29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to co napsal Kalik je spíše veřejným tajemstvím, než poplašnou zprávou. :-)
podle §199 trestního zákona je za poplašnou zprávu brána taková informace, která je rozšířena s úmyslem vážně znepokojit část obyvatelstva a která je nepravdivá.
(tedy například vyhlásit, že je někde uložena bomba, že je otráven zdroj vody a podobně)
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petře, o jaké poplašné zprávě to mluvíš?Víš o politicích, kteří kradou a neoznámil jsi to na policii. Pokud nevíš, tak šíříš poplašnou zprávu. Tak si vyber.
Petře a ty víš o politicích, co nekradou? Nešíříš snad ty tu poplašnou zprávu, že jsou prý poctiví?
Podle tvé teorie kradou i politici z Pirátské strany? Proč jsi je volil?
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná, nikoho tím netrestám. Peníze jsou jen nástroj, jak dosáhnout stavu, kdy město není město aut. Máš snad jiný návrh, jak toho dosáhnout?
Toho, koho by se dotklo negativně finančně průjezd městem, tak takových lidí je cca 90 % - a jsme zase u peněz, kdo peníze má, toho poplatek nezabolí, koho tím však "potrestáš" bude zase ten tvůj preferovaný obyčejný člověk.
MHD zadarmo - 2-3x víc spojů, ve špičkách bych si to představovala jako metro, tak časté spoje. další věc, čím bys lid potrestal je to, že do práce by jim to trvalo mnohem déle, určitě zastávku také nebudou mít před branou právě svého zaměstnání, pokud to není velký podnik - takže zbytek cesty hezky ještě šlápnout po svých. Takže ty, místo aby si lidem čas dal, tímhle jim ho notně ubereš. Jediní, kdo na tom vydělají, jsou bud ti co peníze mají - těch se to nedotkne a potom lidé, co pracují z domu. Takže promiň, ale být já pracující člověk, jak běžná populace, určitě bych ti nepoděkovala.
Jestli já mám návrh? Ano, mám....vše se točí okolo peněz a dokud běžný člověk nebude mít takový dostatek, nikdy tvá vize nespatří světlo světa. Musíš počkat na další kroky pokroku - zejména v myšlení lidí v tom, že se mají stát nezávislými na státu a jeho penězích, až člověk bude umět používat mozek a přestane závidět jiným i nos mezi očima a budou umět to, co jiným závidí. Tzn - až budou umět vydělat dostatek peněz na to, aby nezáviděli peníze druhých.
Na vsi nemůže být každý zemědělcem - někdo k tomu prostě nemá buňky, takže samozásobení by eventuelně mohlo opět přijít na scénu, jak za nedávných časů, ale město z toho nenakrmí - opět bude muset být nějaký ten zemědělec větší, aby nakrmil lid městký, páč fakt ti každý nájemník nebude pěstovat
3 keře rajčat, 1 řádek brambor a 2x2 metry obilí - nehledě na to, že jakmile by to uzrálo, přišli by dobrovolní sklízeči z řad tvých preferovaných lidí se základním příjmem ( byl to přeci tvůj nápad - utrhnout si co potřebuje) a měl by po žížalkách. Ale možná ty budeš tím průkopníkem, co bude makat pro veřejné blaho a pocestné sklízeče.
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kaliku jistě víš, že šíření poplašné zprávy je trestný čin. Tak bacha.
Petře, o jaké poplašné zprávě to mluvíš?
Víš o politicích, kteří kradou a neoznámil jsi to na policii. Pokud nevíš, tak šíříš poplašnou zprávu. Tak si vyber.
Navíc se ještě dopouští trestného činu, neboť vědět o páchání zločinu a neupozornit na to kompetentní úředy je trestný čin - takže pozor Kaliku, aby ses pak nesvezl s nima
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Víš o politicích, kteří kradou a neoznámil jsi to na policii. Pokud nevíš, tak šíříš poplašnou zprávu. Tak si vyber.Petře a ty víš o politicích, co nekradou? Nešíříš snad ty tu poplašnou zprávu, že jsou prý poctiví?
Podle tvé teorie kradou i politici z Pirátské strany? Proč jsi je volil?
Koukám, že Kalik ani neví, že mává dvousečnou zbraní.... tohle jsem už jednou někomu říkala (nebudu jmenovat - však pečlivě čte), že když už něco píše, má si to po sobě napřed přečíst a mrknout na to z druhé strany, zda se to nedá použít i proti.... použiju tedy Kalikova slova....stále kvoká, stále kvoká....
Není tady
Tady pro Kalika vize samozásobení potravinami ve velkoměstech. Otázka však zní - kolik takovéto pěstování bude stát peněz? Už se začaly stavět mrakodrapy v Africe, kde je největší bída?
http://www.novinky.cz/ekonomika/213512- … rocne.html
Není tady
Zklamčo jak to, že ještě nespíš?
Není tady
Petr100 napsal(a):
už jsem vzhůru - to víš - podojit kravky, vykydat hnůj, nasypat slepicím...a pak alou do rachoty
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Petr100 napsal(a):
už jsem vzhůru - to víš - podojit kravky, vykydat hnůj, nasypat slepicím...a pak alou do rachoty
a kdy pojedeš pro krmení, když jsi v rachotě?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Petr100 napsal(a):
a kdy pojedeš pro krmení, když jsi v rachotě?
jaký pojedu?? si vypěstuju né? nač mi je obývák a ložnice - takže mám dvě políčka, jedno na krmení a druhé pro samozásobení - trénuju na rýži. No a plodiny vlastně rostou samy, takže když urvu kousek času, mám leháro a ubalím si retko
Není tady
Tak s tou mariánkou bacha. Samozřejmě s tím krmením jsem myslel, že zapřahneš kravku do žebřiňáku, zajedeš na pole, posečeš krmení, naložíš a dovezeš domů. Aby i kravka měla čerstvé. S tou rýží, to je zajímavé. Tu pěstuješ v koupelně?
Není tady
Petře - s tím zapřažením - to si na triko nevezmu, ještě by na mě mohl vyskočit nějaký ten obranář zvířectva, vod a strání....že jsem tyran. A prej když už chci bejt soběstačná, mám se zapřáhnout sama, a nezotročovat zvířenu a lid.
Není tady
Zklamčo máš pravdu. Kdysi, když zde nebyli obranáři zvířat a zelení tak se líp dejchalo.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Zklamčo máš pravdu. Kdysi, když zde nebyli obranáři zvířat a zelení tak se líp dejchalo.
Petře a což teprve jak se dýchalo, když tu nebyl nikdo, před kým by bylo ta zvířata a zeleň potřeba chránit.....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře a což teprve jak se dýchalo, když tu nebyl nikdo, před kým by bylo ta zvířata a zeleň potřeba chránit.....
Pandoro zcela souhlasím. Dokonce fandím OCHRÁNCŮM PŘÍRODY, těm kteří přesazují bledule se zátopových oblastí, sečkou orchidejové louky.....Nesnášim ekoteroristy, co to je nemusím popisovat.
Není tady
Nu já bych Petře řekla, že bledulím zátopové oblasti ale vůbec nevadí, spíš naopak.... Horší je, když přes jejich stanoviště naplánuje nějaký idiot dálnici. Pak jim asi ani to přesazení nepomůže a pro mnohé se z ochránců přírody, kteří se tomu snaží zabránit, stávají ekoteroristi.....
Není tady
Já tedy nevím, ale před x léty přesazovali ochranáři bledule ze zátopu někde u Mušova. Na tom druhém se nedomluvíme. Ty bledule pod novou dálnicí se dají také přesadit. Druhá možnost je výstavbu mnoho roků blokovat, dálnice se stejně postaví, akorát bude za ty roky o pár miliard dražší.
Není tady
Nu ony bledule obvykle nejlépe prosperují na zamokřených půdách, potřebují hodně vody a pokud si matně vzpomínám, tak pokud jde o Mušov, nejednalo se o ZATOPOVOU oblast, ale o ZATOPENOU oblast a to uměle a totálně na pořád. Taky super akce
Bledule sice můžeš přesadit, ale máš minimální záruku, že se jim na místě,které vybereš, bude líbit..zato dálnici můžeš vést jinudy, tedy pokud ji náááhodou nenakreslili přes "bezcenné" pozemky, které před lety za hubičku nakoupil nějaký dobře informovaný pán či firma...
Nu a když se stavba může prodražit kvůli pár soukromým hektarům, tuším třem?. nevidím žádný důvod, proč by stejnou šnci nemohly dostat třebas právě i ty bledule, které patří nejen nám všem, ale i našim budoucím dětem, vnukům......
Není tady
Petr100 napsal(a):
Já tedy nevím, ale před x léty přesazovali ochranáři bledule ze zátopu někde u Mušova. Na tom druhém se nedomluvíme. Ty bledule pod novou dálnicí se dají také přesadit. Druhá možnost je výstavbu mnoho roků blokovat, dálnice se stejně postaví, akorát bude za ty roky o pár miliard dražší.
Nejenom dálnice bude dražší .... ale těch mrtvejch na okrskách Vesnice plné kamionů, přibývá dětí s astmatem ... no, pak je otázka, jestli by ty bledule vážně nešly zasázet jinde, protože takhle si je naše děti a vnukové nejspíš neužijou...
Není tady
Eri pravdu díš. Klasika R43 Brno- Třebová. Jezdím po ní téměř každý víkend na chalupu. Táhne se to již min. 15 roků. Zeleňáci, ekoteroristé a pár majitelů zahrad u Brna, o které mají přijít. Takže se nestaví a asi dlouho stavět nebude. Za všechny mrtvé na této silnici a bylo jich již požehnaně moho výše uvedení! O tom, že bude 10x dražší až se bude stavět ani nemluvím.
Není tady
Pandoro proč již nemáš nakoupené nějaké pozemky kde povede dálnice? Myslím jako na prodej, nikoliv aby jsi se tam přiřetězovala. S tou zátopovou a zatopenou máš jistě pravdu. Ty k nim také patříš? Myslím k těm "bledulářům" ne k ekoteroristům.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Eri pravdu díš. Klasika R43 Brno- Třebová. Jezdím po ní téměř každý víkend na chalupu. Táhne se to již min. 15 roků. Zeleňáci, ekoteroristé a pár majitelů zahrad u Brna, o které mají přijít. Takže se nestaví a asi dlouho stavět nebude. Za všechny mrtvé na této silnici a bylo jich již požehnaně moho výše uvedení! O tom, že bude 10x dražší až se bude stavět ani nemluvím.
Petře, tady na severu to samé.
Já jsem, jak říkáš "bledulář", děti k tomu vedu také, ale ekoterorismus mi vadí. Zvláště ten, který je veden ekonomickými chtíči pár jedinců, co jim je jedno, že okolo umírají lidé.
Není tady
Ahoj bledulářko. Já jsem spíš na orchideje, každé jaro bloumám po lokalitách orchidejí. Sečení orchidejových luk jsem se zůčastnil jen dvakrát, je to již nějaký rok. Koukni na BIOLIB mám tam fotogalerii a pár orchidek tam je.
Není tady
Eri napsal(a):
Nejenom dálnice bude dražší .... ale těch mrtvejch na okrskách
Vesnice plné kamionů, přibývá dětí s astmatem ... no, pak je otázka, jestli by ty bledule vážně nešly zasázet jinde, protože takhle si je naše děti a vnukové nejspíš neužijou...
Nemám nic proti dálnicím, jen tvrdím, že je i při jejich stavbě je potřebovat myslet Třebas i na to, že už dnes mnoho firem nutí své řidiče jezdit raději po těch okreskách jen proto, aby nemuseli platit stále dražší poplatky. Kupodivu ta stále dražší nafta je nějakým způsobem pořád vychází levněji... že by to bylo tím, že její vyšší spotřebu strhávají těm řidičům z platů? Nu, kdo ví.....
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandoro proč již nemáš nakoupené nějaké pozemky kde povede dálnice?
Myslím jako na prodej, nikoliv aby jsi se tam přiřetězovala. S tou zátopovou a zatopenou máš jistě pravdu. Ty k nim také patříš? Myslím k těm "bledulářům" ne k ekoteroristům.
Nejspíš proto Petře, že mně spekulovat s pozemky nebaví a na komunální čachry nemám ani pomyšlení. To radši prudím lidi na netu Já su takový "netoterorista"
Není tady