6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tino, já jsem se musela smát, jak tu na Tebe byly najednou úplný nálety
Vezmi k ruce kalendář, den po dni ho sjeď,
pěkně se vdy při tom tvař, pro nás je to med!
Ha, ha, dneska na mě moc básnický střevo neleze, ale kdy mám svoji chvilku...
My chceme Vojtíka a Kateřinku, vymysli nám něco za chvilenku... (a jsou rychle venku )
Není tady
No já jsem z toho jelen, vechny jsou tak krásné a skoro do vech jde dosadit nae jméno, e snad budu losovat co mám vlastně posílat
Tinu dík moc.
Není tady
Tinu, děkuju Já jsem si teď četla ty chvály (nechvály) na nemocnice, tak jsem byla chvilku mimo
Není tady
Tinuko, mohla bys prosím vymyslet něco na Nikolku a Lukáka? Děkuju
Není tady
My čekáme Matýska,tak jsem si vymyslela něco pro něj:
Narodil se klučina,zdravý je jak Lučina,
jmenuje se Matýsek,je to krásný mimísek,
váí jen pár kil,dneska se nám narodil,
děkujem za gratulace,takovi a mamce.
Není tady
Jo, jo, Vendi, inspirace je tady dost
Kdy jsem si psala o verovánku, jetě jsem nevěděla, e budeme mít chlapečka, tak tu mám verík i na Kačku
Není tady
Holky a napdá Vás něco na Adélku ??? Mě furt jen kombinace Adélka-pr...
Není tady
Pinky napsal(a):
Holky a napdá Vás něco na Adélku ??? Mě furt jen kombinace Adélka-pr...
no jo..to se celá ty ..samé prasečinky !!
Není tady
No..ty bláho...na tebe bych zapomněla..... takový básnický střevo jako ty !! Očekávám od tebe alespoň 5 sms !!!
Není tady
VYkoukla na svět Adélka růovoučká jak pastelka. U se hlásí z plných plic, je nás teď o jednu víc (míra, váha). e je holka jako cumel, bude mít enichů chumel.
(jo, a místo té pastelky tam klidně jde i ta tvoje pr..., Pinky )
Není tady
Jé Tinu..to je hezký !! Hned si to jdu uloit do Wordu
Kdyby tě jetě něco napadlo něco kratího.....beru cokoliv !!! Krátce a výstině je heslo mého mue
Jsi zlatíčko
Není tady
Ahoj Tinusko, kdyby te nejake prosim,prosim napadla na Verunku
Není tady
Potřebovala bych něco na Tadeáka:-) a pak u dám pokoj, slibuju:-)))
a děkuju dopředu!! V.
Není tady
Tinu, nechce se tím ivit?
Není tady
to ne, to jsou jen takový primitivní verovánky vhodný leda do sms, co s tím v reálném ivotě
a pro sebe ani nemám - to tak bývá - jestli ono to není tím, e jsme jetě nedomysleli konečné varianty jmen
Není tady