27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Na sehnání kamarádky není ance tak to zkouím přes babinet setkání.Kdo se přidá?Mě je 49let.
Není tady
Jsem to říkala v Ústí se moc neseznamuje
Upravil(a) dzifdayly (2. 8. 2006 10:45)
Není tady
Tak vidím e se u dívalo 50lidí ale na setkávání a seznamování se tady nikdo necítí -nejde o seznamku,ale kamarádství a zábavu,hlavně pro ty co se přistěhovali a kamarády sebou vzít nemohli.Z vlastní zkuenosti vím,e je zlý sedět doma i kdy je manel a děti,ale s těma se zas nedá podrbat a postěovat si na ivot.mám pravdu?
Není tady
Já se hlásím. Je mi 43 let, v ÚL Pracuju. Taky jsem se přistěhovala a kamarádky jsou moc daleko. Ozve se? Nějak mám trému sejít se najednou s hodně lidičkami, ale snad se toho pomalu zbavím.
Ahoj Hahihani tak tě vítám asi to bude pro tebe trochu z ruky,ale můe zkusit babinet zavést v Teplicích.
Není tady
Hanihani já jsem z Bíliny, v Ústí pracuju, take kadý den jezdím přes Teplice. Můeme se sejít třeba v Teplicích, kdy bude chtít.
majkafo ahoj, mam radost, poriadne to tam roztocte
Není tady
Ahoj..tak ako to Ústí???ja mam rovnako ďaleko doÚstí ako do Liberce..a správne kámoky-babinetky sú vzácnejie ako sož..Kedy?kde?
Není tady
Holky jak jste na tom časově,který dny vám vyhovujou? Někde se sejdem.
Není tady
Jú, dadka, dokonca Slovensko? Aspoň si precvičím i slovenčinu.
anka, já jsem v Ústí kadý pracovní den, můu v úterý, čtvrtek, pátek. A klidně přijedu i o víkendu.
Ahoj tak mě taky písněte a zase budete mít selost budu se těit -od pondělí do čtvrtka a po 16hod bych stíhala papa
Není tady
..tak som to asi previhla..?keď nejaké ústecké setkáni zorganizujete--písnete mi,prosím, na mailík....priletím i na kotěti...
pekný deň
Není tady
Ahoj tak napite kdy se vám to hodí a nějak to zkombinujeme -teda jestli chcete.
Není tady
mohla bych se taky přidat,jsem z Děčína ale do ul. to není tak daleko.
Není tady
Ahoj jsi vítaná,ale zatím to tu nějak usnulo pořád vude čtu ,e se hledá kámoka,ale zjiuju .e v pozdějím věku to asi nějak nejde.kdy se přestěhuje tak je ztratí a patně hledá novou.dospělí lidé holt u jinak přemejlej a nedůvěřujou si.no jo ivot je holt mrka.
Není tady
Já můu vdy v úterý, ve čtvrtek, v pátek po 15.30 a v sobotu a v neděli kdykoliv. Bylo by to fajn, kdybychom se sely.
Anko, přidá se taky? Přeji vám hezký víkend.
dzifdayly napsal(a):
Ahoj jsi vítaná,ale zatím to tu nějak usnulo pořád vude čtu ,e se hledá kámoka,ale zjiuju .e v pozdějím věku to asi nějak nejde.kdy se přestěhuje tak je ztratí a patně hledá novou.dospělí lidé holt u jinak přemejlej a nedůvěřujou si.no jo ivot je holt mrka.
taky jsem si zkouela hledat někoho na kamarádkách,ale u nás v Děčíně jsou asi vichni tíhlonký. Jinak na setkání můu kdykoliv kromě neděle.papa
Není tady
AHOJKY VEM nevím jak máte čas,ale jestli se vám bude chtít tak se třeba stavte v Barborce já se tam po 16hod.taky stavím jenom nevím jak se poznáme?myslela jsem buď v úterý nebo ve čtvrtek Alena
Upravil(a) dzifdayly (26. 3. 2007 14:34)
Není tady
Take trochu změna z důvodů pracovních se přesouváme do Barborky přítí úterý.
Není tady
Ahoj děvčata tak mi dneska jdeme s majkafou do Barborky moná se to povede i romině ale klidně se tam můete stavit i vy -teda ty co nakukujou,ale nepíou.
Není tady
moc by mne zajímalo, kolik lidiček od \Liberce, po karlovy Vary, od Mělníka - Slaný (prostě si domyslete takový trojúhelník), po hranice s Německem tu vlastně je? A kolik z nich by se chtělo setkat?
Není tady
To nevím Cilko,ale jak tak čtu kamarádku hledá hodně děvčat,ale podle mé zkuenosti ,tak na setkání u nebývá odvaha.ale my jsme si s majkafou dneska říkali,e by jsme se mohli scházet třeba kadé úterý a kdo bude mít čas a nebo náladu tak zajde a nemusí to být pravidelně a nebo třeba první a nebo poslední úterý v měsíci,to záleí na tom jak se Ústečandy rozhodnou a navrhnou co by jim vyhovovalo.TAKE DĚVČATA PITE A SE V LÉTĚ NENUDÍME.
Není tady
Ahojky, dzifdaily. Díky za hezké odpoledne. Kamarádku jsem stihla, u pádila domů k nemocnému synkovi. Těím se na dalí setkání.
majkafa napsal(a):
Ahojky, dzifdaily. Díky za hezké odpoledne. Kamarádku jsem stihla, u pádila domů k nemocnému synkovi. Těím se na dalí setkání.
Tak k dneku 5.4. sem nakouklo u 1099 lidiček a nic -holky jedny zlobivý.Tak si holt budem s majkafou v Barborce klábosit sami
Není tady
dzifdayly, anko a dalí, kdo máte chu, co se zase někdy sejít v Barborce?