|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Na sehnání kamarádky není šance tak to zkouším přes babinet setkání.Kdo se přidá?Mě je 49let.
Není tady
Jsem to říkala v Ústí se moc neseznamuje 
Upravil(a) dzifdayly (2. 8. 2006 10:45)
Není tady
Tak vidím že se už dívalo 50lidí ale na setkávání a seznamování se tady nikdo necítí -nejde o seznamku,ale kamarádství a zábavu,hlavně pro ty co se přistěhovali a kamarády sebou vzít nemohli.Z vlastní zkušenosti vím,že je zlý sedět doma i když je manžel a děti,ale s těma se zas nedá podrbat a postěžovat si na život.mám pravdu?
Není tady
Já se hlásím. Je mi 43 let, v ÚL Pracuju. Taky jsem se přistěhovala a kamarádky jsou moc daleko. Ozveš se? Nějak mám trému sejít se najednou s hodně lidičkami, ale snad se toho pomalu zbavím.
Ahoj Hahihani tak tě vítám asi to bude pro tebe trochu z ruky,ale můžeš zkusit babinet zavést v Teplicích.
Není tady
Hanihani já jsem z Bíliny, v Ústí pracuju, takže každý den jezdím přes Teplice. Můžeme se sejít třeba v Teplicích, když budeš chtít.
majkafo ahoj, mam radost, poriadne to tam roztocte 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Ahoj..tak ako to Ústí???ja mam rovnako ďaleko doÚstí ako do Liberce..a správne kámošky-babinetky sú vzácnejšie ako soľ..Kedy?kde?
Není tady
Holky jak jste na tom časově,který dny vám vyhovujou? Někde se sejdem.
Není tady
Jú, dadka, dokonca Slovensko? Aspoň si precvičím i slovenčinu.
anka, já jsem v Ústí každý pracovní den, můžu v úterý, čtvrtek, pátek. A klidně přijedu i o víkendu.
Ahoj tak mě taky písněte až zase budete mít sešlost budu se těšit -od pondělí do čtvrtka a po 16hod bych stíhala papa
Není tady
..tak som to asi prešvihla..?keď nejaké ústecké setkáni zorganizujete--písnete mi,prosím, na mailík....priletím i na koštěti...
pekný deň
Není tady
Ahoj tak napište kdy se vám to hodí a nějak to zkombinujeme -teda jestli chcete.
Není tady
mohla bych se taky přidat,jsem z Děčína ale do ul. to není tak daleko.
Není tady
Ahoj jsi vítaná,ale zatím to tu nějak usnulo pořád všude čtu ,že se hledá kámoška,ale zjišťuju .že v pozdějším věku to asi nějak nejde.když se přestěhuješ tak je ztratíš a špatně hledáš novou.dospělí lidé holt už jinak přemejšlej a nedůvěřujou si.no jo život je holt mrška.
Není tady
Já můžu vždy v úterý, ve čtvrtek, v pátek po 15.30 a v sobotu a v neděli kdykoliv.
Bylo by to fajn, kdybychom se sešly.
Anko, přidáš se taky? Přeji vám hezký víkend. 
dzifdayly napsal(a):
Ahoj jsi vítaná,ale zatím to tu nějak usnulo pořád všude čtu ,že se hledá kámoška,ale zjišťuju .že v pozdějším věku to asi nějak nejde.když se přestěhuješ tak je ztratíš a špatně hledáš novou.dospělí lidé holt už jinak přemejšlej a nedůvěřujou si.no jo život je holt mrška.
taky jsem si zkoušela hledat někoho na kamarádkách,ale u nás v Děčíně jsou asi všichni štíhlonký. Jinak na setkání můžu kdykoliv kromě neděle.papa
Není tady
AHOJKY VŠEM nevím jak máte čas,ale jestli se vám bude chtít tak se třeba stavte v Barborce já se tam po 16hod.taky stavím jenom nevím jak se poznáme?myslela jsem buď v úterý nebo ve čtvrtek
Alena
Upravil(a) dzifdayly (26. 3. 2007 14:34)
Není tady
Takže trochu změna z důvodů pracovních se přesouváme do Barborky příští úterý.
Není tady
Ahoj děvčata tak mi dneska jdeme s majkafou do Barborky možná se to povede i romině ale klidně se tam můžete stavit i vy -teda ty co nakukujou,ale nepíšou.
Není tady
moc by mne zajímalo, kolik lidiček od \Liberce, po karlovy Vary, od Mělníka - Slaný (prostě si domyslete takový trojúhelník), po hranice s Německem tu vlastně je? A kolik z nich by se chtělo setkat?
Není tady
To nevím Cilko,ale jak tak čtu kamarádku hledá hodně děvčat,ale podle mé zkušenosti ,tak na setkání už nebývá odvaha.ale my jsme si s majkafou dneska říkali,že by jsme se mohli scházet třeba každé úterý a kdo bude mít čas a nebo náladu tak zajde a nemusí to být pravidelně a nebo třeba první a nebo poslední úterý v měsíci,to záleží na tom jak se Ústečandy rozhodnou a navrhnou co by jim vyhovovalo.TAKŽE DĚVČATA PIŠTE AŤ SE V LÉTĚ NENUDÍME.
Není tady
Ahojky, dzifdaily. Díky za hezké odpoledne. Kamarádku jsem stihla, už pádila domů k nemocnému synkovi. Těším se na další setkání. 
majkafa napsal(a):
Ahojky, dzifdaily. Díky za hezké odpoledne. Kamarádku jsem stihla, už pádila domů k nemocnému synkovi. Těším se na další setkání.
Tak k dnešku 5.4. sem nakouklo už 1099 lidiček a nic -holky jedny zlobivý.Tak si holt budem s majkafou v Barborce klábosit sami 
Není tady
dzifdayly, anko a další, kdo máte chuť, co se zase někdy sejít v Barborce?