Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 1. 2009 11:02

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

CHAT: Je mi 40 - 18.

Hezké povídání wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#2 21. 1. 2009 11:05

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Je mi 40 - 18.

jééégodlikegodlike,já už myslela,že mám něco s pc...nemohla jsem se dostat na tu stránku a my už máme nový pokojíček...godlikegodlike

ahojky ..
tak dnes mě začla bolet pěkně hlava ,asi tím počasím ..je hroznýá mlha a pršíí.

Kočky poslala jsem vám meil,,mám to od kámoše co se tím zabývá..instalujte si ten prográmek..nic to není..i já to zvládla ..opravdu ..pak si to spustťe,,vyhledávám to toho červa..
jestli si nebude vědět rady dejte vědět ..

Reni jasan v klídku..

Eví, tak to si tě asi musí ještě prohlídnout někdo .od nich..

Dáši ..jj pc..někdy by mě  z toho taky trefil šlak..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#3 21. 1. 2009 12:41

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojkýý rock
Holky, člověk  tu chviličku není a už to  tu nemůže poznat ...  koukala  jsem  va že máme nějak  brzo nový pokojíček,   ale ono  to už zase byla tisícovka... lol tummenupp 
My už jsme po  obědě,  bylo vepřový maso na houbách s  rýží.... a trochu se mi to protáhlo,  ale už mám i upečený makový větrníky, dneska jsem už neměla nic ke  snídani, jen poslední dva natvrdlé rohlíky....  vissla  Dneska musíme nakoupit... já byla na čerstvé pečivo naposledy  v neděli odpoledne wink   jak tu není ten obchůdek je to na dumbom  aspoň na čerstvé pečivo to bylo fajn..... vissla

Dáši hjarta ahojík reta tak tě tu zase vítám  rock
Já vím, co to je , když nejde počítač, je to na dumbom a zvláště teď když je tak škaredě a nedá se ani být venku jako na jaře a v létě.... to by jsi se určitě nenudila stolt i když teď máš taky plno práce s babi.... ale je smutno,  člověk si nemůže ani pokecat na dálku, že?

Bertinko, tak to máš pěkné pokoukání smile , aspoň přijdeš na jiné myšlenky tummenupp

http://nd03.jxs.cz/619/024/722e526ab3_54989063_o2.gif     
Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#4 21. 1. 2009 13:11

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všem  hjartahjartahjarta

Musím navozit dřevo do stodulky  už je všechno zpálené a albert bude v sobotu řezat a řezat tady je taková mlha

a v pátek jdu konečně na prasátko k sousedum dám si jenom ovárek kousíček .storstark

Jsem ráda že vás mám trochu jsem si vás přečetla Mirčo také nemáte obchod? Já také musím dávat pečivo na mrazák to není ono  když jedeme nakoupit a mají teplé rohlíky tak si koupím třeba 10 a než dojedeme domu tak je sežeru ale pak už nejím retareta

Evička zase pekla jsem četla Silvinka marodila: Renča pracuje ?už chodíš každý den Reni? Dík žes to všechno pozdravila Evi zapoměla jsem se podepsat dumbomdumbomdumbom

Jani máš volno? Tak jdu na to dřevo pa pa kapitulationkapitulationkapitulation

Upravil(a) dasa1 (21. 1. 2009 13:11)

Není tady

#5 21. 1. 2009 18:35

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Tak jsme zas o patro výš rock
Hezký večer a všem dobrou sova

http://bestpage.cz/oddelovace/G090148.gif
http://masajda.webzdarma.cz/linky/001-050/036.gif
                          Přátelé jsou jako hvězdy,nevidíme je pořád,ale aj přesto víme,že existují

Není tady

#6 21. 1. 2009 20:09

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

rock ahoj holky reta my máme nový pokojíček:D

Jak se pořád máte? Já nějak nestíhám jsem do večera v práci a bez remcání roll protože je to pořád lepší než výpověď dumbom
  Našemu mladému sundali před silvestrem sádru z ruky a včera si zlomil v karate nohu roll fakt máme veselo a to měli jet na lyžák vissla chudák tady pajdá o berlích.
  Vysvědčení za dveřmi yikes to mě asi budou omejvat protože jsem měla výstup s učitelkou angličtiny, chtěla po nich aby jí donesli všechny eseje za poslední 3 roky a kdo to neměl musel jí je donést domů v neděli. A já se naštvala a řekla jsem že nikam nepůjde že to holt bude muset paní učitelce stačit v pondělí že si nepřeji aby chodil k ní domů, když je ona ztratila a děcka je musí vypracovávat znova, teda ti kteří to nemají uloženo doma v PC. Tak asi jednička z angliny nebude vissla paní učitelka mi po mladém vzkázala že já jsem zodpovědná za jeho známku dumbom je to stará "BÚ"

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#7 21. 1. 2009 20:40

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj..Kamí..
taky bych hom tam neposílala..Jestli p.učitelka eseje ztratila,tak by si je taky mohla najít a nebo holt počkat až do rána,,.prosím tě amate pojistku ,protože ta by se vám rozhodně vyplatila lol..
měj se kočko fajn a brzo se nám zase ozvi..

Bertinko dobrou sova..

Není tady

#8 21. 1. 2009 20:46

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo o účách nemá cenu polemizovat. dumbom

Přeji dobrou noc .......  sova

Není tady

#9 21. 1. 2009 21:40

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

Holky,  já se jdu rozloučit.... pěknou dobrou noc hjarta kapitulation  kapitulation

Šance zaklepe na dveře častěji než si člověk myslí, ale většinou není nikdo doma. (W. Rogers)

Není tady

#10 21. 1. 2009 21:44

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

dumbom  Ty jooo.... to je síla, matka že je zodpovědná za známku a u takovýho velkýho... no to je kravka na druhou, ... a já dycky myslela, že jen u nás se soustředil ten výkvět... godlike  Tak ona to ztratí a místo, aby se jim omluvila, tak ještě takhle buzeruje, no Kamčo, ještě že to rozpálilo tebe a né nějakýho bojovně naladěnýho tatínka... i když, byl by od ní už pokoj... reta  Ale na druhou stranu, aspoň jsi se přišla ukázat, hele, choď častěji, ale tím nemyslím, že by se u vás měly stávat nějaký další úrazy a takovýhle historky nepříjemný... to néé godlikehjarta

Mě tedy přišla předevčírem holka ze školy ubečená... odřenou ruku kolem zápěstí... ona měla od prázdnin tam uvázanej takovej tenkej provázkovej náramek napevno, od nějaký kámošky a prý pro štěstí, se s tím i koupala, myla ruce (no i tak jsem to brala jako prasečinu, ale zas né něco takovýho, abych to řešila... ) a najednou úča při tělocviku, že se to nesmí a ať to kouká sundat... jenže ono jí to nešlo rozvázat, jak to bylo sešmodrchaný a tím máčením nějak srostlý usch .. tak ji prosila, aby jí to dovolila a že si ho sundá o přestávce, nééé, ta slepice jí milej náramek servala i s kůží, takovou silou, že to - naštěstí - přeškubla, jinak by jí snad amputovala zápěstí. Prý to odporuje školnímu řádu roll . Jo - možná jo - já ho tedy nečetla lol - ale proč jí to začalo vadit až teď, to mi hlava nebere... dumbom . A holka mi fňukala ne kvůli tomu odřenýmu, ale pro ten náramek, že to byla památka a že jí nosil štěstí kapitulation . Na zítřek na tělocvik jí napíšu omluvenku, něco sesmolím, protože má v uchu tu náušnici, kterou pár dnů nemůže vyndavat, než se to zhojí... a to se taky nesmí, sice tam má jen takovou kuličku ... ale ona se bojí, páč její spolužačce tahle učitelka totéž donutila vyndat .. taky to měla čerstvý a nepřesvědčila ji, že to prostě nemůže... né, vyrvala jí naušnici z ucha... prej drsný...  tak naší radši bude zítra "bolet v krku" .... s kravkama se domluvit normálně nedá godlike ... (tý holčině prý řekla, že si nemá nechávat píchat ucho, když ví, že bude mít tělocvik..... co dodat roll ... )

Uf, to jsem si aspoň pěkně postěžovala a je mi líp, vlastně díky Kamče, protože je dneska nějakej blbej den.... už se těším, až zalezu a vyspím se z toho... pokud to nebude jako na dnešek a nebudu čumět ve tři na budíka a vzteklá, že nemůžu spát dumbom když se mi přitom chce...  to už se mi tedy dlouho nestalo ... a dnes to nějak všechno mělo pokračování mad .. ňáký skvrny na slunci nebo na čem, když to slunce už vlastně taky vidět nebývá.. godlike .  Tak se loučím a přeju všem dobrou noc hjartahjartasovasova

No a ještě jsem se musela vrátit, takovou hrubici jsem tam měla - fakt radši jdu chrnět.. lol

Upravil(a) Berry (21. 1. 2009 21:46)

Není tady

#11 21. 1. 2009 22:25

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

holky tak vy jdete všichni spát??? tak jůů

dobrou noc ,ať vás blechy štípou celou noc lol.a já tu budu strašit...

jo  a mám lístky v březnu jdu v http://pikant.centrum.cz/lord-of-the-da … eogalerie/..už se na ně těším...moc se mě líbí..zbožňuji je..

Není tady

#12 21. 1. 2009 22:32

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  ahojky holkýý..no já než přijdu..vy už jdete spinkat...  sova  hjarta  kapitulation 
A erupce na slunci.. vissla  to možná jsou..já jsem dnes také nějak na   yikes    dumbom   ale když to na sobě cítím..raději držím pusu..pak se neznám..a zbytečně bych tu dělala dusno..jen to zase trošku Míša schytala.. až jsme se pak tomu spolu smáli..co jsme řekla za blbost  lol   
Smáli jsme se jako ty pubošky.. ale já za to nemůžu..stále se o ní víc bojím..a čím blíže je ta její 15ctka..tím je to intenzivnější..  hjarta  butter 
Jsem dnes nějak v jednom fofru   kapitulation     
Po práci mě manža vyzvedl..jeli jsme na poštu, nakoupit do Intersparu, na úřad odnést žádost Míše na občanku.. ted´jsem dovařila na zítra a upekla v pekárně sachr dort   tummenupp   
Zítra dopo jdu  s malou do školky.. chvilku si pohrát s dětičkama a hlavně se zeptat na odpolední tanečky ..jestli by jsme mohli začít chodit   tummenupp   
No a trošku mi to tady teď brzdila Míša..ještě jsme tiskli přihlášky do škol ..takže máme na tuty ,, zahradník-aranžér a možná tedy Evi...  hjarta  kapitulation  také tu ,,vlasovou kosmetiku s nástavbovým studiem..
našla jsem  to tady u nás v LTM..je tam tedy 10tisíc školné-roční..ale ještě jsem ji viděla někde poblíž.. né souktromé ..tedy bez školného    vissla  ale BM už dřív řekl..že by polovinu platil  ...tak snad si to nerozmyslí..kdyby to tak bylo  vissla 

Jinak s těma naušnice je to u Míši při tělocviku stejné..řetízky musejí sundat atd.. ale to je tedy běs s Anetkou ..co ji ta baba udělala !!!   yikes  Kdyby si hleděli důležitějších věcí co se týče školy !!!  yikes 
No Kamča  hjarta  kapitulation  je vytočená také pěkně.. co si ta učitelka myslí.. že jak řekne..budou žáci skákat..při svém volnu a za její blbost ???  dumbom   offtopic 

Dášííí... hjarta  kapitulation   ahojky zpět..tak co jak je zase s námi..prima vid´..určitě ti bylo už smutno.. to se nedá bez PC..už jsme prostě tady nějak ,,srostlé  "  tummenupp  lol 
Tak at´už PC nezlobí   tummenupp 
Do práce nechodím každý den..je to jen na soboty, když potřebuje prodavčka k dr, dovolené  a jiné příležitost,abych tam byla..ona je tam celý týden od 9.00-17.00..tak toho má dost  vissla
Jo v červenci to začne..to si budu hledat práci na stálo  vissla 

Mirčo.. hjarta  kapitulation  ty makové větrníky jsou z kynutého že ??? 

Silvi.. hjarta  kapitulation   na červa kouknu..a hned ti odepíši na SZ ju ???   hjarta  kapitulation   

hjarta  kapitulation  sova

Není tady

#13 21. 1. 2009 23:23

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kapitulation  hjarta  EVIČKO PROSÍM TĚ   hjarta  kapitulation   
Dávala jsem fotečky na Kelišku..opět to blblo..brzy jsem s tím sekla  yikes   dalo mi to některé fotky dvakrát..moc tě prosím vymaž je ...ty co tam jsou navíc JU ???  tummenupp 

sova  hjarta  kapitulation

Není tady

#14 22. 1. 2009 5:53

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Hezké ráno kapitulation

Není tady

#15 22. 1. 2009 8:04

Pampeliska
♥♥♥♥♥♥♥

reta Dobré ráno holky rock
Za chvilku jedu do města, venku je hnusně prší s sněhem, takže deštník s sebou, nálada je pod psa............já chci sluníčko..... Evi,   kde máš tu svoji kouzelnou ovečku, co přivolává JARO ???
Tak se tu zatím mějte.... hjarta  kapitulation

Není tady

#16 22. 1. 2009 8:20

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Mrčo ady je taky hnusně dumbom Mlha kam se podívám dumbom
Já už mám roztopeno a musím trošku poklidit.
Na oběd je v plánu pro albert šunkafleky a já si zapeču brokolici. albert přijde až kolem sedmý večer a to je na mne dlouho a zas aby to měl albert teplý. Ohřívaný to bude mít zítra.

Není tady

#17 22. 1. 2009 8:23

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation  Dobré ránko holkýý mojééé   hjarta   kapitulation   
Tady svítí sluníčko..ale je pěkně namrznuto  butter 
Mirčo..  hjarta  kapitulation  ovečku asi drží Evička u nich doma  ..má teploučko tolik ráááááda  tummenupp 
Malá pije mlíčko.. já si vypiji kafínko a za chvilku se půjdeme balit do školky.. kapitulation   
Ještě musím dětičkám kupit nějaké mlsky asi lízátka..a p.učitelkám také něco na zub .. abychom mohli občas chodit si zadovádět s dětmi  tummenupp 

hjarta  kapitulation

Není tady

#18 22. 1. 2009 8:59

Berry
♥♥♥♥♥♥♥

smile Ahojky, krásný ráno !!

No tak namrznuto je tady taky, ale sluníčko ani náhodou dumbom .

Mirčo, ovečku jsem zrušila, ta potvora pořád stála na místě... bych jí musela každej den posunovat sama roll a to se mi tedy nechtělo... v těch metrech tam měli nějakej zásek, nebo ovce tušila, že ještě bude zima, tak nám nechtěla dělat zbytečný naděje godlike . Já už mám toho počasí tedy plný zuby usch , fakt mi to dělá blbě, na rady, co jsem kde vyčetla, jsem si zkusila pěkně rozsvítit světla, co tu kde jsou... mělo by to pomáhat.. no mě néé... copak jsem blbá godlike .. stejně poznám žárovky a já potřebuju opravdový sluníčko dumbom ...

V noci místo dobrýho spánku jsem v půl čtvrtý byla před barákem se psem dumbom ... asi se večer nevyto... dokonale... a tak tam vyl a dobejval se ven, vrr.... já studeným vzduchem obživla a zase čučela do tmy... a teď jsem už vážně jak vzatá palicí. A to jsem tedy vstala a honem začala zase tvořit nahatici na sobotu... opět červeno-černej korzet .. včera si ho jakási paní objednala a v sobotu ráno to musí bejt... tak mám zas co dělat. Sem jsem zase nešla, dokud to neudělám, protože jak si sednu... a ještě s kafem, abych se víc probrala... to je konečná. Taťka mi právě volal, že už dojeli na místo, je tam sníh, docela i na silnicích, no to mi snad ani říkat nemusel...  a jak dlouho tam bude zatím vůbec netuší. Takže ještě večer pojedu sama Anetě naproti napůl cesty - až pojede z dramaťáku, dokud je tma, tak nechci, aby určitými místy se pohybovala sama. Tam si nějak dojede, bude muset vyrazit o hodně dřív... ale je to ještě za světla.

