Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 1. 2014 10:26

Vonwald
♥♥♥----

Sex v těhotenství

Ahoj vsem,i kdyz je tohle"holcici"forum,tak Vas chci pozadat o Vas nazor,bez ohledu na pohlavi :-).Moje pritelkyne je v 8 mesici tehotenstvi a po celou dobu naprosto odmita jakykoli naznak sexualni aktivity,nenecha na sebe sahnout,pusu vydrzi s evidentne maximalnim se sebezaprenim,takze varianta,ze by mi to udelala treba jen rukou neprichazi v uvahu a kdyz mi rekla,ze ma k sexu vztah jako v 10 letech,celou dobu jsem to respektoval a drzel"celibat".Nyni jsem se ale od ni dozvedel,ze celou dobu pilne masturbuje,coz me docela zaskocilo.Co Vy na to?Jsem dobytek a hovado,jak mi rekla,kdyz jsem tedy navrhl alespon spolecnou masturbaci a bylo by tedy lepsi reseni jit za profesionalkou,jak mi nekdo radi?

Není tady

#2 4. 1. 2014 10:48

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Re: Sex v těhotenství

Každá to má jinak. Spíše jsem tu četla stížnosti, že muži odmítají své těhotné partnerky a ony taky nešly za profesionálem, tak zkus vydržet a jestli ji to nepřejde ani 2-3 měsíce po porodu, tak by bylo na místě navštívit poradnu. Třeba důvod, proč má k sexu odpor je někde úplně jinde. Jinak je váš vztah v pohodě?

Není tady

#3 4. 1. 2014 10:53

Vonwald
♥♥♥----

To je prave to,co si myslim,ze kdyz masturbuje,neni to odpor k sexu,ale odpor ke mne,nedavno mi rekla,ze uz ke mne nic neciti,bral jsem to jako zalezitost hormonu.Ted mam pocit,ze me ceka bud dozivotni celibat,profesionalky,nebo hledani jine partnerky :-(.

Není tady

#4 4. 1. 2014 11:00

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že to jsou hormony.
A napadá mě, píšeš o přítelkyni. Proč jste se nevzali, když se vám brzy narodí děťátko? Není nějaký problém i tady v tom?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#5 4. 1. 2014 11:07

Vonwald
♥♥♥----

V tom bych problem nevidel,to tehotenstvi bylo neplanovane,takze jsme to nejak"nestihli"...Nevim,jestli to jsou hormony,kdyz vpodstate vedou k tomu,aby od sebe odehnala partnera,ktery ji miluje,ale vsechno ma sve meze...

Není tady

#6 4. 1. 2014 11:12

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Jediné, co můžeš, si s ní promluvit, že tě to trápí a jestli by chtěla najít nějaké řešení. Pokud ne, tak přichází v úvahu, že už o tebe opravdu nestojí.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#7 4. 1. 2014 11:12

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Když už jsi to vydržel takhle dlouho, tak ještě vydrž, až se děťátko narodí. Ostatně, partnerka určitě nevěděla celých 8 měsíců, že je těhotná. Takže se mi nezdá, že tě odmítá od 1. dne otěhotnění. Nebo ano?
Btw svatba se dá stihnout i den před porodem... Kdoví, co udělaly hormony. Třeba doufala (možná i jen podvědomě)... To mě jen tak napadá.
Má dcerka taky otěhotněla překvapivě a mě zase překvapilo, že i přes to a přes dnešní dobu a spoustu rozvodů hnedka věděli, že chtějí, aby měli všichni stejné příjmení a aby se děťátko narodilo do manželství. Tak se halt vdávala s bříškem. Třeba tvá přítelkyně taky chtěla. Ale samozřejmě jsou to jen mé domněnky, jen přemýšlím, kdy a kde mohl nastat problém. Ale mohl nastat z tisíců jiných důvodů. Člověk není stroj.
Chápu tě, že ti milování chybí. I když spíš píšeš o sexu... Není problém tady? A třeba už i dlouhodobější, než jen doba těhotenství?

Není tady

#8 4. 1. 2014 11:31

Vonwald
♥♥♥----

O sexu pisi pro zjednoduseni,nikdy jsem to tak nebral,vzdycky to pro me bylo"milovani".Samozrejme jsem s ni na tohle tema mluvil,na samem zacatku tehotenstvi mi rikala,ze musim byt trpelivy,ze postupem tehotenstvi se chut vrati a vratila se tak,ze si to dela sama a me rekne,ze ji nejake moje potreby nebo chute vubec nezajimaji...Spis,nez ta svatba,hormony apod.me ted napadla jeste jedna varianta.Seznamili jsme se na internetu,ja z Prahy,ona ze severni Moravy,se 2 detmi na soc.davkach,hezka,skromna,byli jsme naladeni na stejnou vlnu.Pak jsme za sebou zacali dojizdet,atd...Napada me,jestli ta jeji nechut nemuze souviset s tim,ze potrebovala "pouze"otehotnet s chlapem,u ktereho zjistila,ze se o ni a deti dokaze a chce postarat?

Není tady

#9 4. 1. 2014 11:36

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Vonwald napsal(a):

O sexu pisi pro zjednoduseni,nikdy jsem to tak nebral,vzdycky to pro me bylo"milovani".Samozrejme jsem s ni na tohle tema mluvil,na samem zacatku tehotenstvi mi rikala,ze musim byt trpelivy,ze postupem tehotenstvi se chut vrati a vratila se tak,ze si to dela sama a me rekne,ze ji nejake moje potreby nebo chute vubec nezajimaji...Spis,nez ta svatba,hormony apod.me ted napadla jeste jedna varianta.Seznamili jsme se na internetu,ja z Prahy,ona ze severni Moravy,se 2 detmi na soc.davkach,hezka,skromna,byli jsme naladeni na stejnou vlnu.Pak jsme za sebou zacali dojizdet,atd...Napada me,jestli ta jeji nechut nemuze souviset s tim,ze potrebovala "pouze"otehotnet s chlapem,u ktereho zjistila,ze se o ni a deti dokaze a chce postarat?

To co Te napada neni moc hezke ,ale myslis ,ze by toho byla schopna?

Není tady

#10 4. 1. 2014 11:36

Vonwald
♥♥♥----

Jen pro"dokresleni",prede mnou mela pres 100 partneru s kterymi se libala,pres 30 partneru sexualnich,jeji 2 deti maji kazde jineho otce,nejdelsi vztah prede mnou mela cca 3 mesice,nikdy s zadnym chlapem nebydlela...No a ted rika,ze sex ve vztahu vubec neni potreba...

Není tady

#11 4. 1. 2014 11:38

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Je možné i to, žes špatně vybíral.

Není tady

#12 4. 1. 2014 11:39

Vonwald
♥♥♥----

Netusim,jestli by toho byla schopna,ale i to je jedna z moznosti :-(.

Není tady

#13 4. 1. 2014 11:40

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Doufam ,ze se pochlapis a o Tve ditko se postaras  .Promluv s ni na rovinu ,co Ti vadi atd..a  jak jinak klape vas vztah ?

Není tady

#14 4. 1. 2014 11:53

Vonwald
♥♥♥----

Samozrejme,ze se o sve dite postaram,spis me v te souvislosti trapi to,ze za kazdou cenu chtela do dome se zahradou,kvuli detem minimalne 4+1,dum se pripravuje k nastehovani a tim padem me ceka starani se o vsechny.S tim jsem pocital,ale zaskocilo me prave absolutni odpirani sexu vs.vlastni masturbace,bydleni s chlapem,ke kteremu nic neciti a jeho pocity a potreby ji nezajimaji...

Není tady

#15 4. 1. 2014 11:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Samozrejme,ze se o sve dite postaram,spis me v te souvislosti trapi to,ze za kazdou cenu chtela do dome se zahradou,kvuli detem minimalne 4+1,dum se pripravuje k nastehovani a tim padem me ceka starani se o vsechny.S tim jsem pocital,ale zaskocilo me prave absolutni odpirani sexu vs.vlastni masturbace,bydleni s chlapem,ke kteremu nic neciti a jeho pocity a potreby ji nezajimaji...

Takže váš vztah není OK.
Možná jen potřebovala najít s prominutím takového "troubu", který se postará...

Není tady

#16 4. 1. 2014 12:01

Vonwald
♥♥♥----

Prave to s tim"troubou"me napada a uz jsem ji to i rekl,ale ona na to reaguje tak,ze ji tim urazim,atd...

Není tady

#17 4. 1. 2014 12:02

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vždy je čas to řešit. I teď, jestli chceš. Vždy je čas napravit své chyby. Pokud se tam přestěhuješ, už to půjde hůř a hůř.

Není tady

#18 4. 1. 2014 12:05

Vonwald
♥♥♥----

Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...

Není tady

#19 4. 1. 2014 12:07

Vonwald
♥♥♥----

Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...

Není tady

#20 4. 1. 2014 12:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ty máš už děti?
Podle tvého popisu mi přijde, žes natrefil na zlatokopku, jestli teda u tebe bylo z čeho dávat.

Není tady

#21 4. 1. 2014 12:14

Vonwald
♥♥♥----

Deti mam,ale pred 2 lety jsem se rozvedl,takze v dobe,kdy jsme se. Seznamili jsem mel"holy zadek",byv.manzelce jsem nechal dum i obe auta.Ale samozrejme ji zajimalo,kde jsme zili a jak,tak mozna vydedukovala,ze se dokazu postarat za kazde situace,libily se ji moje nazory,pristup k zivotu,atd...

Není tady

#22 4. 1. 2014 12:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Pak vůbec nechápu, žes nevybíral lépe. Vždyť jste nemuseli mít hned dítě. Mohl ses chránit. A proč jsi tak spěchal do nového vztahu.
Ale možná to beru podle sebe. Jsem jednou rozvedená, děti mám dospělé, jsem babička a myslím si, že vybírám daleko zodpovědněji, než ve dvaceti.

Upravil(a) Eva. (4. 1. 2014 12:28)

Není tady

#23 4. 1. 2014 12:36

Vonwald
♥♥♥----

To vsechno je samozrejme pravda,take mam jednoho syna dospeleho a druhemu je 15.No a ja byl presvedceny,ze jsem si vybral nejlip :-).Nicmene asi nema smysl resit co bylo,nebo by bylo,kdyby...Spis mi slo zejmena o to,jestli je mozne,ze to jsou opravdu jen hormony,nebo se na ne spis jen vymlouva,proste jestli je normalni,ze zenska k otci sveho ditete behem tehotenstvi vubec nic neciti?

Není tady

#24 4. 1. 2014 12:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že jedna věc je v těhotenství nechuť k sexu a něco úplně jiného jsou city k otci jejího dítěte. Že není normální, že žena k otci svého dítěte nic necítí. Že to není vztah.

Není tady

#25 4. 1. 2014 12:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vonwald napsal(a):

Jen pro"dokresleni",prede mnou mela pres 100 partneru s kterymi se libala,pres 30 partneru sexualnich,jeji 2 deti maji kazde jineho otce,nejdelsi vztah prede mnou mela cca 3 mesice,nikdy s zadnym chlapem nebydlela...No a ted rika,ze sex ve vztahu vubec neni potreba...

jak tohle víš, prosím tě ? va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí