29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem,i kdyz je tohle"holcici"forum,tak Vas chci pozadat o Vas nazor,bez ohledu na pohlavi :-).Moje pritelkyne je v 8 mesici tehotenstvi a po celou dobu naprosto odmita jakykoli naznak sexualni aktivity,nenecha na sebe sahnout,pusu vydrzi s evidentne maximalnim se sebezaprenim,takze varianta,ze by mi to udelala treba jen rukou neprichazi v uvahu a kdyz mi rekla,ze ma k sexu vztah jako v 10 letech,celou dobu jsem to respektoval a drzel"celibat".Nyni jsem se ale od ni dozvedel,ze celou dobu pilne masturbuje,coz me docela zaskocilo.Co Vy na to?Jsem dobytek a hovado,jak mi rekla,kdyz jsem tedy navrhl alespon spolecnou masturbaci a bylo by tedy lepsi reseni jit za profesionalkou,jak mi nekdo radi?
Není tady
Každá to má jinak. Spíše jsem tu četla stížnosti, že muži odmítají své těhotné partnerky a ony taky nešly za profesionálem, tak zkus vydržet a jestli ji to nepřejde ani 2-3 měsíce po porodu, tak by bylo na místě navštívit poradnu. Třeba důvod, proč má k sexu odpor je někde úplně jinde. Jinak je váš vztah v pohodě?
Není tady
To je prave to,co si myslim,ze kdyz masturbuje,neni to odpor k sexu,ale odpor ke mne,nedavno mi rekla,ze uz ke mne nic neciti,bral jsem to jako zalezitost hormonu.Ted mam pocit,ze me ceka bud dozivotni celibat,profesionalky,nebo hledani jine partnerky :-(.
Není tady
Myslím si, že to jsou hormony.
A napadá mě, píšeš o přítelkyni. Proč jste se nevzali, když se vám brzy narodí děťátko? Není nějaký problém i tady v tom?
Není tady
V tom bych problem nevidel,to tehotenstvi bylo neplanovane,takze jsme to nejak"nestihli"...Nevim,jestli to jsou hormony,kdyz vpodstate vedou k tomu,aby od sebe odehnala partnera,ktery ji miluje,ale vsechno ma sve meze...
Není tady
Jediné, co můžeš, si s ní promluvit, že tě to trápí a jestli by chtěla najít nějaké řešení. Pokud ne, tak přichází v úvahu, že už o tebe opravdu nestojí.
Není tady
Když už jsi to vydržel takhle dlouho, tak ještě vydrž, až se děťátko narodí. Ostatně, partnerka určitě nevěděla celých 8 měsíců, že je těhotná. Takže se mi nezdá, že tě odmítá od 1. dne otěhotnění. Nebo ano?
Btw svatba se dá stihnout i den před porodem... Kdoví, co udělaly hormony. Třeba doufala (možná i jen podvědomě)... To mě jen tak napadá.
Má dcerka taky otěhotněla překvapivě a mě zase překvapilo, že i přes to a přes dnešní dobu a spoustu rozvodů hnedka věděli, že chtějí, aby měli všichni stejné příjmení a aby se děťátko narodilo do manželství. Tak se halt vdávala s bříškem. Třeba tvá přítelkyně taky chtěla. Ale samozřejmě jsou to jen mé domněnky, jen přemýšlím, kdy a kde mohl nastat problém. Ale mohl nastat z tisíců jiných důvodů. Člověk není stroj.
Chápu tě, že ti milování chybí. I když spíš píšeš o sexu... Není problém tady? A třeba už i dlouhodobější, než jen doba těhotenství?
Není tady
O sexu pisi pro zjednoduseni,nikdy jsem to tak nebral,vzdycky to pro me bylo"milovani".Samozrejme jsem s ni na tohle tema mluvil,na samem zacatku tehotenstvi mi rikala,ze musim byt trpelivy,ze postupem tehotenstvi se chut vrati a vratila se tak,ze si to dela sama a me rekne,ze ji nejake moje potreby nebo chute vubec nezajimaji...Spis,nez ta svatba,hormony apod.me ted napadla jeste jedna varianta.Seznamili jsme se na internetu,ja z Prahy,ona ze severni Moravy,se 2 detmi na soc.davkach,hezka,skromna,byli jsme naladeni na stejnou vlnu.Pak jsme za sebou zacali dojizdet,atd...Napada me,jestli ta jeji nechut nemuze souviset s tim,ze potrebovala "pouze"otehotnet s chlapem,u ktereho zjistila,ze se o ni a deti dokaze a chce postarat?
Není tady
Vonwald napsal(a):
O sexu pisi pro zjednoduseni,nikdy jsem to tak nebral,vzdycky to pro me bylo"milovani".Samozrejme jsem s ni na tohle tema mluvil,na samem zacatku tehotenstvi mi rikala,ze musim byt trpelivy,ze postupem tehotenstvi se chut vrati a vratila se tak,ze si to dela sama a me rekne,ze ji nejake moje potreby nebo chute vubec nezajimaji...Spis,nez ta svatba,hormony apod.me ted napadla jeste jedna varianta.Seznamili jsme se na internetu,ja z Prahy,ona ze severni Moravy,se 2 detmi na soc.davkach,hezka,skromna,byli jsme naladeni na stejnou vlnu.Pak jsme za sebou zacali dojizdet,atd...Napada me,jestli ta jeji nechut nemuze souviset s tim,ze potrebovala "pouze"otehotnet s chlapem,u ktereho zjistila,ze se o ni a deti dokaze a chce postarat?
To co Te napada neni moc hezke ,ale myslis ,ze by toho byla schopna?
Není tady
Jen pro"dokresleni",prede mnou mela pres 100 partneru s kterymi se libala,pres 30 partneru sexualnich,jeji 2 deti maji kazde jineho otce,nejdelsi vztah prede mnou mela cca 3 mesice,nikdy s zadnym chlapem nebydlela...No a ted rika,ze sex ve vztahu vubec neni potreba...
Není tady
Je možné i to, žes špatně vybíral.
Není tady
Netusim,jestli by toho byla schopna,ale i to je jedna z moznosti :-(.
Není tady
Doufam ,ze se pochlapis a o Tve ditko se postaras .Promluv s ni na rovinu ,co Ti vadi atd..a jak jinak klape vas vztah ?
Není tady
Samozrejme,ze se o sve dite postaram,spis me v te souvislosti trapi to,ze za kazdou cenu chtela do dome se zahradou,kvuli detem minimalne 4+1,dum se pripravuje k nastehovani a tim padem me ceka starani se o vsechny.S tim jsem pocital,ale zaskocilo me prave absolutni odpirani sexu vs.vlastni masturbace,bydleni s chlapem,ke kteremu nic neciti a jeho pocity a potreby ji nezajimaji...
Není tady
Vonwald napsal(a):
Samozrejme,ze se o sve dite postaram,spis me v te souvislosti trapi to,ze za kazdou cenu chtela do dome se zahradou,kvuli detem minimalne 4+1,dum se pripravuje k nastehovani a tim padem me ceka starani se o vsechny.S tim jsem pocital,ale zaskocilo me prave absolutni odpirani sexu vs.vlastni masturbace,bydleni s chlapem,ke kteremu nic neciti a jeho pocity a potreby ji nezajimaji...
Takže váš vztah není OK.
Možná jen potřebovala najít s prominutím takového "troubu", který se postará...
Není tady
Prave to s tim"troubou"me napada a uz jsem ji to i rekl,ale ona na to reaguje tak,ze ji tim urazim,atd...
Není tady
Vždy je čas to řešit. I teď, jestli chceš. Vždy je čas napravit své chyby. Pokud se tam přestěhuješ, už to půjde hůř a hůř.
Není tady
Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...
Není tady
Dokonce se me snazila presvedcovat o tom,ze kdyz pomine"pocatecni zamilovanost",tak teprve potom,postupne prijde laska,kterou si chlap musi zaslouzit svym chovanim a tim,jak se postara o rodinu.Takze pry mam pravo si stezovat az tehdy,kdyz se budu vzorne se vsim vsudy starat a ona me presto bude nadale odmitat...
Není tady
Ty máš už děti?
Podle tvého popisu mi přijde, žes natrefil na zlatokopku, jestli teda u tebe bylo z čeho dávat.
Není tady
Deti mam,ale pred 2 lety jsem se rozvedl,takze v dobe,kdy jsme se. Seznamili jsem mel"holy zadek",byv.manzelce jsem nechal dum i obe auta.Ale samozrejme ji zajimalo,kde jsme zili a jak,tak mozna vydedukovala,ze se dokazu postarat za kazde situace,libily se ji moje nazory,pristup k zivotu,atd...
Není tady
Pak vůbec nechápu, žes nevybíral lépe. Vždyť jste nemuseli mít hned dítě. Mohl ses chránit. A proč jsi tak spěchal do nového vztahu.
Ale možná to beru podle sebe. Jsem jednou rozvedená, děti mám dospělé, jsem babička a myslím si, že vybírám daleko zodpovědněji, než ve dvaceti.
Upravil(a) Eva. (4. 1. 2014 12:28)
Není tady
To vsechno je samozrejme pravda,take mam jednoho syna dospeleho a druhemu je 15.No a ja byl presvedceny,ze jsem si vybral nejlip :-).Nicmene asi nema smysl resit co bylo,nebo by bylo,kdyby...Spis mi slo zejmena o to,jestli je mozne,ze to jsou opravdu jen hormony,nebo se na ne spis jen vymlouva,proste jestli je normalni,ze zenska k otci sveho ditete behem tehotenstvi vubec nic neciti?
Není tady
Myslím si, že jedna věc je v těhotenství nechuť k sexu a něco úplně jiného jsou city k otci jejího dítěte. Že není normální, že žena k otci svého dítěte nic necítí. Že to není vztah.
Není tady
Vonwald napsal(a):
Jen pro"dokresleni",prede mnou mela pres 100 partneru s kterymi se libala,pres 30 partneru sexualnich,jeji 2 deti maji kazde jineho otce,nejdelsi vztah prede mnou mela cca 3 mesice,nikdy s zadnym chlapem nebydlela...No a ted rika,ze sex ve vztahu vubec neni potreba...
jak tohle víš, prosím tě ?
Není tady