29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
K založeního tohoto tématu mě inspirovalo jeníkovo téma nevěra na vedlejším foru....
Člověk často říká že by neudělal tamto a ono...že nechápe jak někdo může dělat to a to...
moje "otázka" nebo nápln toho vlákna zní:
Co byste Vy dřív NIKDY a pak se "vám to stalo" - udělali jste to - at je to cokoliv...i třeba seskok z padáku kdy jste vlastně překonali sami sebe - to znamená v dobrém - nebo třeba jste provedli něco ošklivějšího, něco o čem jste si mysleli že to právě NIKDY neuděláte....
Není tady
Dva mesice nez jsem poznala zenateho pritele jsem rekla kamaradce ktera mela vztah s zenatym muzem,ze ja bych to nikdy neudelala,ze jsem si prosla neverou a vim jak je to hnusne oznacila jsem ji,ze je normalni k...a.Pak u me nastala zmena zamestnani a tam jsem ho poznala toho zenateho pritele do ktereho jsem se blaznive zamilovala a nepremyslela jak asi je jeho manzelce.Takze heslo zni nikdy nerikej nikdy.
Není tady
jj, NIKDY neříkej nikdy
Není tady
Já jsem nechápala, jak nějaká Evropanka může chodit s Arabem. Nyní mám přítele, který je napůl Egypťan. Pravda, jen napůl a jak on říká, Egypťané nejsou Arabové, ale prostě Egypťané (milejší, chytřejší atd. ), ale přece jen v něm nějaká ta arabská krev koluje
Není tady
Myslela jsem si, že nikdy nebudu mít ženáče. Vzhledem k tomu, že kvůli jiný ruplo manželství mých rodičů, kdysi jsem si řekla, že opravdu NIKDY. Jak snadno se to tehdá říkalo
Taky jsem si myslela, že nebudu mít muže staršího víc než deset let než já. A i toho mám
Není tady
"Nikdy neříkej nikdy" - to mi před pár lety pěkně převrátilo život. Proto už "nikdy neříkej nikdy"
Není tady
Bydlet na vesnici, tak to Nikdy. Už jsem tam 6 let.
Není tady
Jo, jo never say never !
Já říkala: Hubenej chlap - nikdy ! být blondýnou - nikdy ! nevěra - nikdy ! - odpustit nevěru - nikdy ! být nevěrná - nikdy ! ženatej - nikdy ! atd. atd. ... už to neříkám
Upravil(a) Feuria (24. 7. 2007 10:42)
Není tady
Fe ty si na tlustochov?
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
jj, NIKDY neříkej nikdy
no než jste došlu k tomuto poznání....tak co se "vám stalo"
Není tady
nikdy by mi nebyl nevěrnej
nikdy by mě neopustil
a pak
nikdy bych ho nevzala zpátky
no a nechme toho - co bylo "nikdy" se mi dycky splnilo
Není tady
adra napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
jj, NIKDY neříkej nikdy
no než jste došlu k tomuto poznání....tak co se "vám stalo"
Vždyť to tu čteš, ne? Já bych se jen opakovala - Nikdy ženáč; nikdy Arab; nikdy už Čech; nikdy neodejdu z Brna; nikdy se do Brna nevrátím; nikdy neztloustnu; nikdy nesednu na koně; 100 km na kole za den - to nehrozí, nikdy(!); vysokohorská dovolená - to samé, nikdy; přechod přes lavinové pole - nikdy(!); dredáči mi nesmí přes práh - nikdy; atd. atd., je toho strašně moc ze všech oblastí mého života .....
Jedno vím jistě, s BM už bych znovu žít nemohla - jen se bojím dodat, že nikdy, aby se mi to nedejbože nestalo
Není tady
" Nikdy bych neměla dva najednou" - no a vida
Není tady
nikdy nemilovat ženáče, nidky nemít ženáče, nikdy nemít strašího ženáče...cha, ten život je plnej zvratů!!!!!!!!!!
Není tady
Oxi napsal(a):
Fe ty si na tlustochov?
Né - nikdy tlustého chlapa !!!
Měla jsem upřesnit, že jsem říkávala - nikdy drobného chlapa a vždy alespoň o hlavu většího !
Měla jsem vždy modelovské typy a teď máme v kg na stejno (já teď trochu víc ) a výškově taky
Není tady
Feuria napsal(a):
Oxi napsal(a):
Fe ty si na tlustochov?
