6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rozhodla jsem se s Váma podělit o kus svého ivota a byla bych také ráda za Vá názor. nějak jetě nestčím projít vechna témata zde.
S manelem jsme spolu celkem 10 let, Máme jedno dítě .Před 3 mi lety jsme proli první krizí kdy měl nejakou "kamarádku" a kamarády a vznikly rozpory i kvůli jeho práci,Chodil často do barů. Odstěhoval se .. loni, přila jsem mu na to, e někoho má. Známý má známého a tak se mi i potvrdila moje doměnka .
Dále se choval i podezřele jinak, jezdil v týdnu na "kafíčka, za "kamarádama", pátky nebo soboty (pivo atd).
takhle to lo do předvánoc, kdy jsme ve neustále řeili, hlavně z mé strany. Přiznal se jen tím, e přiznává svoji vinu, řekl, e zůstane, ale pak se zase rozhodl, e bude lepí, kdy se odstěhujeVánoce, silvestra jsme trávili spolu. . Bohuel komunikace vázne z jeho strany snaha není ádná. Jen si plánuje kam a kdy pujde a nejlépe sám - s kamarádama na pivko, nebo na kapelu, nebo jen tak na pokec, Pro rodinu a společně nic! Co nenavrhnu já, tak to není. Ani kdy máme hlídání, tak nepřijde s tím, e můleme vyrazit někam společně nebo jen tak být doma. mě to trápí. nechci ho mít u nohy, ale ne abych byla pořád aktivní já.
Upravil(a) Kerrin (2. 5. 2008 20:47)
Není tady
To by som tie chcela ma tak zariadené ako on - nechce ma diea aj so mnou(nemyslím fyzicky, som ena, to by ani nelo - ale ako e mi ho vychová...?). Keď chce je u mamky, keď chce je u teba, väčinou s parákmi... Boe, vie si to niekto zariadi pekný ivot... ale - je to naozaj partnerstvo? Mne to tak nepripadá...
Není tady
kolikrát jsem si říkala, jestli není lepí ít s babou (kamarádkou) .....
Jetě chci doplnit, e to není tak úplně, e byse doma om nic nestaral a byl líný, či neikovný. Pravda je, e hlavně se mu musí chtít.... stará se o dům, zahradu a ve spíe po venku. Dceru miluje a také se jí věnuje.To mu zase nechci křivdit.
Není tady
Kerrin, zkus se chovat, jako bys byla sama...
Zrovna jsem si znovu přečetla kniku: Proč si mui berou potvory a hodné holky zůstanou na ocet, napsala: Sherry Argovová...
Tam by se moná dal najít návod, jak na to...
:-)
Z toho co píe vypadá, e manel u prostě zájem nemá. Proč by se snail, kdy Tě má jistou?
Já bych se s ním nerozcházela, ale dala bych mu najevo, e jsem nezávislá ena, která na něm nevisí (jakto es mě nevzal do kina? jakto e si dovolí chodit s kamarádama na pivo? jakto e nevymyslí nic na víkend - jsme přece rodina! - a tak dál)... tohle ho od Tebe odhání.
Zařiď se sama, vyra s dítětem na výlet - bez něho, kdy si Tebou nebude tak jistý, divila bych se, kdyby se nezačal víc snait on.
Prostě zkus si přečíst tu kníku :-)
Není tady
Martinko1, určitě ns tom , co píe něco bude. Je si mnou jistý a a.
Třeba minulý týden jsem vzala dceru na 2 dni na hory, on byl 3 dny mino domov za prací, tak jsme se vlastně viděli celkově jen 2 dny v týdnu v PO a Ne. Tuto sobotu jsem byly na karnevale celé odpol
asi si to tak musím přecvaknout v hlavě. mám obavy z toho, e jemu to vyhovuje, kdy vypadnu.
Začnu na tom pracovat bez predsudků. Asi dělám dalí chybu, e mu sděluji nae činnosti, co děláme behem dne a tak, kdy se neptá. tak to také nechám plavat.
