29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte prosím někdo s tímto zkušenosti?
Co se Vám nejvíc osvědčilo? Doktorský zákrok nebo nějaká kosmetika?
Předem mooc děkuji za Vaše reakce
Není tady
Ja som bola u doktora na bieleni, dokonca mi robil aj nejake pieskovanie, ale moc to nepomohlo. Povedal mi, ze su potom drasticke metody, ale tie mi nedoporucuje, lebo sa mi znici sklovina a neda sa to uz napravit. Potom uz len porcelanove zuby:lol:. Pocula som, ze niekto pouziva prasok do peciva alebo morsku sol.
Janina24 napsal(a):
Nemáte prosím někdo s tímto zkušenosti?
Co se Vám nejvíc osvědčilo? Doktorský zákrok nebo nějaká kosmetika?
Předem mooc děkuji za Vaše reakce
Není tady
už se to tu omílalo mockrát , najdi si starší příspěvky
Není tady
Pešta: Prošla jsem si to tu celé, ale moc jsem toho nenašla a tohle by mě taky zajímalo.
Já jsem zkoušela tu zubní pastu Vademecum S.O.S White, ale byla to lehkomyslnost- je to obyčejná zubní pasta v malém balení.
Není tady
pouzivam pripravek ProWhite 22% ( tedy nevim zda se da koupit v CR,jeden tyden v mesici ci tak na pul hodinky denne a je super!!! akorat je to hodne neprijemne..je nejlepsi sedet a slintat do vany " hehe
ale nemuzu si tento produkt vynachvalit u zubare na beleni jsem tedy nebyla,ale premyslim o tom,jelikoz jsem silny kurak a kavu piju po litrech, a pak to taky vypada hehe
Není tady
Já jsem si nechala u zubařky podle otisků zubů zhotovit nosiče na míru (stálo to 300,-) a kupuju si do toho v profimedu Opalescence s 10% kysličníkem a každého půl roku si to dávám čtyři dny na noc a zuby to krásně vybělí. Poprvé jsem měla s 15% kysličníkem , ale to mě moc pálely dásně, desítka vybělí také dobře a nic mě nepálí. Sklovinu to nepoškodí, doporučují to i zubaři.
V mezičase si čistím zuby pastou Swissdent , která se nevyplachuje a také jemně bělí. Mají ji jen v profimedu, já jí nesehnala u nás ani v lékárně. Jo sice dražší, ale dává se jí malinko a dlouho vydrží.
Bělící sady z lékáren jsem také vyzkoušela a nemá to na mě žádný účinek a ještě je to hodně nechutný.
Není tady
Myslíš tuto pastu?
http://www.profimed.cz/cs/obchod/?c=30&p=143
Přemýšlela jsem o tom, zda jí za tu cenu koupit?
Pešta napsal(a):
Já jsem si nechala u zubařky podle otisků zubů zhotovit nosiče na míru (stálo to 300,-) a kupuju si do toho v profimedu Opalescence s 10% kysličníkem a každého půl roku si to dávám čtyři dny na noc a zuby to krásně vybělí. Poprvé jsem měla s 15% kysličníkem , ale to mě moc pálely dásně, desítka vybělí také dobře a nic mě nepálí. Sklovinu to nepoškodí, doporučují to i zubaři.
V mezičase si čistím zuby pastou Swissdent , která se nevyplachuje a také jemně bělí. Mají ji jen v profimedu, já jí nesehnala u nás ani v lékárně. Jo sice dražší, ale dává se jí malinko a dlouho vydrží.
Bělící sady z lékáren jsem také vyzkoušela a nemá to na mě žádný účinek a ještě je to hodně nechutný.
Není tady
Ano to je ona, měla by obsahovat 1% kysličníku a proto bělí, ted jsem také odskoušela pastu G.U.M original white a také je velmi příjemná ale ta spíše leští sklovinu a odstranuje pigmentové skvrny, je jí 75ml a stojí 190,-. Myslím, ale že žádná pasta nevybělí zuby o několik odstínů, spíš je to na udržování bělosti.
Není tady
Bílé zuby za 14 dní a za hubičku (okopírováno z www.women66.com)
Nedávno jsem pobývala v jedné exotické zemi, kterou neuvedu, protože to je tajemství. Když jsem v ní navštívila město Bukurešť, poznala jsem místního léčitele. Navázala jsem s ním přátelství a dostala od něho velké množství užitečných rad.
O jednu z nich bych se chtěla podělit se čtenáři.
Jde o přírodní recept na krásné bílé zuby. Jde o dvě týdenní kúry, které je třeba absolvovat. První týden si připravíte do kelímku tento přípravek: 100 ml plnotučné hořčice smícháte s dvěma polévkovými lžícemi octa a šťávou z jednoho citrónu. Přidáte lžičku soli.
Tento roztok potom celý týden užíváte vždy dvakrát denně ráno a večer po vyčištění zubů, a to tak, že si dáte do úst zhruba dvě polévkové lžíce a směs necháte deset minut působit. Pak vše vyplivněte.
Druhý týden kúru vysaďte a vraťe se k ní týden další. Tentokrát však do směsi již nedáváte šťávu z citrónu, ale kysanou smetanu (stačí jedna polévková lžíce kvůli vápníku). Výsledek je skvělý, zuby vám zbělají o více než šest odstínů
Mám týdenní kúru za sebou teď si dám tu pauzu a další týden budu pokračovat. jsem na to zvědavá.......
Upravil(a) Lucy (25. 3. 2007 18:11)
Není tady
No kdyby to mělo fungovat, tak by to bylo super a o hooodně levnější, já bych to mít nemohla, protože to složení držet v puse dvakrát denně deset minut, tak
Není tady
Pešta napsal(a):
No kdyby to mělo fungovat, tak by to bylo super a o hooodně levnější, já bych to mít nemohla, protože to složení držet v puse dvakrát denně deset minut, tak
Není to tak hrozný, poprvý hnus, ale pak jsem si už zvykla...., i když jednou jsem to trochu přetáhla a málem jsem hodila šavli....
Upravil(a) Lucy (25. 3. 2007 21:03)
Není tady
Nedávno jsem pobývala v jedné exotické zemi, kterou neuvedu, protože to je tajemství. Když jsem v ní navštívila město Bukurešť
hahahahhaa tak to jsem se poradne nasmala diky moc hahha zemi kterou neuvedu - a mesto Bukurest!!!
jsem si musela rypnout promin
Není tady
Ferda napsal(a):
Nedávno jsem pobývala v jedné exotické zemi, kterou neuvedu, protože to je tajemství. Když jsem v ní navštívila město Bukurešť
hahahahhaa tak to jsem se poradne nasmala diky moc hahha zemi kterou neuvedu - a mesto Bukurest!!!
jsem si musela rypnoutpromin
Jasně mně je to celkem fuk, já jsem to jen na těch stránkach odkud jsem to okopírovala prostě přehlídla. Ten recept na bělení zůbů z mojí hlavy není.....
Není tady
neee to je v poho..jsem si vsimla ze je to okopirovane ...jen me to rozesmalo..a zlepsilo naladu kterou jsem mela na prd
vzdyt je to jedno,kazdy jedou za cas nejak takto ujede ))
Není tady
Mě nepřipadá , že by pisatelka ujela, ale že to bylo myšleno jako nadsázka hned při psaní.
Není tady
Začala jsem před týdnem používat systém nazvyný White pearl (450,- skoro v každé drogerii). Používám ho týden a výsledky jsou sice (zatím) malé, ale již patrné.
Chtěla jsem se zeptat, zda-li s ním nemáte nějaké zkušenosti... Dělá mi totiž problém slinění..., když si to nasadím, jsem jak buldok a sliny mám i pod těmi násadkami na zuby a mám obavu, aby to nemělo špatný vliv na postup. Pokud máte nějakou radu, či stejný problém, ráda si ho vyslechnu. Díky
Není tady
slineni je normalni..a ze je to i pod tema nasadkama by nemel byt problem
je to podobne jak muj prowhite a to slintam za 3 buldoky ...... a vysledek dobry
Není tady
Tamtaona:
Začala jsem před týdnem používat systém nazvyný White pearl (450,- skoro v každé drogerii). Používám ho týden a výsledky ..
Jaké jsou výsledky??? Rozhoduji se mezi tímto přípravkem a IWHITE TRAY. Poradíte mi ??? máte konkrétní zkušenost pls???Děkuji. moc.
Není tady
Nikol: mno, nevím, jestli jsem zrovna objektivní subjekt... Bělení se vedlo, ale po dvou týdnech zbělení mi začaly zase žloutnout... nevím, jak je to možné... Po měsíci žádná změna k lepšímu.
Tu svou neobjektivnost chci upřesnit- když jsem byla mladší, štvalo mě, že mám lehce zažloutlé zuby, i když si je pilně čistím se vším všudy. Zubařka mi tehdá řekla, že mám nějak posunutou zubní pigmentaci- mám zuby od přírody zažloutlejší...myslela jsem, že to bělením zvrátím, ale pravděpodobně s tím nehnu...
Jinak jsem na tenhle prostředek četla vesměs výborné recenze...
Není tady
Ahoj holky, nechci vám tady do toho moc kecat, s bělícimi kůrami nemám zkušenost a popravdě se bojím, aby to neničilo sklovinu. Co ale můžu doporučit je elektrický zubní kartáček (plus používám Colgate Whitening). Vyčistí i skvrny od kafe a čaje a po 14 dnech pravidelného používání mám krásně bílý zoubky. Jinak jsem zvyklá si čistit zuby i po jídle, nejen ráno a večer. Kartáček stojí něco kolem 600,- ale jsem z něj nadšená.
Není tady
Majja: jen kecej já mám Braun vitality, spolu s Lacalutem white to dělá u nás doma zázraky... jen u mě ne:/
Není tady
.....a ze se teda jako nekuracaka a obcasna kafarka (spis "kafickarka") zapojuju do diskuze,zuby jdou alespon lehce vybelit necim z toho co jste tady psaly prestoze je mam od prirody neprilis bile???
Není tady
Tak co Lucy???... Jaký byl účinek té dvoutýdenní kůry na bělení zubů od léčitele z exotické země s městem Bukurešť??? Dělám si legraci, ale zajímalo by mně to...díkes
Není tady
Ahoj... zoubky se celkem vybělily, ale asi se to musí dělat častěji, neboť po čase chytnou zase tu svoji barvu. Nemám je tedy extrémně žluté a to nekouřím nepiju kafe a čaj většinou jen ke snídani..... Spíš dělám občas že si je přejedu se šlupkou od citonu, ten taky vyběluje a je to rychlejší..... a mám pak pěkně FRESH v puse
Upravil(a) Lucy (10. 7. 2007 22:44)
Není tady
Ahoj dámy! Dá se říci, že jsem profík, co se týká hygieny zubů a tak vám chci říci, že módu nekupujete v zelenině a boty v cukrárně...že? Momentální zkušenost s "kdečím" může být na chvilku zajímavá, ale ty důsledky....Chci říci, neexperimentujte na zubech s kyselinami všeho druhu!! Poškozujete tím sklovinu!! Za pár let budete chtít mít také funkční a pěkné zuby... Také se zkuste zamyslet nad tím, co vám doporučuje kdejaký (reklamní=zaplacený výrobcem) článek. Týká se to také používání elektrických kartáčků - ty jsou určeny lidem, kteří nevládnou rukama. A ještě maličkost - čistit zuby po každém jídle je fajn, ale ne hned - těsně po jídle působí opět kyseliny a poškodíte sklovinu. Lépe po jídle vypláchnout zuby vodou = zneutralizovat a čistit až po 20-30 minutách po jídle. A k bělení: není to ani bez rizika, ani účinné dostatečně pro každého. Důležitější je vědět, jak, čím, kdy čistit (mít vhodné individuální pomůcky a umět s nimi zacházet) a zabránit vzniku zánětu (nebo zhoršení zánětu) dásní. Není nic po*nějšího, než vybělené zuby, na nich nánosy plaku a zubního kamene a dásně červenofialové = v zánětu. Příroda nám nadělila skoro každému správnou barvu zubů dle typu pleti a červeně (rtů), jen musí být zub beze skvrn. Nedokonalost odstínu lze řešit volbou rtěnky. Ve výjjímečných případech nebo u kompromisních řešení (nutnost vzhledem k povolání) lze vybělit zuby, ale v žádném případě ne doma nebo podomácku... Kosmetický trh je hodně "nenažraný", tak zkuste ušetřit a obraťte se na odborníky. Zuby vám poděkují trvanlivostí.
Není tady