18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peti, Jílková byla fakt "výborná". Maminka, co se její dceři po očkování spustila epilepsie, ns emiminu psala, e po vysílání jim Jílková říkala, e musela svým moderováním chránit tv diváky, bo by je historky odpůrců mohli vystrait...
jinak mi chyběla důraznějí argumentace, např., proč se nikdo neptal na současnou epidemii příunic, kdy je nae společnost tak proočkovaná, protoe ten pediatr (vo byl nedávno v hyde parku) pořád omílal epidemie spalniček v Itálii.
Není tady
Mag je topravda. Ani o tom , e očkování není doivotní, obzvlá u černého kale, se tam nikdo nebavil. Jen to tam nesměle zaznělo a Jílková to zazdila
A argument Jílkové, e neočované děti jsou nebezpečné pro ty očkované ..... a kdy byla argumentace, e dospělí jsou nebezpečnějí .....tak zase zazdění.
Chjoooooooooooo ...........
Není tady
Tak před rokem jsem odmítla očkování proti TBC s tím, e nechám očkovat později, pak povinnost zruili a malá očkovaná není.
Doktorka mi teď na roční prohlídce dala informovaný souhlas a jemně mě do očkování tlačí.
Jsem se zeptala, jestli nebude brzy nová vakcína proti novým kmenům TBC, abych nenechala teď očkovat proti něčemu a za rok bude třeba nová vakcína. Doktorka nevěděla... tak jsem googlila na netu, o nové vakcíně jsem nic nenala, ale dočetla jsem se, e v porodnici očkují jen rizikové případy a jak jsem zjistila, tak jsme rizikový případ, protoe jsme pobývali dlouhodobě v rizikové oblasti, i během těhotenství do 14. týdne. No tak koukám, e jsme tím sítem docela propluli, ani jsem nevěděla, e dle nových pravidel očkování jsme rizikový případ. No jetě e jsem to netuila v zimě, kdy jsme vichni kalali..., to bych si zase uila zbytečný stres.
A jinak, jak na Vás matky, které jste nějaké očkování odmítli působí mediální masá? Na mě docela jo, protoe malá kdy měla horečku, ne se přilo na to, e to je está nemoc, tak jsem trnula hrůzou, aby neměla obávaného pneumokoka. Za kadou teplotou vidím hrozbu pneumokoka a jdou na mě výčitky, e jsem nedala očkovat!
Není tady
Evo - zaregistrovala jsem tvůj dotaz a teď. Mediální masá na mě téměř nepůsobí, protoe médiím nevěnuju skoro ádnou pozornost. Asi nejvíc se s nimi setkávám u Dr v ordinaci, kde jede do zblbnutí série reklam, jak zabíjím svoje dítě, pokud mu do těla nenaperu co nejvíc očkování Ale to mě opravdu nechává chladnou. Dám spí na statistiky ne na reklamy A taky na vlastní intuici.
Zvlá očkování proti pneumokokovi, které chrání před tuím 13 kmeny ze 100 mi přijde opravdu zbytečné. Navíc, pokud se nepletu, bylo vyvinuto v USA, proti tamějím pneumokokům, co účinnost u nás jetě sniuje.
Pokud tě ovem natolik svazují výčitky a jsi z toho patná, bylo by fajn si alespoň s ěnkým promluvit. Sama za sebe ti nemůu doporučit, abys to vyřeila tak, e nechá dítě naočkovat, to mi přesvědčení nedovolí. Ale popovídat si s někým, kdo je problematiky znalý (a tím nemyslím vaeho pediatra) by mohlo buď zmírnit tvoje obavy, nebo tě naopak přiklonit k očkování. Nejdůleitějí je, aby to rozhodnutí bylo pozitivní pro vás obě.
Není tady
Definitiv, muzes mi napsat nejak strucne, jak jste na tom v soucasnosti s (ne) ockovanim?
Uz u Evy jsem ockovani vzdycky proklinala, ale nechala jsem ji dat vse co mela mit, i kdyz s ruznymi drobnymi odklady.
Ted u Nely bych chtela od zacatku zacit co nejpozdej, zitra jdeme k dr., tak to tam chci probrat. Nase dr. je rozumna, zadny ockovaci fanatik, ale ani odpurce ockovani, alespon to nikdy nepriznala..
Tak me jen zajima, jestli jsi jen odlozila nebo vubec neockujete..
Cetla jsem ted ten odkaz http://www.rozalio.cz/index.php?option= … Itemid=163 a mam slzy v ocich, musi to byt strasna beznadej..
Mne i blba teplota Evy po ockovani vzdycky uplne vydeptala, ze jsme ji to vlastne nechala zpusobit..ze ji bylo dobre a ted je ji zle a ja to dopustila..
Diky!
Není tady
Pro anglicky mluvici dokument o vakcinach, k shlednuti zdarma do 5.11.
http://www.greatergoodmovie.org/home
Není tady