Né - nikdy tlustého chlapa !!!
Měla jsem upřesnit, že jsem říkávala - nikdy drobného chlapa a vždy alespoň o hlavu většího !
Měla jsem vždy modelovské typy a teď máme v kg na stejno (já teď trochu víc) a výškově taky
Já říkala nikdy mladšího
Není tady
Tak mně se spolehlivě vrátila má "nikdy". Všechna!!!!
Není tady
NIKDY by mi nezahnul/bych mu nezahla. NIKDY bych nebyla kuřákem. Moje děti nebudou NIKDY lhát. NIKDY bych nejedla prášky na hlavu. etc. Už to slovo neříkám:-)
Není tady
NIKDY jsem nechtěla nikoho nenávidět. Myslela jsem si, že to ani neumím.
Totiž, nešlo mi to.
Vždy jsem osobu, která mi ubližovala, "nějak" omlouvala a všechnu vinu brala na sebe.
Co se stalo? (...před tím obratem...?)
Hnusila jsem se sama sobě. Nemohla jsem tu tíhu "viny" unést.
Nutně jsem se o ni potřebovala s někým podělit.
Teď mám bohužel taky NIKDY: Nikdy si už nenechám od nikoho ublížit! ...... Taky mi to moc nejde, takže: NIKDY neexistuje
Upravil(a) LViktorka (24. 7. 2007 12:36)
Není tady
Manžel mě nikdy nenechá ve štychu a už vůbec ne s miminkem
.
Jinak jsem nikdy nikdy moc používala;), jen si říkám, že bych snad ženáče od rodiny a od těhotný netahala - snad.....
Jo a manžel - nechápu ty nevěrníky - co mají doma děti - to já bych nikdy neudělal , nikdy bych nelhal a nejednal podle:lol:, nemám rád nezodpovědné lidi
.....ale dost toho...
S nikdy to máte jako s na vždy.... to už mi vůbec stávají vlasy hrůzou na hlavě.
Viktorko - ubližovat si už nenech!!!!
Není tady
ahoj Zet
no BM NIKDY jsem sem radši nepsala... těch bylo...
když ho teď použije tak mi už bliká v hlavě světýlko, že tohle přesně udělá
Není tady
adra napsal(a):
Co byste Vy dřív NIKDY a pak se "vám to stalo" - udělali jste to - at je to cokoliv...i třeba seskok z padáku kdy jste vlastně překonali sami sebe |
Jsem sice ale ten padák mě inspiroval, od malička jsem po seskocích toužila, rodiče nedovolili a tak hned, jak mi bylo 18, jsem začala skákat.
Upravil(a) majkafa (24. 7. 2007 12:53)
Nikdy bych nešla studovat technický obor. Obzvlášť pak mou nenáviděnou fyziku.
Nikdy bych nezahodila léta přetěžkého studia a nešla dělat úplně jinou práci
Nikdy už nebudu mít cizince.
Dobrá, cizinec může být. Nikdy už ale ne starší o víc než pět let. (Je o 12.)
Nikdy už ne programátora.
Nikdy bych nenechala dobrou práci jen kvůli chlapovi.
Nikdy ne ženatého.
Nikdy ne ženatého s dítětem.
A někdy se všechna ta nikdy sejdou v jednom jediném člověku.
Není tady
Ja si na zadne sve "nikdy" nepamatuju... Co rikam, ze nikdy nezmenim, to jsou spise zivotni zasady a postoje - a ty mam 4 "hlavni" - svoboda, moralka, cest a spravedlnost. Diky temto zasadam jsem skutecne doposud zrejme zadne nikdy neresil ;-)
(takovy ty "nikdy" ze skolky a zakaladky nepocitam - "Nikdy s tebou uz nebudu kamaradit", tak tech par bylo
Není tady
sexynet napsal(a):
Ja si na zadne sve "nikdy" nepamatuju... Co rikam, ze nikdy nezmenim, to jsou spise zivotni zasady a postoje - a ty mam 4 "hlavni" - svoboda, moralka, cest a spravedlnost. Diky temto zasadam jsem skutecne doposud zrejme zadne nikdy neresil ;-)
(takovy ty "nikdy" ze skolky a zakaladky nepocitam - "Nikdy s tebou uz nebudu kamaradit", tak tech par bylo![]()
Otázkou je, co je morálka ?
Není tady