18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera jsem se opět vytočila! V Tescu začala akce na pc stůl - dle letáku, který nám přiel do schránky. Tak tam hned jedeme - první den, aby se na nás dostalo... Jene samozřejmě stůl nebyl. A dle personálu neví, kdy přijde a jestli vůbec přijde, oni takový věci neví ! Vlastně u by mě to ani nemělo překvapovat, stává se to pořád... Ale člověk tam pak jede zbytečně, zbytečně projede benzín... a prostě má pak jen vztek! Otázka zní: můou si tohle dovolit? Není to klamavá reklama nebo klamání spotřebitele (nabízí něco, e mají něco, co nemají)? Dá se s tím něco dělat?
Není tady
Nebyl v letáku uveden počet kusů k prodeji? Mám pocit, e to tam musí udávat.
Není tady
Taky si myslím, e to tam musí být. Ale divné je, e mají akci a neví o tom
Nedavno o tom něco říkali v televizi, e pokud se s tím setkáme, máme to ohlásit ČOI.
Řekla bych, e tyhle obchoďáky se takto chovají běně
Není tady
Před koncem roku byla vudy přítomná a velice vtíravá reklama Luxus pro vechny. Na netu jste do poslední chvíle nenali nic (Lidl). A kdy to propuklo, tak tam kamarádka naběhla a měli co...kulový, ani polovinu toho, co nabízeli.
Dělaj si, co chtějí. Před časem obchodní řetězce hrdě hlásaly, e oni pečivo nezdraí..zrovna jsem to četl eně z netu a ona mě ukázala účtenku, 10 minut starou, pečivo zdraené.
Není tady
Pokud není zboí v prodejně nahlas to na informacích nebo vedoucí - zboí Ti zarezervují a a bude do prodejny dodáno, prodají Ti ho za akční cenu.
Není tady
Barborka napsal(a):
Včera jsem se opět vytočila! V Tescu začala akce na pc stůl - dle letáku, který nám přiel do schránky. Tak tam hned jedeme - první den, aby se na nás dostalo... Jene samozřejmě stůl nebyl. A dle personálu neví, kdy přijde a jestli vůbec přijde, oni takový věci neví ! Vlastně u by mě to ani nemělo překvapovat, stává se to pořád... Ale člověk tam pak jede zbytečně, zbytečně projede benzín... a prostě má pak jen vztek! Otázka zní: můou si tohle dovolit? Není to klamavá reklama nebo klamání spotřebitele (nabízí něco, e mají něco, co nemají)? Dá se s tím něco dělat?
U ze zásady pro zboí z letáku nechodím!
Není tady
Buď musí mít zboí v "dostatečném" počtu nebo musí na letáku uvést, kolik ho mají.
Není tady
Opravdu , kdy zboí v akci objednají a zarezervují , mají Ti ho prodat za tu akční cenu , i kdy přijde třeba a v době , kdy u akce není platná ?? Nám to tak udělali ,ale chtěli tu draí cenu , e u to v akci není
Není tady
Ano, ptala jsem se na to ve spotřebitelské poradně.
Není tady
Barborko, v kterém městě se Ti to stalo?
Není tady
Barborka napsal(a):
Poslala jsem Ti SZ!
Není tady