Renčo, to samý, jak se jí blíží patnáctka, mám strach někdy úplně šíleně ... a ona mi vždycky řekne, mami neboj se o mě, dyť už mi přeci bude patnáct, nejsem žádnej malej blbeček.... no jo, ale jak jí mám vysvětlit, že právě proto godlike ?? Tak vy jdete dneska školkovat, jo, no to bude malá spokojená .. mezi dětičkama je to něco jinýho, než doma, a budeš tam s ní, to se krásně otrká a pak nebudeš už mít problém.
Berti, šunkafleky - pokračování... to je dobrý, u nás byly na dva dny... dnes tu je na oběd jen Martin a Aneta, ohřeju jim plněný bramborový knedlíky a osmažím na to cibulku.. jsem včera totálně selhala a nebyla schopná pořádně nakoupit usch
Teď jdu na tu Kelišku udělat pořádek a prohlídnout fotky !

Upravil(a) Berry (22. 1. 2009 9:01)

Není tady

#19 22. 1. 2009 9:06

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj hjartahjartahjarta

Tady sněží a sněžilo asi celou noc. albert nemuže pořád nainstalovat zvuk chvilku na PC neděláme a on se vypne zapne to nám nedělalo  budeme tu opravu asi reklamovat Asi koupíme novej ale oprava stála skoro 3000kč.

Reni tak budete chodit  do školky dcera takéchodila na pár hodin to je fajn že to tak jde za nás to nešlo

Berti u nás byla včera mlha hnusná já vubec nevím co vařit také vaříš každý den že? fakt nevím

Mirčo já chci také sluníčko já už se tak nudím nikam nemužu pořád doma  albert jede v pondělí zase do Kladna to je tak dlouhý pujdu odhrnovat sníh a vezmu asi celou ves abych se nenudila

Ahoj Silvinko  včera si nechtěl nikdo psát? všechno to spalo?

Kamčo ahoj to je trápení brácha si zase zlomil ach.šlachu je v nemocnici po operaci pul roku nesmí na tu nohu stoupat

Evi ta učitelka je vadná to je buzerace jak je dneska?  tak pa pa

Není tady

#20 22. 1. 2009 11:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky,,
já se sem nemohla dostat musela jsem restartovat 2x modem ..a už to šlape,jenže nééééž se to všechno rozběhlo ,sem myslela,že se picnu,,..tak sem mezitím poklidila trochu byt ,néé,že bych se předřela,ale už to trochu bylo potřeba.. lol Dala prát prádlo,asi zadělám na koláč,

jo sluníčko ,tady krááásně svítí je 4° C,,a já dřepákuji doma i když včera jsem musela vyběhnout ,vypadla mě protéza ,tak jsem volala dr,a prej ať přiběhnu,pak se tady stavovaala Inka..přišla bez dětí,,něco vyřizovala...

Dnes přijde s vnoučátkma,tak gumídci to Jani jistí,, godlike

Dáši ten pc se vypíná schválně..pokud na něm delší dobu nepracuješ..nevím jak to máš nastavený ..dá se na to kouknout ,ale takhle ti to nevysvětlím..já to mám třeba ,že po chvilce mě ztmavne monitor,já si spořič nedávala a pak chcípne třeba po 10 minutách úpně..

jo dnes ;jsem se vážila a 1kg mám dole.. lol

Bertinko ,koukám novej obrázek ,a co jinak jak je?? taky bych slunjíčko ,je to nějak vše veselejší ,dny delší ..a takvůbec,,mám to radší,než tu zimu..a to vy tam máte aspoň sníh..ale tady..mad

Kde je vůbec Danuš a janina 1,dlouho se tu neukazaly..roll

Není tady

#21 22. 1. 2009 12:21

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj   tady je nádherně vemu Rexika a jdeme se projít do lesa

Budeš mít Silvi veselo dudlikdudlik  Já na váhu už nelezu až za 14dní včera jsem hodinu šlapala na rotopedu teklo ze mě a dnes budu zase  musím mít 55 kg. mám 65kg. to jsem nikdy neměla zítra jdu na to prasátko tak se nechám asi taky porazit ale jíst nebudu jenom pomáhat a babče donesu a albert já si dám storstarkstorstark

tak jdu ven pa pa kapitulationkapitulationkapitulationkapitulation

Není tady

#22 22. 1. 2009 12:21

Bertinka
♥♥♥♥♥♥♥

reta Silvi wink chce to změnu stolt
Tady po sluníčku ani stopy grater Jen hnusná mlha!
Já už jsem taky po obědě. Chvilku jsem si povídala s dudlik Jeli k dr. Ty děti tak rostou to je hrozný dumbom

