8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
ja mam normalni pastu Vademecum Expert Non-Stop White a jsem s tim spokojena, nic vic nic min
Není tady
Jo a holky objednavam tedka na notinu i pasty zubni jsem zjistila ze tam jsou a obcas to vyjde i za lepsi cenu nez v obchode
Není tady
sunshine... napsal(a):
Zdravím nemáte někdo zkuenost s bělením citlivých zubů s odhalenými krčky? Děkuju
Já pouívám bělící pastu pro citlivé zuby Opalescence Sensitivity Relief , nevím kadému sedí něco jiného. Jsem docela kafař a taky si zapálím, pouívám jen tuto pastu a zuby mám bílé. Kdy jsem se ptala zubařky, říkala e jsou dobré i některé stomatologické gely ale rozhodně nepouívat sodu a různé takové babské rady, e to ničí sklovinu.
Není tady
Zkouela jsem bělení doma, pomoci nejrůznějích past a směsi. Můj zubař v https://www.dsmile.cz/ mě vynadal. Prý jsem si vím tim poničila sklovinu a tak mi proved bělení v jejích klinice. Jsem spokojená, zuby jsou bilé a zdravé. Take kdo chce zdravé bělení, jděte sem!
Není tady
bělím ouze bělící pastou, kterou pravidelně objednávam po netu, nikdy jsem neměla tendenci jet s tím za ,,odborníkem,, a nechat si to udělat odborně. Bála bych se. Raději zvolím pomalejí způsob.
Není tady
ahoj, chtěla bych bělící pastu, ale nic agresivního co ničí zuby...můete poradit?
Není tady
lucis napsal(a):
ahoj, chtěla bych bělící pastu, ale nic agresivního co ničí zuby...můete poradit?
Poradím ti ráda. Seeň si něco na sklerózu nebo měknutí mozku, moná by stačil i zápisníček a psát si, kde jsi kdy s jakou reklamou u prudila, protoe vloni v srpnu jsi tady upustila tuhle perlu:
já pouívám sra.čku na bělení zubů..a jsem fakt spokojena akorát teda nesmí během bělení čokoladu, kafe, červený víni atd..ale to nemue asi na ádny bělení
Pokud bys mi nevěřila, tak tady:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=29269&p=2
Tak ti nevím, moná jsi to s tím bělením trochu přehnala, ne?
Není tady
...si asi vybělila edou kůru mozkovou, chudák....
Není tady
kamarádka mi ted říkala, e doma se bělit opravdu nemá, jediné co doma pouívat tak bělící pasty. jinak nic
Není tady
ahaa..a pastu ti nějakou doporučila?
Není tady
já pouívám tuhle a jsem spokojena
Není tady
ok,ok, diky za radu..tak snad to pomue
Není tady
Tobě těko.
Není tady
Jakýkoli bělení - zubů, pleti atd. - současně vyběluje i edý buňky mozkový... a je to nevratnej proces...
Není tady
Ahoj, můj názor je, e o zuby je potřeba se starat pořád. Chodit pravidelně na prevence, na dentální hygienu, mít kvalitní kartáček i pastu. Já zkouela i bělení, ale moc mi to nepomohlo, záleí na tom, jaký má pigment. Na kadého to ale můe působit jinak:)
Není tady
Ahoj) Mě se osvědčilo doktorský zásah. Bělní doma mi nelo, a v echny přípravky byli zkamáním. Byla jsem před 2 měsíci v https://www.dsmile.cz/ru a musím íct e fakt super výsledek
Není tady
Není tady
Ahojky, mám před svatbou a tak se teď snaím celá vyperkovat a přily na řadu zoubky. Chtěla bych zkusit nějaké domácí bělení zubů. Bělící zubní pasty mám vyzkouené snad u vechny a výsledky nic moc. Zároveň mám i dost citlivé zuby, take je pro mě důleité, aby to nebylo nějaké agresivní bělení a já z toho pak měla akorát jetě větí problémy. Pomohlo vám něco takhle z dostupných přípravků na bělení doma? Bez nějakých neádoucích efektů?
Není tady
Ahoj,
chci se podělit o svou zkuenost s bělením zubů. Nedávno jsem začala pouívat domácí sadu od Opalescence, kterou mi doporučil zubař z DentalHeart ( https://www.dentalheart.cz/ ). Měla jsem obavy, e bělení zubů můe být sloité nebo e to nebude mít kýený efekt, ale výsledky mě opravdu překvapily.
Sada je snadno pouitelná obsahuje gely a aplikátory, které se pohodlně nanáejí na zuby. Postup je jednoduchý, a přestoe jsem čekala, e to bude sloitějí, celý proces probíhal bez komplikací. Bělení trvalo několik týdnů, přičem jsem pouívala sadu podle pokynů, a zuby se začaly výrazně vybělovat. Výsledky jsou viditelné a zuby vypadají svěe a přirozeně.
Co je důleité, je, e jsem po pouití sady nezaznamenala ádné neádoucí účinky nebo citlivost, co bývá častý problém u některých bělicích metod. Sada od Opalescence se ukázala jako účinná a jemná, co je přesně to, co jsem hledala.
Rozhodně doporučuji investovat do ověřených a profesionálních produktů pro bělení, místo experimentování s levnými nebo neověřenými metodami. Odborné rady a kvalitní produkty mohou přinést skvělé výsledky bez rizika pokození zubů.
Hezký den!
Není tady
Bělení zubů je oblíbený způsob, jak zlepit vzhled úsměvu. Pokud jde o volbu mezi doktorským zákrokem a kosmetickými přípravky, obě metody mají své výhody. Profesionální bělení u zubaře je obecně účinnějí a bezpečnějí, protoe je kontrolováno odborníkem a výsledky jsou často výraznějí a dlouhodobějí. Na druhou stranu, kosmetické přípravky, jako jsou bělicí pasty nebo domácí sady, mohou být levnějí a pohodlnějí, ale výsledky jsou obvykle méně dramatické a vyadují delí čas. Pro nejlepí výsledky a minimální riziko by bylo vhodné konzultovat monosti s vaím zubařem.
Není tady