29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj zensky:Dtak jsme si s muzem poridily internet.jsem maminka 4-lete holcicky,ted cekam druhe mimco,snad to bude chlapecek:supr:rada bzch si psala jen tak o vsem,co vy na to????
Není tady
Jolka koukám že na tebe"mamky" i těhulky nějak kašlou.....četla jsem už tvý příspěvky na tetování!!
Není tady
no pritel mi zkousel dat ten tehotensky kalendar,vis???ale nevime jak to nastavit,aby se mi objevil vzdy kdyz nekomu budu psat.....:(jojo,zensky uz jsou tady zajety,pak je tezky uz se pridat.......tak zatim papapa
Není tady
Jo tak já metřík nezkouším pač se na těhulkovství zatím nechystám...ale skuz si to vyhledat nekde ve starších příspěvcích,tam je návod jak to sem dostat:)!!
jak se jinak Jolko máš ,co děláš??
Není tady
Ahojky Jolko já jsem maminka skoro 5měsíční Verunky zdaleka nejsem tak mladá maminka jako TY
mám ještě 12letou Míšu a 21letou Elišku
ale ta už má svou domácnost- byt a přítele
Jsem také z Litoměřic, nastěhovala jsem se před 3roky a ještě jsem si tu vůbec nezvykla. Plánujeme za pár let návrat na jih
Pa a měj se Renča ( jinka jsem stálice na Letn´átkách 2006 )
Není tady
Zkus se mrknout a napsat na Porodní asistentky. Tam je maminek a těhulek až až
Jinak k tomu kalendáříku... koukni v Porodních asistentkách do diskuze "Informace pro všechny" je to tam popsané, jak si udělat metřík. Určitě to zvládneš
Není tady
salek napsal(a):
Ahojky Jolko
já jsem maminka skoro 5měsíční Verunky zdaleka nejsem tak mladá maminka jako TY
mám ještě 12letou Míšu a 21letou Elišku
ale ta už má svou domácnost- byt a přítele
Jsem také z Litoměřic, nastěhovala jsem se před 3roky a ještě jsem si tu vůbec nezvykla. Plánujeme za pár let návrat na jih![]()
Pa a měj se Renča ( jinka jsem stálice na Letn´átkách 2006 )
ja take nejsem mistni,bydlim tu teprv 2 roky,jinak jsem ze zapadu.........uz jsem si tu docela zvykla,ale nemam tu zadnou kamaradku maminku.vsechny znami co mame jsou bezdetny:(tak se tesim az nektera z mych kamaradek prijde do jinyho stavu,aby si mohli deti hrat:Dbydlime nahore u kaplicky,tak chodim s malou na mostku....a co ty??
Není tady
Ahojky Jolko tak to tu možná chodíme okolo sebe
Bydlím také u Kapličky, když se podíváš dole u obchůdku,,dřeváku" nahoru, jak je ten dlouhý panelák , stojí tam budka před barákem..no a nám tam věčně visí malé prádélko
to je sranda... tak na mě zavolej
Není tady
salek napsal(a):
Ahojky Jolko
tak to tu možná chodíme okolo sebe
Bydlím také u Kapličky, když se podíváš dole u obchůdku,,dřeváku" nahoru, jak je ten dlouhý panelák , stojí tam budka před barákem..no a nám tam věčně visí malé prádélko
to je sranda... tak na mě zavolej
no tak ja bydlim hned vedle :Dpres potok....jak je tady ta lavka,tak hned druhy vchod od potoka,tak to je dobry:lol:taky se ti zda,ze tady neni kam chodit...vsechny ty sidliste jsou pokandeny od psu...ja jak jsem bydlela v rakovniku,tam jsme meli krasny park,dalo se tam jezdit s kocarky a deti mohli behat,tady krome mostky nic neni........taky mas takovy nazor,nebo se to zda jen me??a proc jste se sem stehovali???pa jolka
Není tady
Čauky Jolko..myslíš ten panelák co je naproti škola, nebo tady u nás -je od potoka jeden co má dva vchody a ten náš-ten má asi čtyři
O těch psech mi povídej.. když jedu výtahem s kočárem je v něm věčně nakadíno, píšu lístečky po baráku jak ten ,,debil" ,venku musíš koukat na co najedeš a plac pro děti ten ted´i za barákem zrušili... pěkný park je nad poštou,ale je to daleko, možná v létě až bude malá větší,tak nás to tam bude bavit
