29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petra101 napsal(a):
Aspoň že tak. Uvidíme ako sa súd zase vyznamená pri doplňovaní dokazov.
http://www.novinky.cz/krimi/260590-vrch … l?ref=boxE
Alespon tak,vzdyd ten rozzsudek byl nedomysleny...
Není tady
Jsem ráda, že zvítězil zdravý rozum a případ byl vrácen zpět.
Odsoudit k 8 letům někoho s přihlédnutím k takovému posudku, kde znalec klučiny vůbec neviděl, to je neprofesionální chování. Jak od znalce, tak od soudce. Tady jde o lidi, ne o věci.
Bohužiaľ. Máš pravdu a je to hodne drsné. Toto je fakt možné asi iba u nás.
http://www.novinky.cz/domaci/260701-zna … l?ref=boxF
Není tady
majkafa napsal(a):
Jsem ráda, že zvítězil zdravý rozum a případ byl vrácen zpět.
Odsoudit k 8 letům někoho s přihlédnutím k takovému posudku, kde znalec klučiny vůbec neviděl, to je neprofesionální chování. Jak od znalce, tak od soudce. Tady jde o lidi, ne o věci.
to je majko pouze drobná sonda do hnoje zvaného české soudnictví
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Ale no tak děvčata ... nezlobte Majkufa a vraťte se hezky k tématu. Jak to tak čtu, tak za věty:
"Zjistili jsme, že techniku doma nepotřebujeme, tak jsme ji buď prodali, nebo, pokud byla stará, vytřídili a zahodili. Pračkou byla moje žena, prala a vyvařovala pleny."
"Očekával jsem něžnosti, ale žena měla spoustu práce, prala, starala se o děti."
"Spočívalo v tom, že žena točí jedenkrát až dvakrát denně prsy, a to až tři sta šedesát otočení. Když neměla měsíčky, mysleli jsme, že cvičení proti plodnosti funguje. Pak se jí zvětšilo bříško, a to už jsme poznali, že je těhotná."
Zdroj: Idnes
je 8 let málo. Zasloužil utopit, naporcovat a pověsit do průvanu
Podľa mňa skôr oddych v Bohnicích... ale to aj ona, si myslím.
Není tady