Není tady
Kerrin napsal(a):
Martinko1, určitě ns tom , co píe něco bude. Je si mnou jistý a a.
Třeba minulý týden jsem vzala dceru na 2 dni na hory, on byl 3 dny mino domov za prací, tak jsme se vlastně viděli celkově jen 2 dny v týdnu v PO a Ne. Tuto sobotu jsem byly na karnevale celé odpol
asi si to tak musím přecvaknout v hlavě. mám obavy z toho, e jemu to vyhovuje, kdy vypadnu.
Začnu na tom pracovat bez predsudků. Asi dělám dalí chybu, e mu sděluji nae činnosti, co děláme behem dne a tak, kdy se neptá. tak to také nechám plavat.
Jo jo, na tom něco bude, neříkej mu podrobnosti kam se chystá, a neví, a a se pídí sám! :-)
Není tady
Jetě jsem chtěla doplnit, e já sama namám problém jít do společnosti, nezakazuje mi to a spí rekne, at si jdu. Občas také někam vyrazím a o muskou část nouzi nemám v ádném případě. Byla jsem i několikrát nevěrná v průběhu 5 let(úlet na jednu noc - nic víc). take můj názor na nevěru.............nevěru neodsuzuji.
Kdy u mi byl manel nevěrný, tak to prostě na něm je znát a to fest.
Já jsem nikdy do ádného mimomanelského vztahu nela intenzivně.prostě kdy u něco bylo, tak aby to druhého neranilo a neptrápilo. Hlavně ale vím, e si bourat rodinu nechci a najít si milence taky ne. To radji ve ukončím a začít s čistým títem.
Není tady
A nyní se nacházíme v té fázi, e já vlastně nevím zda jětě nějaký ten kontakt s nekým udruje nebo ne. A nekomunikace, mlčení. Tak jak někdo u psal, e někdy se opravdu nedá pohovořit o problému a co a jak dál.
Není tady
Kerrin napsal(a):
A nyní se nacházíme v té fázi, e já vlastně nevím zda jětě nějaký ten kontakt s nekým udruje nebo ne. A nekomunikace, mlčení. Tak jak někdo u psal, e někdy se opravdu nedá pohovořit o problému a co a jak dál.
Přečti si tu kníku co jsem psala včera... dá se z ní hodně pochopit, jak vztahy fungují. Speciálně si myslím e pro Tebe by ta kníka mohla být přínosem :-)
Není tady
Taky jsem se v tom plácala,ale myslím si,e čim víc manel ví jak tě má jistou tim víc toho zneuívá.Ty vlastně ani neví co tvůj manel chce.Jestli chce být s Vámi,nebo s maminkou,nebo s kamarádkami.Já ale vím,e kdyby řeil problémi tím způsobem,e by utekl k mamince tak bych mu asi zbalila taku a řekla bych mu at tam zůstane.Dobré by taky bylo,aby on byl s dcerou doma a ty si vyrazila a ne,e on si řekne,e opůjde někam s kamarádkama a tebe nechá doma.On tě posílá at si jde,kdy máte hlídání,protoe on si jde taky.Ale něco jiného je ,kdy on bude doma a ty půjde.A jestli u toho má sama dost tak mu řekni co vůbec chce at ti k tomu něco řekne,nebo e takový vztah nemá smysl.
Není tady
Romin, tak nějak. Jen vím, e raději uteče k mamince (ta je přeastná, e ho tam má - svého syna) ,předemnou tchyně říkala, e at je doma - u rodiny, e ho tam u sebe nechce a bla bla bla, ale kdy je tam byt jen na návtěvě, tak by nejdraději, aby tam byl s ní.
Vím a dá se říct, e jsem si jistá, e by se k ádné milence nenastěhoval.
martinko1, jdu sehnat tu kníku, díky.
Není tady
také pohlídá dceru, ale poslední dobou vycházelo hlídání a¨ moc často - tedy dcera chtěla k babičkám.tak bud jsem seděla doma, nebo la já sama s někým a vyjímečně spolu - kdy jsem se doádala.
Není tady
Tak si tedy myslí,e má milenku.No tomu věřím,e by se tam nenastěhoval,jim takový vztah vyhovuje,doma mít manelku a děcko-zázemí,vypráno atd.A uívat si vedle.Já navim,mě manel taky podvedl,ale nikam nechodí občas za kamarádem.Na pivoi vůbec prostě se nikde necourá.Promin,e to tak říkám,ale potom co udělal by měl sedět doma s váma na zadku a být co nejvíce s vámi a kort,kdy je celý den v práci a ne při prvním volnu jít s KAMARADKAMA na pivo.Řekla jsi mu vůbec co by jsi chtěla a co ti vadí?A to ti nevadí,e chodí s kamarádkama?Normální by bylo jako chlap chodit na pivo s kamarádama.
Není tady
Romi, řekla jsem mu co mi vadí, e se pořád někde courá, pri pátku nebo sobotě. To ví u dlouho
V týdnu sem tam na kafe. ty kamarádky jsem myslela v uvozovkách..... neřekne mi nikdy, e jde s kamarádkama.... jen s klukama.prostě důvod si vdy najde. Taky , e je celý den v právi a aby trávil čas s náma a zali jsme někam také společně. To aby převaovalo a ne obráceně.
U se mi pořád nechce se ho na něco ptát , sám nepřijde.
Upravil(a) Kerrin (23. 4. 2008 22:30)
Není tady
To KERRIN: Jedna moje kamarádka říká to samé, co tady od tebe čtu... prostě kamarádi a on, a pak je rodina a on, prostě "separé". Vzhledem k tomu ,e má s ním dvě děti, z toho jeden je jetě kojenec, je dost na práky . Proila si taky jeho několikeré nevěry, ale ne nárazovky, ale opravdu třeba 2-3 6měsíční vztahy s milenkama, a to jsou spolu manelé 5(!) let:dumbom: . Ona ho miluje ,a jí připadá, e je s ní ze zvyku, co on nepotvrzuje ,ale ani nevyvrací, prostě si jenom tak nějak ije dál svůj svobodnej ivot. Kdy mu přila na nevěru, snaila se to s ním řeit, ale on jí řekl, e to je ivot! a e chlapi to mají tak nastavený. !!!!(Je pravda, e ta moje kamarádka má problém, kterej asi není hned řeitelný, ale měli by na něm pracovat oba partneři - manel je dost pohlavně vyvinut a má rád sex a ona byla dříve tak jako e jo, "sem tam", a po druhém porodu je téměř frigidní, prostě jí to ani nenapadne, a notabene kdy vidí, jak se chová on jako manel a otec, tak nemá ani chu mu nějak dělat dobře...).Vechny kamarádky to s ní rozebíráme, pořád, ona je ale na něj nezdravě fixovaná a a nekriticky na něm visí. My jsme toho názoru, e by ho měla kopnout do pr..., ale to ona nedokáe, a on to ví, proto se tak chová. Jestli ten tvůj si opravdu není tebou moc jistej. Jestli ti stojí za to, měla bys opravdu jeho zájem vyburcovat tím, e se začne víc věnovat sobě a ignorovat ho, popřípadě mu fakt dát natvrdo vybrat, jestli jsi tak statečná.... Good luck.
Není tady
Rizzie, prostě on nepotvrzuje ani nevyvrací...o to je to horí, o nevěře ví, ale nebavíme se o tom, co jak kdo spolu. Řekla jsem mu, e kdy druhý chce tak to udělá a já mu v tom nezabráním. Po stránce intimní musím ríct, e jsme nikdy ádné neshody neměli.
Určitě je pravda to, e si je se mnou moc jistěj. je to takový , e v sobě hodně věcí skrývá a chcá se jakoby nic. Já ho ráda mám, chci s ním být, chci pro to udělat max, ale obávám se, er jsem v tom sama.
Není tady
Jak říká Rizzi,jestli ho nechce poslat k ledu a to asi nechce tak se věnuj sama sobě.Kup si nový věci,zajdi si ke kadeřnici,na manikůru prostě mu dej najevo,ne,e někohgo má,ale at se chytne za nos co,e najednou má ve nové a jak ti to sluí at taky trochu přemýlí nad tím,e neni jedinej.A nebo nů na krk co vlastně chce,e u tě toto manelství o ničem nebaví.Já si myslím,e chlap začne řeit tohle téma a,kdy uvidí,e mu opravdu teče do bot.Podle mě jestli chce opravdu vědět jestli pro něj jetě něco znamená tak mu navrhni rozchod bud se začnew snait a nebo odejde tudí uvidí,e jsi mu volná.Akorát chci podotknout jestli on k tomu nemá důvod proč to dělá.Jestli se nehádáte jestli to něni něco z čeho by mohl on tebe obvinit a tím ti dát důvod proč se tak chová a jestli to třeba není opravdu ta podstata
Není tady
Romin napsal(a):
Jak říká Rizzi,jestli ho nechce poslat k ledu a to asi nechce tak se věnuj sama sobě.Kup si nový věci,zajdi si ke kadeřnici,na manikůru prostě mu dej najevo,ne,e někohgo má,ale at se chytne za nos co,e najednou má ve nové a jak ti to sluí at taky trochu přemýlí nad tím,e neni jedinej.A nebo nů na krk co vlastně chce,e u tě toto manelství o ničem nebaví.Já si myslím,e chlap začne řeit tohle téma a,kdy uvidí,e mu opravdu teče do bot.Podle mě jestli chce opravdu vědět jestli pro něj jetě něco znamená tak mu navrhni rozchod bud se začnew snait a nebo odejde tudí uvidí,e jsi mu volná.Akorát chci podotknout jestli on k tomu nemá důvod proč to dělá.Jestli se nehádáte jestli to něni něco z čeho by mohl on tebe obvinit a tím ti dát důvod proč se tak chová a jestli to třeba není opravdu ta podstata
Snaím se najít odpověd na poslední tvou větu....... tak nejak prohlásil, e nemá svobodu......... a kde má ta svoboda hranice? Přitom se snaím at si jde na pivo, s kamarádama, Občas remcám.....jene kdy el třebas jednou za týden a kdy ted chodí 1-2 x týdne na kafíčko nebo na pivko a pak se k tomu pridá jiz dva něsice v kuse patek i sobota a někdy pokračuje a do ráns, tak to uz je na me moc. Vidim ten rozdil, e drive to bylo , ale ne tak casto a pak do toho i ta zena v tom. Jenze to jue porad neco pro nekoho jineho.......kamarad chgce abych se za nimstavil, tenhle mi volal at prijdu, jedu od matky a musim se stavit za timhle atd.....
jenze vím, ze kdy mlcim, tak to vyhovuje a kdyz se ozvu to se zase nelibi. Ja si můzu jit kam chci...........vsak mi to porad rika at jdu, ze mi nic nezakazuje, ale i vyuzije toho a umi mi vpalit, ze jdu take sama terba s holkama se pobavi..... tak se veci maji..... je to nabudku
Není tady
Kerrin -můj BM také tvrdil, e se cítil svázaný a nesvobodný - a to OPAKUJI: pravidelně chodil 3x na karate, 1x aikido, 2x posilovna, a o víkendu motorkářské výjezdy.
Fakt - kdy mi to napsal, abych měla přehled, kdy jako tatíka můeme zastihnout doma, tak jsem se smála. Jetě teď - po 4 letech - ten papír mám z nostalgie schovaný.
Dost manelkám z naeho okolí jsem byla trnem v oku - páč mě pánové pouívali doma jako příklad při výčitkách : Podívej Petra, ten její se má a ona neremcá jako ty....
A já jsem při jeho prvním odchodu slyela : Cítil jsem se v manelství svázaný a nesvobodný.
KECY, KECY, KECY - jen výmluvy. Alespoň u nás. Potřeboval okusit svobodu a teď po 4 letech touí /alespoň to tak říká/ po klidném rodinném zázemí....
petra72 napsal(a):
Kerrin -můj BM také tvrdil, e se cítil svázaný a nesvobodný - a to OPAKUJI: pravidelně chodil 3x na karate, 1x aikido, 2x posilovna, a o víkendu motorkářské výjezdy.
Fakt - kdy mi to napsal, abych měla přehled, kdy jako tatíka můeme zastihnout doma, tak jsem se smála. Jetě teď - po 4 letech - ten papír mám z nostalgie schovaný.
Dost manelkám z naeho okolí jsem byla trnem v oku - páč mě pánové pouívali doma jako příklad při výčitkách : Podívej Petra, ten její se má a ona neremcá jako ty....
A já jsem při jeho prvním odchodu slyela : Cítil jsem se v manelství svázaný a nesvobodný.
KECY, KECY, KECY - jen výmluvy. Alespoň u nás. Potřeboval okusit svobodu a teď po 4 letech touí /alespoň to tak říká/ po klidném rodinném zázemí....
To mě rozesmálo. Můj manel 3x týdně fotbal (někdy i 4x), 1x floorbal a jetě občas k tomu něco dalího. Téměř po kadém sportu el jetě do hospody. Vracel se mnohdy třeba a ve tři ráno. Před rokem a půl říkal, jak je rád, e mě má, e ho neprudím, e jsem tolerantní apod. Teď u říká, jak jsem ho celou dobu prudila a nenechala dělat, co chce on. Teď letí z práce rovnou domů, do hospody prakticky nechodí a na sport jen v přítomnosti milenky, resp. u oficiálně přítelkyně.
Není tady
Volnosti aa, furt budou brečet.............. říkám zkrátit řetěz!!!
Není tady
Víte co mi jednou řekla psycholoka(a to jsem tam byla jen jednou). Zvládáte toho moc sama. Chlapy mají rádi takové ty trochu ukňourané křehule, co nic neumí. Řekla mi, abych se naučila říkat, e mi tohle nejde, tohle je moc těký, tohle nezvládnu,..... a tak. Prostě měl moc času na sebe. Kdy na to přilo doma nemusel nic dělat.
Sice je to otrava, ale dnes přemýlím nad tím jak nachystat i uklízení na dobu, kdy bude doma. Prostě, aby pomohl alespoň s jednou věcí. Kdy jedu pryč moc jídla "na ohřátí" nechystám.
Měla pravdu, e mají ve naservírované v plném komfortu pod nos, běné domácí starosti nejsou jejich a pak taková neikovně roztomilá "krasavice" potřebuje jejich pomoc, něco nezvládne,připadají si potřební a navíc pak pochoválení. Kdy zvládneme téměř ve samotné je těké je chválit za něco co neudělali. Něco na tom je. Začít nezvládat věci, které běné uděláme 10x rychleji a kdy je potřeba. Časem jsme M nachystali tolik volného času, který tráví pouze dle vlastních představ a v těch horích případech i nějakou jinou.
