6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak mate zarizeny byt ,v jakem stylu .A co pro vas dela domov utulnym ,aby jste se dobre citily?
Není tady
V jakém stylu ho máš zařízený ty?
Není tady
mikuelini napsal(a):
Jak mate zarizeny byt ,v jakem stylu .A co pro vas dela domov utulnym ,aby jste se dobre citily?
Kytky,mam hodne kyticek bez toho by to nebyl domov.
Není tady
Já mám zase doma jen tři kytky a to je úspěch, že ještě rostou. Nevím, neumím se o ně starat.
My doma nemáme moc zbytečností, nemám to ráda, nic neskladuji.
Není tady
Neli, jsem na tom stejně, si všichni dělají srandu, že mě zvadne i umělá kytka
Není tady
kytky mám spíš na zahradě a za oknem.Doma je mám jen v kuchyni.
na co si nepotrpím jsou serepetičky na poličkách a jiné lapače prachu.
Mám ráda tapety, nebo barevné stěny. Nemusím koberce, máme psa a kocoura, tak je snažší vytřít
Upravil(a) laminanonte (19. 10. 2013 22:22)
Není tady
Před 8 lety jsme se nastěhovali do novostavby rd a máme spojenou kuchyn s obývákem.Před 2 lety jsme začali s renovací - nový nábytek do obýváku - moderní bílé prvky s vysokým leskem,jedna část nábytku tm.fialová a její odstín se mění dle úhlu pohledu-velmi zajímavé,italský nábytek.
Letos jsme trochu zrenovovali kuchyn,kde máme bar,takže z přední strany směrem do obýváku jsme nechali dát grafosklo + bar také ve vys.bílém lesku,aby se hodil k novému nábytku+jsme koupili celoplošný,velmi kvalitní smyčkový koberec,který prostor velmi zútulnuje.V kuchyni mám lino.
Není tady
Pred nedavnem jsme se taky prestehovali ,mame byt s vysokymi stropy .Mela jsem modernejsi nabytek v bile barve ,ktery se do takoveho bytu moc nehodil.ale vyresila jsem to tak ,ze jsem na blesaku a tak ruzne od lidi koupila nektere kousky ze starych casu.Napred jsem byla skepticka ,ale vysledek se mi libi. Jinak mam rada lampy,ktere zutulnuji domov.Kvitka mam taky rada,ale mam je jenom na parapetu.Nemam rada preplacane byty ,davam prednost prostoru.Malokdy kupuji uplne nove veci,mam rada blesaky,kde se daji za hubicku najit uplne skvosty.Kuchynskou linku jsem koupila za 20 € ,byla i myckou a sporakem .Akorat chceme prelakovat skrinky a je to.
Upravil(a) mikuelini (20. 10. 2013 8:15)
Není tady
Mám ráda dřevo, teplé barvičky a také kytky! Jsem špatný pěstitěl, hodně mi jich už zahynulo, ale nevzdávám to
Styl spíše do moderna, ale né úplně tu modernu (strohost, lesk, bílá, černá) - tak tohle určitě ne, to je studené a neútulné.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Mám ráda dřevo, teplé barvičky a také kytky! Jsem špatný pěstitěl, hodně mi jich už zahynulo, ale nevzdávám to
Styl spíše do moderna, ale né úplně tu modernu (strohost, lesk, bílá, černá) - tak tohle určitě ne, to je studené a neútulné.
Take mam rada barvy,kuchyn mam bilo-cervenou,obyvak oranzovo-zluta,loznice zelena.
Není tady
LENNNA napsal(a):
leni, musíš s nima mluvit , u nás se kytkám daří. rozkvetla by u nás snad i vařecha
barvičky (pastelové) a dřevo taky můžu. nemám ráda modernu.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Styl spíše do moderna, ale né úplně tu modernu (strohost, lesk, bílá, černá) - tak tohle určitě ne, to je studené a neútulné.leni, musíš s nima mluvit , u nás se kytkám daří. rozkvetla by u nás snad i vařecha
To se říká, že s kytkama se musí mluvit , když já bych si připadala jako blázen a jsem málo doma. Ale hlavně teda myslím, že je to tím, že mám doma dost tmu.
Ale teď mi snad po 2 letech pokvete orchidej! Lezou jí 2 šlahouny. Nevím proč, nedělala jsem s ní nic jiného, ale těším se!
Není tady
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Styl spíše do moderna, ale né úplně tu modernu (strohost, lesk, bílá, černá) - tak tohle určitě ne, to je studené a neútulné.leni, musíš s nima mluvit , u nás se kytkám daří. rozkvetla by u nás snad i vařecha
barvičky (pastelové) a dřevo taky můžu. nemám ráda modernu.To se říká, že s kytkama se musí mluvit , když já bych si připadala jako blázen a jsem málo doma. Ale hlavně teda myslím, že je to tím, že mám doma dost tmu.
Ale teď mi snad po 2 letech pokvete orchidej! Lezou jí 2 šlahouny. Nevím proč, nedělala jsem s ní nic jiného, ale těším se!
gratuluji k pěstitelskému úspěchu . já se právě chystám orchidejky přesadit.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
I me se dari pestovat kytky,pred 3 lety jsem si koupila kytku sachor v malem kvetnicku.Ted me chybi par centimetru do stropu jak je velky.Nevedela jsem,ze muze byt takto vysoky a uz jsem ho i rozsazovala jak byl husty,ale staci jedna chybicka 1 az 2 dny nezalit a je po nem.
Není tady
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
barvičky (pastelové) a dřevo taky můžu. nemám ráda modernu.To se říká, že s kytkama se musí mluvit , když já bych si připadala jako blázen a jsem málo doma. Ale hlavně teda myslím, že je to tím, že mám doma dost tmu.
no já některým i vyhrožuju. Například Ibišek se táák lekl, že začal po dvou letech kvést a kvetl třičtvrtě roku
Není tady
dycinky napsal(a):
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
leni, musíš s nima mluvit , u nás se kytkám daří. rozkvetla by u nás snad i vařecha
Ale teď mi snad po 2 letech pokvete orchidej! Lezou jí 2 šlahouny. Nevím proč, nedělala jsem s ní nic jiného, ale těším se!no já některým i vyhrožuju. Například Ibišek se táák lekl, že začal po dvou letech kvést a kvetl třičtvrtě roku
No a me ted zacali zloutnout u ibisku listy.Sem tam je nejaky zluty.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
barvičky (pastelové) a dřevo taky můžu. nemám ráda modernu.I me se dari pestovat kytky,pred 3 lety jsem si koupila kytku sachor v malem kvetnicku.Ted me chybi par centimetru do stropu jak je velky.Nevedela jsem,ze muze byt takto vysoky a uz jsem ho i rozsazovala jak byl husty,ale staci jedna chybicka 1 az 2 dny nezalit a je po nem.
tak to by u nás tahle kytka neměla dlouhého trvání,proto miluju draceny a jsem celkově nerada otrokem svých věcí,takže i kytek,které nesnáším na parapetu,jsou max.jen tam,kde to nevadí otevírání okna.
Není tady
Zarizovala jsem svuj byt cela leta, musela jsem setrit setrit a postupne nakupovat. A tak si vseho vazim. Zadna sedaci souprava nebo nabytkova stena. To jako u me neeee. Nakupuji taky na aukcich levne starozitnosti. Nejkrasnejsi zidle jsem nasla na ulici. Jen tri. Dodnes lituju, ze jsem nevzala jeste dve... U stolu mam tri druhy zidli. Tak to chci.
Jinak vymalovano na bilo, zadne vzora na zaclonach.
Mam sice gauc ale to je vse. Hlavne mam police na knihy a stale prikpuji. Ty hodne levne. Taky mam spoustu obrazu a grafik a plakatu . Vsude i v koupelne.
Není tady
Zarizeny ho mam ve stylu 70 leta ,vse po rodicich ,proste hruza
Není tady
No já jsem si pořídil pořádnej 3D obraz http://www.akrem.cz/3D-obrazy/. Je to docela super bytovej doplněk. Dokonce je možný si nechat udělat takovej obraz i z vlastní fotky. To je pak i super dárek pro někoho z rodiny.
Není tady
Co je na tech obrazech trirozmerneho, ja vidim rozmery jen dva...
Není tady
Jde o to zahnutí plátna přes okraj rámu. Pak to vypadá ze stran docela dobře.
Není tady
já jsem si pořídil pořádnej 3D obraz
Tývoe... s tímhle bydlet, tak se bojím chodit domů...
Není tady
martinkudrnka napsal(a):
Jde o to zahnutí plátna přes okraj rámu. Pak to vypadá ze stran docela dobře.
Co?
Není tady
Zdravím, my máme byt zařízený vcelku standardně a hlavně prakticky, většinou mi jde o to, aby nebyl příliš vidět prach, nebo aby sedací nábytek byl pohodlný. Zrovna nedávno jsme si pořídili sedací soupravu z obchodu http://www.isedacky.cz/, ručně vyrobenou v Itálii, jako všechny v jejich obchodě a momentálně je to můj nejoblíbenější kus nábytku v bytě. Je pevná, pohodlná, z příjemného materiálu a skvěle doplňuje náš obývací pokoj.
Není tady