29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lindo je to tak, záleží samozřejmě na velikosti podniku, umístění. Rozdíl je cukrárna, restaurace, vinárna, noční klub.............
Není tady
Aneri napsal(a):
Myslím, že vzhledem k hmotné odpovědnosti, pracovnímu prostředí a někdy i nočním směnám by měli mít víc, než uklízečka. Ale je to jen můj názor. Když zaměstnance slušně zaplatím, pak bych měla počítat s tím, že mi nebudou okrádat hosty, ani mě, jako zaměstnavatele. Ale to je spíše o charakteru a o lidech a to asi není IN v dnešní době. Dle mého názoru si kavárna jako taková na to nikdy nemůže kávou vydělat, to je jasné.
Pracovala jsem v herně, kde jsem si oficiálně vydělala 15- 20 tisíc čistého, z toho bylo odvedeno soc. i zdravotní pojištění. Tak vím, kolik si kdo může dovolit zaplatit a za jakých podmínek. Ale to byl PAN zaměstnavatel !
Aneri zeptej se Rozmarýny, s jakým platem počítá u servírky, číšníka. A nemůžeš srovnávat hernu s kavárnou, hospodou. Tok peněz je tam trochu jiný. Jen pro zajímavost- měsíční čistá mzda 15.000,- roční mzdové náklady cca 318.000,-, měsíční čistá mzda 20.000,- roční mzdové náklady cca 432.000,- kaček.
Není tady
No já si nechám svůj sen o kavárně a Vás nechám v dohadech o plat číšníka:)
Pro ty, co by chtěli taky snít, zakládám další vlákno. Připojíte se snílkové?
Není tady