18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
me zase jedou urednictvo prepsalo rodne cislo! A to uz bylo driv jak, jsem se vdavala a myslela jsem, ze oni vedi co delaji a ze je totak spravne.
Není tady
motylea napsal(a):
Prý to patně naběhlo na počítači v nějaké databázi. Pán má ve svém rodném listě jako otce uvedeného někoho jiného stejného jména, ale jiné datum narození a bydlitě.
Tak gratuluju, e to dobře dopadlo! Přiznám se, e můou mít na úřadech TAK VELKÝ BORDEL
, jsem ani já nepředpokládala, a to u o úřadech myslím ádné iluze nemám. To snad fakt není moný.
To je hodně velký lendrián na úřadě, kde Vám toho nového "bratra" přifařili. Přeci nemůou hledat jen podle jména, od toho mají vechny úřady k dispozici rodná čísla, datumy narození, jména rodičů atd., atd., atd....
Já chápu, i úředník je jen člověk, ale za tohle bych ádala minimálně omluvu od přísluného úřadu (předpokládám, e notářství).
Vdy co musela zaít maminka (úplně zbytečně) za pocity, a co ty - a to v smutné situaci po smrti tatínka - a to ve kvůli úřednickému lendriánu!!!
Vdy nemůou takhle děsit lidi - kolik takto nalezených "tatínků" by pak museli mít lidi nejčastějích jmen - Novákové, Dvořákové apod!!!!
Na tvém místě bych si rozhodně stěovala na takovýto lajdácký přístup k věcem dědickým.
Omluva neproběhla, ale člověk je v takové situaci vděčný za kadou dobrou zprávu. Máma na tom byla opravdu patně a patně jí i bylo, měla jsem o ní velký strach, nedokázala se s tím vyrovnat. Stálo nás to 14 dní nepředstavitelných nervů.
S úřadama mám nedobré zkuenosti, někde někdo něco splete a člověk má o starosti postráno...
Není tady
Motyleo, přiznám se, e jsem doteď jen mírovala, jak se situace vyvine, ale ze závěru jsem docela v oku - samozřejme, e hlavní je, e je ta noční můra za vámi (hlavně asi za maminkou, pro kterou ta zpráva musela znamenat opravdu ílený ok z toho, e ila celý ivot s někým, o kom vlastně ani nic nevěděla)... ale tot bych nečekala a rozhodně bych to teda řeila minimálně oficiální stíností a po dotyčném úřadu/úředníkovi vyadovala minimálně omluvu... ne e bych si o práci větiny úředníků dělala iluze, ale toto mi přijde u opravdu moc kadopádně mám velkou radost, e pro vás s maminkou se to vyřeilo takto a můete na tatínka vzpomínat opět bez jakýchkoliv pochybností
Není tady
Tak to je super. Ale já osobně, po uklidnění se z toho oku, bych udělala na úřadě takový vyrvál, e by mi minimálně odpustili notářské poplatky.. Taková psychická újma by mohla něco hodit.
Není tady