18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
Dai, moc se mi libi Tvuj novy podpis, je super
Tak to se plete, je to jinak. Pokud tu moudrost, kterou modifikuje od Pan v podpisu nepochopí, nepochopí vlastně nic, ani ten svůj dlouhý a nekonečný příběh.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak to se plete, je to jinak. Pokud tu moudrost, kterou modifikuje od Pan v podpisu nepochopí, nepochopí vlastně nic, ani ten svůj dlouhý a nekonečný příběh.
Kus Ty brepto!
TY jsi mozna nepochopil pisateli ,ze je to Daie podpis.
Není tady
Pisatel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
Dai, moc se mi libi Tvuj novy podpis, je super
Je krásné sledovat, jak někdo má přehled o tom, co kdo "pochopil a nepochopil". Co takhle nechat to volně plynout?
A příběh? Jo, kamaráde.. To bys musel ít ten příběh, abys něco z toho pochopil..
Není tady
DT - nemyslím si, e musí něco ít, abys pochopil.... stejně jako mi ted nebude schopen napsat odpověd na moji otázku: Co je pravda?
Není tady
PavlaH napsal(a):
DT - nemyslím si, e musí něco ít, abys pochopil.... stejně jako mi ted nebude schopen napsat odpověd na moji otázku: Co je pravda?
Pravda je - "počátek veho?"
Není tady
al emůe být i konec....
Není tady
PavlaH napsal(a):
al emůe být i konec....
Také pravda.
Jak bys vyloila "pravdu" ty?
Není tady
hirondel napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kus Ty brepto!
TY jsi mozna nepochopil pisateli ,ze je to Daie podpis.
Tebe jsem se na názor neptal, tak hu
Není tady
PavlaH napsal(a):
DT - nemyslím si, e musí něco ít, abys pochopil....
Pavli a nechtela by jsi nam rict jak ses k tomu Ty propracovala, aby jsi pochopila neci subjektivni prozitky. ?
Není tady
Ja vim pisateli. Ale jsme v otevrene diskuzi a nazor sem nazor tam.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Je krásné sledovat, jak někdo má přehled o tom, co kdo "pochopil a nepochopil". Co takhle nechat to volně plynout?
A příběh? Jo, kamaráde.. To bys musel ít ten příběh, abys něco z toho pochopil..
Nemohu ani neumím ít Tvůj příběh, mohu se pokusit ho jen pochopit na vlstním příběhu a podat pomocnou ruku.
Ono podstatou naich příběhů, není nic jiného, ne pochopit jejich podstatu a sít se s ní. Pak u je to brnkačka. Stejně jako pochopit tvůj podpis. I to o něčem svedčí, jak jsi na tom s pochopením sebe samého.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ono podstatou naich příběhů, není nic jiného, ne pochopit jejich podstatu a sít se s ní.
Chlape ,co je ta podstata?
Není tady
Pisatel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
A příběh? Jo, kamaráde.. To bys musel ít ten příběh, abys něco z toho pochopil..Nemohu ani neumím ít Tvůj příběh, mohu se pokusit ho jen pochopit na vlstním příběhu a podat pomocnou ruku.
Ono podstatou naich příběhů, není nic jiného, ne pochopit jejich podstatu a sít se s ní. Pak u je to brnkačka. Stejně jako pochopit tvůj podpis. I to o něčem svedčí, jak jsi na tom s pochopením sebe samého.
Pokud je ve JEDNOTA, pak vůl i bůh jedno jsou. Nebo také - ve pochází od Boha. To jsem tím podpisem myslel.
Příběh - ano, kadý ijeme svůj "téměř nekonečný příběh", co je "teorie uvedená do praxe" a to se rovná pochopení.
Podstata - neboj, i já to jednou snad pochopím
Podstata = Jednota = Bůh Co myslí? Mohlo by to tak být?
Upravil(a) DaiTerr (21. 10. 2009 13:04)
Není tady
hirondel napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ono podstatou naich příběhů, není nic jiného, ne pochopit jejich podstatu a sít se s ní.
Chlape ,co je ta podstata?
To není prostata
Zvlá pro moudrou Hir. podstata, neboli prazáklad veho
Není tady
Pisatel napsal(a):
To není prostata
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Pokud je ve JEDNOTA, pak vůl i bůh jedno jsou. Nebo také - ve pochází od Boha. To jsem tím podpisem myslel.
Tak svým způsobem pravdu má, e ve pochází od Boha, i kdy také to není přesné, ale to je na celém jen malinká kaňka.
Jednota je jen v jednom, e ve je záměrem boím.
Není tady
Nádherně napsaný příběh, odtrhnout se dalo práci... Chtěla bych číst pokračování. Myslím, e bude také zajímavé a velmi poučné... Přála bych autorovi jen příjemné následující záznamy do kroniky. Díky.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Nádherně napsaný příběh,
Ano,presne tak.
Dai,
pises nejake knihy,nebo napsal jsi neco. ? Mozna jsi to uz nekdy rikal a me to uniklo,tak se ptam ted.
Není tady
hirondel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Nádherně napsaný příběh,
Ano,presne tak.
Dai,
pises nejake knihy,nebo napsal jsi neco. ? Mozna jsi to uz nekdy rikal a me to uniklo,tak se ptam ted.
Nepíu knihy. Jenom sem tam nějaký ten pokus jako byl tenhle příběh.
Není tady
Hirondel,opravdu touí po odpovědi?
DT. - jak bych si vyloila pravdu? Asi byych se na nipodívala z různých úhlů. Stejně tak jako se můu podívat na příběh který čtu. Nepotřebuji jej hodnotit. Jen se dívám, co tě zaujalo a proč. Mě zaujmě něco jiného, protoe já s příběhem nemám spjaty emoce. Tebe ty emoce také mohou zavádět. Take stejně jako se snaím uchopit pravdu, snaím se uchopit příběh. Take jej nemusím ít. Nemusím lpět na tom, e chci-li něco pochopit, musím to proít. Někdy mi můe stačit zkueost jiných lidí.
Není tady
A nepremyslel jsi nekdy i o tom?
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Nádherně napsaný příběh, odtrhnout se dalo práci... Chtěla bych číst pokračování. Myslím, e bude také zajímavé a velmi poučné... Přála bych autorovi jen příjemné následující záznamy do kroniky. Díky.
Děkuji za přání a té přeji ve krásné.
Pokračování snad napíe budoucnost, ale nechystám se zatím psát něco k tomuto příběhu. U tak mne stálo dost přemáhání to sem dát, protoe jisté pasáe osobně vůbec nemusím a je to.. no zkrátka.. moc osobní. Ale stalo se a el jsem se "svou kůí na trh". Asi to mělo tak být, protoe zná ten pocit, e "něco" musí udělat a já měl ten pocit, kdy jsem přemýlel, zda to sem dát, nebo ne. A nakonec jsem dal..
Není tady
hirondel napsal(a):
Mockrát. U od koly. Ale nemám trpělivost. A to u psaní musí být, jinak to nejde. Nechám to na budoucnosti. A taky bych musel upravit svůj sloh, místy to působí hrozně..
Není tady
PavlaH napsal(a):
Take stejně jako se snaím uchopit pravdu, snaím se uchopit příběh. Take jej nemusím ít. Nemusím lpět na tom, e chci-li něco pochopit, musím to proít. Někdy mi můe stačit zkueost jiných lidí.
DaiTerr napsal(a):
To bys musel ít ten příběh, abys něco z toho pochopil..
Opet vstupuju do otevrene diskuze (snad bych ani nemusela tohle psat? ),jen s tim ze reknu svuj pohled a nazor na vec.
Pavli diky za opdoved.
Mas jistojiste Pavli svoji pravdu,o tom neni pochyb.
Stejne tak ma svoji pravdu Dai,o tom take neni pochyb.
Ja to vidim tak,neboli tak jsem Daie pochopila ze chtel rict ze zkusenost je neprenosna.
Take jsi to tak Pavlo z jisteho uhlu zahledla taky? Z toho jeho uhlu?
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Mockrát. U od koly. Ale nemám trpělivost. A to u psaní musí být, jinak to nejde. Nechám to na budoucnosti. A taky bych musel upravit svůj sloh, místy to působí hrozně..
Verim,ze jsi o tom uvazoval.Nejaky predpoklady tam budou podle meho citeni. A trpelivost ? No jeje ,ta je podle me uzasna nejen u psani.
Je to napsany tak jak to z Tebe vychazi a treba to prave takove ma byt.
Není tady