29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky holky....tento tyden by to slo,pristi tyden tu nebudu,tak se nejak domluvime .....napiste ja sem nakouknu...malej zacina chodit a vsude pada......tak nemam tolik casu....zatim papa
Není tady
Ahojky Jolko opravdu by si mě ostříhala
,nechci tě totiž otravovat,když ti Adámek už takle špacíruje
byla bych moc ráda a hodilo by se mito ve středu,čtvrtek,nebo pátak vždy dopoledne
tak zatím pa
Upravil(a) Margaret (17. 3. 2008 19:43)
Není tady
jééé...ahojky holkýýý
tak to ted´budeš mít Jolko plno vid´
,.. mohla bych zajít ve středu i třeba Markétka-jestli by se ji to hodilo někdy odpo a já bych ti mezitím stříháním pohlídala Adámka.. a zahrála si pexeso s Nikolkou
Jsem do 15hod na brigádě..tak budu doma tak kolem 16hod.. tak pak mohu stále..a ty se nějak vyjádři podle dětiček ju.. ??
zatím díky a mějte se zlatíčka
Tak už mažu...holky jsou spolu ve vaně..Míša se vrátila z Prahy z Matějské
Není tady
hmm tak já bych raději dopo,když bude Tomášek ve školce a Jolko to stříháš kde doma,nebo máš kadeřnictví?
Ale odpo by se to taky dalo snad zařídit,nevím ještě bych to musela domluvit s mamkou a Renu s Nikolkou bys asi hrála těžko,vždyt jí jsou 4 měsíce
Upravil(a) Margaret (17. 3. 2008 20:14)
Není tady
jééé...to jsem se nasmála..
Markétko..Jolka má také Nikolku...a pexeso je její oblíbené
Ale já jsem si vzpomněla,že ve středu budu doma až po 17hod.. po brigádě jdu ještě od 16hod na jehličky a tam jsem skoro do 17hod... tak Jolko jak se ti to bude hodit.. nebo zítra... někdy od těch 16hod a výše
nechám to na tobě..tak zatím šlapacímu Adámkovi zdar a žádné boule
Upravil(a) salek (17. 3. 2008 21:45)
Není tady
holky tak ve ctvrtek jo?zitra to nestiham,tak ve ctvrtek treba okolo 10?a nebo veciiir,jak se vam to bude hodit
Není tady
Ahojky Jolko tak mě by se tohodilo v ten čtvrtek,na tu 10 hodinu,ale nechci tě otravat
Upravil(a) Margaret (18. 3. 2008 21:36)
Není tady
tak prijd salecku jeste dnes,ale vecer jo?treba na pul 8 a ty margaretko prijd zitra rano v 10...bydlim v alfonze muchy 25 a na zvonku mame jmeno Křen.pa
Není tady
Ahojky holky přeji vám veselé velikonoce
Upravil(a) Margaret (23. 3. 2008 23:49)
Není tady
Ahojky jojo mám
manžela doma
,takže stebou nic nespáchám
Upravil(a) Margaret (28. 3. 2008 20:52)
Není tady
Ahojky ted nám dělají kuchyň,tak snad příští týden
pa
Upravil(a) Margaret (14. 4. 2008 20:57)
Není tady
holky kdepak jste
... Jolko
ty už si asi odstěhovaná na chaloupce vid´
.. vidím na balkoně jen přítele prádlo..no prádlo..trencle
Tak ti asi písnu raději sms .. to je rychlejší ..k PC ted´asi přístup nemáš..
Je to škoda.. docela jsme občas někam vyrazili
Není tady
ach jo..tak jsem tu zůstala v pokojíčku z LTM sama ...
koukám..jak tu maminy také hledají kamarádky na pokec a kafíčko ve svém městě ... někdy je to opravdu těžké tu,, nej kámošku" najít ...
Moc vám všem ,,hledajícím" držím palečky
Upravil(a) salek (1. 12. 2008 23:10)
Není tady
http://www.lovelababy.cz/profil/?user_id=109,
prosím ..prosím .. za vnoučka Kubíčka
Není tady