Není tady

#23 22. 1. 2009 12:42

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Dáši,to ti tak závidím ..Evina to má taky ,choděj do lesa ,maj to kousek od baráku..hm,to játak můžu do prdky..godlike jj bude veselo a budu sportovat..jak psala Bertinka lol

Berti ,rostou ,rostou .. stolt

Není tady

#24 22. 1. 2009 13:01

dasa1
♥♥♥♥♥♥-

Silvi aby mě neprohnalo divoký prase tady jich je dost to by bylo také veselo retaretaretareta

Není tady

#25 22. 1. 2009 13:09

salek
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hjarta  kapitulation   ahojky holkýýý mojééé  hjarta  kapitulation  už jsem tu také   reta 
malá je v postýlce..a snad brzy usne.. na půl čtvrtou jdeme do školky na tanečky ..musela jsem ji dopo dojít koupit  nové bačkorky na to její tanyny  ..ty co měla doma..jsem dala Kubíčkovi ,jak tu byl..ty co mu dala Elis sebou měl už malé   vissla   
Dopo ve školce měli dnes výtvarku- dělání  s papírem.. v úterý je to dopo  s dětičkama a s maminkama ..já to popletla    dumbom   
Tak jsme dopo hned při cestě nakoupili ..na víkend a už nikam nemusíme  vissla    zítra budou plněné papriky ..udělám jich víc i na sobotu  tummenupp   ..a v neděli budou řízky..manža viděl pěknou krkovičku..tak at´se má.. holkám udělám kuřecí   tongue   
Zítra jede manža opět na pohovor na práci  vissla     tak snad už to vyjde    tummenupp  je to na obchodního referenta- firma ADOZ- průmyslové komodyty-náhradní díly.. myslím,že by mu to mohlo sedět.. je to takový náš kuitl TIM   lol  a hlavně je to za kopcem ...v Ústí  ..tam jezdil předtím také do práce  tummenupp           

kapitulation  to je ten dortík co jsem včera pekla :     SACHR DO PEKÁRNY   kapitulation 
3 vejce, 100g rozehřátého másla, 2.lžíce rumu,
40g kakaa, 100g cukru,
300g strouhaných jablek, skořice, 1 hrst sultánek,
280g hladké mouky, 1 pr.do pečiva
Dala jsem program č.9 -na program s pečením s kypřícím práškem..nevím jak to máte vy u vašich pekáren   ..   kapitulation   

Tady tedy svítí sluníčko od samého rána  cool  tummenupp    ..je tak krásně..mám i lepší náladu  reta 
Já Silvi  hjarta  kapitulation  musím dnes také něco tady pošu..t  rodna  po světnici ..jak to tu na vše svítí..je vidět prach všude  dumbom 
To je pravda s holkama..zrovna včera jsem na ně myslela..kde jsou  kapitulation 

Ježišííí..Dáší.. hjarta  kapitulation  55 kilo jo..vždyt´tě ani neuvidíme na srazíku  vissla   já měla po porodu s Veru 67  a bylo to fajn  tummenupp  no ale prasátko si klidně dej..tělo se musí občas promastit   tummenupp 

Evičko.. hjarta  kapitulation  kdepak si..snad sis nedáchla  sova  po tom večerním koukání do tmy  vissla
nebo děláš nahatici   vissla 
Já vím..oni holky říkají..že nejsou malé..ale kluci jsou chtivý..hlavně ,když to jsou starší kluci a viděj kolem sebe pěkné mladé holky..  butter 
No jo..holt až se to stane.. bude to..mi jim u toho svítit nebudeme ..a nezakážeme chtíčům lásky  hjarta 
Jen jsem Míše řekla,až pozná toho pravého  hjarta  no ono se to někdy nepozná..ale KDYBY  vissla  ..a bude vědět..že TO chce.. at´mi to řekne a budeme s tím něco dělat..nějaké to opatření    vissla  lol 
No vůbec si to nedokážu představit..že k tomu jednou dojde..stále ji mám jako malou holčičku.. ale plno jejich spolužaček už má první zkušenost za sebou .. butter 

hjarta  kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí