6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem po léčbě rakoviny děloního čípku. A stejně jsem očkovaná na doporučení lékře.Řekl mi, e v mém případě (monost opakovaní) je ance i na 50% zničení HPV viru, co je polovina a i to je dobrý "risknout" .Take jsem si půjčila 10 000,- na očkování a splácím.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jsem po léčbě rakoviny děloního čípku. A stejně jsem očkovaná na doporučení lékře.Řekl mi, e v mém případě (monost opakovaní) je ance i na 50% zničení HPV viru, co je polovina a i to je dobrý "risknout" .Take jsem si půjčila 10 000,- na očkování a splácím.
asi je to případ od případu... já mám léčbu taky za sebou...a mě zas dr. řekli, e nemá očkování cenu...
take očkovaná nejsem...po zákroku jsem dva roky...a od té doby ve v pořádku...uk uk...
Není tady
Ockovani ma smysl, presne jak pise Klubko.
Neni pravda, ze ockovat se maji jen divky a mlade zeny.
TAK JÁ JSEM Z TOHO TROCHU ZMATENÁ
Chtěla jsem dát dceru očkovat, ale u jsem nějak na pochybách.
Kdy ji dám očkovat teď kdy je ji 14 a má to učinek 5 let, znamená to, e v 19 budu shánět zase 10 000 a pak ve 24 zase??? Co kdy si pak najde partnera a ten to bude mít v sobě? To se jako bude dávat očkovat furt? No nějak v tom nenacházím logiku kdyby to byla vakcína na celý ivot, je to něco jinýho.
Kadá máma chce pro svoje dítě to nejlepí, ale já si teď jistá v tomhle případě nejsem
Není tady
za onech 5 let nebo az dcera bude mit partnera:
1. nejdrive nechas dceru vysetrit, zda je HPV pozitivni.
2. Pokud ano, nechas zjistit hladinu protilatek. A podle toho se rozhodne nutnost dalsiho pre/ockovani.
Taky jsem uvaovala o vhodnosti toho očkování pro holky, ale taky jsem u četla e je to nafouknutá bublina jako prasečí chřipka. Dokonce na tom vlákně od Kalika byl příspěvek i o tomto - mluvilo se tam o váných vedlejích následcích tohoto očkování. Tak nevím. U mne napadlo poádat Kalika, a nám k tomuto tématu shání články .
Není tady
amely napsal(a):
Taky jsem uvaovala o vhodnosti toho očkování pro holky, ale taky jsem u četla e je to nafouknutá bublina jako prasečí chřipka. Dokonce na tom vlákně od Kalika byl příspěvek i o tomto - mluvilo se tam o váných vedlejích následcích tohoto očkování. Tak nevím. U mne napadlo poádat Kalika, a nám k tomuto tématu shání články .
Pokud by to mohl udělat, budu taky ráda
Není tady
Blanka LBC napsal(a):
amely napsal(a):
Pokud by to mohl udělat, budu taky ráda
Napsala jsem mu to a zjistila jsem, e u tam jeden příspěvek je. Mrkni na to vlákno o prasečí chřipce a stádu volů.
Není tady
Klidně si očkujte co chcete, ale dbejte na prevenci vedlejích účinků očkování. Určitě tedy zařaďte vakcinal k očkovací látce, a předejdete negativním reakcím. Toto je moje rada. www.vakcinal.cz.
Není tady
Já byla očkovaná někdy v 16 ti, v té době to bylo jetě docela drahé. V dnení době si myslím e je to určitě prevence, která není patná, jakmile mi malá doroste určitě toto téma budu řeit s gynekologem. Navíc, teď existují i spoustu přírodních produktů na zmírnění reakcí.
Není tady