29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přijdu také. Jen vyzvednu dceru ze školky a cestou jí někde udám, abych mohla v klidu zapařit. Mějte se krásně a moc ráda vás poznám. AHOJ zítra. :-))
Ahoj, holky. Anka to skvěle zařídila, ale jak jsem slíbila, co mám dneska na sobě - tmavě zelené tričko a světlou maskáčovou delší sukni. A brýle. Moc se těším. Ahoj odpoledne.
Děkuji. Bylo to pro mne nádherné. Děkuji za spoustu pozitivní energie. Už se těším za měsíc. Romi, příště zařadíme i témata blízká tobě, dneska jsme se z těch našich celkem "vykecaly". Snad ti to nevadilo a přežila jsi to s námi a příště zase přijdeš. Dík za trpělivost.
Koukám Majko, že jsi hned po příjezdu zasedla k počítači.... Taky jsem nemohla spát, nějak mě to všechno emocionálně přemohlo, ale doma nemám připojení na internet a poprvé v životě mi to moooc scházelo, předtím ne, protože jsem vášnivý spáč a čtenář....
P.S Díky všem....
Upravil(a) Somaia (8. 6. 2007 8:53)
ahoj holky já jsem byla včera spokojená-s nevěrou sice nemám zkušenost,ale ráda si poslechnu i jiné osudy
Není tady
Už vím proč na mě manža čekal poctivě v autě-holub se mu podepsal na tričko a on nemohl mezi lidi
Není tady
Ahoj holky. Ráda jsem vás poznala. Věřím, že se uvidíme častěji.
Jo a s tím autem..........zrovna policajti dávali botičky u hotelu na parkovišti, odhadem půl hodiny delšího drbání s vámi ........ a měla jsem ji taky.
Uffff, to jsem si oddychla, když jsem jim ujížděla.
Mějte se krásně. Ahoj J.
Tak to se povedlo....
... obojí....
Asi nás, Petro ,vyhodili z restauračního zařízení právě včas.... a protože jsem to vnímala jako značně nepříjemné, tak teď zase musím poctivě říct, že všechno špatné může být i dobré.....
Přeji Vám hezký víkend, držte mi palce v sobotu .... divadlo a rande s Evou H.... , ať neudělám tatínkovi nějaké to nechtěné faux pas, čas od času mám našlápnuto, že je moje pusa rychlejší než myšlení . Pac...
Upravil(a) Somaia (8. 6. 2007 13:16)
Ahojky děvčátka bylo to fajn setkání,a jak jsem koukala tak první čtvrtek v červenci je zrovna 5.7. -Cyril a Metoděj -tak nevím jestli nevyrazíte na prodloužený víkend.Jinak se zase těším. Měla jsem z tebe Majko fakt radost-uplně jsi zkrásněla-tak začni žít.papa A.
Není tady
Somaia, samozřejmě, že držím palce.
Taky jsem koukala, že příští 1. čtvrtek v měsíci je volno. Přesuneme to na úterý? Přeji krásný víkend.
Ahojky.
Trochu váhám vám sem vlízt. Jsem taky Ústečák. S nikým se tu neznám, pohybuji se ve Snažení o mimčo (tam mě zas znají všichni).
Jsem ráda, že vám první sraz pěkně vyšel. Já jsem se snažilkama i těhulkama byla na třech srazech (2x Praha, 1x Olomouc) a bylo to moc fajn.
Není tady
ahoj Pavko jsi tu vítaná
Upravil(a) romina (12. 6. 2007 16:01)
Není tady
Pavko, ahoj a vítej. Holky, co říkáte v červenci tomu prvnímu úterý, abychom nepřišli o střetnutí? Nebo máte jiný návrh?
uterý vyhovuje
Není tady
Předběžně souhlasím .
Zatím s tím počítám -ahoj
Není tady
Ahoj, krajanky mé babinetí. Takže se domluvíme na 3.7.2007 v 16.00 v Barborce. Moc se těším.
Jasně Májí,budu tam .
Není tady
Ahoj holky. Snad taky dorazím. Mám v práci tabulky - rozpočty - ale já sama doufám, že to stihnu vypočítat rychle. Zatím se mějte fain. PAPA J.
beru na vědomí...
HA ! Sem vás nachytala
Tentokrát mi to neunikne,budu tam.Mám zase zarezervovat stůl?
Není tady
anka napsal(a):
HA ! Sem vás nachytala
Tentokrát mi to neunikne,budu tam.Mám zase zarezervovat stůl?
Jasně, Fantomasi
anko, dík za rezervaci. Moc se těším.
ahoj holky,tak se dnes musím omluvit mám nějaké povinnosti,tak příště
Není tady