29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Levíčku, dodatočne všetko naj... letniatko.
Není tady
Selimko, kuju moc . Eh, klouby už mě začínají bolet, ráno se už do zrcadla raději ani nedívám ......
adra napsal(a):
no jo jen otevřu net...je tu NICOLAS
NICOLAS TOPOLANEK...tak to NIKDY.....
Není tady
Lvice, prosím ťa, zopakujem ti, čo mi pred týždňom povedal chlap, čo ma 2 roky nevidel: Seli, ty starneš ako chlap - čím si staršia, tým si krajšia...
A ja som nezdolná optimistka, takže mám stále pripravenú tzv. dezertnú vidličku, lebo som sa dozvedela, že: To najlepšie prichádza nakoniec...
Ja budem nariekať o cca mesiac, že som zasa o rok staršia, a navyše ešte JUBILEJNÝ!!!
Ale potom ma to prejde. Ak budem mať šťastie, oslávim štyridsiaktu sexom...
nepoznám zatiaľ lepší spôsob.
Není tady
venuše napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Venuše, všude, v každé zemi na světě jsou lidé špatní ale i ti dobří
A ty uz si nekdy v cizine zil?
Jo a jsem v Evrope... staci? Nepotrebuju, aby se nekdo domaknul, kdo vlastne jsem...
Áno, pol roka a na rodiel od teba sa za to nehanbím - v Luxembursku. Boli tam ľudia väčšinou zdvorilí, milí, aj keď umiernene. Nepozývali ma veľmi k sebe domov, ale vždy mi - na rozdiel od Slovenska - odpovedali na otázku, pomohli nájsť cestu, ba dokonca mi vrátili kreditnú kartu, mobil, ktoré som stratila... foťák, čo som zabudla v podniku... Možno je to tým, že tam žije dosť cudzincov a oni sú už zvyknutí, neviem - ale fakt je, že som sa tam cítila fajn. Okrem kolegov a kamošov som si tam kľudne pokecala aj s neznámymi ľuďmi. Ale možno to je tým, že som sama otvorená a bez predsudkov....
Není tady
venuše napsal(a):
Jeste jednou pro vsechny, kteri me tady nenavidi, ktere vytacim apod.
Tematem tohoto vlakna, bylo "nikdy", napsala jsem jen, ze uz bych nikdy nesla do ciziny a vy se toho zase vsichni chytate, nakonec jsem spatna ja jako vzdycky a tady ti idioti jsou skveli.... tak dal lezte zapadakum do zadku i s tou vasi vladou, je to porad stejny, nejdriv se lezlo do zadku Rusakum, ted zas Nemcum a jim podobnym.
Je mi z toho na bliti....
Nevim, co co vam tady vsem jde, me jde hlavne o to, abych pripadne kandidatky na snatek do ciziny varovala... protoze tady neni vsechno tak krasny, jak vam se zda.
Tohle forum je jedna velka sekta, jakmile ma nekdo problem nebo odlisny nazor, tak se na nej vsichni hned sesypou.... a vysledek? Pokazde stejny... chyba je vzdycky v tom dotycnem!
Konec.
Tipujem Švajčiarsko... ale to len podľa mojich ksúseností. Švajčiari vedia byť snobi, ale zasa aj tam žije už veľa cudzincov...
Není tady
Sel, tak to abych už se po té dezertní vidličce poohlédla . Mno, já oslavila narozky sexem a jídlem, úžasná kombinace
.
V nedeli jsem uspesne porusila jedno sve "nikdy"
"Nikdy bych se neobarvila na blond"
Zatim to je kazde rano sok potkat v zrcadle blondynu. Ale ted se mam alespon na co vymluvit, kdyz vjedu do protismeru
Není tady
Bubli, ty jsi blondýna z Londýna ? Sáfryš, abych tě v říjnu vůbec poznala
Z Londyna ne. Neboj, poslu ti pred setkanim aktualni fotku
Není tady
Tak to hej .
čus buřt kuřata:-)))) teda zdraví Vás adra Topolánková
a jinak
milá Venuše
- seš fakt blbá...prostě psycholožka to tipuje tak minimálně na rok...tak budeme rok sedet a lebedit si v tom, že???!!!!
tak se měj...jak chceš.... nazdárek....
Není tady
No vida a ja som hovorila, ze by som NIKDY nemohla skoncit v nejakej sekte a zrazu v nej som, ani neviem ako.... /aspon teda Venusa to tu oznacila za sektu/
Není tady
Njn, na někoho se sypu v cizině i v zahraničí, něčím to asi bude holt. Asi jsi Venuše smolař Já jsem nikdy nelezla do zadku ani Rusákům, ani Němcům
Jupííí nikdy !
Faf, jsi po*ná sektářka Já ne, já nikdy.
Není tady
Teeeda Nety, aj ty, Brutus?
a inak, nechapem, ako nas tu tak moze vsetkych Venuska vytacat. Zrkadielko zrkadielko povedz ze mi......
Není tady
Jo, taky máme v práci holku, která si přímo lebedí v bahně sebelitování, je to taková malá masochistka . Poslyšte, měli bychom zvolit výkonné orgány této sekty, hlásím se do role pokladníka
. Ráda bych se podívala na Seychely
......
Svůj orgán ti nedám co bych si bez něj počla
tedy, jak bych vlastně počla
no ?
Hele - takovej orgán - to je věc!
Co furt máte s tou Venuší .... žije na Marzu, jste nevěděli ? Je to opravdu né moc pohostinná krajina - spíše stinná než poho
Tak hlavně, že my jsme v poho pipky moje
tedy orgánky
Hlásím se na místo - nástěnkářky
Není tady
Tak to jsem vlastně Nastěnka ...
Není tady
To je fakt - orgán nedám zrovna doma spí ... orgán můj výstavní
Dám si ho na nástěnku
Není tady
Ve spícím stavu na nástěnku nedávat , jen v bdělém, ať je na co se koukat.
. I když, až ho prošpikuješ špendlíkama, tak to si pak dlouho neškrtneš....
vlastně nepočneš....
. Sakra a to by ses pak dostala do kategorie starých matek nad 30, to nemůžeme dopustit
Nechytať orgány ani na zem spadnuté!!! A s Nastenkou opatrne, je to
prefiknutá... či prefíkaná...
Není tady
lvice napsal(a):
Ve spícím stavu na nástěnku nedávat
, jen v bdělém, ať je na co se koukat.
. I když, až ho prošpikuješ špendlíkama, tak to si pak dlouho neškrtneš....
vlastně nepočneš....
. Sakra a to by ses pak dostala do kategorie starých matek nad 30, to nemůžeme dopustit
Proč, jen koukej mezi nás !!!! Mně už taky táhne na 31 Vlastně už je to na spadnutí
Ale duchem a fyzicky si připadám tak o deset let mladší
jsem stará raketa
Není tady
No Naty, četla jsi ty mraky rizik, co to vyjmenovaly holky vedle . No, mě už je 36
a připadám si taky o 10 let mladší
. Jen to tělo mi občas dává najevo, že už mi 26 fakt není
mě moje tělo dává najevo, že chce kávu s mlékem Kdo si dá se mnou?
Není tady