Já jsem odešla od manžlela-po 17letech týrání a ,,hnusného" života s ním .Máme spolu dvě holky, Eliška 21let-ta zůstala na jihu..a Míšu 12let ta je tu s námi, před rokem jsem se vdala za báječného muže a máme spolu Verunku..ještě jsme to chtěli stihnou do mé 40
ale byla to fuška
tak to jen tak ,aby si byla v ,,obraze"
pa Renča
Není tady
salek napsal(a):
Čauky Jolko..myslíš ten panelák co je naproti škola, nebo tady u nás -je od potoka jeden co má dva vchody a ten náš-ten má asi čtyři
O těch psech mi povídej.. když jedu výtahem s kočárem je v něm věčně nakadíno, píšu lístečky po baráku jak ten ,,debil" ,venku musíš koukat na co najedeš a plac pro děti ten ted´i za barákem zrušili... pěkný park je nad poštou,ale je to daleko, možná v létě až bude malá větší,tak nás to tam bude bavit
Já jsem odešla od manžlela-po 17letech týrání a ,,hnusného" života s ním .Máme spolu dvě holky, Eliška 21let-ta zůstala na jihu..a Míšu 12let ta je tu s námi, před rokem jsem se vdala za báječného mužea máme spolu Verunku..ještě jsme to chtěli stihnou do mé 40
ale byla to fuška
tak to jen tak ,aby si byla v ,,obraze"
pa Renča
jooooo,nektery chlapy jsou opravdu hajzlove.ja bych to taklenc dlouho nevzdrzela..........me muj byvaly manzel bil a rozvedla jsem se po dvou letech(man s nim nikolku)ted ziju tady 2 roky s novym pritelem a ten chtel jeste svoje,tak ted cekam druhyho prcka,akorad tu rodinu nemam,ta mi tu chybi.....jsem jedinacek,rodice to spatne snaseji,ze jsem se odstehovala a vnoucata nemaji u sebe........jo a bydlim v tom co je naproti skole...tak jo papa jdu varit:)
Není tady
Jolko, to jsi udělal dobře ,že jsi zavčas odešla. Mé holky už byly větší a špatně můj odchod od táty nesly. Ještě ted´jim to občas leží v hlavičkách.
Rodiče se s tvým odchodem určitě brzy vyrovnají. A až zjistí,že se máš dobře a je o tebe a děti dobře postaráno určitě změní názor
pa měj se a zase se ozvy
Není tady
To je náhodička, jsem také z Litoměřic a také jsem se přistěhovala, sice před 10 lety, ale už bych neměnila. Pocházím z Ústí nad Labem a to je hrozné město. Bydlím pod Mostkou, s dětičkama rádi chodíme dolů na ostrov, učí se tam jezdit na kole a bruslích. Nebo vyjedeme na Lbín je tam sjezdovka v zimě funkční a hned nad ní je ohrada se zvířátky. Do parku mě to moc netáhne, všude jsou psí výkaly do pískoviště se člověk bojí děti pustit aby se nepíchly o jehlu. Ale dopravní hřiště je super, chodí tam maminy s dětmi, děti si hrají a mamči si dají kafíčko, poklábosej. Tam se nám také líbí. Je tam i pískoviště pro ty nejmenší.
Není tady
Ahojky Julko, no to je něco..Jolka- Julka , no vida co se nás tu za chvíli sejde
Dáme si informace kam se tu dá chodit a možná se společeně někde sejdeme
Tak asi to dopravní hřiště jsem myslela, jsou tam takové dřevěné prolézačky a písek..škoda jen ,že je to tak daleko:butter: ale v létě to tam bude super.. sváču sebou, kafíčko do termosky a jde se
Julko,pod Mostkou v těch baráčkách nebo v paneláku
zatím pa Renča
Není tady
no zdravim zensky Litomericandy..............................to je super,uz aby bylo hezky a mohli jsme nekam s detmi vyrazit:))ja mam ted starosti,vcera nam vratili naseho psa,ktereho si vzali znamy pred pul rokem.my ho totiz nasli jako maly stene a pak nam z neho vyrostl velky vlcak krizeny s dobrmanem.ja mam naklizenej byt,za dva mesice se ma narodit prcek...........mam z toho hlavu jak patraci balon...je to dobrej hlidac,ale taky hroznej dobracek,miluje deti a je zvykly i na kocky.......nevite o nekom,kdo ma baracek??pa jolka
Není tady
Čauky Jolko.. to je mi pejska líto a tebe samozřejmě také, že máš ted´takové starosti co s ním těžko se člověk zbavuje pejska
ale já o nikom nevím,i manži jsem se ptala.
