6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
agewa napsal(a):
no víš, pokud chtějí zjistit stav věci, dost těžko se předem ohlásí 2 týdny , abys dotyční stihly uklidit, naklidit, popř. vymalovat, aby to " vypadalo".
to, že přijdou neohlášeně je právě proto, aby viděly, jak to vypadá normálně, za normálního provozu.
Tak v tom případě, ale zjistí stejně kulové, protože většina lidí je v práci. Pořád si myslím, že když né nic, je lepší alespoň něco s ohlášením.
Není tady
agewa napsal(a):
Káča napsal(a):
Tercila napsal(a):
Aprill: To bude asi tím, že pracuješ, vzala by sis kvůli sociálního šetření v rodině dovolenou?
Aprill, můžeš tu otázku nějak blíž vysvětlit? (Asi si sedím na vedení)
U nás dámy ze sociálky zvonily krátce po poledni, bez předchozí domluvy - asi předpokládaly, že nepracujeme a zastihnou nás doma.U nás to samý-normálně dělaly přepadovky. Přišlo mi to dost ponižující, jako by nás chtěly nachytat.
no víš, pokud chtějí zjistit stav věci, dost těžko se předem ohlásí 2 týdny , abys dotyční stihly uklidit, naklidit, popř. vymalovat, aby to " vypadalo".
to, že přijdou neohlášeně je právě proto, aby viděly, jak to vypadá normálně, za normálního provozu.
No troufám si oponovat v tom, že pokud má přjít komukoli návštěva, tak uklízí, i když má za normálního provozu doma čisto.
Není tady
Káča napsal(a):
agewa napsal(a):
Káča napsal(a):
U nás to samý-normálně dělaly přepadovky. Přišlo mi to dost ponižující, jako by nás chtěly nachytat.no víš, pokud chtějí zjistit stav věci, dost těžko se předem ohlásí 2 týdny , abys dotyční stihly uklidit, naklidit, popř. vymalovat, aby to " vypadalo".
to, že přijdou neohlášeně je právě proto, aby viděly, jak to vypadá normálně, za normálního provozu.No troufám si oponovat v tom, že pokud má přjít komukoli návštěva, tak uklízí, i když má za normálního provozu doma čisto.
proč oponovat?
tady přece nejde o zdvořilostní návštěvu. A myslím, že pokud budeš mít doma "normální chaos a nepořádek", že to pracovnice poznají a že je to rozhodně nevyvede z míry.
Není tady
agewa napsal(a):
Káča napsal(a):
agewa napsal(a):
to, že přijdou neohlášeně je právě proto, aby viděly, jak to vypadá normálně, za normálního provozu.No troufám si oponovat v tom, že pokud má přjít komukoli návštěva, tak uklízí, i když má za normálního provozu doma čisto.
proč oponovat?
tady přece nejde o zdvořilostní návštěvu. A myslím, že pokud budeš mít doma "normální chaos a nepořádek", že to pracovnice poznají a že je to rozhodně nevyvede z míry.
Tak jsem asi puntičkář
Není tady
agewa napsal(a):
Káča napsal(a):
agewa napsal(a):
proč oponovat?
o pořádku a čistotě na sociálním šetření jednou napíšu knihu, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. zrovna v pátek si kolegyně nedobrovolně donesla nějakého broučka .
Není tady
aprill napsal(a):
agewa napsal(a):
Káča napsal(a):
No troufám si oponovat v tom, že pokud má přjít komukoli návštěva, tak uklízí, i když má za normálního provozu doma čisto.proč oponovat?
tady přece nejde o zdvořilostní návštěvu. A myslím, že pokud budeš mít doma "normální chaos a nepořádek", že to pracovnice poznají a že je to rozhodně nevyvede z míry.o pořádku a čistotě na sociálním šetření jednou napíšu knihu, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. zrovna v pátek si kolegyně nedobrovolně donesla nějakého broučka .
zřejmě se zapomněla dopředu ohlásit
Není tady
"normální chaos a nepořádek"
Co to je normální chaos a nepořádek. On je bordel a bordel.
Kdyby k nám přišla bez ohlášení sociální pracovnice, asi by jí lítali oči z důlků. Když by viděla pokojík kluků
Není tady
agewa napsal(a):
aprill napsal(a):
agewa napsal(a):
proč oponovat?
tady přece nejde o zdvořilostní návštěvu. A myslím, že pokud budeš mít doma "normální chaos a nepořádek", že to pracovnice poznají a že je to rozhodně nevyvede z míry.o pořádku a čistotě na sociálním šetření jednou napíšu knihu, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. zrovna v pátek si kolegyně nedobrovolně donesla nějakého broučka .
zřejmě se zapomněla dopředu ohlásit
Holky, vy mě zabijete...
Není tady
Oni se sociálky na rodinu vyptávají po okolí?
Není tady
dusička napsal(a):
Kdyby k nám přišla bez ohlášení sociální pracovnice, asi by jí lítali oči z důlků. Když by viděla pokojík kluků
...tak nějak
Není tady
dusička napsal(a):
to víš, že by ji nelezly oči z důlků. na první pohled se dá rozpoznat binec pubošů a zanedbaná domácnost .
Není tady
http://www.novinky.cz/diskuse?id=228165 … ectionId=3
a opět se jen monitoruje...
Není tady
Na druhou stranu by bylo ovšem dobré taky napsat, kolik rodin monitorují a kolik dětí museli z rodin odebrat.
Není tady
Aprill - taky jsem si jednou donesla pod tričkem "návštěvu"......jinak holky ono se dá opravdu poznat, že je doma nepořádek "provozní" nebo stabilní.......jsem v praxi 20 let a věřte mi, že už dávno neposuzuji zařízenost a uspořádanost domácnosti podle té své - každý to má nastavené jinak je jeho věc, v jakém prostředí se cítí dobře. Navíc ke mně přijít moje kolegyně sociální pracovnice v době, kdy máme doma všechny děti, psa a den předtím u nás proběhla nějaká rodinná sešlost, tak se asi diví i ušima .
Že není umyté nádobí, jsou věci různě na stole po snídani, obědě a tak, nebo osobní věci všude možně, to není znak nepořádku ale toho, že prostě v tom bytě někdo žije. Jo plesnivé potraviny všude kolem, kolem zdí naskládané svazky novin apod, nebo odpadky všude kam se podíváš to JE nepořádek - ale to opravdu zkušená pracovnice pozná
Není tady
Mám jednu známou a ta se dostala až na dno chlap ji opustil zůstala sama jen o dluzích. Má 3 děti, které ji vzali a umístili do Klokánku. Po roce jí děti vrátili a vše se vrátilo do stejných kolejí, když dostane peníze hned druhý den je roztočí a nemají zase do 20 co jíst. Když se dětí zeptáte co by chtěli, řeknou, že se vrátit do Klokánku, kde neměli hlad. Je to strašné, když vám toto dítě řekne. A co sociálka na to? Řeknou pouze děti ve škole prospívají a nepropadají a víc je nezajímá. Takhle sociální pracovnice pracují, žádné kontroly doma, ale pěkně od počítače a telefonu do té školy pouze zavolala a zeptala se jak se děti učí. Vyhodit takovéto úřednice a kde? v Lounech.
Není tady
kytičko podle tebe je roztočí za blbosti ?
Není tady