Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 10. 2006 16:10

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Hledám kamarádku na pokec o dětech a čemkoli jiném

Říkám si Sněhurka,jsem z Jablonce nad Nisou a jelikož mám dvě děti,teda spíš rarachy,tak si občas potřebuji popovídat s někým normálním.Manžel je víc v práci,i když s dětmi se mi snáží dost pomáhat,ale občas na mně jde malá depka.Ostatní kamarádky se vracejí do práce a mají stále méně času,tak se snažím si najít kamarádku jinde.Mě práce bude čekat asi za půl roku,už se docela těším,hlavně na lidi okolo sebe a na vlastní penízky.

Není tady

#2 12. 10. 2006 7:49

bobeš
♥♥♥----
Místo: Rokycany

Re: Hledám kamarádku na pokec o dětech a čemkoli jiném

Ahoj Sněhurko,jestli chceš můžeme si psát.Jmenuju se Jindřiška.Jestli tě nevadí,že mám odrostlejší dítě.Mám 14ti letou dceru ale rarach je to pořádnej.Jsem z Rokycan (je to u Plzně).V loni jsme byli na dovolené v Jičíně,tak jsme byli na výletě v Liberci,moc se nám tam líbilo.Zatim se měj Jindřiška nebo Bobeš jak chceš,slyšim na obojí.

http://sirmi.ic.cz/cara/154.gif

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.

Není tady

#3 13. 10. 2006 10:41

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko, zdravím tě. jsem z okresu Karviná a mám taky dvě dětičky.(kluk má osm a dcera jedenáct). Užívej si doma volna dokud to jde.

Není tady

#4 13. 10. 2006 12:26

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj holky,klidně si můžem psát všichni dohromady a může se k nám i někdo přidat.Volna bez práce si snažím užívat,ale o volnu není moc řeči.Vítek je pěkný rarach,pořád někde leze po výškách a pak padá,přemýšlela jsem,že mu nasadím helmu na kolo a bude v ní chodit doma.
Jinak u nás je od rána ošklivé počasí,je mlha a furt se nechce vyklubat sluníčko.
Napište něco bližšího o dětech,o práci,o tom co budete vařit na víkend.
Ozvu se zase zítra,nejspíš až večer,protože hned ráno vyrážíme k našim na obídek.Zatím pa.

Není tady

#5 15. 10. 2006 8:37

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj holky,Tak kde jste?Dneska je tu pěkně hnusný počasí,na sluníčko to nevypadá.Hlavně,že mám fůru prádla v pračce,misto na balkon,budu muset do sušárny.Teď vařím svíčkovou.Tak pa.

Není tady

#6 15. 10. 2006 14:13

miška5
♥♥-----

Ahoj u nás jš taky škaredě,ale teď odpoledne se škrábe sluníčko.My jsme byli na pizze a teď tady máme na hlídání ještě dvě dětičky,takže máme veselo.

Není tady

#7 15. 10. 2006 17:53

snehurka
♥♥♥♥---

miška5 napsal(a):

Ahoj u nás jš taky škaredě,ale teď odpoledne se škrábe sluníčko.My jsme byli na pizze a teď tady máme na hlídání ještě dvě dětičky,takže máme veselo.

Ahoj Miško,u nás odpoledne taky vylezlo sluníčko,tak jsme byly s malým venku a Lucka byla v divadle s babičkou na Brouku Pytlíkovi,Prý se jí to líbilo.My jsme byli s Vítkem u kamarádky,půjčily jsme si od ní DVD s Barbinovskou pohádkou pro Lucku.
Pěkně si to hlídání dětiček užij.Mě to čeká v úterý-budu hlídat kamarádce holčičku,ale až po školce.A možná zítra budu hlídat mimino,ale to jen hodinu.Za chvíli půjdu dát děti odmočit do vany,ať Lucka nejde do školy jak prasátko.Zatím ahoj