Vánoční přípravy vrcholí a co vy jak jste nachystané??
Manža se ještě ted´pustil do ,,vosích hnízd" já pak udělám už salát a i polévku možná stihnu
No a zítra už jen u pohádek ozdobíme stromeček a budeme čekat na večer jsem zvědavá jak bude koulet očima Verča
Mějte se moc hezky a kdyby jsme se tu neviděly ,tak vám přeji bohatého ježíška v klidu prožitého
Není tady
salek napsal(a):
Čauky Jolko..
to je mi pejska líto a tebe samozřejmě také, že máš ted´takové starosti co s ním těžko se člověk zbavuje pejska
ale já o nikom nevím,i manži jsem se ptala.
Vánoční přípravy vrcholí a co vy jak jste nachystané??
Manža se ještě ted´pustil do ,,vosích hnízd" já pak udělám už salát a i polévku možná stihnu
No a zítra už jen u pohádek ozdobíme stromeček a budeme čekat na večerjsem zvědavá jak bude koulet očima Verča
Mějte se moc hezky a kdyby jsme se tu neviděly ,tak vám přeji bohatého ježíška v klidu prožitého
ahoj,tak to s pejskem vsechno dobre dopadlo:godlike:nakonec si pro nej prijeli ti lide,co ho meli mit u sebe,ze je to pry mrzi.pry vzdycky jednou do mesice vzdycky utece nnnnnnnnnnooooooooo jo,je to divoky plemeno:dumbom:ale kdyz je videl,tak mel moc velikou radost...jinak o vanoce moooooooc priprav,takze hrozne malo casu napsat....vanoce byli moc krasny,dostali jsme hromady darku.mala chodi normalne v pul8 spat a ted sla nakonec az v pul 12,mela velikanskou radost.dostala velikansky domecek pro barbinky a panenku ktera mluvi a place.....a barbinky......no proste vsechno co si moooooc prala:supr:ja taky jsem mocc spokojena,dostala jsem celou vybavicku samozrejme v modrym;)ted uz si uzivam chvilinku klidu a jak to probehlo u vas????pa jolka
Není tady
ahoj,tak jsem tu zas:vissla:dneska si rodice odvezli do silvestra malou,tak mam z toho uz ted hruzu,vubec nevim co tu budu bez ni delat....kdyz tu je tak bych byla rada,kdybych si mohla odpocinout a kdyz tu neni,tak je tu bez ni prazdno...ach jooo....jeste k tomu dnes od 8 nedavaji vubec nic v televizy...tak papa Jollka
Není tady
Ahojky,tak už jsem tu také
Mi jsme 25 odjeli a najezdili jsme plno km . Byli jsme u rodičů manžela okr. Lanškroun a pak jsme druhý den byli u našich na jihu okr. Č.Budějovice
Strašně to uteklo a bylo prima. Malá byla moc hodná a ke každému přítulná. Všicni si ji moc užili a byli z ní nadšeni, jak je už veliká a co vše umí
Míša zůstala u táty,tak je to tu bez ní také prázdné. Hodně mi pomáhá i s malou je to šikula,ale do pátka to uteče a už tu zase s námi bude
Manža jel hrát do Lovosic zápas v kulečníku, já jsem si tu probrala poštu,koukla co je tu nového a ještě půjdu vybalit dárky co jsme dostali
To je dobře ,že pejsek našel zpět domov, vzpomněla jsem si na něj ,jak asi dopadl
Malá měla radost ?? Aby né.. takové krásné dárky .Jsou to spíše vánoce pro děti,mi se snažíme ,aby měli pod stromečkem hlavně ony
Zatím pa jdu ještě vybalovat
Není tady
Všem maminkám a jejich mimískům přeji do Nového roku jen to nejlepší,hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky:hjarta: aby jste nikdy nepoznali zármutek a žal ,at´se vám oslavy vydaří a úspěchy vás provází
Jolko tobě přeji at´tvůj konec těhu probíhá co nejšetrněji a v pohodě
Julku samozřejmě zdravím také a celou její rodinku
AHOJKY RENĆA
Není tady