Není tady
To je fakt, e jsme ve zvládaly, ale ona kadá ta situace, potřebovala řeení, a tak nějak asi na to M. přiel dřív, e tohle neumí, tohle by pokazil, kdyby mi pomohl. děti ze kolky nevyzvedl-bylo to asi cílené, abych se natvala a dělala to sama. A v jejich rodině je to normál, e ena zvládne své a maká jetě s ním.My starým pomáhali a od práce je odsunovali, mladí tam dnes jezdí na relax a ve se točí kolem nich... Měla jsem domácnost, 2 děti, abičku s dědou na sterosti-s nákupem vařením, senem ze zahrady, slepicema atd. , chlpa, co rychle ujel z domu po práci, abych se s ním nepotkala, zahrádku, u jeho rodičů zahradu-hrabání, stříhání, věčné zavařování a vykrajování- a zvířectvo, kterému jsme pomáhali shánět obivu-seno ze dvou zahrad,a 2 luk, brambory, kterých se přebíraly valňáky, řepu,která se okopávala, krouila a odváela...kopali jsme za vechny tetičky a babičky povinný díl cukrovky, aby měly pak levněí cukr,...doma mi nikdo nevypral ani nevyehlil, zahrádku nezalil a neokopal... myslím, e jsme byli zapřaení vichni dost a stejně si ten muský najde čas na li a podvody s "kamarádkama". Kdy nepřiel domů, nebylo kam dát děti a nebylo kam jít, ani jet-nebylo čím. Kdy jsem mu to řekla a chtěla něco změnit-bez výčitek a emocí:No, ty chudinko-tak jetě si stěuj ! Po revoluci nám jetě k chalupě vrátili les-take čitění od kůrovce, od ostruin, kácení pro novou výsadbu, sekání trávy, zalévání několika set nových stromků, před zimou natírání proti okusu....Nemám doma z toho ani třísku-to má v příbuzenstvu kde kdo, jen my máme ve staré a nevo z lamina...CO S NÍM ? Nepochopil nikdy, e to dělám s ním ráda, ale e je tak trochu i vyuíván ze strany rodiny, e hnízdo si zaloil nové se mnou a e rozhodovat o těchto pracech bychom měli u oba a ne jen on se ségrou...Já byla postavena před hotovou věc a okamitě se měnily nae společné plány...JAK z tohohle ven ?
Kdy jsem zjistila, e má tu poslední milenku, uvedomila jsem si, e je to o něčem jiném, ne dříve a přestala mu dělat tu levnou pracovní sílu u rodičů, začala snadněji zvládat svou domácnost, přestali jsme ít na cestách a ve spěchu.M, vyuíval hlavně nepřehlednost svých přesunů-pracovních i soukromých, rodiče byli rádi, e tam pořád je a e tam podle jejich plánu jednou bude bydlet a já byla za nafoukanou a línou... Oni měli pořád babičky , které se staraly o děti dál na plný úvazek, já to ve zvládala sama. jen mi přilo, e je M. vytíený taky dost. Pak přilo jeho podnikání a mobil, na který z nás nikdo nesměl sahat, pak jsem přila na to, e u pevné linky je o jeden drát víc a zjistila, e je to takový picl, kam kdo z domu voláme....pak to bylo o jeho lakomství a schovávání peněz před námi...to nebyla jen milenka....kadý by ho koupil na první pohled, ale jen JÁ ho znala...Chodil taky hrát fotbal, pak ho organizoval, na dovolenou jsem to taky jednou za rok zařídila, jinak by děti neměly nic... Neilo se nám patně, ale ta důvěra k člověku nejbliímu-ty chyběla a moc...pak se člověk lituje, hledá odpovědi na své otázky.... a z Anděla je Hysterka jak vyitá...
A dost !
To máte jako odstraující příklad a buďte chytřejí !!
Upravil(a) Mikulenka (12. 3. 2008 16:53)
Není tady
Myslela jsem tím to, jestli není třeba v tobě nějaká vina nemyslím to patně,ale on si to i třeba člověk mnohdy neuvědomí.A jestli jsi si jistá,e ty za jeho chování nenese ádnou vinu tak mu dej ten nů na krk jinak nikdy nezjistá na čem jsi.A ví,e chodí opravdu tam kam ti říká?A co si o tom myslí ty,e u tě nechce,nebo ,e mu to tak vyhovuje,e tě má rád a nechce tě opustit.J8 nevim to je těký,kdy ho člověk nezná,to by jsi měla asi vytuit co se mu honí hlavou.Nebo jak by zareagoval,kdyby jsi mu řekla zbal se a jdi.Bojoval by o tebe?
Není tady
Ahoj Romin: Mám toho v hlavě tolik a tak doufám, e odpovím ně nějak zmateně. Docela měla i trefný příspěvek Mikulenka a s tím se i také ztotoňuji........enská, co si umí poradit, ve zařídí, udělá, tak vlastně chlap ani pak nemá potřebu něco dělat, zařizovat....
Romin 1) Před 3,5 lety jsme od sebe byli odstěhovaní - jeden rozchod a návrat u mám za sebou......nebojoval, nechával to být. Vrátili jsme se k sobě po pul roce (behem té doby jsme se ale vídali skoro denně), dítko si bral na víkendy, v týdnu atd.
2) po roce a pul se objevila ta nevěra a u to jelo, výmluvy - jdu tam a tam, musím si zajet tam, stavit se tady a blalalala. není těké poznat změnu, kdy se to táhne např 2-3 mes a začal mít tendenci jít a být pryč. Doma udelá práci, ale přestal být aktivní jako dřív a to byly ty změny, čeho jsem si začínala vímat.
Několikrát jsem se zmínila, e u si připadám, e jsem na vechno sama. Od vyřizování papírů, účty, sloenky, práce doma, výchova dítěte, někam vzít, obstarávat a zařizovat různé oslavy narozenin, svátků, kdy on měl peoblém a přiel, e potrebuje zavolat, zařídit a zajet třeba behem dne někam, tak jsem mu pomohla a brala jsem to jako samozřejmé, taky jsem si neuvědomovala, e svlastně vdy přijde k hotovémui. byl potřeba truhlář.... sehnala jsem - přece já mám známého, atrd., těch věcí je podstatně víc.
Dále vdy jsem zařizovala dovolenou - shodli jsme se kam, ale dál to bylo na mě od zaplacení a po finální přípravu a myslet na ve. tedy pokud jsem se zeptala co tohle a tohle, tak byl činný. Třeba letos mi řekl, e nikam na dovolenou nepojede....vlastně to nedělá jen kvůli nám, ale i prckovi, který se na to těí. Finanční problémy nemáme.To raději at si jedu sama s dcerou - opět bych mu uvolnila místo a získal by "svůj" volný čas a já uhoněná jako k...., Jene kdy má někoho rád, tak tou jet s ním a ne s kamarádkama. A taky prcek nechce vidět jen mámu, chce tam mít i toho tátu a o to si i řekně!
No a tak kdy jsem se zmínila, e můe někdy dítě vzít ráno do skolky, tak proč by to dělal, kdy to mám při cestě a jedu dýl. někdy i vyluxoval, dříve se tomu nebránil, ale ted rovnou řekne, e to dělat nebude. Pak třeba jiná domácí práce...... řekl mi : udělám to jednou a budu to dělat "pořád", e prý bych si na to zvykla. tak to mi občas nestačil rozum stát. Třeba co se týče zahrady, tak tam práci udělá, ale nějak se do toho poslední dobou neene - nejdříve u tchýně a pak doma u nás. Tam je to vdy přednějí. Dává si na čas a udělá to a kdy se mu chce .... nebo nejdříve má zábavu a pak a zbyde čas.
Tak ráda bych na něj přenesla nějakou mou práci, ale on se prostě nedá. Kdy mu neuvařím, nevyperu -postará se jeho mátka, take mu o nic vlastně nejde.
Jetli vím, e opravdu chodí, kam mi říká? Občas pochybuju, někdy vím na 100%,
Co se mu honí hlavou..........je tajnůstkář!
Kdy mu řeknu zbal se a vypadni, tak asi pujde u nadobro. A jestli by bojoval.........doted nic nedělá, snahu nevidím. \při naí debatě víc mluvím já a ani na jednoduchou krátkou otázku (abych nebyla unavující svým momologem) neodpoví nebo neví.
Není tady