29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Trochu jsem si vás přečetla
Reni dodatečně přeji Míše všechno nejlepší k 15 narozeninám hodně uspěchu ve škole a v životě ,zdraví a at se jí všechno vy plní co si přeje
Muj je doma marodí se zádama jezdí na injekce, já jsem venku 2x spadla tak jsem naražená a jednou doma v chodbě máme ze dřeva udělanou zábranu aby Nero neskákal na dveře a nepoškrábal je já nesla Rexovi zbytek špaget na tom maso kečup a ta zábrana se musí překročit a nebo jí oddělat a já málo zvedla nohu a už jsem letěla na kolena ,všechno vysypala Nero to hned sežral tak Rex nic a já ležela a brečela pak jsem se zvedla a musela jsem se tak smát
takže mě bolí i kolena .
Tady je tolik sněhu už to není kam dávat a já už nemám ani sílu .Dneska jsem lítala po uřadech a na nic . Reni jak ti je????? Koukla jsem na fotky moc pěkné tak sis to užila.
Evi je po tukož. poléce Mě vzal do Jihlavy KFC a já se tam tak nacpala
Počkám až nebude sníh budu jezdit na kole makat na zahradě a snad pujdou kila dolu
tak zatím ahoj
Upravil(a) dasa1 (24. 2. 2009 14:20)
Není tady
ahojkýýý
nakukuji jak se vám daří ..
Míša si vzala ,,portmonku " a šla do města.. po nákupech ..jsem zvědavá s čím přijde..
Venku pěkně fouká vítr a dotoh svítí sluníčko..jak já vám ten sníh u vás závidím.. Mirčo..
na těch plotech jak se u vás sníh drží.. takové jak z pohádky
a od Bertinky
mi nic nepřišlo..na emila ??
Danuško..
já jsem Veru nedávno nechala ostříhat..měla každý vlas na jinou stranu..a kupodivu se ji kroutí dál.. říká se,že po prvním stříhání se vlasy většinou natáhnou,nebo rostou pomalu.. ale u malé ne
Jo a gratuluji k bobetu a plínkám ..
Verča si o plínku sama řekne
když ji to nejde před spaním vyčůrat..
máme tu asi dvě poslední a ty střídáme
Silvi..
ale docela by mě zajímalo..jestli sem Estelka nakukuje a čte o sobě..a nebo vůbec jak ji je..co tím vším zamýšlela.. jestli se někomu z těch kamarádů ted´svěřila..jak to opravdu s ní je..
Jenom se to tam na vlákně rozbouřilo mezi sebou
Jani..
to je fakt..hlavně,že mi jsme tu OK.. nemáme si co vymýšlet..já bych se hrozně bála,že to někdy praskne.. vůbec se nedovedu vžít do člověka..který takto lže svému okolí a nebojí se !!! Je to asi o něčem jiném..................
No s tím mlíkem u našich.. na palici.. asi to bylo krabicové..jiné nekupují.. ale tak měli dědu na to upozornit !!!
Evi..
já ti ty rehábky tak závidím..když jsem občas byla..bylo to pro mě strašné uvolnění těla.. hlavně jak píšeš po těch zvukách..ty zabíraly
jdu si udělat čajík..mám stále nějak hořko v puse..docela mě to znervózňuje... za chvilku vyleze to naše zvířátko
Upravil(a) salek (24. 2. 2009 14:31)
Není tady
Silví, už ti píšu po třetí,,, bych to tady rozkopala,,, se mi to už dvakrát vymazalo,,, vrrrrrr
je to normální? to zkrátím...
chtěla jsem ti říct jen co myslím já,,,, nemůžou strávit, že tý E. tak naletěli, to je žere, dotklo se to jejich ega, a pro elitu Bab. to je trapas... proč jsou ještě tak arogantní, namyšlený a k tomu vulgární.. bůh suď
kašli na to... a D. té mi je líto,, vzít ji jako dceru a tak bezmezně ji pomáhat, pak se dozvědět, že si z ní dělala blázny, to musí zanechat pořádnej šrám na duši...
No a ostaní jak se rozplývají nad tím, jak je dobře, že není nemocná a dělají, že se vlastně nic nestalo a co jim to přineslo, to sou kecy... Na tohle téma se prostě nežertuje... je to zneužití lidskosti, kterou vyvolala
a E.? ta se někde teď popadá za břicho při pročítání vlákna,,,,
Upravil(a) janina1 (24. 2. 2009 15:27)
Není tady
Jani1 přesně jsi to vystihla.Teď jsem si to tak letem světem přečetla a nasr.... mi tam O / i když já ho nemusím od začátku z něho čiší arogantnost až na půdu /.A víš,že jsem mu tam tohle chtěla napsat?Že ta jeho ješitnost je v pr.... všichni ji tam naletěli a teď to tady všichni víme.
Taky mi je líto té D když ji vzala až za svou.
Ale opravdu nechápu hrát hérečku před těma lidma, když byla s nima.Na net můžu psát co chci když jsem inkognito to se dá vymyslet věcí.
Silvinko a ty už na to nemysly.
Dneska mám takový smutný den moje kolegyně měla pohřeb.A ta vždy za mnou několikrát přišla a byla strašně ráda,že zrovna sloužím já.Ta druhá jí to dávala dost vyžrat a najevo,že není nic.Byla to holt obyč ženská.
Danuš no možná,kdyby se nechala ostříhat,tak by kudrdliny už nebyly.Ale když máš takovou výdrž ji nestříhat,tak se to nedozvíš.Ale zase by ji o to shoustly vlásky a nebo zesílily lépe řečeno.
Kočky jdu si připravit do práce a za hoďku razím.
Přeji hezký zbytek dne a zítra
Není tady
Ty se máš Jani No já zase půjdu ráno domů a ty do práce.Takže si to vyměníme ráno
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id … action=new - Jirka je super !!!!
A já se jdu oblíct, volala naše mladá, že vystoupení, kde původně rodiče neměli být, se stává rodičům veřejně přístupným a jestli můžeme, ať tam mezi pátou a šestou přijedeme.... takže máme o zábavu postaráno
Není tady
Ahoj holky, tak hlásím návrat z dovolené a meusím jedním dechem a jedním slovem napsat POHÁDKA!!! Fakt něco úžasného a nezapomenutelného. Poznali jsme zemi plnou kontrastů, překrásné přírody, zvířat a usměvavých lidiček žijících v neuvěřitelné bídě. Chtěla jsem dát nějaké fotky na Kelišku,ale nejde mi tam přístu.
Není tady
ahoj holky
čau Ivuško! tak to je paráda že se ti líbilo , četla jsem to už vedle ale ty jsi tam už nebyla.
Také bych někam jela ale více do chladna. Tak jsme si naplánovali dovču na přelom srpen - září a září - říjen tak uvidíme jaké bude počasí. Pojedeme na kola .
Není tady
užijte si večer a všem dobrou
Není tady
IvaM napsal(a):
Ahoj holky, tak hlásím návrat z dovolené a meusím jedním dechem a jedním slovem napsat POHÁDKA!!! Fakt něco úžasného a nezapomenutelného. Poznali jsme zemi plnou kontrastů, překrásné přírody, zvířat a usměvavých lidiček žijících v neuvěřitelné bídě. Chtěla jsem dát nějaké fotky na Kelišku,ale nejde mi tam přístu.
Ivuš ,,hurááá ty ses nám vrátila..no asi to bude chtít heslo ..zeptej se Evíka..ona ti poradí..
Není tady
jasan Danuš ,bude mít háro
Dáši ..no vím ,že ti muselo být ouvej,,ale ještě ,že jsi kečup neměla nahlavě.... a jinak ať se
brzo uzdraví..
Reni ,já myslím ,že nakukuje..
jani1..to znám ,taky si to kolikrát smáznu.každej může naletě chápu ..,ale oni mohly být nad věcí a ne holkám takhle odpovídat..
Jani už na to nemyslím ,neboj ..já sem se stím už popasovala ,bylo mě líto jak se tam začly chovat ...
Eví,,taky jsem Jirkovi poděkovala ..myslela jsem totiž ,že jsem úplně na jiném babinetu
danano ,,ahojky..kola:co:..ty taky jezdíš?? no už tady jednoho blázna máme viď Jani1 ..
Bertinko dobrou..
Není tady
Ahojky, tak před chvílí jsme teprve přijeli, akorát končí růžovka ... ale bylo to tam pěkný.
Ivko, no vítej, tak super, že sis to užila a hrochům jsi se vyhnula ! A co to máš za problém, jak ti nejde se přihlásit? Zapomnělas heslo, nebo ho máš a stejně to nefunguje? Koukala jsem tam do nastavení, tak mezi přáteli tě mám normálka uloženou jako ostatní, v tom problém není.... a mělas nebo neměla nastavený automaticky přihlášení? Tedy ne celý, já si musím vyplnit přezdívku, stačí první písmenko a už mi tam naskočí zbytek i s heslem (což je dobře, protože si ho taky nepamatuju...). Jen nevím, jestli ho neznáš, jak se ho dopátrat, asi se musí nějak změnit... bych se na to pak mrkla. Na fotky jsem už děsně zvědavá!
Není tady
Tak máme po Ordinaci a já nakukuji... co je tu nového....
A koukám, že jéééé....Ivka se nám vrátila z Keni
Ahojík... jak bylo naše cestovatelko, doufám, že zážitky byly a podělíš se...
těším se na fotečky a doufám, že ti Evík poradí a brzy se dostaneš zase na kelišku
Jani1 to se mi líbilo, jak si s druhou Jani měníte parádně směny v práci.... jedna jde do práce a druhá z práce
Evi, tak jaké bylo vystoupení ... určitě
Jinak přeji všem pěknou dobrou noc a zítra zasráno
Není tady
jo růžovka..dneska už to šlo!!
jdu se rozloučit ..ráno zase ve 4h..a pak odpo na rehábko,
kočky dobrou..
Není tady
ahojky holkýýý mojéé
koukám IVUŠKA SE NÁM VRÁTILA...
tak vítej zpět.. a jsme zvědavé na slohovou práci o té POHÁDCE
Snad jste se ničeho nezalekli..a trávili dny v klidu a pohodě
Veru šla teprve před chvilkou spinkat...odpo dlouho spala ...Míša si zalezla také..a manža je na tréninku v kulečníku ..příští víkend hraje přebor v Praze za seniory minulý rok ...jestli si pamatujete hrál s Kornem
Já tu řeším kam dám příští týden Veru na hlídání.. Barča v butiku bude asi nemocná,tak budu muset jít za ní.. ted´do konce týdne to nějak s hlídáním udělám..ale na příští týden jsem asi zbláznila mamku.. ještě co na to manža až se vrátí
Veru by musela jet v neděli s Míšou ..přijede pro ní táta- BM..majá prázdniny .. ten proti tomu nic nemá,že by malou odvezl k mamině ale mě už bolí břicho ted´..při představě,že bude malá týden beze mě
ale v práci jsem podepsala i smlouvu,že kdykoliv zaskočím
tak nechci nechat Barču na holičkách...a korunky jsou zrovna v poslední době třeba
Nejdřív jsem lákala mamku k nám..ale vůbec jsem si nevzpomněla na Anču-psíka .. že musí být stále s maminou...je to malý závisláček no uvidíme...
koukám na Primu..,, nahá jsi krásná "...docela poučné
jdu to dokoukat...
Silvi..
ju Růžovka šla..ale určitě podle toho zemětřesení v ukázce.. nechají Pavlu umřít vid´???
Není tady
Renčo, já zírám, to už je to rok... co hrál s Kornem... dyť je to taková chvilka, cos to tady psala... tý brďo, nějak to letí . Růžovku jsem dnes neviděla a ukázky taky ne, to snad neni možný, aby nechali všechny hlavní hrdiny vymřít... to nééé
Jo a k vám by mamka nemohla s psíkem.. když je to závisláček? Aby se ti tolik nestýskalo, týden je dlouhá doba ...
Mirčo, ono to jejich vystoupení bylo sice moc hezký, ale kraťoučký, bylo to takový pro zpestření programu. To hlavní byla soutěž ve zpěvu, byly tam děti ze 3 škol a zpívaly napřed z 1. stupně, no ty byly naprosto kouzelný , porota to fakt neměla snadný... pak byla přestávka, po ní mažoretky a pak pokračovalo vystoupení 2. stupně, ti starší už nebyli takoví bezprostřední, už se snažili víc frajeřit... ale taky šikulové, to zas jo. Jelikož nemám ani trošku hudební sluch, tak jsem nepoznala, kdy kdo zpívá falešně a vůbec ty poznámky poroty mi nic neříkaly
, já byla naprosto nadšená, jak šikovný děti se tam sešly....
a děsně se mi to líbilo.
No a Aneta právě hlásí, že dostává rýmu, no aspoň, že to bolení v krku není nic horšího... .
Všem přeju dobrou noc
Není tady
Ahoj Ivčo . Vítém tě zase mezi námi jsem moc zvědavá jak bylo a na fotky . Hlavně že jsi se v pořádku vrátila .
Přeju všem dobrou noc
Není tady
Děkuji za milé přivítání.
Evko, nevím zda si dobře pamatuji heslo,ale píše mi to,že uživatel s tímto heslem neexistuje
Není tady
Dobré ráno všem
Není tady
Pěkný ráno !
Danuš, Nellinka je najednou veliká ! A roztomilá
, už musíš mít asi pěkný cukání vyrazit na Slovensko, co
?
Ivko, na nic jsem nepřišla, asi bude chybka v tom tvým heslu a nezjistila jsem, jak ho změnit, takže by asi bylo nejlepší, kdyby ses znova zaregistrovala, dala si nový heslo a já tě pak znovu přidám do Přátel a tu starou "přítelkyni" smáznu, aby to tam nedělalo neplechu.... takže tady zaregistrovat http://rodina.cz/scripts/login/registr.asp a teď si honem nevzpomínám, co potom
... ale nějak na to přijdu, jsem trochu PC tupoň...
Upravil(a) Berry (25. 2. 2009 8:55)
Není tady