6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vanda napsal(a):
Jájo, taky to důvěrně znám. A kdy u jsem debatu vyvolala, k ničemu nevedla. "U zas budem "řeit"?", to bývala reakce. Debata obvykle skončila mýma slzama a jeho natváním. Tak jsem začala psát. O tom, co cítím, o svém pohledu na konkrétní věc....odpovědi jsem se nedočkala, ve smyslu - v tomhle to vidím jinak, tohle mě mrzí, tohle mě nenapadlo, jen občas z reakcí jsem poznala, e to chápe jinak, ne jsem to napsala a myslela, nejčastěji jako kritiku, někdy nepochopil vůbec. Moná je chyba ve vysílači, ale dopisy píu pořád...uleví se mi, srovnám mylenky, kdy to musím formulovat a tajně doufám, e jednou si některý můj dopis přečte pořádně a pochopí moje hnutí mysli, můj náhled. Teď zatím spí nechce. Ale někdy fakt nechápe, e mám problém, kde on ho vůbec, ale vůbec nevidí...je to opravdu asi jiný, muský způsob uvaování.
Vandi, Ty jetě stále píe? Neznám pořádně Tvůj příběh, take nevím, jestli jste od sebe nebo ne. Taky jsem mu napsala pár mailů. Také v podstatě bez odezvy. V jednom jsem mu napsala, co chybí ve vztahu mně s tím, e pokud mi to bude schopen dát, počkám na něj, a si s milenkou odije své. Tenkrát napsal, e mi momentálně nechce dát nic víc ne dává. Bolelo to. Nakonec jsme dopadli, jak jsme dopadli - kadý rozhovor byl na nic (naopak mě o to víc nesnáel). Ufff, aspoň, e tohle u je za mnou.
Není tady
Kukačka napsal(a):
hahááá....proč myslí, e jsem teď sama? protoe jsem měla problém. JÁ, on ne, on chtěl jen ít a já to pořád kazila...
nečekej rozmluvu ani časem. Nečekej prostě nic. Protoe ta očekávání jsou nejhorí. Někde ve starých vláknech najde 1000x to samý...
Lituju tě, foukám na bebí, ale vím, e si to musí odít sama. A taky vím, e se jednou probudí a řekne sei "proč já tak vyváděla?"
Kuki, přesně
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jestli by mě to trápilo- co tě evidentně trápí- dala bych tomuto vztahu mantinel. Prostě bych mu jen řekla ( pokud mono v klidu a bez breku) , e nebudu čekat věčně- třeba 1 měsíc je dost dlouhá doba na ujasnění priorit. Já sama jsem dala na rozmýlení čas do večera ( bylo 9 ráno). Počítala jsem s variantou , e odejde, ale i kdy bych to také obrečela, rozhodně bych se nenechala vysávat déle. I kdy sebevíc miluju, nejsem jen pohyblivá součást jeho domácnosti ( něco jako pouitý inkubátor kříený s ledničkou,sporákem a pračkou). Mám svou cenu a pokud o moji hodnotu nestojí a místo klidu se mnou hledá vzrůo jinde , tak prosím... astnou cestu milý pane......
Pokud zvolí variantu čekání na JEHO změnu, to se fakt obrň svatou trpělivostí a nauč se nezahořknout. Kadý dalí návrat vysmátého chlapa z náručí milenek bere kousek i z tebe. Ale v tomhle bych Ti já příklad dát nemohla a neuměla- já to neovládám. ivot je moc krátký na to, abych se musela trápit kvůli někomu druhému.
Zuzi, chtěla bych to mít v sobě takhle tenkrát srovnané, ale neměla jsem ani náhodou. Teď u jsem k tomu částečně dospěla, k té vnitřní hrdosti (ale zároveň jsem milenka zadaného, co se v Tvém pojetí zřejmě neslučuje ). Ale jetě si párkrát namelu hubu, ne to tak bude doopravdy. Pokud to není z Tvé strany jen póza, ale skutečně zná svou cenu, jsi nezávislá bytost, pak závidím a tleskám. Jen bych do toho přidala asi jetě troku tolerance...
Není tady
Kukačka napsal(a):
říkám - nečekej tlustou čáru. Ona nebude. Páni rádi dělají, jako e NIC...nic se nestalo, nic se neděje, ty jsi paranoidní, vechno moc řeí, pořád po něm něco chce...a on chudák chce být jen v klidu, ty to nechápe? Kdy bude taky dělat jako by nic, tak bude nejspokojenějí.
Oni nechápou, e se potřebujeme od něčeho odpíchnout a jít dál.
Já se toho nedočkala. Proto jsem tam, kde sem. A moc ti rozumím. Bolí to jako sviňa. Konec v nedohlednu...já nevydrela a ztropila jsem scénu, po který vypadl. Teď vím, e na to celou dobu čekal a hrál, protoe to někdo vyřeil za něj. On, chudák, musel prchnout před zlou manelkou, která rala xanax a probrečela noci. e to trvalo víc jak 1,5 roku a umořilo by to i jiný statný jedince, to u je vedlejí.
Kuki, sakra enská, zase jak kdybys to ila u nás ... Ale to jsme na tom asi vechny podobně, e? I kdy ty má u tu drobnou satisfakci, e ten osel u s Blběnou není, ne?
Není tady
Já vám teda řeknu, mít manelku/přítelkyni a jetě k tomu milenku (nejen na sex). Brr, to musí být (osobní zkuenost nemám) jak ve dvojím ohni.
Upravil(a) Ugo Drago (11. 6. 2008 9:47)
Vanda napsal(a):
Jájo, taky to důvěrně znám. A kdy u jsem debatu vyvolala, k ničemu nevedla. "U zas budem "řeit"?", to bývala reakce. Debata obvykle skončila mýma slzama a jeho natváním. Tak jsem začala psát. O tom, co cítím, o svém pohledu na konkrétní věc....odpovědi jsem se nedočkala, ve smyslu - v tomhle to vidím jinak, tohle mě mrzí, tohle mě nenapadlo, jen občas z reakcí jsem poznala, e to chápe jinak, ne jsem to napsala a myslela, nejčastěji jako kritiku, někdy nepochopil vůbec. Moná je chyba ve vysílači, ale dopisy píu pořád...uleví se mi, srovnám mylenky, kdy to musím formulovat a tajně doufám, e jednou si některý můj dopis přečte pořádně a pochopí moje hnutí mysli, můj náhled. Teď zatím spí nechce. Ale někdy fakt nechápe, e mám problém, kde on ho vůbec, ale vůbec nevidí...je to opravdu asi jiný, muský způsob uvaování.
ono to sice vypadá, e píe do prázdna, moná s nepochopením, ale vím od mnoha muů, e tyhle věci oni ve své hloubce registrují, e ač nedají najevo, přemýlí, zda náhodou opravdu nemá pravdu, někdy si opravdu nejsou stoprocentně jistí. Oni tuí, e ena obsahuje hloubku, pravdu a lásku světa, ovem kdo by dobrovolně chodil na minové pole, kdy neví zda a kde ty miny leí.
Upravil(a) poletucha (11. 6. 2008 10:14)
Není tady
Nabuko napsal(a):
Kukačka napsal(a):
říkám - nečekej tlustou čáru. Ona nebude. Páni rádi dělají, jako e NIC...nic se nestalo, nic se neděje, ty jsi paranoidní, vechno moc řeí, pořád po něm něco chce...a on chudák chce být jen v klidu, ty to nechápe? Kdy bude taky dělat jako by nic, tak bude nejspokojenějí.
Oni nechápou, e se potřebujeme od něčeho odpíchnout a jít dál.
Já se toho nedočkala. Proto jsem tam, kde sem. A moc ti rozumím. Bolí to jako sviňa. Konec v nedohlednu...já nevydrela a ztropila jsem scénu, po který vypadl. Teď vím, e na to celou dobu čekal a hrál, protoe to někdo vyřeil za něj. On, chudák, musel prchnout před zlou manelkou, která rala xanax a probrečela noci. e to trvalo víc jak 1,5 roku a umořilo by to i jiný statný jedince, to u je vedlejí.Kuki, sakra enská, zase jak kdybys to ila u nás ... Ale to jsme na tom asi vechny podobně, e? I kdy ty má u tu drobnou satisfakci, e ten osel u s Blběnou není, ne?
ale je
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
Já vám teda řeknu, mít manelku/přítelkyni a jetě k tomu milenku (nejen na sex). Brr, to musí být (osobní zkuenost nemám) jak ve dvojím ohni.
Taky nechápu, jak můj manel dokázal takhle relativně dlouho (tedy v mém měřítku) ít. Obzvlátě, kdy jsme obě byly těhotné (jen ona s někým jiným ).
A můj převozník to takhle vede u půl roku. Kdyby to bylo jen o sexu, tak se to dá jetě zvládnout. Ale je citově zaangaovaný na obě strany a bruslí mezi námi jak o ivot. Jeho přítelkyně má asi tu výhodu, e nejsem příli nátlaková a hlavně trpělivá milenka
Není tady
Kuki, ty ví jak BM s blběhou vychází? Teď u přeci musí být na ty práky on, to přeci není moný, aby tak dokonale zblbnul nebo si tak pozdě uvědomil, e dvacítky jsou to pravé. O kolik je ona mladí, o hodně viď
Není tady
Koi - o 22let...
nevím, jak spolu vycházejí. Viděla jsem je v dubnu náhodou při procházce. Oni neviděli mě. nebylo ádné drení za ručičku, ádné objetí. Teď v neděli se s nimi potkala dcera. Povídala, e táta se s Blběnou moc nebaví, ale ona vdycky jen sedí a mlčí (chtěla bych napsat "čumí jak umí"). Bára ji vytrvale ignoruje a nezdraví ji, dělá, e prostě není. take prostála po Primátorkách asi tři hodiny v hovoru s otcem, Blběna vedle a ani nepípla. Vůbec mě prý vichni v loděnici pozdravují a vzpomínají na mě. No to je mi útěcha...
Jinak ex vaří, nakupuje a vozí ji do práce. prostě pečuje. Myslím, e před třemi lety to bylo zajímavé a naplňující...jak to cítí teď by se musela zeptat jeho. Dám ti číslo. Předem upozorňuji, e odpověď asi nebude upřímná.
Já ve vzpomínkách a mylenkách asnu, kam se to dostal. Podnikatel, který měl docela zavedenou firmu s cca 300 zaměstnanci. Dnes - bydlení v primitivní chatě 50 km za Prahou, denně dojídění, firma v rozkladu, prachy nikde...Psychoterapeutovi při sezení řekl, e chce "nic nemuset". tak se asi chtěl stát bezdomovcem snadno a rychle. Trvalá adresa Městká část Praha 5 to jistí.
Není tady
Nabuko-můe věřit nebo ne , ale nic v mých řádcích není póza. Já to tak cítím.
O té tlusté čáře jak píete( Kukačka tuím), máte pravdu- musí ji udělá ten podváděný partner sám. Chlap , který je vpodstatě s domácím servisem spokojen se nějakých slziček své partnerky lehce střepe při úasných záitcích s milenkou. Hlavně kdy doma ve jde jak byl zvyklý...
Tlustá čára - to je ta moje "rychlá smrt"- bolí děsně ,ale kratí dobu, ne čekání na zmoudření, procitnutí,odmilování se partnera.... Po dlouhodobém "trpění" záletů se dle mého stejně vztah pochroumá.. Alespoň já bych po zjitění faktů a případném Plzákovském "zatloukání" vdy u partnera brala jako nedovivinuté děcko s potřebou lhát a utírat nudli...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Po dlouhodobém "trpění" záletů se dle mého stejně vztah pochroumá.. Alespoň já bych po zjitění faktů a případném Plzákovském "zatloukání" vdy u partnera brala jako nedovivinuté děcko s potřebou lhát a utírat nudli...
Tak tohle mi v poslední době taky vrtá hlavou a cítím, e musím najít vychádisko pro sebe.
Není tady
Kuki, slova "nic nemuset" jsem taky slyela, tedy četla. A pak z toho vznikne psycho. Take on vlastně pokračuje ve výchově dítěte. Hezká perspektiva.
Není tady
Holky vím e je to tady dlouho pasé, ale nyní toto proívám já - napite mi prosím jak jste dopadly, jestli se vám chlapi vrátili nebo ne ... Děkuji,
Není tady
Nevrátili - ale obe baby u majú astný ivot niekde inde...
Není tady
Děkuji.
Není tady
Moc jsem ani nepochopila co jste tady napsala, ale myslím si, e moná vázne komunikace
Není tady
a vimla sis, Karolinka,
e tato diskuse je 5 let stará ?
Kajojinka napsal(a):
Moc jsem ani nepochopila co jste tady napsala, ale myslím si, e moná vázne komunikace
Není tady
gemi napsal(a):
a vimla sis, Karolinka, e tato diskuse je 5 let stará ?
No a? Tak se děvečka potřebovala pochlubit, no... (Viz první část věty )
Není tady
helena napsal(a):
gemi napsal(a):
a vimla sis, Karolinka, e tato diskuse je 5 let stará ?
No a? Tak se děvečka potřebovala pochlubit, no... (Viz první část věty )
dyk já víím, Helí... smysl celé "odpovědi" je ...někde ...
Upravil(a) gemi (26. 1. 2018 1:30)
Není tady