TOPlist

Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 4. 1. 2014 14:16

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex v těhotenství

Vonwald napsal(a):

To je samozrejme logicke,ale v nasem pripade je to tak,ze mi naprosto jednoznacne sdelila,ze pokud si"vrznu"jinde,okamzite se mnou konci a radeji bude s detmi sama,nez s kurevnikem!

Hezky to s tebou umí. lol A taky ti sdělila, že jí dům zůstane a že od tebe bude chtít tučné výživné na partnerku a na dítě? big_smile Můj Bóže. smile

Budeš hovado a dobytek před sebou samým? Nebo se bojíš, co tomu řeknou lidi? Sex není ve vztah nedůležitý. Je to hodně důležitá část vztahu.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#77 4. 1. 2014 14:17

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Takze tedy mam pravdu,kdyz si myslim,ze neni mozne,aby se zenske diky tehotenstvi partner zprotivil a pocitovala vuci nemu odpor a aby se to porodem zmenilo?

moc bych s tim nepocitala

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#78 4. 1. 2014 14:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Vonwald napsal(a):

Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...

Myslim, ze nejaky barak a stehovani by sis mel honem rozmyslet .. pokud je jeste cas ,. Jak se muze pani s dvema detmi prihodit neplanovane tehotenstvi ? Asi si skocil nekomu na spek sad

a tak stát se může, to ne že ne.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 4. 1. 2014 14:18

Vonwald
♥♥♥----

Navic jsem ji ja jednoznacne rekl,ze u me nevera neprichazi v uvahu,takze pokud by mi ve vztahu neco dlouhodobe a neprekonatelne vadilo nebo chybelo,nebudu druheho podvadet,ale vztah ukoncim a teprve pak muzu jit jinam.Samozrejme za predpokladu,ze se to nepodari vyresit maximalni snahou,apod...S byvalou zenou jsem byl cca 15 let a v poslednich peti jsem skousl 6 jejich mimomanzelskych vztahu,nakonec me kopla do pr... ona :-).

Není tady

#80 4. 1. 2014 14:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Lesní muži, jsi prostě trubka a ani nezdar prvního vztahu tě nepoučil. Někdo si halt musí nabít pusinku víckrát.

Není tady

#81 4. 1. 2014 14:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tohle beru jako kecy.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#82 4. 1. 2014 14:22

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Vonwald napsal(a):

JuliePraha: pises,ze v tehotenstvi jsi nikdy necitila odpor,nebo"vubec nic",ale shodujete se,ze kazda to mate jinak...Tak me zajimalo,jestli to treba nektera z Vas mela podobne a pak se to srovnalo,nebo je to naprosty nesmysl a jeji vymluva?Proste bych byl vuci ni nerad nespravedlivy.

o jedné vím, co se ji v těhotenství asi hnusil sex a neměla ho celou dobu těhotenství. může ale taky nemusí to být případ té tvojí.

no s tim brichem muze byt odpor k sexu , protoze moc pritazlive to neni ... spise by ty reci okolo jsou divne

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#83 4. 1. 2014 14:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

grainne, oni jsou divní oba :-) nebo aspoň na mě tak působí :-))

Není tady

#84 4. 1. 2014 14:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

S byvalou zenou jsem byl cca 15 let a v poslednich peti jsem skousl 6 jejich mimomanzelskych vztahu,nakonec me kopla do pr... ona :-).

Nic ve zlým, chlape, ale buď si fakt blbě vybíráš svoje partnerky, nebo máš prostě pech na ženský - i takový případy se stávají.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#85 4. 1. 2014 14:26

Vonwald
♥♥♥----

Jsem rad,ze se ta debata takhle rozvinula a fakt diky za nazory :-).Kdyz to chci resit s ni,tak to zpravidla dopadne tak,ze o"smile se se mnou bavit nebude" :-)...Nicmene nejak zapadl puvodni smysl meho dotazu,ktery byl minen v tom smyslu,zda je normalni,aby tehotna zenska mela rekneme odpor k sexu a pritom pravidelne masturbovala?

Není tady

#86 4. 1. 2014 14:29

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Jsem rad,ze se ta debata takhle rozvinula a fakt diky za nazory :-).Kdyz to chci resit s ni,tak to zpravidla dopadne tak,ze o"smile se se mnou bavit nebude" :-)...Nicmene nejak zapadl puvodni smysl meho dotazu,ktery byl minen v tom smyslu,zda je normalni,aby tehotna zenska mela rekneme odpor k sexu a pritom pravidelne masturbovala?

Nezapadl a dost lidí ti tu napsalo, že to normální není. Jen ty to jaksi nechceš vidět.

Není tady

#87 4. 1. 2014 14:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a jak my máme vědět, jak to ona má ?

Není tady

#88 4. 1. 2014 14:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

podle mne ne , spis to vypada na odpor k partnerovi , ale chut zustala hmm

Není tady

#89 4. 1. 2014 14:33

Vonwald
♥♥♥----

Aha,tak takhle primo napsane jsem to mozna prehledl...V tom pripade diky za Vase nazory a Vas cas,zabalim to,dokud je cas :-).

Není tady

#90 4. 1. 2014 14:36

Vonwald
♥♥♥----

To o odporu k partnetovi jsem ji rikal take,tvrdi,ze ta masturbace je pouze k uvolneni a se sexem vpodstate nema nic spolecneho :-).

Není tady

#91 4. 1. 2014 14:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Aha,tak takhle primo napsane jsem to mozna prehledl...V tom pripade diky za Vase nazory a Vas cas,zabalim to,dokud je cas:-).

Já Ti do toho nechci moc kecat, ale pokud už je děcko na cestě, tak to "zabalení" asi nebude nijak jednoduchý... roll

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#92 4. 1. 2014 15:00

Vonwald
♥♥♥----

Ja vim,ze to nebude jednoduche,ale podle nazoru napric touto diskusi,je to vztah,ktery naprosto nema sanci do budoucnosti,takze to stehovani do spolecneho domu vsechno jen vic zkomplikuje a pouze oddali nevyhnutelne...

Není tady

#93 4. 1. 2014 15:20

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha-vých.
Web

Ahoj,
a o tom svém otcovství vážně vůbec nepochybuješ?
Jinak si bohužel myslím to, co tu napsala naprostá většina hmm. Chápu nechuť k sexu, ale něžnosti má přece ráda každá, bez ohledu na hormony...
Navíc po porodu to jistě lepší nebude, nejdřív šestinedělí, dále poporodní sex (ze začátku alespoň u mně nebyl to, co býval, naštěstí se to vrátí do původních kolejí, ale nějakou dobu to trvá) a potom únava z neprospaných nocí, v lepším případě jen z přerušovaného (= nekvalitního) spánku...

http://www.tickerclub.com/cache/1d3c15d34a.png  http://www.tickerclub.com/cache/05e6aff4ba.png

Není tady

#94 4. 1. 2014 15:29

Vonwald
♥♥♥----

O otcovstvi nemam sebemensi duvod pochybovat,spis zacinam premyslet nad tim,jestli to trosku"nenaplanovala",ale opravdu bych ji nerad krivdil jen proto,ze si prosla necim,co si treba ja neumim predstavit,nebo proto,kolik mela prede mnou sexualnich partneru.Dokonce ani nemam problem dal sexualne abstinovat a nikdy mi nedala sebemensi zaminku,abych ji nemohl verit.Proste me jen prekvapilo,kdyz jsem se ji ptal,jestli po tech 8 mesicich treba alespon obcas nema minimalni chut,tak odpovedela,ze ne,ze si to dela sama a nema zajem to s nekym sdilet...Ze jde jen o uvolneni a ne o sex.Tak jsem si to dal do souvislosti s tim,ze mi pred nejakou dobou rekla,ze ke mne nic neciti .

Není tady

#95 4. 1. 2014 15:33

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

O otcovstvi nemam sebemensi duvod pochybovat,spis zacinam premyslet nad tim,jestli to trosku"nenaplanovala",ale opravdu bych ji nerad krivdil jen proto,ze si prosla necim,co si treba ja neumim predstavit,nebo proto,kolik mela prede mnou sexualnich partneru.Dokonce ani nemam problem dal sexualne abstinovat a nikdy mi nedala sebemensi zaminku,abych ji nemohl verit.Proste me jen prekvapilo,kdyz jsem se ji ptal,jestli po tech 8 mesicich treba alespon obcas nema minimalni chut,tak odpovedela,ze ne,ze si to dela sama a nema zajem to s nekym sdilet...Ze jde jen o uvolneni a ne o sex.Tak jsem si to dal do souvislosti s tim,ze mi pred nejakou dobou rekla,ze ke mne nic neciti .

tak pokud nema zajem o ty neznosti a dotyky , je to podle mne klasicky priklad ztraty pritazlivosti ... neco o tom vim smile

Není tady

#96 4. 1. 2014 15:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

A ty, dokonce i ve svém věku, věříš, že masturbace není sex? lol
Už je mi jasné, že tobě lze nakukat cokoliv. A žes věřil Zlatokopce, když ti navíc polechtala tvého egouška. big_smile

Není tady

#97 4. 1. 2014 15:44

Vonwald
♥♥♥----

Samozrejme,ze masturbaci beru jako sex,zas takoveho idiota ze me delat nemusis :-).Ale samozrejme naprosto nemam zkusenost s temito hormony a navic samy zenske rikaji,ze kazda to ma naprosto jinak...Pokud jde o tu ztratu pritazlivosti,je to samozrejme mozne,ale porad si rikam,ze by byla sama proti sobe zustat se 3 detmi bez chlapa.

Není tady

#98 4. 1. 2014 15:48

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Samozrejme,ze masturbaci beru jako sex,zas takoveho idiota ze me delat nemusis :-).Ale samozrejme naprosto nemam zkusenost s temito hormony a navic samy zenske rikaji,ze kazda to ma naprosto jinak...Pokud jde o tu ztratu pritazlivosti,je to samozrejme mozne,ale porad si rikam,ze by byla sama proti sobe zustat se 3 detmi bez chlapa.

Tak se trap. Když uvěříš hraní na city. Předpokládám, že dům je alespoň částečně jejím vlastnictvím... Nebo aspoň tam jsi měl rozum?

Není tady

#99 4. 1. 2014 15:52

Vonwald
♥♥♥----

Uz jsem jednou psal,ze dum je muj....a netrapim se,opakuji,ze jsem si na to sam udelal nejaky nazor a proto,abych ji treba neukrivdil,jsem se jen zeptal na veci,u kterych jsem si pochopitelne nebyl jisty,proto jsem na ze skych strankach :-).Tady se mi muj nazor potvrdil,podporeny Vasimi zkusenostmi a argumenty.

Není tady

#100 4. 1. 2014 15:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

No aspoň že tak. Však uvidíš, jak se bude chovat, až jí řekneš, že s ní žít nebudeš. Ale myslím si, že na to nemáš a že tě ukecá. Tohle je těžké rozhodování, když je tady dítě.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí