TOPlist

Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 10. 2006 17:41

miška5
♥♥-----

Re: Hledám kamarádku na pokec o dětech a čemkoli jiném

Ahoj Sněhurko. Já mám taky vánoce ráda,ale mám stále větší problém vybrat dárky pro děti. Já chci přestavět ložnici,ale taky na ní musím našetřit peníze a taky bych chtěla všude nové dveře atd. Já musím všechno nakoupit a uklidit asi už v listopadu,protože v prosinci mám děsný fofr.Máme troje narozeniny,vánoční večírek z práce,děti mají vánoční koncert ze školy,navíc máme mít sraz ze základky a v práci jedeme calý měsíc dvanáctky. Snad to nějak dopadne. Chodíte o svátcích k rodičům na návštěvu?

Není tady

#27 24. 10. 2006 7:07

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Ahoj Miško,nové dveře by jsme chtěli taky.Bydlíme v bytě,který s námi vyměnila babička,tak ho upravujeme pomalu.Máme udělanou kuchyni a dětský pokojík.Tady nebylo třicet let na nic sáhnuto a taky to tak vypadá.Vánoce bych chtěla mít taky připravený už v listopadu,ve škole budou trhy a besídka  a na vánoční mejdan se snad s holkama z práce taky dostanu.V prosinci už jenom upeču cukrovíčko,natrhám barborku a budeme čekat na čerta.
Krodičům chodíme 25.12. ke tchyni a 26.12.k našim.Chodíme už ráno na oběd.
A pak mezi svátky se chodíme navštěvovat s kamarády,akorát by jsme těch dní občas potřebovali víc,aby jsme to někdy stihli obejít nebo přijmout.
Narozeniny v prosinci ti nezávidím,mě stačí,že má narozky manžel,Lucka svátek a do toho je mikuláš,pak hned vánoce,no to už nevím,co bych kupovala.
Jezdíte v zimě na lyže?My jsme sice z hor,ale já jsem naposled na lyžích stála v osmé třídě.Zatím ahoj.Jestli jdeš do práce,tah hezky pracuj.

Není tady

#28 24. 10. 2006 16:11

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. My půjdeme 25.12. ke tchyni(Já ale budu přes den v práci) a 26.12. jdeme k našim. Lyžujeme,ale strašně málo. Já a syn lyže máme,Dcera ta vůbec lyžovat nechce a manžel by potřeboval lyže nové(i mě by se hodily nové lyže),ale je to moc velká investice. Stejně tak je lyžovaní drahá záležitost. Jako holka jsem byla na horách každý víkend a bylo to super. Teď  scháníme kde je ještě volná restaurace na silvestra.původně jsme chtěli na hory,ale nějak nám to nevyšlo. Tak se měj hezky

Není tady

#29 25. 10. 2006 16:22

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,to my silvestra strávíme doma,přijdou známý,o půlnoci probudíme děti,aby viděli rachejtle i když Lucka asi vydrží být vzhůru.
Dneska jsem se byla podívat ve škole na Lucku,měli ukázkový hodiny výuky,tak jsem aspoň viděla jakým způsobem je učí a jak jí to jde.2.11.mají slavnost slabikáře,tak pořád něco nacvičuje,básničky a pohádku,vždycky řekne mami neposlouchej,to má být překvapení,ale to by člověk musel být hluchý,aby ji neslyšel.
Dneska mě od rána bolí hlava,ani kafe mi nepomohlo,tak snad se z toho nic nevyklube,snad je to jen změnou tlaku.Ať si děti pěkně užijí prázdniny,má být pěkně.
Jestli máš volníčko,tak si ho užij s nima.Ahoj.

Není tady

#30 27. 10. 2006 18:55

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Mám dovolenou,ale moc si to neužívám. Chodila jsem po obchodech a koukala na ložnice.(asi se pustíme do rekonstrukce). Jinak mě taky bolí hlava,ale s Verunky. Děsně zlobí a začla mít i problémy ve škole tak jsme se dneska doučovali. Představ si,že ta malá potvůrka si umí naklepat teplotu na teploměru, takže ve středu nebyla ve škole,ale na výlet s turistického kroužku ve čtvrtek chtěla a teď je pořád uražená,že jsem ji nepustila. Buď ráda,že máš dětičky ještě malé. Měj se hezky.

Není tady

#31 28. 10. 2006 19:29

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Děti jsou sice melé,ale zlobí taky.Lucka se do školy netěšila a prvních 14 dní jsme do školy chodily s hysterickým řevem a stresovým bolavým bříškem.Teď už je to naštěstí v pohodě a do školy se těší.Dokonce si už v družině "našla kluka".Přeji ti,aby Verča přestala zlobit,asi už na ni jde puberta.Teď zrovna dostal Vítek poprvé vařečkou.Vzal ji ze šuplíku v kuchyni a majznul Lucku po hlavě,tak jich taky pár dostal přes zadek,aby věděl jak to bolí.Takže zlobějí zase jinak.A líbila se ti nějaká ložnice?Taky je u vás nábytek tak drahý,když chceš něco kvalitního?

Není tady

#32 29. 10. 2006 20:13

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Včera jsem se byla podívat na tom dětském oddělení a docela se mi tam líbilo,takže pořád nevím jak se rozhodnout.(přece jenom mám to do práce pět minut a znám kolektiv),Ale zase na druhou stranu mají se zkoušet nové věci,že? Děti zlobí pořád,ale dá se to vydržet.Dneska jsme byli posvítit na hřbitově a taky u švagrové na návštěvě,domluvit toho silvestra.Nábytek je i u nás drahý a já bych chtěla masív,takže docela dost pěněz. Jenže máme velice malou místnost,takže mám problém tam standartní postel uložit. No snad něco seženu. Měj se hezky a pozdravuj děti a manžela

Není tady

#33 30. 10. 2006 12:38

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj, nové věci se zkoušet mají,ale tohle si budeš muset rozmyslet sama,nový kolektiv brzy poznáš,hlavně aby holky držely při sobě.Když jsem ještě dělala na interně,tak jsme tam občas trpěly asi ponorkovou nemocí,jak bylo oddělení rozhádaný,ale to je občas asi normální,když je víc ženských pohromadě.Ale když jsi dětská sestra alíbilo se ti tam,tak já bych do toho asi šla.V tomhle já jsem měla výhodu,když jsem po mateřský nastupovala na gastro,tak jsem tam jeden měsíc předem občas zašla popracovat,abych se podívala co a jak,osahala hadice,tak jsem pak aspoň věděla do čeho jdu.
My jsme byli posvítit na hřbitově,v pátek,pak jsme byli u tety,strejc má zlomenou nohu v kotníku,tak jsme ho byli potěšit a děti se hlavně těšili na psa.
Dneska jsme byli u kamarádky,co má tu roční holčičku,trápí je furt průjmovité kakaní a dr.jim řekla,že mají vysadit mléko,že to vypadá na alergii.Tak neví,co má dělat,protože holka je živa převážně z mléka.
My máme taky malou ložnici,ale pořádná postel se nám tam pak snad vejde.My musíme nejdřív udělat ten obývák,pak chceme všude nové okna,dveře včetně těch na chodbu,ložnici a pak někdy v daleké budoucnosti rekonstrukci koupelny.Ado toho všeho ještě budeme muset asi pořídit nové auto,takže o dalších asi 15 let máme postaráno.
Zatím ahoj,mějte se pěkně,u nás už začala zima,máme 5 stupňů nad nulou.

Není tady

#34 1. 11. 2006 9:23

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Taky je u vás taková strašná zima a vítr? Já musím dneska bezpodmínečně koupit Verunce boty. Potom si půjdu zacvičit a večer mám noční. Ta kamarádka to má s tou holčičkou blbé. Nevím co bych dělala,kdyby měly moje děti alergii na mléko,protože pijou mlíko v hektolitrech. Zítra půjdu k zubaři a už teď se bojím tak mi drž palce. Ahoj

Není tady

#35 1. 11. 2006 10:33

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Unás je taky zima a vítr,ale ne tak hrozný.Lucce jsem byla koupit boty včera,ale byl to děs.Chtěla kozačky,ale měli samý semišový a to ji nemůžu k nám koupit,měla by ji hned zničený.Nakonec jsme v jedný malý obuvi sehnaly kožený.
Zubaře ti nezávidím,mě to bude čekat 14.12. a už teď se bojím.Palečky ti budu držet.
Na zítřek hlásí sníh,tak jsem zvědavá.Lucka zrovna musí jít do školy v sukni,protože mají tu slavnost slabikáře.Budou hrát Červenou Karkulku,musela jsem ji od kámošky půjčit červenou sukni,co šila holkám,protože my žádnou červenou zrovna nemáme.
Přeju příjemné cvičení a noční. Ahoj.

Není tady

#36 2. 11. 2006 18:35

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko.U zubaře mě docela potrápili,ale přežila jsem to. U nás už dnes sněžilo,u vás asi taky když máte hory tak blízko. Tomáš byl ale naštvaný,protože to hned tálo a on by už chtěl lyžovat a sáňkovat. Odpoledne u nás byli na návštěvě naši a tak jsme si zašli na pizzu. Zítra zajdu na chvilku navštívit tchýni  a o víkendu jdu do práce. A jaké máš plány na víkend ty? Poslala bych ti na soukromé zprávy svůj e-mail, myslíš že by jsi mi mohla poslat vaši fotku? Měj se hezky

Není tady

#37 2. 11. 2006 20:06

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,U nás už taky padal sníh,zatím asi jen cenťák,ale bylo to pěkně umrzlé.Dneska měla Lucka Tu slavnost slabikáře,bylo to pěkný.Petr bude v sobotu po noční,tak půjdu s dětma k našim,aby se vyspal,protože ho bude čekat další noční.V neděli asi půjdem k bráchovi,když nebude padat moc sníh.Ale od pondělka hlásí oteplení,tak to asi dlouho nevydrží.Co máš o víkendu za služby?Máš denní nebo noce?Fotku ti klidně na e-mail pošlu,ale žádný zázraky nečekej.Já jsem malá,hubená,velký nos,Petr celkem průměr,trochu mu kyne bříško a plešatí a děti taky průměr.Ale klidně ti pošlu fotky,máme docela pěkný z dovči.Zatím se mějte.Pa.

Není tady

#38 4. 11. 2006 19:02

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko.Právě jsem přišla z denní služby. Doma jsem sama,tak jsem sedla na chvilku k počítači. U nás dneska celý den sněží,doufám,že to přes noc zmrzne a zítra máme celý den o práci postaráno. děti si užívají u babičky a manžel pracuje. Skoro se o něho bojím při takovém počasí. Poslala jsem ti svůj e-mail. Tak se měj hezky a užívej zbytek víkendu.

Není tady

#39 4. 11. 2006 20:16

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Mailovou adresu jsem objevila(je roztomilá) tak ti tam pošlu nějaký fotky,až budu mít víc času.Před chvílí jsme přišli od našich.Petr je v práci,děti skoro spí,tak snad bude večer klid.U nás ráno docela dost sněžilo,myslela jsem,že budu muset házet sníh,máme dneska službu,ale odpoledne začalo lejt,tak se to rozpouští,jestli to do rána zmrzne,tak dopoledne nevylezu z baráku.Chtěli jsme jít zítra k bráchovi,mrknout na pavouka,ale nakonec volala známá,že by rádi přišli na návštěvu,tak máme o program postaráno.Nedivím se ti,že máš strach o manžela,ono jezdit v takovým počasí,není žádná radost.Ať ti to zítra rychle uteče a snad nebude přes noc mráz. Ahoj.

Není tady

#40 7. 11. 2006 8:25

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. dlouho jsem se neozvala,ale přestavujeme tu ložnici a dětský pokoj ,tak nemám moc času a je u nás velký nepořádek.Asi se teď nedostanu ani k počítači. doufám,že výsledek bude stát za to. Měj se hezky a pozdravuj zbytek rodinky

Není tady

#41 7. 11. 2006 17:13

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,tak to ti přeji pevné nervy a hlavně,ať to v brzku doděláte.Už jsem si říkala,co s tebou je.Posílala jsem ti mail,ale koukám,že asi nepřišel,tak to zkusím ještě jednou.Hlavně se ozvi,až to uděláte.Zítra asi budu hlídat známý holky,tak u nás bude veselo.Petr už přemýšlel kam se půjde uklidit,aby měl klid.
Mějte se hezky,pěkně přestavujte.

Není tady

#42 9. 11. 2006 19:23

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Přestavba jde strašně pomalu. pevné nervy pomalu všichni ztrácíme. zítra si jdu odpočinout do práce. tak se měj hezky

Není tady

#43 9. 11. 2006 19:35

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,tak si v práci odpočiň a naber sílu,Hlavně,aby jste měli klid.My jsme dneska měli třídní schůzky,docela to šlo.V neděli se chystáme do Liberce,něco nakoupit k vánocům,něco málo jsem koupila včera.Tátovi knížku,bráchovi mikinu z moiry a mamce jsme koupili s bráchou mobil.Potřebuju něco dětem a kámoškám,babičce,tchánovcům a synovcovi.Pak už budu dokupovat kravinky,jestli budou penízky.Mějte se,hodně síly.

Není tady

#44 15. 11. 2006 12:10

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Tak to máme konečně hotové,teď už jenom douklízím a můžou začít vánoce. Vlastně ještě né,protože ještě nemám nakoupené dárečky. Ty půjdu nakupovat asi příští týden. Doufám,že seženu to co chci, ikdyž pořád ještě nevím co nakoupím Verunce. Měj se hezky.(jinou e-mailovou adresu nemám)

Není tady

#45 15. 11. 2006 16:23

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,to se máte,že máte hotovo.Docela ti novou ložnici závidím.Pokojíček máme hotový,ten jsme dělali v dubnu,ale ta ložnice nás časem čeká.Nějaké dárečky už mám nakoupené,ale vůbec nevím,co mám koupit tchyni a tchánovi.Už víš jaké služby budeš mít na vánoce? a co ta nová práce,už jsi si to rozmyslela?Takže ten mail s fotkama ti nepřišel?To je škoda.Mějte se hezky.

Není tady

#46 18. 11. 2006 11:26

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Fotky mi nepřišly,což mě mrzí. S novou práci to dopadlo tak,že zůstanu tam kde pracuji. I když mě to pořád láká,odradilo mě to dojíždění. Teď za mnou můžou kdykoliv děti příjít do práce, třeba když zapomenou klíče. Takže jsem klidnější a jsou víc pod dozorem. Já jsem byla včera v tescu pro dárky ,ale nic jsem nekoupila. Líbila se mi tam zimní bunda ,ale ta zas pro mě byla moc světlá a já jak se znám bych ji měla pořád špinavou. O vánocích sloužím jenom první svátek denní a pak mám dovču. Měj se hezky

Není tady

#47 18. 11. 2006 14:07

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Já bych si taky světllou bundu už nekoupila.Mám takovou tmavě béžovou sice značkovou,ale stačí,aby chtěl Vítek poponýst,že ho bolí nožičky a bunda je jak prase.Slibovali nám na víkend sluníčko,ale u nás žádný nesvítí.Už včera bylo ošklivo a dneska ráno dokonce trochu pršelo.Vítek je nastydlý,má rýmu a začíná kašlat,snad se z toho nic nevyklube a Lucka taky začíná mít rýmu.S tím nakupování dárků jsme na tom stejně.V pondělí musím do města,tak aspoň nakoupím nějakou drogerii pod stromeček.Chodím nejradši do DM.Musím nakoupit papírový kapesníky,doma nám dochází zásoby.Máš fajn,že můžete mít o vánocích dovču,to u nás nehrozilo.Zatím čau.Pozdravujem děti a manžela.

Není tady

#48 19. 11. 2006 11:08

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Dík za pozdrav pro děti a manžela(vyřídila jsem). U nás je zatím pořád krásně,svítí sluníčko a je i celkem teplo(na listopad až moc). Tomáš je taky trošku nastydlý,ale už se mu to zlepšuje,takže do školy v pondělí půjde.Já jsem byla na noční,teď půjdu uvařit oběd,pak vyžehlím a hurá znovu do práce. Ještě že pak mám tři dny volna,takse trochu vyspím. Měj se hezky

Není tady

#49 19. 11. 2006 12:10

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.U nás dneska taky konečně vylezlo sluníčko,tak se odpoledne půjdem trochu vyvětrat.Třeba dětem rychleji odezní rýma.Když byla Lucka malá a měla rýmu,tak nám dr.doporučovala chodit ven,pokud neměla teplotu.Lucka do školy taky půjde,zase tu rýn¨mu nemá tak strašnou.Dneska Vítek zase dostal na zadek,protože nám málem rozbil vypalovačku za 5 tisíc,naštěstí jsme ji ještě zachránili.Teď snad bude chvíli spát.Taky jsem dopoledne něco vyžehlila,ale zase peru,takže to je furt do kola.Taky se měj hezky.Ahoj.

Není tady

#50 20. 11. 2006 13:59

miška5
♥♥-----

Ahojky Sněhurko. U nás dnes celý den prší. Mám půjčený čistič,tak čistíme koberce. Až skončíme tak půjdeme ještě vyčistit koberec manželově babičce. Za chvíli děti přinesou ze školy známky,co jim vychází na čtvrtletí. Tak jsem moc zvědavá co tam bude. Ve čtvrtek jdu na třídní schůzky,doufám,že si na ty naše zlobidla nebudou moc stěžovat. Taky mi připadá ,že peru,vařím a uklízím pořád dokola a nikdy to nemá konec. Tak se měj hezky a pozdravuj dětičky a manžela (opravdu neumíš ty fotky poslat?) Jestli chceš pošlu ti naši fotku

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí