6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Maminky!
Chtěla bych si vyprat věcičky a povlečení a tak a potřebovala bych vaše zkušenosti:) Koupila jsem si Lovelu, tekutou.Ale mám nějaké věcičky z druhé ruky a potřebovala bych zkusit něco také na skvrny. Máte s něčím zkušenosti??? Co mohu použít na miminkovské věcičky??
Moc vám děkuji.
Hezký večer:)
Není tady
Mišinečku, tekutou Lovelu ti moc a moc schvaluju. Právě čekám na nějakou akci abych si jí koupila do zásoby.
Na skvrny můžeš použít cokoliv, ale důležité je to pak důkladně vymáchat, přípaně vyprat s prádlem v Lovele.
Na co si rychle vzpomenu : na jablíčka a rez je dobrá kys. citronová (případně nakapat citron), na věci co jsou bílé je dobré savo, na ostatní zkus na flíček nalít vanish, po chvili namočit do kbelíku v malém množství vody a nejlépe nechat do druhého dne. Pak dát bez máchání do pračky a vyprat.
Jinak spousta rad na čištění byla na www.ceskemaminky.cz
Není tady
Já peru od porodu v Persilu a střídám to s tekutým sensitivem.Na skvrnky mi zatím stačí Vanish.Jen kojím,tak na skvrny od jídla si počkám.
Není tady
Já taky používám Lovelu, buď v prášku nebo nejraději tekutou, ta tak nádherně voní, a prádýlko taky a pak i miminko . Krásně pere, ale ta vůně ta je fakt bomba. To vůbec není třeba aviváž. Když peru v prášku tak používám aviváž Batole. Malá nemá žádné reakce.
Není tady
My používáme Norit, taky moc krásně voní a je takovej jemňounkej. Spunte, včera jsem tady psala příspěvek o bonusové knížečce s kupony v hodnotě asi 3 tis od DM Drogerie. Zrovna tam mám mimojiné 2 x slevu po dvaceti kačkách na tu tekutou Lovelu 1,5 l a pak taky 2 x slevu ve výši padesáti kaček na tu práškovou 2,8 kg. Najdi si ten příspěveček, můžeš se taky přihlásit, myslím, že každá kačka dobrá. Jsou tam slevy na pleny, na ubrousky na zadeček, různé sušené mlíka, dudlíky, lahve, koupací prostředky, myslím, že to fakt stojí za to. Já jsem teda moooc ráda.
Není tady
Já všechno namočila do odbarvovače, nechala skoro hodinku působit a pak vyprala, plíny na 90 a ostatní na míň a všechny skvrny od mrkvičky a jiného jsou fuč . Plíny jsou jak nový ..
Upravil(a) Klaris (18. 5. 2006 7:41)
Není tady
Ja jsem prala v Persilu a v Batole,po tom se ale malá osypala,tak jsem zpět u Persilu a zatím vše ok.
Není tady
Alexandro, já se omlouvám , ale tvůj příspěvek o DM drogerii nemůžu najít. Můžes mě nasměrovat ve které je to diskuzi ?
Ale tuším že je to to, co jsem využila již před dvěma lety pro dceru. Stačí poslat kopii rodného listu a přihlášku..... a pak přijde knížečka s kuponkama na věci zdarma a slevové kuponky. Je to tak ?
Není tady
Spunte je to na Porodních asistentkách ale strana 2. Jmenuje se to Baby bonus knížka. Před chvíli jsem tam v tom četla. A Alexandra tam píše, že to je s tím rodným listem a pak, že příjde ta knížka s kuponama.
Není tady
Nikisko, dík moc, už jdu číst
Není tady
Lovela a Norit.
A na mrkev je fakt nejlepsi slunicko, jak jste mi tu radily :-)) Takze peru jen ve slunecne dny :-)
Upravil(a) Romana (18. 5. 2006 14:33)
Není tady
ja mam SA8 baby od Amway a taky jsem spokojena, teprv ted jsem objednala druhe baleni a to prvni vydrzelo pres pet mesicu a pere moc hezky
Není tady
Maminka, děkuju moc. Tak uvidíme. Zkusíme něco vymyslet. Moc jste mě potěšily s Lovelou:) Doufám, že to budeme snášet. Díky.
Hezký večer.
Není tady