27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj Maminky!
Chtěla bych si vyprat věcičky a povlečení a tak a potřebovala bych vae zkuenosti:) Koupila jsem si Lovelu, tekutou.Ale mám nějaké věcičky z druhé ruky a potřebovala bych zkusit něco také na skvrny. Máte s něčím zkuenosti??? Co mohu pouít na miminkovské věcičky??
Moc vám děkuji.
Hezký večer:)
Není tady
Miinečku, tekutou Lovelu ti moc a moc schvaluju. Právě čekám na nějakou akci abych si jí koupila do zásoby.
Na skvrny můe pouít cokoliv, ale důleité je to pak důkladně vymáchat, přípaně vyprat s prádlem v Lovele.
Na co si rychle vzpomenu : na jablíčka a rez je dobrá kys. citronová (případně nakapat citron), na věci co jsou bílé je dobré savo, na ostatní zkus na flíček nalít vanish, po chvili namočit do kbelíku v malém mnoství vody a nejlépe nechat do druhého dne. Pak dát bez máchání do pračky a vyprat.
Jinak spousta rad na čitění byla na www.ceskemaminky.cz
Není tady
Já peru od porodu v Persilu a střídám to s tekutým sensitivem.Na skvrnky mi zatím stačí Vanish.Jen kojím,tak na skvrny od jídla si počkám.
Není tady
Já taky pouívám Lovelu, buď v práku nebo nejraději tekutou, ta tak nádherně voní, a prádýlko taky a pak i miminko . Krásně pere, ale ta vůně ta je fakt bomba. To vůbec není třeba avivá. Kdy peru v práku tak pouívám avivá Batole. Malá nemá ádné reakce.
Není tady
My pouíváme Norit, taky moc krásně voní a je takovej jemňounkej. Spunte, včera jsem tady psala příspěvek o bonusové kníečce s kupony v hodnotě asi 3 tis od DM Drogerie. Zrovna tam mám mimojiné 2 x slevu po dvaceti kačkách na tu tekutou Lovelu 1,5 l a pak taky 2 x slevu ve výi padesáti kaček na tu prákovou 2,8 kg. Najdi si ten příspěveček, můe se taky přihlásit, myslím, e kadá kačka dobrá. Jsou tam slevy na pleny, na ubrousky na zadeček, různé suené mlíka, dudlíky, lahve, koupací prostředky, myslím, e to fakt stojí za to. Já jsem teda moooc ráda.
Není tady
Já vechno namočila do odbarvovače, nechala skoro hodinku působit a pak vyprala, plíny na 90 a ostatní na míň a vechny skvrny od mrkvičky a jiného jsou fuč . Plíny jsou jak nový
..
Upravil(a) Klaris (18. 5. 2006 7:41)
Není tady
Ja jsem prala v Persilu a v Batole,po tom se ale malá osypala,tak jsem zpět u Persilu a zatím ve ok.
Není tady
Alexandro, já se omlouvám , ale tvůj příspěvek o DM drogerii nemůu najít. Můes mě nasměrovat ve které je to diskuzi ?
Ale tuím e je to to, co jsem vyuila ji před dvěma lety pro dceru. Stačí poslat kopii rodného listu a přihláku..... a pak přijde kníečka s kuponkama na věci zdarma a slevové kuponky. Je to tak ?
Není tady
Spunte je to na Porodních asistentkách ale strana 2. Jmenuje se to Baby bonus kníka. Před chvíli jsem tam v tom četla. A Alexandra tam píe, e to je s tím rodným listem a pak, e příjde ta kníka s kuponama.
Není tady
Nikisko, dík moc, u jdu číst
Není tady
Lovela a Norit.
A na mrkev je fakt nejlepsi slunicko, jak jste mi tu radily :-)) Takze peru jen ve slunecne dny :-)
Upravil(a) Romana (18. 5. 2006 14:33)
Není tady
ja mam SA8 baby od Amway a taky jsem spokojena, teprv ted jsem objednala druhe baleni a to prvni vydrzelo pres pet mesicu a pere moc hezky
Není tady
Maminka, děkuju moc. Tak uvidíme. Zkusíme něco vymyslet. Moc jste mě potěily s Lovelou:) Doufám, e to budeme snáet. Díky.
Hezký večer.
Není tady