TOPlist

Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 3. 2006 12:40

Me
♥♥♥♥♥♥-

Neznáte někdo HA,která nemá vliv na libido??

Neznáte nějakou horm. antikoncepci,která nemá vliv na snížení libida??Pořád zkouším různé druhy a pořád nic..:(Než jsem zacala prasky brat,bylo vse ok, ted ani poradne nezvlhnu a nemam na to moc chut...

Není tady

#2 15. 3. 2006 12:47

Liska
♥♥♥----
Web

Re: Neznáte někdo HA,která nemá vliv na libido??

Já užívám Belrau, libido je naprosto v pořádku. Někdy až moc:-)) Předtím jsem užívala Pramino, to jsem na sex neměla chuť vůbec, ale to mi nesedělo v ničem. Byly tam i jiné problémy...

Není tady

#3 15. 3. 2006 15:58

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Lisko a kolik stojí Belrau?Já beru Lindynette a předtím Logest(prý je to to samé složení) a chut žádná:-(

Není tady

#4 15. 3. 2006 19:13

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

ahojky,taky sem měla pramino a hrůza...sice jiný problémy sem s ním neměla, ale kvůli tomu sníženýmu libidu to chci taky vyměnit ale netuším za co....porad'te wink a ta Belrau  je třífázovka?co stojí?
díky.

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#5 16. 3. 2006 9:19

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

milé slečny, můžete si radit cokoli, ale faktem je, že každá HA působí na každý organismus jinak... Já jsem třeba měla Dianu 35 a problémy jsem měla nepředstavitelné, o pár příspěvků výše se dočtete, že slečna nemá žádné... Tohle se nedá radit, tohle prostě musíte vyzkoušet... a buď sedne, nebo nesedne... smile

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#6 16. 3. 2006 9:46

K.
Host

Já už asi 8 měsíců používám náplasi EVRA a nemůžu si je vynachválit, dřív jsem brala různé pilulky, ne, že by mi dělaly nějaké velké problémy, ale pak jsem je kvůli gyn. operaci vysadila a pak zkusila tu Evru... Opravdu doporučuji, byla se mnou i na dovolené u moře, nevadí jí slaná voda, delší dobu mokré plavky... má hodně výhod. Mě se podařilo právě na dovolené zapomenout vzít si pilulku a zjistila jsem to až na konci, že mi jedna přebývá...nic se naštěstí nestalo, ale náplast se lepí 1x týdně, nevadí zvracení, průjem. Také partner vidí, že je na svém místě (znám dost případů,kdy si myslel, že partnerka bere pilulky, nechávala je schválně ležet na stole, ale nebrala je, aby otěhotněla, i když on nechtěl...blbý). Jo, a to důležitý: Jsem přesvědčená o tom, že NEMAJÍ NEGATIVNÍ VLIV NA LIBIDO!!!

#7 16. 3. 2006 14:17

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já si myslím, že každá antikoncepce snižuje chut na sex. Alespon ze svých vlastních zkušeností.Zkus k tomu brát nějaké podpůrné tabletky. Třeba Eregmu nebo Quatro Klass, jsou to přírodní léky a mají i spoustu jiných skvělých účinků. Třeba posílení imunitního systému.

Není tady

#8 16. 3. 2006 15:17

Liska
♥♥♥----
Web

Belara je nízkohormonální antikoncepce, tzv. minipilulky, co se musí brát opravdu pravidelně. Určitě o ní najdete info na netu. Cena se liší podle lékaren, já ji kupuju cca za 550 Kč, ale někde dokonce sotji o 80 Kč víc:-(

Není tady

#9 17. 3. 2006 19:23

Me
♥♥♥♥♥♥-

Mi kamaradka doporucila Mirelle, ze pry je po ni ok, tak nevim..nemate nekdo zkusenosti s touto HA?

Není tady

#10 17. 3. 2006 19:34

Terez
♥♥-----

Brala jsem dva roky Gracial (kolem 500 - 550,-kč), a žádný změny jsem na sobě nepozorovala. Je to dvojfázovka. Teď jsem ho vysadila, tak uvidim,co to udělá...

T.

Není tady

#11 23. 3. 2006 10:49

zacarovana
Host

ja som brala triquilar a triregol, vtedy som mala problemy s mykozou a asi preto som nemala moc chut na sex...potom som mala diane-35 a teraz microgynon..a chut na sex mam az nenormalnu...ale mozno je ta chut preto taka velka, ze mam neskutocne sexi priatela big_smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí