29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A těch možností ...........celý svět se ti otvírá...
JJ. Snad jeste stihnu vse, pro coz jsem se narodil.
Není tady
Určite stihneš...
Není tady
Jen kratky report. ZIJU, jezdim a brisko uz mi mizi, no fakt nekecam Ze me snad jeste bude hezkej kluk
Není tady
Jo a jen tak mimochodem NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ a zivot je dlouhej
he he a zabte mě
Není tady
Fešák určite si a drobné bříško je výhodou pri istých činnostiach a polohách - aspoň teda ja mám tú skúsenosť...
Není tady
No ja tu zkusenost teda nemam a vycitam si, ze jsem na sobe nepracoval driv. No kdyby- chyby
Není tady
Nič si nevyčítja, len si pekne užívaj života... s nádejou
Není tady
S NADĚJÍ
Není tady
Není tady
UF
Není tady
Prave jsem se malem uchatoval na jednom nejmenovanem chatu A to jsem v praci
Upravil(a) S_nadeji (13. 6. 2007 21:04)
Není tady
Supééér , život je i hezkej, vid !!!!!
No jseš prostě nejlepší...
Upravil(a) verošek (14. 6. 2007 22:23)
Není tady
Nedam prilis na astrologii, spis preferuji exaktni vedy. Ale rika se, ze Panny se zamiluji jen jednou za zivot. Zacinam tomu verit.
Není tady
Pozor na to, comu budes verit. ono podla mna sami vytvarame nase osudy prave tymito vierami a nevierami.
Není tady
S_nadeji napsal(a):
Nedam prilis na astrologii, spis preferuji exaktni vedy. Ale rika se, ze Panny se zamiluji jen jednou za zivot. Zacinam tomu verit.
Když se takhle nesmyslně budeš programovat, tak se i stane.......
Osobně znám spoustu "pannen" mužů i žen, kteří se zamilovaností takové problémy nedělají
V astrologii záleží i na jiných vlivech než jen na postavení slunce v horoskopu, takže takovéto paušalizování opravdu není na místě...
No nic, vzhuru do noveho dne
Jo a nechal jsem si udelat rozbor, kratce cituji " Napíšu Vám to narovinu -> možné je všechno, protože v oblasti ""mileneckých vztahů"" se nyní delší dobu budete potkávat se změnami -> tím myslím seznámení, etc...jste nyní po stránce emocí daleko víc otevřenější... "
Jeste , ze na to neverim
Upravil(a) S_nadeji (19. 6. 2007 7:13)
Není tady
Ahoj S nadějí ,
tobě se to nezdá? Myslím, že je to přirozené a pro tebe výborné....
Upravil(a) Largo (19. 6. 2007 11:11)
Není tady
S_nadeji napsal(a):
No, ja som Panna a raz za život je primálo, ale povedzme, že u mňa trvá oveľa, oveľa dlhšie aj zamilovanie, aj potom odmilovanie s následnou rekonvalescenciou. Ale raz - to nie ...
Není tady
S_nadeji napsal(a):
No nic, vzhuru do noveho dne
Jo a nechal jsem si udelat rozbor, kratce cituji" Napíšu Vám to narovinu -> možné je všechno, protože v oblasti ""mileneckých vztahů"" se nyní delší dobu budete potkávat se změnami -> tím myslím seznámení, etc...jste nyní po stránce emocí daleko víc otevřenější... "
Jeste , ze na to neverim
Nekrič Hop!, kým ti nepreskočí, ako hovorí Teta Kateřina...
Není tady
Inak, S _nadějí - neviem, či si videl môj predošlý podpis: Život je krásny, život je pes....
Není tady
Ehm pouha udrzba vlakna Vcera jsem kamaradovi daval do kupy pocitac a dneska jsem malem zaspal, neb jsem spal asi jen 1,5 hodiny. Boze dej abych to dnes v praci prezil
Není tady
držím palce, aj keď nie som boh a nemám jeho právomoci...
Není tady
S nadějí ,
spinkáš? Nebo jsi někde na kole u pivča?
Není tady