Není tady

#8 15. 10. 2006 20:04

miška5
♥♥-----

Jo hlídat miminko to byse mi taky líbilo. Mě už synovec a neteř odešli a moje dětičky už leží v postýlce,tak snad už bude klídeček. jak staré máš dětičky? Dneska už tu nebudu,tak se měj hezky. jestli mi to vyjde,tak napíšu zítra dopoledne než půjdu do práce. Ahoj

Není tady

#9 16. 10. 2006 11:54

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško.Ono to už není takový mimino,je jí rok,ale,proti těm mým raubířům je to pořád mimino,ještě moc nechodí.A věk mých dětí-Lucce bude v únoru 7 a Vítkovi budou příští měsíc 2 a půl roku,ale nechce se mu moc mluvit,pořád žvatlá po dětsku,ale je to malý ďáblík,pořád ho někde naháním.Teď odpočívá po obědě,ale než usne,asi zruší postel,budu se muset jít podívat,co tam provádí.
A co chodíš pracovat?Zatím čau.

Není tady

#10 16. 10. 2006 12:04

miška5
♥♥-----

Ahoj sněhurko. Jsem zdravotní sestra a do práce to mám naštěstí kousíček,ikdyž teď uvažuji o změně,ale to bych musela dojíždět autobusem. A čím ksi byla před mateřskou ty?

Není tady

#11 16. 10. 2006 19:13

snehurka
♥♥♥♥---

ahol Miško,teď jsi mě docela pobavila,protože já jsem taky zdravotní sestra a i já to mám do práce,když se jdu podívat za holkama,asi pět minut cesty.Ještě než jsem čekala Lucku,tak jsem dělala 7 let na interně,pak jsem byla s Luckou doma tři roky,Pak jsem hledala něco na jednu směnu a měla jsem štěstí.Měli místo na gastroenterologii a budu se tam moc dokonce v dubnu vrátit,protože rozšiřujeme oddělení.A kde děláš ty?A o jaké změně uvažuješ,jestli to není tajné?

Není tady

#12 17. 10. 2006 10:22

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Já jsem po škole nastoupila na ortopedii,pak jsem byla s dětma na mateřské a při mateřské jsem chodila vypomáhat na ORL ambulanci a teď  jsem už šest let zase zpátky na ortopedii.(dělám na JIP) A ta změna,protože jsem vystudovala dětskou sestru a nedávno jsem potkala spolužačku,kteráby mi sehnala místo,tak uvažuji o dětské JIP. Unás sice občas dětičky máme,ale to je velmi zřídka. Nevýhodou je ,že bych musela jezdit asi půl hodinky autobusem,no a teď to mám pět minut pěšky,takže jsem klidnější i kvůli svým dětem(můžou za mnou kdykoliv přijít ,kdyby se něco dělo) Měj se hezky. Už se těšíš zpátky do práce? A co dělá manžel?

Není tady

#13 17. 10. 2006 11:01

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,to jsi docela odvážná,dětskou JIPKU bych asi moc psychicky nezvládala.
Moje kamarádka dělá na JIPU chir. a občas toho má dost a to tam děti nemají.
Manžel dělá ve fabrice,každou chvíli něco jiného,teď zrovna obráběče kovů,děla dvanáctky,není moc doma,ale finančně to docela jde,ale mohlo by být líp.Kvůli těm jeho dvanáctkám potřebuji něco na jednu směnu,protože u nás v nemocnici se taky dělají dvanáctky a na obvod nechci,tam je jen papírování a žádná akce.Do práce se celkem těším,hlavně na lidi okolo sebe.A co tvůj manžel,kde pracuje?

Není tady

#14 17. 10. 2006 11:33

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko.koukám ,že se úspěšně míjíme.Můj manžel je řidič autobusu,takže je taky pořád pryč(přes léto jezdí navíc zájezdovku). Ještě že děti jsou už trošičku samostatné a mám moc hodnou maminku,která sice taky ještě pracuje,ale nějak se vždy prostřídáme.Někdy hlídá i manželova maminka.Kde bydlíte na sidlišti nebo v domečku. My bohužel v paneláku,i když já jsem z rodinného domečku a taky bychom nějaký chtěli,ale bohužel nejsou peníze.

Není tady

#15 17. 10. 2006 12:26

manasek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

Ahojky holky ráda bych se k vám přidala. Jsem kousek od Mladé Boleslavi je mi 29 let jsem vdaná, máme 5 letou dcerku Terezku a ted se snažíme o druhé. Jinak jsem koukala že máte oškivé počasí u nás svítí sluníčko ale je celkem zimina. Letos už se asi neohřejeme.

http://b1.lilypie.com/JMfTp2/.png

Není tady

#16 17. 10. 2006 18:14

snehurka
♥♥♥♥---

miška5 napsal(a):

Ahoj Sněhurko.koukám ,že se úspěšně míjíme.Můj manžel je řidič autobusu,takže je taky pořád pryč(přes léto jezdí navíc zájezdovku). Ještě že děti jsou už trošičku samostatné a mám moc hodnou maminku,která sice taky ještě pracuje,ale nějak se vždy prostřídáme.Někdy hlídá i manželova maminka.Kde bydlíte na sidlišti nebo v domečku. My bohužel v paneláku,i když já jsem z rodinného domečku a taky bychom nějaký chtěli,ale bohužel nejsou peníze.

Ahoj Miško,my bydlíme ve starší cihlové zástavbě,čtyřpodlažní dům se čtyřmi vchody.Je to lepší než panelák,ve kterém jsem vyrostla.Ale máme celkem smůlu na sousedy.Jsou tu převážně staří lidé,kterým vadí,když jim děti dupou nad hlavou,není tu totiž v podlaze žádná izolace.Taky bych chtěla do domečku,ele též se nám to s finančních důvodů nepodaří,leda že by jsme něco vyhráli.Moje mamka je v invalidním důchodu,tak občas taky hlídá,ale víc to budu potřebovat v dubnu,až nastoupím do práce.Zatím pa.Kdy jdeš zase do práce?

Není tady

#17 17. 10. 2006 18:17

snehurka
♥♥♥♥---

manasek napsal(a):

Ahojky holky ráda bych se k vám přidala. Jsem kousek od Mladé Boleslavi je mi 29 let jsem vdaná, máme 5 letou dcerku Terezku a ted se snažíme o druhé. Jinak jsem koukala že máte oškivé počasí u nás svítí sluníčko ale je celkem zimina. Letos už se asi neohřejeme.

Ahoj ,klidně si můžeme psát.Dneska tu taky svítilo sluníčko,ošklivo bylo v pátek.
Já mám kousek od Boleslavi tetu,v takový malý vesničce,Nosálov se jmenuje,Říká ti to něco?

Není tady

#18 17. 10. 2006 19:47

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko dneska mám noční(i zítra). Odpoledne jsem byla na angličtině a bylo celkem teplo a svítilo i sluníčko,ale teď večer je začíná být pěkná zima. Za chvilinku dám děti spát a půjdu vydělávat penízky.Zdravím i ostatní holky. Manaskovi držím palce,aby se to druhé dítko podařilo co nejdřív.Tak ahoj zítra

Není tady

#19 18. 10. 2006 16:09

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,Doufám,že jsi se dobře vyspala,já jsem noční nesnášela a když jsem přecházela na jednu směnu,tak po nich se mi fakt nestýskalo.Dneska taky svítí sluníčko,ale máme jen deset stupňů.Už jsem byla dneska koupit malýmu kombinézu a rukavice.S Luckou mě to čeká taky,navíc potřebuje ještě boty.Chci jít zítra dopo pryč,Petr(to je manžel)bude doma,tak teď ještě musím uvařit nějakou mňamku,aby mi ty chlapi neumřeli hlady.Zatím pa.Zítra.Pěkně pracuj,přeji klidnou noc.

Není tady

#20 18. 10. 2006 18:18

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko. Taky potřebuji koupit dětem boty a věci na zimu,ale u nás zatím není moc velký výběr. Zima je u nás taky pořádná,ale určitě bude ještě hůř. Měj se hezky a zítra si to dopolední volno užij.

Není tady

#21 19. 10. 2006 8:25

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,tak jaká byla noční a jak jsi se vyspinkala?Možná by jsi mi mohla poradit.Manžela už 14 dní bolí koleno a strašně mu v něm křupe,nevíš co by to mohlo být?Nemůžu ho dostat k ortopedovi,přitom strach z doktora nemá.Ještě mu v něm píchá,mi teď říká.Má strach,že by ho nechal na neschopence a to nechce.A já mám strach,aby neměl artrozu.Tu má moje babička,pořádnou a kdoktorovi taky nejde,jednou byla,nabídli ji umělý kloub,toho se bojí,tak radši k doktorovi nejde.No,děs.Za chvíli jdu pryč,tak zatím.

Není tady

#22 20. 10. 2006 16:25

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko včera jsem byla u našich,akže jsem se na počítač nedostala. Manžel může mít s tím kolenem cokoliv(artrozu,ale taky třeba natržený  nebo optřebovaný meniskus atd.) k tomu doktorovi by asi měl jít( na neschopence se dá určitě domluvit-mohl by to třeba řešit dovolenou-jestli ještě nějakou má)Můj manžel ten má z doktorů panickou hrůzu,taky nebyl na neschopence co jsme spolu a to je už 13 let(mimochodem by potřeboval operaci malíčku na levé ruce a už se k tomu odhodlává čtyři roky). Už víš co si přejí vaše děti na ježíška?

Není tady

#23 21. 10. 2006 9:46

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,Lucka už ježíškovi malovala,má ráda barbíny,tak chce tančící barbínu a chodíciho koně k barbíně,co viděla v televizi a od loňska ji drží ta hrazda pro baletky,tak uvidíme.Na dárky od ježíška je docela náročná,ještě na něj věří a myslí si,že ježíšek může všechno.A Vítek z toho ještě nemá rozum,ale miluje auta,tak dostane nějaké lepší a knížky.Musím jim trochu přebrat krabice z hračkama a ty staré,rozbité vyházet.
Ve čtvrtek to volno jsem si až tak neužila,myslela jsem,že u kamarádky vypnu a budeme se bavit o kravinách.Místo toho jsme řešili krizi jejího manželství,která se vyskytla v plné míře.Bublalo to u nich už dlouho a teď se to zhoršilo.Snaží se s ním být kvůli dětem,ale nevím,jestli to je pro ně to nejlepší.Třeba se to u nich ještě zlepší,vždycky tak jednou do roka mají krizi.
A co tvé děti a ježíšek,jsou taky tak náročný jako Lucka? A jak se vůbec jmenují?
My jdem k našim zítra,sice net mají,ale radši se pak ozvu večer v klidu z domova.

Není tady

#24 21. 10. 2006 15:49

miška5
♥♥-----

Ahoj Sněhurko,Verunka si přeje do ježíška nový mobil a oblečení a nějaké hry na počítač a Tomášek chce letadlovou loď, hodinky,křečka a MP3( takže jsou taky dost nároční). Na Ježíška už sice nevěří,ale dopisy mu napsali a dostali taky od ježíška odpověď. Mrzí mě že už si s hračkama moc nehrají. Aco si přeješ od ježíška ty?

Není tady

#25 22. 10. 2006 16:56

snehurka
♥♥♥♥---

Ahoj Miško,já jsem o ježíškovi ještě moc nepřemýšlela,většinou si kupujeme s Petrem nějakou větší věc dohromady a teď snad nic doopravdy nepotřebujeme,tak si musím něco vymyslet.Chceme předělat obývák,ale až na jaře,tak spíš budeme šetřit a na vánoce letos pořídíme nějakou maličkost,musím trochu popřemýšlet.Ani nevím co dáme našim,nebo tchyni s tchánem.Mamka potřebuje nový mobil,tak asi koupíme s bráchou dohromady,ale dál vůbec nevím.Ale jinak na vánoce se těším,mám ráda tu atmosféru,svíčky,výzdobu,cukroví,vánočku a kapříka.Ty máš ráda vánoce?
Musím končit,ještě musíme s Luckou trénovat čtení.Mají číst každý den,tak musíme zkontrolovat jestli nezapomněla písmenka.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí