29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alosek napsal(a):
Tak na tomhle vlákně mám velmi silný pocit "dežavi" (né, Deža ví
- i když ten možná taky)...
Tohle už tu bylo. Včetně slov Majky, jejího mazání napsaných příspěvků, přemíry děkovaček a slušnosti vůči všem zúčastněným.
To si stokrát raději přečtu jedno upřímné poslání do prd..e.
Souhlasím
Není tady
tina napsal(a):
čáast diskuze kvůli častým vulgaritám promazána. děkuji za pochopení, tina.
...a jako na potvoru dřív, než jsem si to stačil všechno pořádně přečíst
...d.o.p.r.d.e.l.e...
Není tady
tina napsal(a):
Mikeši, pravidla platí i pro tebe
Ale no táááák, nebuď na mě jak na cizího...
Jo, když tu bejval takovej Zephyr, to tu byly jinačí diskuse...
Není tady
já bych ho zlynčoval
Není tady
Nevím jestli má smysl pokračovat na tomto vlákně, ale ještě řeknu: Kukačko já jsem ráda, že jsi tohle vlákno rozběhla, bylo pro mě důležitý. Jsem moc ráda, že jsou okolo lidi, kteří berou rodiče tak, jako já (jsem je brala - už nejsou) a bere si jejich strosti za své. Tak jako si oni brali mé a x krát mi pomohli, když to vůbec nebyl jejich "problém" , ale můj průser. Jsem ráda, že jsem jim stihla pomoci, když potřebovali a neřekli by si o pomoc nikdy, protože by mi nechtěli přidávat starosti.
Myslím, že je dost důležité rozlišit, kde se jedná o skutečnou pomoc a kde o páchání dobra. To je na každém z nás.
Není tady
Lucie_82 napsal(a):
ja taky. jsou mi lidsky sympatictejsi lide, kteri davaji volne pruchod emocim a nefiltruji je pres naucene mustry.
Thák, už můžu psát. Aloska a tenhle příspěvek jsem si přečetla ráno v 6 hodin. "Negativní" emoce, vyvolané těmito příspěvky, následujícími za sebou, jsem zpracovávala doteď, abych sem nenapsala to, co jsem po přečtení napsat chtěla. Protože jsem dospělý člověk, protože se učím a celkem se mi už daří zpracovávat je v sobě bez "blití" sprostých slov a příspěvků a negativizmu. Pozitivní emoce mám vyřešené, projevuju je tak, jak je cítím.
Mám ze sebe radost. Že jsem dospěla.
Že dávám volný průchod hodně často jenom emocím, které druhé nezraňují.
Ale mám stále ještě v tomto směru "so much to do".
Upravil(a) majkafa (12. 12. 2008 16:12)
Jo ještě se přihlaš do kurzu anglického jazyka.
Není tady
Angličtina je druhým jazykem, který kromě oficiálního v ČR používám ve své práci.
Ale nemyslím si o sobě, že umím anglicky. Taky tady mám ještě "so much to do".
majkafa napsal(a):
Angličtina je druhým jazykem, který kromě oficiálního v ČR používám ve své práci.
Ale nemyslím si o sobě, že umím anglicky. Taky tady mám ještě "so much to do".
To jo, tohle by žádnej Angličan neřek.
Není tady
Angličan možná ne, ale v článcích, které čteme na angličtině, píšou, že Today I have so much to do. Například. Budu si stěžovat u lektora na kvalitu odborné literatury, dík za upozornění.
Btw nejsem Angličan, jsem Slovenka.
Upravil(a) majkafa (12. 12. 2008 16:27)
Majko, neber tu pani Zelvu tak vazne a nikde si nestezuj, prosim.
Ja ziju v anglicky mluvici zemi a "so much to do" je tu bezny vyraz.
Upravil(a) sunyata (12. 12. 2008 17:53)
Není tady
sunyato, nechme ji v tom, ať má radost. Jdou svátky. Dík.
Upravil(a) majkafa (12. 12. 2008 18:09)
sunyata napsal(a):
Majko, neber tu pani Zelvu tak vazne a nikde si nestezuj, prosim.
Ja ziju v anglicky mluvici zemi a "so much to do" je tu bezny vyraz.
sunyato, teď jsi mě paní Želvu trochu zmátla... není to ale myšleno "so much to do" jako že dneska toho mám hodně na práci? Jako že mě toho dnes čeká hodně?
Upravil(a) Želvička17 (13. 12. 2008 20:14)
Není tady
No, mateni pani zelvy rozhodne nebyl muj zamer.
Opakuji, ze Majka to pouzila spravne jako ~ Ale mám stále ještě v tomto směru "so much to do". V tom smeru ma toho jeste hodne na praci. Kapisto?
Ale to jsme ted off topic.
Není tady
Želvi - než někoho příště pošleš někam (např. do kurzu anglického jazyka) tak si snad nejprve ověř, jestli tamtéž nepotřebuješ jít sama
Upravil(a) Ronja (13. 12. 2008 22:23)
Není tady
sunyata napsal(a):
No, mateni pani zelvy rozhodne nebyl muj zamer.
Opakuji, ze Majka to pouzila spravne jako ~ Ale mám stále ještě v tomto směru "so much to do". V tom smeru ma toho jeste hodne na praci. Kapisto?
Ale to jsme ted off topic.
Já jsem si její větu vyložila ve smyslu, že má stále ještě co zlepšovat - tak mi to vysvětli, já chci vědět, jak to tedy je?
Není tady
Ronja napsal(a):
Želvi - než někoho příště pošleš někam (např. do kurzu anglického jazyka) tak si snad nejprve ověř, jestli tamtéž nepotřebuješ jít sama
Mně stačí fcééčko a praxe v mezinárodních firmách . pravda, vždycky jsem jednala s nějakým Belgičanem, Japoncem, Izraelcem, Francouzem, tedy nikým pro koho by ten jazyk byl rodný. asi jsem holt nedávala dostatečně pozor.
Není tady
sunyato, omlouvám se, nepřečetla jsem si Tě pořádně...
Není tady
Ronja napsal(a):
* v rámci předvánoční pohody byl tento příspěvek autorkou odstraněn *
Ronjo, copak, že by ses taky uměla vzteknout
Není tady
ale ne Pavli, mě když něco (někdo) přijde mimo a až příliš pitomý, tak se spíš přeladím na sarkatickou vlnu a to se na vánoce nehodí
Upravil(a) Ronja (14. 12. 2008 18:27)
Není tady
Není tady
No já jsem ráda, že mi to sunyata vysvětlila.
Není tady