TOPlist

Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 30. 7. 2007 17:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: "nikdy"

Levíčku, dodatočne všetko naj... pussa letniatko. storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#227 30. 7. 2007 17:42

Nick3594
Host

Selimko, kuju moc pussa. Eh, klouby už mě začínají bolet, ráno se už do zrcadla raději ani nedívám ...... lol

#228 30. 7. 2007 17:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

no jo jen otevřu net...je tu NICOLAS tonguetonguetongue

NICOLAS TOPOLANEK...tak to NIKDY.....reta

dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#229 30. 7. 2007 17:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice, prosím ťa, zopakujem ti, čo mi pred týždňom povedal chlap, čo ma 2 roky nevidel: Seli, ty starneš ako chlap - čím si staršia, tým si krajšia... lol
A ja som nezdolná optimistka, takže mám stále pripravenú tzv. dezertnú vidličku, lebo som sa dozvedela, že: To najlepšie prichádza nakoniec... tongue
Ja budem nariekať o cca mesiac, že som zasa o rok staršia, a navyše ešte JUBILEJNÝ!!! grater kapitulation Ale potom ma to prejde. Ak budem mať šťastie, oslávim štyridsiaktu sexom... gloria nepoznám zatiaľ lepší spôsob.

Brita

Není tady

#230 30. 7. 2007 17:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Venuše, všude, v každé zemi na světě jsou lidé špatní ale i ti dobří

A ty uz si nekdy v cizine zil? roll

Jo a jsem v Evrope... staci? Nepotrebuju, aby se nekdo domaknul, kdo vlastne jsem...

Áno, pol roka a na rodiel od teba sa za to nehanbím - v Luxembursku. Boli tam ľudia väčšinou zdvorilí, milí, aj keď umiernene. Nepozývali ma veľmi k sebe domov, ale vždy mi - na rozdiel od Slovenska - odpovedali na otázku, pomohli nájsť cestu, ba dokonca mi vrátili kreditnú kartu, mobil, ktoré som stratila... foťák, čo som zabudla v podniku... Možno je to tým, že tam žije dosť cudzincov a oni sú už zvyknutí, neviem - ale fakt je, že som sa tam cítila fajn. Okrem kolegov a kamošov som si tam kľudne pokecala aj s neznámymi ľuďmi. Ale možno to je tým, že som sama otvorená a bez predsudkov....

Brita

Není tady

#231 30. 7. 2007 18:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Jeste jednou pro vsechny, kteri me tady nenavidi, ktere vytacim apod.
Tematem tohoto vlakna, bylo "nikdy", napsala jsem jen, ze uz bych nikdy nesla do ciziny a vy se toho zase vsichni chytate, nakonec jsem spatna ja jako vzdycky a tady ti idioti jsou skveli.... tak dal lezte zapadakum do zadku i s tou vasi vladou, je to porad stejny, nejdriv se lezlo do zadku Rusakum, ted zas Nemcum a jim podobnym.
Je mi z toho na bliti.... usch

Nevim, co co vam tady vsem jde, me jde hlavne o to, abych pripadne kandidatky na snatek do ciziny varovala... protoze tady neni vsechno tak krasny, jak vam se zda.

Tohle forum je jedna velka sekta, jakmile ma nekdo problem nebo odlisny nazor, tak se na nej vsichni hned sesypou.... a vysledek? Pokazde stejny... chyba je vzdycky v tom dotycnem!

Konec.

Tipujem Švajčiarsko... ale to len podľa mojich ksúseností. Švajčiari vedia byť snobi, ale zasa aj tam žije už veľa cudzincov...

Brita

Není tady

#232 31. 7. 2007 8:09

Nick3594
Host

Sel, tak to abych už se po té dezertní vidličce poohlédla lol. Mno, já oslavila narozky sexem a jídlem, úžasná kombinace gloria.

#233 31. 7. 2007 13:25

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

V nedeli jsem uspesne porusila jedno sve "nikdy"
"Nikdy bych se neobarvila na blond" big_smile big_smile big_smile
Zatim to je kazde rano sok potkat v zrcadle blondynu. Ale ted se mam alespon na co vymluvit, kdyz vjedu do protismeru  lol

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#234 31. 7. 2007 13:26

Nick3594
Host

Bubli, ty jsi blondýna z Londýna lol? Sáfryš, abych tě v říjnu vůbec poznala wink

#235 31. 7. 2007 13:28

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Z Londyna ne. Neboj, poslu ti pred setkanim aktualni fotku   wink

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#236 31. 7. 2007 13:29

Nick3594
Host

Tak to hej smile.

#237 31. 7. 2007 18:36

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

čus buřt kuřata:-)))) teda zdraví Vás adra Topolánková reta  smilesmilesmile

a jinak

milá hjarta Venuše dumbom dumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbomdumbom - seš fakt blbá...prostě psycholožka to tipuje tak minimálně na rok...tak budeme rok sedet a lebedit si v tom, že???!!!!

tak se měj...jak  chceš.... nazdárek....smilesmilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#238 31. 7. 2007 19:06

faf
♥♥♥♥♥♥-

No vida a ja som hovorila, ze by som NIKDY nemohla skoncit v nejakej sekte a zrazu v nej som, ani neviem ako.... /aspon teda Venusa to tu oznacila za sektu/ lol

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#239 31. 7. 2007 19:23

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Njn, na někoho se sypu v cizině i v zahraničí, něčím to asi bude holt. Asi jsi Venuše smolař cool Já jsem nikdy nelezla do zadku ani Rusákům, ani Němcům fuckyou Jupííí nikdy ! stolt
Faf, jsi po*ná sektářka big_smile Já ne, já nikdy. tillfreds

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#240 31. 7. 2007 20:16

faf
♥♥♥♥♥♥-

Teeeda Nety, aj ty, Brutus? lol fuckyou

pussa

a inak, nechapem, ako nas tu tak moze vsetkych Venuska vytacat. Zrkadielko zrkadielko povedz ze mi...... lol va

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#241 1. 8. 2007 7:36

Nick3594
Host

Jo, taky máme v práci holku, která si přímo lebedí v bahně sebelitování, je to taková malá masochistka lol. Poslyšte, měli bychom zvolit výkonné orgány této sekty, hlásím se do role pokladníka gloria. Ráda bych se podívala na Seychely rodna......

#242 1. 8. 2007 7:46

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Svůj orgán ti nedám va co bych si bez něj počla big_smile tedy, jak bych vlastně počla va no ?
Hele - takovej orgán - to je věc!

Co furt máte s tou Venuší .... žije na Marzu, jste nevěděli ? Je to opravdu né moc pohostinná krajina - spíše stinná než poho smile
Tak hlavně, že my jsme v poho smile pipky moje big_smile tedy orgánky lol
Hlásím se na místo - nástěnkářky big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#243 1. 8. 2007 7:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to jsem vlastně Nastěnka rodna ...

Není tady

#244 1. 8. 2007 7:53

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Orgán nedávej, bez orgánu se počne jen v pohádce !!! Orgán nikdy ! cool

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#245 1. 8. 2007 7:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To je fakt - orgán nedám rock zrovna doma spí ... orgán můj výstavní big_smile
Dám si ho na nástěnku lol

Není tady

#246 1. 8. 2007 8:18

Nick3594
Host

Ve spícím stavu na nástěnku nedávat reta, jen v bdělém, ať je na co se koukat. gloria. I když, až ho prošpikuješ špendlíkama, tak to si pak dlouho neškrtneš.... rock vlastně nepočneš.... gloria. Sakra a to by ses pak dostala do kategorie starých matek nad 30, to nemůžeme dopustit cool

#247 1. 8. 2007 17:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lol Nechytať orgány ani na zem spadnuté!!! A s Nastenkou opatrne, je to smile prefiknutá... či prefíkaná...

Brita

Není tady

#248 1. 8. 2007 18:59

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Ve spícím stavu na nástěnku nedávat reta, jen v bdělém, ať je na co se koukat. gloria. I když, až ho prošpikuješ špendlíkama, tak to si pak dlouho neškrtneš.... rock vlastně nepočneš.... gloria. Sakra a to by ses pak dostala do kategorie starých matek nad 30, to nemůžeme dopustit cool

Proč, jen koukej mezi nás !!!! Mně už taky táhne na 31 cool Vlastně už je to na spadnutí va Ale duchem a fyzicky si připadám tak o deset let mladší big_smile jsem stará raketa stolt

Není tady

#249 2. 8. 2007 7:42

Nick3594
Host

No Naty, četla jsi ty mraky rizik, co to vyjmenovaly holky vedle big_smile. No, mě už je 36 grater a připadám si taky o 10 let mladší cool. Jen to tělo mi občas dává najevo, že už mi 26 fakt není  butter

#250 2. 8. 2007 7:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

mě moje tělo dává najevo, že chce kávu s mlékem big_smile Kdo si dá se mnou?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí