6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, nevím, jestli to téma patří přímo sem, ale myslím, e by mohlo...chtěla bych se tu zeptat na vae názory, co se týká kauzy Kájínek..? Dle filmu, dokumentů a různých jiných materiálů, které jsou v oběhu je v této kauze mnohem víc..sedí jeden zlodějíček, který kradl pro politika? nebo je to le a ve si vymyslel? Je skutečně vrah nebo jen zloděj, jak tvrdí on sám? Co si o tom myslíte vy?
Není tady
Myslím si, e Kájínek je obě tehdejího reimu. Viděla jsem spoustu dokumentů a myslím si, e je do toho zapletená jak policie, tak politici, atd a proto se Kájínek na svobodu nildy nedostane, aby nemohl mluvit, aby se pravda nikdy nedostala na veřejnost.
Není tady
Sleduju Kajinka od prvni chvile, co se stal "medialnim".
Jeho kauza uz trva mnoho let, tak je neidentifikovatelna, nejasna a neprustrelna pro ty, kteri to potrebuji
Je zajimavej, nevim, jak toho docilil, asi vi vic, nez by nasi pohlavari chteli..., a zrejme vi min, nez by mu zarucilo - - - hm, no, pozdejsi, klidny, bezstarostnya hlavne BEZPECNY zivot...
Mam ho rada. Jako zajimavou medialni kauzu, jako "zvlastni precedens".
A jeste z jinych duvodu...
Upravil(a) Dorka (22. 2. 2014 18:58)
Není tady
Já jsem právě narazila před pár týdny na video a od té doby nad tím přemýlím, brouznám po netu, čtu různé články a myslím si to, co vy.. je v tom asi mnohem víc, ostatně film toho také spoustu ukazuje, ale víte, co by mě zajímalo? třeba zrovna u tohoho filmu, napřed se na něj pěla sláva a teďka se zase shazuje, protoe prý není natočený podle pravdy, tak co je na tom? Je i vrah nebo jen zloděj..?
Ty Dorka a z jakých jiných důvodů ho má ráda? jo a ví, co mi ale taky troku nesedí? jestli je pravda, e kdyby vylezl ven, tak by asi trona moc v bezpečí nebyl, tak proč zdrhal a proč se celou tu dobu snaí očistit a dostat se ven, aby ho tam "někdo" sundal?
Není tady
Nechapu ten medialni teatr, kajinek je grazl prvni tridy at sedi.
Tohle je ovsem vrchol:
http://www.jirikajinek.cz/dulezite-info … republiky/
Není tady
Nevim, vim jenom stripky z tisku a tak. Myslim si, ze nezabijel. Jen mel slabe misto a tak to na nej hodili,... Libilo se mi, jak kdesi rekl, ze neni zadnej vrah, ze je "jen poctivej zlodej"... Klima o nem taky patral, a ja z jeho reportazi vycitila, ze taky neveri, ze je vrah..., jsou asi JINE veci...
Není tady
To jefajn, Sah, ze jsi dala odkaz, kazdy si muze vytvorit vlastni nazor...
Není tady
Dorka napsal(a):
Nevim, vim jenom stripky z tisku a tak. Myslim si, ze nezabijel. Jen mel slabe misto a tak to na nej hodili,... Libilo se mi, jak kdesi rekl, ze neni zadnej vrah, ze je "jen poctivej zlodej"... Klima o nem taky patral, a ja z jeho reportazi vycitila, ze taky neveri, ze je vrah..., jsou asi JINE veci...
Na to ze mlatil policisty zeleznou tyci, mi tak fajnovej sympatak nepripada. Od pohledu primitiv.
Proc by ho odsoudili, kdyby byl nevinnej ?
Není tady
Je to obyčejný zlodějíček, ádný vrah. Odsoudili ho, protoe se jim to hodilo.
Udělal chybu, po svém útěku se neměl skrývat v bytě, ale mazat pěkně za kopečky.
Není tady
Kájínka je dost, ale myslím si, e nevradil. e teď je vězněn neprávem.
Uvítala bych prezidentskou milost, kdy to jinak nejde. Policie je mocná chobotnice.
Smekám před ním, e za kopečky neutekl, stál si za svým, protoe věděl, e v tomhle je nevinný a chtěl to dokázat.
Film se mi hrozně moc líbil. Byl hodně dobře udělaný.
