6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sice mám do porodu jetě relativně dlouhou dobu, ale tak mě tak napadlo, jak oznámit známím přes SMSku, e se nám narodilo miminko, jeho jméno atd. Aby zpráva měla hlavu a patu a mohla by být i vtipná Raději bych si to připravila dopředu, protoe potom určitě nebudeme mít s manelem tolik síly na přemýlení... děkuji za případné tipy
Není tady
To mě teda nenapadlo, myslet na to před porodem. Pak to taky dopadlo tak, e jsem odesílala smsky a manel doma taky. Take to někomu přilo 2x. Ale já jsem hodně lidem telefonovala hned jak jsem se probrala z narkozy (rodila jsem císařem). Já jsem na nic vtipného neměla náladu, take nevím ....
Není tady
Tino, to je fakt krásný
Není tady
Tino, tak to jsi fakt ikulka!!! Já na tohle vůbec nejsem, nemám na to to správné cítění...kdyby tě něco napadlo na Adámka...nebudu se zlobit Jiříček-kousíček, to jde k sobě super!!! Fakt holka ikovná!!!!
Není tady
Prcek u je venku, nalejte si sklenku. Je to malý klučiny (váha, výka), křičet teprv začíná (narodil se v... nebo před ... minutami ). Říkáme mu Adámku, podobný je na mamku... (nebo říkáme mu Adámek, prý je celý tatínek - ale to není moc ono... )
Není tady
Jéé tino, díky moc moc moc. Mohla by ses tím ivit Je vidět, e má básnické střevo. Jetě jednou díky!!!
Není tady
Pepulka napsal(a):
Jéé tino, díky moc moc moc. Mohla by ses tím ivit Je vidět, e má básnické střevo. Jetě jednou díky!!!
to doufám, e budu... trefila jsi hřebík na hlavičku...
Není tady
holky, tak mi dneska dorazila taková hezká sms:
"hola, tak jsem včera dorazil z náročné cesty z hub. Přibral jsem 3650g a vyrostl na 51cm. Těím se na shledání. Pa Toník"
Hrozně ráda bych dotyčnému pogratulovala, ale to číslo, ze kterého mi to přilo, bohuel neznám
Není tady
u jsem na to přila to je tak, kdy mi někdo píe od manela z mobilu
Není tady
Tinko, kdy jsi takové básnické střevo co by jsi napsala na Beátu a co na Michala? Jestli tě něco napadne tak díky za radu.
Upravil(a) Parmenka (28. 5. 2006 23:23)
Není tady
Dnes je ten den, kdy pohlédla ven, slyet ji bylo, není to sen? Zvedám se z lehátka, beru ji do rukou, říkám jí Beatka , pojďte se juknout! Měla pár cenáků, nějaký kilíčko, konečně je to tu, je nae zlatíčko!
Není tady
Přilo to náhle, konečně pláč, srdce nám jihne, kdy vidíme jeho tvář. Michálek drahý, nastaví líčka a pak se usměje a napije mlíčka. Bouchejte ampaňský, slavte i za nás, my jsme teď rodiče, čekáme na Vás!
Není tady
Tak jsem něco sesmolila, snad se ti to líbí. Mě tohle docela baví. Jednou jsem vyhrála jetě ve skole soutě kdo nejrychleji vymyslí básničku alespoň o 20ti slovech, stihla jsem to za necelé 3 minuty. Jestli bude chtít jetě něco, klíďo řekni.
Není tady
Camelko to je moc hezké, jen nevím jestli to na SMS nebude moc dlouhé, aby se mi to moc neprodrailo!
Není tady
Camelio, Tino, prosím, můete mi také něco vymyslet na Honzu, Honzíka, Jeníka nebo tak nějak? Tedy co to bude se dozvím snad u zítra, ale tak nějak tuím klučinu. Dík moc.
Není tady
Uteklo to jako nic, Honzík křičí z plných plic. Je na světě teprv chvíli, vykouk na nás s.... kily, k tomu ... cenáků, vichni tři jsme v pořádku
konec nic moc, jetě to třeba doladím...
Není tady