6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja mam normalni pastu Vademecum Expert Non-Stop White a jsem s tim spokojena, nic vic nic min
Není tady
Jo a holky objednavam tedka na notinu i pasty zubni jsem zjistila ze tam jsou a obcas to vyjde i za lepsi cenu nez v obchode
Není tady
sunshine... napsal(a):
Zdravím nemáte někdo zkušenost s bělením citlivých zubů s odhalenými krčky? Děkuju
Já používám bělící pastu pro citlivé zuby Opalescence Sensitivity Relief , nevím každému sedí něco jiného. Jsem docela kafař a taky si zapálím, používám jen tuto pastu a zuby mám bílé. Když jsem se ptala zubařky, říkala že jsou dobré i některé stomatologické gely ale rozhodně nepoužívat sodu a různé takové babské rady, že to ničí sklovinu.
Není tady
Zkoušela jsem bělení doma, pomoci nejrůznějších past a směsi. Můj zubař v https://www.dsmile.cz/ mě vynadal. Prý jsem si vším tim poničila sklovinu a tak mi proved bělení v jejích klinice. Jsem spokojená, zuby jsou bilé a zdravé. Takže kdo chce zdravé bělení, jděte sem!
Není tady
bělím ouze bělící pastou, kterou pravidelně objednávam po netu, nikdy jsem neměla tendenci jet s tím za ,,odborníkem,, a nechat si to udělat odborně. Bála bych se. Raději zvolím pomalejší způsob.
Není tady
ahoj, chtěla bych bělící pastu, ale nic agresivního co ničí zuby...můžete poradit?
Není tady
lucis napsal(a):
ahoj, chtěla bych bělící pastu, ale nic agresivního co ničí zuby...můžete poradit?
Poradím ti ráda. Sežeň si něco na sklerózu nebo měknutí mozku, možná by stačil i zápisníček a psát si, kde jsi kdy s jakou reklamou už prudila, protože vloni v srpnu jsi tady upustila tuhle perlu:
já používám sra.čku na bělení zubů..a jsem fakt spokojena akorát teda nesmíš během bělení čokoladu, kafe, červený víni atd..ale to nemužeš asi na žádny bělení
Pokud bys mi nevěřila, tak tady:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=29269&p=2
Tak ti nevím, možná jsi to s tím bělením trochu přehnala, ne?
Není tady
...si asi vybělila šedou kůru mozkovou, chudák....
Není tady
kamarádka mi ted říkala, že doma se bělit opravdu nemá, jediné co doma používat tak bělící pasty. jinak nic
Není tady
ahaa..a pastu ti nějakou doporučila?
Není tady
já používám tuhle a jsem spokojena
Není tady
ok,ok, diky za radu..tak snad to pomuže
Není tady
Tobě těžko.
Není tady
Jakýkoli bělení - zubů, pleti atd. - současně vyběluje i šedý buňky mozkový... a je to nevratnej proces...
Není tady
Ahoj, můj názor je, že o zuby je potřeba se starat pořád. Chodit pravidelně na prevence, na dentální hygienu, mít kvalitní kartáček i pastu. Já zkoušela i bělení, ale moc mi to nepomohlo, záleží na tom, jaký máš pigment. Na každého to ale může působit jinak:)
Není tady
Ahoj) Mě se osvědčilo doktorský zásah. Bělní doma mi nešlo, a v šechny přípravky byli zkamáním. Byla jsem před 2 měsíci v https://www.dsmile.cz/ru a musím šíct že fakt super výsledek
Není tady
Není tady
Ahojky, mám před svatbou a tak se teď snažím celá vyšperkovat a přišly na řadu zoubky. Chtěla bych zkusit nějaké domácí bělení zubů. Bělící zubní pasty mám vyzkoušené snad už všechny a výsledky nic moc. Zároveň mám i dost citlivé zuby, takže je pro mě důležité, aby to nebylo nějaké agresivní bělení a já z toho pak měla akorát ještě větší problémy. Pomohlo vám něco takhle z dostupných přípravků na bělení doma? Bez nějakých nežádoucích efektů?
Není tady
Ahoj,
chci se podělit o svou zkušenost s bělením zubů. Nedávno jsem začala používat domácí sadu od Opalescence, kterou mi doporučil zubař z DentalHeart ( https://www.dentalheart.cz/ ). Měla jsem obavy, že bělení zubů může být složité nebo že to nebude mít kýžený efekt, ale výsledky mě opravdu překvapily.
Sada je snadno použitelná – obsahuje gely a aplikátory, které se pohodlně nanášejí na zuby. Postup je jednoduchý, a přestože jsem čekala, že to bude složitější, celý proces probíhal bez komplikací. Bělení trvalo několik týdnů, přičemž jsem používala sadu podle pokynů, a zuby se začaly výrazně vybělovat. Výsledky jsou viditelné a zuby vypadají svěže a přirozeně.
Co je důležité, je, že jsem po použití sady nezaznamenala žádné nežádoucí účinky nebo citlivost, což bývá častý problém u některých bělicích metod. Sada od Opalescence se ukázala jako účinná a jemná, což je přesně to, co jsem hledala.
Rozhodně doporučuji investovat do ověřených a profesionálních produktů pro bělení, místo experimentování s levnými nebo neověřenými metodami. Odborné rady a kvalitní produkty mohou přinést skvělé výsledky bez rizika poškození zubů.
Hezký den!
Není tady
Bělení zubů je oblíbený způsob, jak zlepšit vzhled úsměvu. Pokud jde o volbu mezi doktorským zákrokem a kosmetickými přípravky, obě metody mají své výhody. Profesionální bělení u zubaře je obecně účinnější a bezpečnější, protože je kontrolováno odborníkem a výsledky jsou často výraznější a dlouhodobější. Na druhou stranu, kosmetické přípravky, jako jsou bělicí pasty nebo domácí sady, mohou být levnější a pohodlnější, ale výsledky jsou obvykle méně dramatické a vyžadují delší čas. Pro nejlepší výsledky a minimální riziko by bylo vhodné konzultovat možnosti s vaším zubařem.
Není tady