nazoru a mame jeden druhymu hodne co nabidnout. Nemusi to byt navzdy, ale otazka je, co JE navzdy ... proc resit problemy, ktere zatim nenastaly :dumbom:

PINDULI — 8. 1. 2012 13:21

Ahoj holky... tak jsem k Vám opět zavítala.

Řeknu Vám, že vztah z klukem stejně starým ... nějak si s nimi nemám moc co říct. ALE nyní jsem se seznámila s chlapem o 17 let starším. A po prvním rande, které bylo fajn a druhé? Nádherná romantika, výřivka.... prostě to co by mladšího kluka ani nenapadlo, natož aby to zrealizoval.
A popravdě? Sex byl až ráno..... jinak byla romantika ;-)

Domluvili jsme se, že se ještě uvidíme... jen teď vlastně nevím co dal.... Odjela jsem od něj dnes dopoledne, kdy mi udělal snídani a je ke mě moc hodný.

Mám čekat až se ozve sam? Nebo mu napsat? Nechci to pokazit.... tohle opravdu ne ;-)
Přiznávám, že mě trochu očaroval ;-)

PPavlaa — 8. 1. 2012 15:35

proč by to mladšího kluka nemělo napadnout ? tohle uvažování mi přijde zvláštní.
hledat si když - to řeknu škaredě - páprdu, aby ženská měla ve vztahu romantiku, je přece blbost. i mladí kluci umí být romantičtí, proč by ne :) tohle není o věku, si myslím.

PINDULI — 8. 1. 2012 15:40

Tak jsem asi narazila na špatný mladíky... ;).a nemyslim si, že si hledám paprdu :-))

majkafa — 8. 1. 2012 16:39

Taky si myslím, že to není zrovna o věku ale jen o tom kterém konkrétním muži.

sandra — 8. 1. 2012 18:42

PINDULI napsal(a):

Ahoj holky... tak jsem k Vám opět zavítala.

Řeknu Vám, že vztah z klukem stejně starým ... nějak si s nimi nemám moc co říct. ALE nyní jsem se seznámila s chlapem o 17 let starším. A po prvním rande, které bylo fajn a druhé? Nádherná romantika, výřivka.... prostě to co by mladšího kluka ani nenapadlo, natož aby to zrealizoval.
A popravdě? Sex byl až ráno..... jinak byla romantika ;-)

Domluvili jsme se, že se ještě uvidíme... jen teď vlastně nevím co dal.... Odjela jsem od něj dnes dopoledne, kdy mi udělal snídani a je ke mě moc hodný.

Mám čekat až se ozve sam? Nebo mu napsat? Nechci to pokazit.... tohle opravdu ne ;-)
Přiznávám, že mě trochu očaroval ;-)

Ano, počkala bych, až se ozve on.

mikuelini — 28. 1. 2013 17:33

Taky jsem mela starsiho manzela a to o 34 let.Kdyz jsme se poznaly ,me bylo 20 let a mi 54 let .Vydrzely jsme to spolu skoro 8 let .Z toho jsme byly 6,5 roku manzele.Neklapalo to,zacal se mi hnusit  ,nadaval mi do hloupe zenske.Byla jsem s nim strasne nestastna ,nasledky toho vztahu mam jeste ted .Nakonec jsem se nastesti rozvedla .Nikomu takovy velky vekovy rozdil nedoporucuji...