6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Dorka napsal(a):
aprill napsal(a):
... ale ono to už definitivně uzavřeno je...
Neni...
http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-v … inkem.htmla co na to blesk?
udeřil z čistého nebe
Není tady
a co na to blesk?
"A co na to Jan Tleskač?"
Není tady
Tak to bude zcela jedno. Dulezita je ta ministryne a jeji rozhodnuti pripad znovu otevrit...
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak to bude zcela jedno. Dulezita je ta ministryne a jeji rozhodnuti pripad znovu otevrit...
to víš, že jo....
Není tady
Dulezita je ta ministryne a jeji rozhodnuti pripad znovu otevrit...
Mňo... zrovna do týhle paní bych velký naděje nevkládala... i když i slepý kuře zrno najde, pravda...
Ale vzhledem k tomu, že od roku 2001 k žádný změně nedošlo, není přílišnej optimizmus na místě.
Není tady
helena napsal(a):
...Ale vzhledem k tomu, že od roku 2001 k žádný změně nedošlo, není přílišnej optimizmus na místě.
S tim souhlasim. Taky nerikam, ze ho zprostej viny. Jen jsem pro Ejpril dala odkaz na to, ze definitivne uzavreno neni. A muj osobni "konspiracni" () nazor je ten, ze uzavreno bude bud jeho smrti, nebo propustenim...
Není tady
Dorka, napsala jsi to hezky, ale mám obavy, že jeho případ bude uzavřen spíše tím prvním způsobe, jestli tedy bude uzavřen a nebo se v tom někdo i pak šťourat, protože propustit ho nemůžou, jak by vypadali ti, kteří ho za ten katr dostali, kdyby teď dovolili, aby šel ven..to si nelajznou
Není tady
J,j.
Myslim, ze to vi. On, i oni. A on se, dle danych okolnosti, zarizuje.
Smutne.
Zvlaste kvuli lidem, jako je Sah a podobni...
PS: Jeste jsem chtela dodat, ze urcitym zpusobem mi to prijde jako "novodoby Hrabe Monte Christo"..., urcitym zpusobem, teda...
Upravil(a) Dorka (13. 5. 2014 21:13)
Není tady
Prosim te , kdo ho dostal za katr ? Tam se dostal sam.
Pokud vedel, ze to udelal nekdo jiny, a nerekl to ani mu to jeho OBHAJCE (od slova obhajoba) nedovolil, tak to asi bude Kajinek perfektni vul. Dostal se tam sam. Ja na jeho vinu neverim. Jeden co mel byt mrtvy nahodou prezil a s rim se nepocitalo. Soud trval dost dlouho, k tomu spousta znalecjych posudku a svedectvi proti K. ......
Není tady