Není tady
Film byl upraven, rsp. okolnosti tak, aby byl zajimavy, a hlavne: tezko mohli dat do nej to, co je skutecna pravda - ze se na Kajinka svalily hnusny intriky nasi "vrchnosti", jo, hodilo se jim to do kramu, a on svou urputnou snahou dokazat pravdu a svoji "malosti" jim v tom jeste pomahal... Kdyz se ani "Vlastnim ocim" nepovedlo dotahnout vec do konce, rsp. na plnou hubu rict pred narodem, ze Kajinek je sice lump, ale bruci proto, aby drzel hubu o stokrat horsich lumpech, kteri si venku mnou ruce, jak jim to lidi sezrali...
Není tady
Kruci, to se mi líbí... jak kadej "ví nejlíp" jak to bylo nebo nebylo a co kdo ne/udělal patně...
Není tady
A moná by mohl mít Kajínek svatozář,ne?
Film o něm jsem neviděla. Toho člověka neznám ho a netroufám si soudit, jestli vradil nebo ne.
A mediální masáe kolem něho se mě nedotýkají. Neeru vechno, co se mi kde snaí nacpat do hlavy. Ale spousta lidí, jak koukám, ere mediím kdeco.
Není tady
A spousta lidí má zase svůj vlastní rozum a nevěří vemu, co jim média, české soudy atd. podstrčí. Protoe svůj rozum a také intuici pouívá.
Není tady
No... on "svůj vlastní rozum" taky nemusí bejt zárukou objektivity...
Není tady
helena napsal(a):
No... on "svůj vlastní rozum" taky nemusí bejt zárukou objektivity...
Zřejmě neúmyslně jsi přehlídla - a intuici.
Není tady
Dobře - můe vysvětlit, jak je "intuice" zárukou objektivity?
Není tady
helena napsal(a):
U jsi zase jedovatá?
Není tady
helena napsal(a):
Vysvětlit ti to můu, ale neumím ti to vysvětlit. Neumím to popsat slovy.
Není tady
Chápu to dobře, e ten člověk je nevinný, protoe byl o něm natočen film, ze kterého plyne tento závěr?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Chápu to dobře, e ten člověk je nevinný, protoe byl o něm natočen film, ze kterého plyne tento závěr?
Mío, ty to tak moná chápe, to nedovedu posoudit.
Já to tak nechápu. Film je pro mě pouze okrajové svým způsobem umělecké dílo. Ostatně i jsem se o něm zmínila jen okrajově na závěr mého příspěvku. Líbil se mi jako umělecké dílo. O Kájínkovu kauzu jsem se zajímala dávno před tím, ne byl natočen film.
A jak to chápou jiní, nevím.
Říkám, o čem jsem přesvědčená já. e Kajínek není vinen vradou, za kterou byl odsouzen.
Upravil(a) Eva. (25. 2. 2014 9:52)
Není tady
Vysvětlit ti to můu, ale neumím ti to vysvětlit.
Děkuju... to mi stačí...
Není tady
helena napsal(a):
Kruci, to se mi líbí... jak kadej "ví nejlíp" jak to bylo nebo nebylo a co kdo ne/udělal patně...
Ja nepsala,ze vim neco nejlip,ctu o nem uz od zacatku a muj nazor je takovy,to snad neni zakazano,nebo osobni zavery muzes delat pouze ty?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ne
Není tady
Eva. napsal(a):
Kájínka je dost, ale myslím si, e nevradil. e teď je vězněn neprávem.
Uvítala bych prezidentskou milost, kdy to jinak nejde. Policie je mocná chobotnice.
Smekám před ním, e za kopečky neutekl, stál si za svým, protoe věděl, e v tomhle je nevinný a chtěl to dokázat.
Film se mi hrozně moc líbil. Byl hodně dobře udělaný.
Jak píe, u jen to, e za ty kopečky neutekl potvrzuje to, e je něco patně, není to svatouek, ale evidentně se někde stala chyba a taky mi neříkejte, e kdyby bylo ve v pořádku a koér, tak proč by jeho případ nechtěli u pustit k proetření .film byl hodně zajímavý a donutí člověka k přemýlení, Sah hodila supr odkaz, ten u jsem taky viděla.. říkám si, jestli nejít do této kníky, taky by mohla dát pár odpovědí http://www.fragment.cz/kajinek/
Není tady