29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
chci se zeptat, zda někdo z vás měl tu čest setkat se s tímto pánem. Jaký je Váš názor, vyšlo vám to co řekl, nebo jsou to spíš bláboly? Budu mít možnost se s ním setkat, ale po shlédnutí cen na jeho stránkách http://www.brazda-s.cz/ nevím....Na to, co bere on za 15 minut já musím pěkně dlouho dělat. Nerada bych vyhodila Kč oknem, ale vychází-li to, co řekne, pak bych o tom přemýšlela...Díky za odpovědi těm, kteří se s ním již setkali.
Není tady
Helčaa napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat, zda někdo z vás měl tu čest setkat se s tímto pánem. Jaký je Váš názor, vyšlo vám to co řekl, nebo jsou to spíš bláboly? Budu mít možnost se s ním setkat, ale po shlédnutí cen na jeho stránkách http://www.brazda-s.cz/ nevím....Na to, co bere on za 15 minut já musím pěkně dlouho dělat. Nerada bych vyhodila Kč oknem, ale vychází-li to, co řekne, pak bych o tom přemýšlela...Díky za odpovědi těm, kteří se s ním již setkali.
Když už o toho pána a jeho ceny vnímáš s takovouhle nedůvěrou, tak bych do toho nešla. Čistě proto, že mám pochybnosti - intuice .
Není tady
Dodo nejdu do toho, už jsem se rozhodla, našla jsem na internetu nějaké názory lidí, i to co předpověděl a co se stalo-nestalo a většina předpovědí nevyšla. Asi je to jen byznys.....
Není tady
Já osobně jsem u p. Brázdy nebyla, ale moje dvě kamarádky tam byly. 1 z nich u něj byla už před cca. 10 rokama a říkala, že se to nedá srovnat. Že se o dost uzlepšil. no jinak mé kamarádce řek, že bude těhotná na tento rok v létě, zasmála se tomu, protože to neplánovala a vzhledem k jejímu věku jí to přišlo dost směšné a opravdu je v tom zatím je v 2měs. Té drhé kamarádce říkal o velkých změnách v jejím životě a velké změny opravdu nastaly dokonce jí tam říkal věci které ví jen ona. Já se tam chystám, ale kamarádka mě upozornila na pár věcí kterér mám přehlížet, třeba že plno věcí zaměřuje na sex,ale mám to přehlížet, tak budu. Kdyžtak pak ještě písnu.
Není tady
Kolik vubec stoji to sezeni.Ten odkaz se me neotevrel,ale o panu Brazdovi jsem slysela neni on z Klatovska?
Není tady
Pana Brázdu neznám. Ale doporučuji pana/orel.. je to rychlé a zadáčo
Není tady
Tak nevím a stále jen žasnu, kolik lidí je schopno vyhazovat peníze za podvodníky. Psávala jsem do Astra a Regenerace, setkala se s desítky léčitelů a rádoby jasnovidců a zjistila jsem, že naprostá většina z nich jsou jen ziskuchtiví blázni. Totéž si myslím o panu Brázdovi. Kde tedy najít klíč k nalezení skutečného média? Ve většině esoterických knih se píše, že pokud tento "dar"je někomu dán, nesmí na něm vydělávat,jinak své schopnosti ztratí.Možná tohle by mohlo být vodítkem. A pan Brázda k takovým skutečně nepatří. Ono totiž "věštění" těchto podvodníků je většinou založeno na tom, že umí dobře poslouchat,co jim říkáte a jsou dobrými manipulátory.A pak se divíte,co o váš vše ví. Já osobně jsem s tímto pánem měla tu čest dvakrát. Jednou měl můj syn přes státnicí a neměl moc času se připravit,protože studoval současně dvě vysoké školy. To byla vstupní informace pro pana Brázdu. Ten svým kyvadlem vyvěštil, že není připraven a státnici neudělá. Samozřejmě, že ji syn udělal. Připraven byl. Jen jsem si chtěla ověřit, zda můj názor na tohoto pána je pravdivý. Mému příteli vyvěštil, že spolu budeme žít až do smrti. Jistě - tehdy si to můj přítel přál. Byl zamilovaný. Jenže už tehdy já uvažovala o rozchodu,protože rozvod,o kterém neustále hovořil se jaksi nekonal. Stačil jeden rozhovor s jeho manželkou a věštba pana Brázdy,které můj přítel naprosto věřil, šla opět do háje. Takže místo vyhozených několik tisíc, kupte si dámy raději něco hezkého na sebe. Pomůže vám to zlepšit vaši náladu víc,než jeden podvodník.
Není tady