Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#326 11. 6. 2008 9:34

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

Vanda napsal(a):

Jájo, taky to důvěrně znám. A když už jsem debatu vyvolala, k ničemu nevedla. "Už zas budem "řešit"?", to bývala reakce. Debata obvykle skončila mýma slzama a jeho naštváním. Tak jsem začala psát. O tom, co cítím, o svém pohledu na konkrétní věc....odpovědi jsem se nedočkala, ve smyslu - v tomhle to vidím jinak, tohle mě mrzí, tohle mě nenapadlo, jen občas z reakcí jsem poznala, že to chápe jinak, než jsem to napsala a myslela, nejčastěji jako kritiku, někdy nepochopil vůbec. Možná je chyba ve vysílači, ale dopisy píšu pořád...uleví se mi, srovnám myšlenky, když to musím formulovat a tajně doufám, že jednou si některý můj dopis přečte pořádně a pochopí moje hnutí mysli, můj náhled. Teď zatím spíš nechce. Ale někdy fakt nechápe, že mám problém, kde on ho vůbec, ale vůbec nevidí...je to opravdu asi jiný, mužský způsob uvažování.

Vandi, Ty ještě stále píšeš? Neznám pořádně Tvůj příběh, takže nevím, jestli jste od sebe nebo ne. Taky jsem mu napsala pár mailů. Také v podstatě bez odezvy. V jednom jsem mu napsala, co chybí ve vztahu mně s tím, že pokud mi to bude schopen dát, počkám na něj, až si s milenkou odžije své. Tenkrát napsal, že mi momentálně nechce dát nic víc než dává. Bolelo to. Nakonec jsme dopadli, jak jsme dopadli - každý rozhovor byl na nic (naopak mě o to víc nesnášel). Ufff, aspoň, že tohle už je za mnou.

Není tady

#327 11. 6. 2008 9:36

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Kukačka napsal(a):

hahááá....proč myslíš, že jsem teď sama? protože jsem měla problém. JÁ, on ne, on chtěl jen žít a já to pořád kazila...
nečekej rozmluvu ani časem. Nečekej prostě nic. Protože ta očekávání jsou nejhorší. Někde ve starých vláknech najdeš 1000x to samý...
Lituju tě, foukám na bebí, ale vím, že si to musíš odžít sama. A taky vím, že se jednou probudíš a řekneš sei "proč já tak vyváděla?"

smile Kuki, přesně hjarta

Není tady

#328 11. 6. 2008 9:41

Nabuko
♥♥♥♥♥--

zuzi777a napsal(a):

Jestli by mě to trápilo- což tě evidentně trápí- dala bych tomuto  vztahu mantinel. Prostě bych mu jen řekla ( pokud možno v klidu a bez breku) , že nebudu čekat věčně- třeba 1 měsíc je dost dlouhá doba na ujasnění priorit. Já sama jsem dala na rozmýšlení čas do večera ( bylo 9 ráno).  Počítala jsem s variantou , že odejde, ale i když bych to také obrečela, rozhodně bych se nenechala vysávat déle.  I když sebevíc miluju, nejsem jen pohyblivá součást jeho domácnosti ( něco jako použitý inkubátor křížený s ledničkou,sporákem a pračkou). Mám svou cenu  a pokud o moji hodnotu nestojí a místo klidu se mnou hledá vzrůšo jinde , tak prosím...  šastnou cestu milý pane......
Pokud zvolíš variantu čekání na JEHO změnu, to se fakt obrň svatou trpělivostí a nauč se nezahořknout. Každý další návrat vysmátého chlapa z náručí milenek bere kousek i z tebe. Ale v tomhle bych Ti já příklad dát nemohla a neuměla- já to neovládám. Život je moc krátký na to, abych se musela trápit kvůli  někomu druhému.

Zuzi, chtěla bych to mít v sobě takhle tenkrát srovnané, ale neměla jsem ani náhodou. Teď už jsem k tomu částečně dospěla, k té vnitřní hrdosti (ale zároveň jsem milenka zadaného, což se v Tvém pojetí zřejmě neslučuje smile). Ale ještě si párkrát namelu hubu, než to tak bude doopravdy. Pokud to není z Tvé strany jen póza, ale skutečně znᚠsvou cenu, jsi nezávislá bytost, pak závidím a tleskám. godlike Jen bych do toho přidala asi ještě trošku tolerance...

Není tady

#329 11. 6. 2008 9:44

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Kukačka napsal(a):

říkám - nečekej tlustou čáru. Ona nebude. Páni rádi dělají, jako že NIC...nic se nestalo, nic se neděje, ty jsi paranoidní, všechno moc řešíš, pořád po něm něco chceš...a on chudák chce být jen v klidu, ty to nechápeš? Když budeš taky dělat jako by nic, tak bude nejspokojenější.
Oni nechápou, že se potřebujeme od něčeho odpíchnout a jít dál.
Já se toho nedočkala. Proto jsem tam, kde sem. A moc ti rozumím. Bolí to jako sviňa. Konec v nedohlednu...já nevydržela a ztropila jsem scénu, po který vypadl. Teď vím, že na to celou dobu čekal a hrál, protože to někdo vyřešil za něj. On, chudák, musel prchnout před zlou manželkou, která žrala xanax a probrečela noci. Že to trvalo víc jak 1,5 roku a umořilo by to i jiný statný jedince, to už je vedlejší.

Kuki, sakra ženská, zase jak kdybys to žila u nás ... smile Ale to jsme na tom asi všechny podobně, že? I když ty mᚠuž tu drobnou satisfakci, že ten osel už s Blběnou není, ne? big_smile

Není tady

#330 11. 6. 2008 9:46

Ugo Drago
Host

Já vám teda řeknu, mít manželku/přítelkyni a ještě k tomu milenku (nejen na sex). Brr, to musí být (osobní zkušenost nemám) jak ve dvojím ohni. usch

Upravil(a) Ugo Drago (11. 6. 2008 9:47)

#331 11. 6. 2008 9:49

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vanda napsal(a):

Jájo, taky to důvěrně znám. A když už jsem debatu vyvolala, k ničemu nevedla. "Už zas budem "řešit"?", to bývala reakce. Debata obvykle skončila mýma slzama a jeho naštváním. Tak jsem začala psát. O tom, co cítím, o svém pohledu na konkrétní věc....odpovědi jsem se nedočkala, ve smyslu - v tomhle to vidím jinak, tohle mě mrzí, tohle mě nenapadlo, jen občas z reakcí jsem poznala, že to chápe jinak, než jsem to napsala a myslela, nejčastěji jako kritiku, někdy nepochopil vůbec. Možná je chyba ve vysílači, ale dopisy píšu pořád...uleví se mi, srovnám myšlenky, když to musím formulovat a tajně doufám, že jednou si některý můj dopis přečte pořádně a pochopí moje hnutí mysli, můj náhled. Teď zatím spíš nechce. Ale někdy fakt nechápe, že mám problém, kde on ho vůbec, ale vůbec nevidí...je to opravdu asi jiný, mužský způsob uvažování.

ono to sice vypadá, že píšeš do prázdna, možná s nepochopením, ale vím od mnoha mužů, že tyhle věci oni ve své hloubce registrují, že ač nedají najevo, přemýšlí, zda náhodou opravdu nemᚠpravdu, někdy si opravdu nejsou stoprocentně jistí. Oni tuší, že žena obsahuje hloubku, pravdu a lásku světa, ovšem kdo by dobrovolně chodil na minové pole, když neví zda a kde ty miny leží.

Upravil(a) poletucha (11. 6. 2008 10:14)

Není tady

#332 11. 6. 2008 9:50

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko napsal(a):

Kukačka napsal(a):

říkám - nečekej tlustou čáru. Ona nebude. Páni rádi dělají, jako že NIC...nic se nestalo, nic se neděje, ty jsi paranoidní, všechno moc řešíš, pořád po něm něco chceš...a on chudák chce být jen v klidu, ty to nechápeš? Když budeš taky dělat jako by nic, tak bude nejspokojenější.
Oni nechápou, že se potřebujeme od něčeho odpíchnout a jít dál.
Já se toho nedočkala. Proto jsem tam, kde sem. A moc ti rozumím. Bolí to jako sviňa. Konec v nedohlednu...já nevydržela a ztropila jsem scénu, po který vypadl. Teď vím, že na to celou dobu čekal a hrál, protože to někdo vyřešil za něj. On, chudák, musel prchnout před zlou manželkou, která žrala xanax a probrečela noci. Že to trvalo víc jak 1,5 roku a umořilo by to i jiný statný jedince, to už je vedlejší.

Kuki, sakra ženská, zase jak kdybys to žila u nás ... smile Ale to jsme na tom asi všechny podobně, že? I když ty mᚠuž tu drobnou satisfakci, že ten osel už s Blběnou není, ne? big_smile

ale je

Není tady

#333 11. 6. 2008 9:53

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Ugo Drago napsal(a):

Já vám teda řeknu, mít manželku/přítelkyni a ještě k tomu milenku (nejen na sex). Brr, to musí být (osobní zkušenost nemám) jak ve dvojím ohni. usch

Taky nechápu, jak můj manžel dokázal takhle relativně dlouho (tedy v mém měřítku) žít. Obzvláště, když jsme obě byly těhotné (jen ona s někým jiným wink).

A můj převozník to takhle vede už půl roku. Kdyby to bylo jen o sexu, tak se to dá ještě zvládnout. Ale je citově zaangažovaný na obě strany a bruslí mezi námi jak o život. Jeho přítelkyně má asi tu výhodu, že nejsem příliš nátlaková a hlavně trpělivá milenka smile

Není tady

#334 11. 6. 2008 10:03

Koi
♥♥♥♥---

Kuki, ty víš jak BM  s blběhou vychází?  Teď už přeci musí být na ty prášky on, to přeci není možný, aby tak dokonale zblbnul nebo si tak pozdě uvědomil, že dvacítky jsou to pravé. O kolik je ona mladší, o hodně viď

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#335 11. 6. 2008 10:24

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Koi - o 22let...
nevím, jak spolu vycházejí. Viděla jsem je v dubnu náhodou při procházce. Oni neviděli mě. nebylo žádné držení za ručičku, žádné objetí. Teď v neděli se s nimi potkala dcera. Povídala, že táta se s Blběnou moc nebaví, ale ona vždycky jen sedí a mlčí (chtěla bych napsat "čumí jak umí"). Bára ji vytrvale ignoruje a nezdraví ji, dělá, že prostě není. takže prostála po Primátorkách asi tři hodiny v hovoru s otcem, Blběna vedle a ani nepípla. Vůbec mě prý všichni v loděnici pozdravují a vzpomínají na mě. No to je mi útěcha...
Jinak ex vaří, nakupuje a vozí ji do práce. prostě pečuje. Myslím, že před třemi lety to bylo zajímavé a naplňující...jak to cítí teď by se musela zeptat jeho. Dám ti číslo.smile Předem upozorňuji, že odpověď asi nebude upřímná.

Já ve vzpomínkách a myšlenkách žasnu, kam se to dostal. Podnikatel, který měl docela zavedenou firmu s cca 300 zaměstnanci. Dnes - bydlení v primitivní chatě 50 km za Prahou, denně dojíždění, firma v rozkladu, prachy nikde...Psychoterapeutovi při sezení řekl, že chce "nic nemuset". tak se asi chtěl stát bezdomovcem snadno a rychle. Trvalá adresa Městká část Praha 5 to jistí.

Není tady

#336 11. 6. 2008 10:51

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko-můžeš věřit nebo ne , ale nic v mých řádcích není póza. Já to tak cítím.
O té tlusté čáře jak píšete( Kukačka tuším), máte pravdu- musí  ji udělá ten podváděný partner sám.  Chlap , který je vpodstatě s domácím servisem spokojen se nějakých slziček své partnerky lehce střepe při úžasných zážitcích s milenkou. Hlavně když doma vše jde jak byl zvyklý...usch
Tlustá čára - to je ta moje "rychlá smrt"- bolí děsně ,ale kratší dobu, než čekání na zmoudření, procitnutí,odmilování se partnera.... Po dlouhodobém "trpění" záletů se dle mého stejně vztah  pochroumá.. Alespoň já bych po zjištění faktů a případném Plzákovském "zatloukání" vždy už partnera brala jako nedovivinuté děcko s potřebou lhát a utírat nudli...big_smile

Není tady

#337 11. 6. 2008 11:57

Koi
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Po dlouhodobém "trpění" záletů se dle mého stejně vztah  pochroumá.. Alespoň já bych po zjištění faktů a případném Plzákovském "zatloukání" vždy už partnera brala jako nedovivinuté děcko s potřebou lhát a utírat nudli...big_smile

Tak tohle mi v poslední době taky vrtá hlavou a cítím, že musím najít vychádisko pro sebe.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#338 11. 6. 2008 12:01

Koi
♥♥♥♥---

Kuki, slova "nic nemuset" jsem taky slyšela, tedy četla. A  pak z toho vznikne psycho.  Takže on vlastně pokračuje ve výchově dítěte. Hezká perspektiva.

Není tady

#339 4. 1. 2013 17:59

sipova
♥♥♥♥♥♥-

Holky vím že je to tady dlouho pasé, ale nyní toto prožívám já - napište mi prosím jak jste dopadly, jestli se vám chlapi vrátili nebo ne ... Děkuji,

Není tady

#340 4. 1. 2013 19:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nevrátili - ale obe baby už majú šastný život niekde inde... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#341 4. 1. 2013 20:20

sipova
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji.roll

Není tady

#342 25. 1. 2018 13:44

Kajojinka
♥------

Moc jsem ani nepochopila co jste tady napsala, ale myslím si, že možná vázne komunikace

Není tady

#343 25. 1. 2018 16:13

gemi
♥♥♥♥♥♥-

a všimla sis,  Karolinka,

že tato diskuse   je  5 let   stará  ?

Kajojinka napsal(a):

Moc jsem ani nepochopila co jste tady napsala, ale myslím si, že možná vázne komunikace

Není tady

#344 25. 1. 2018 17:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

gemi napsal(a):

a všimla sis,  Karolinka, že tato diskuse   je  5 let   stará  ?

No a? Tak se děvečka potřebovala pochlubit, no... vissla (Viz první část věty lol)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#345 26. 1. 2018 1:28

gemi
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

gemi napsal(a):

a všimla sis,  Karolinka, že tato diskuse   je  5 let   stará  ?

No a? Tak se děvečka potřebovala pochlubit, no... vissla (Viz první část věty lol)

dyk já víím, Helí... smile  smysl celé "odpovědi"     je  ...někde ... va

Upravil(a) gemi (26. 1. 2018 1:30)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí