29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sice mám do porodu ještě relativně dlouhou dobu, ale tak mě tak napadlo, jak oznámit známím přes SMSku, že se nám narodilo miminko, jeho jméno atd. Aby zpráva měla hlavu a patu a mohla by být i vtipná Raději bych si to připravila dopředu, protože potom určitě nebudeme mít s manželem tolik síly na přemýšlení... děkuji za případné tipy
Není tady
To mě teda nenapadlo, myslet na to před porodem. Pak to taky dopadlo tak, že jsem odesílala smsky a manžel doma taky. Takže to někomu přišlo 2x. Ale já jsem hodně lidem telefonovala hned jak jsem se probrala z narkozy (rodila jsem císařem). Já jsem na nic vtipného neměla náladu, takže nevím ....
Není tady
Tino, to je fakt krásný
Není tady
Tino, tak to jsi fakt šikulka!!! Já na tohle vůbec nejsem, nemám na to to správné cítění...kdyby tě něco napadlo na Adámka...nebudu se zlobit Jiříček-kousíček, to jde k sobě super!!! Fakt holka šikovná!!!!
Není tady
Prcek už je venku, nalejte si sklenku. Je to malý klučiny (váha, výška), křičet teprv začíná (narodil se v... nebo před ... minutami ). Říkáme mu Adámku, podobný je na mamku...
(nebo říkáme mu Adámek, prý je celý tatínek - ale to není moc ono...
)
Není tady
Jéé tino, díky moc moc moc. Mohla by ses tím živit Je vidět, že máš básnické střevo. Ještě jednou díky!!!
Není tady
Pepulka napsal(a):
Jéé tino, díky moc moc moc. Mohla by ses tím živit
Je vidět, že máš básnické střevo. Ještě jednou díky!!!
to doufám, že budu... trefila jsi hřebík na hlavičku...
Není tady
holky, tak mi dneska dorazila taková hezká sms:
"hola, tak jsem včera dorazil z náročné cesty z hub. Přibral jsem 3650g a vyrostl na 51cm. Těším se na shledání. Pa Toník"
Hrozně ráda bych dotyčnému pogratulovala, ale to číslo, ze kterého mi to přišlo, bohužel neznám
Není tady
už jsem na to přišla to je tak, když mi někdo píše od manžela z mobilu
Není tady
Tinko, když jsi takové básnické střevo co by jsi napsala na Beátu a co na Michala? Jestli tě něco napadne tak díky za radu.
Upravil(a) Parmenka (28. 5. 2006 23:23)
Není tady
Dnes je ten den, kdy pohlédla ven, slyšet ji bylo, není to sen? Zvedám se z lehátka, beru ji do rukou, říkám jí Beatka , pojďte se juknout! Měla pár cenťáků, nějaký kilíčko, konečně je to tu, je naše zlatíčko!
Není tady
Přišlo to náhle, konečně pláč, srdce nám jihne, když vidíme jeho tvář. Michálek drahý, nastaví líčka a pak se usměje a napije mlíčka. Bouchejte šampaňský, slavte i za nás, my jsme teď rodiče, čekáme na Vás!
Není tady
Tak jsem něco sesmolila, snad se ti to líbí. Mě tohle docela baví. Jednou jsem vyhrála ještě ve skole soutěž kdo nejrychleji vymyslí básničku alespoň o 20ti slovech, stihla jsem to za necelé 3 minuty. Jestli budeš chtít ještě něco, klíďo řekni.
Není tady
Camelko to je moc hezké, jen nevím jestli to na SMS nebude moc dlouhé, aby se mi to moc neprodražilo!
Není tady
Camelio, Tino, prosím, můžete mi také něco vymyslet na Honzu, Honzíka, Jeníka nebo tak nějak? Tedy co to bude se dozvím snad už zítra, ale tak nějak tuším klučinu. Dík moc.
Není tady
Uteklo to jako nic, Honzík křičí z plných plic. Je na světě teprv chvíli, vykouk na nás s.... kily, k tomu ... cenťáků, všichni tři jsme v pořádku
konec nic moc, ještě to třeba doladím...
Není tady