6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LENNNA napsal(a):
Tak jsem asi o nic nepřišla
Nějaké větší shrnutí si ta dnešní ČT šmíra podle mě nezaslouží. Takže letecky: ..
Přesně to jsem chtěla naspat.. dnešní kontakt s ústředním zastáncem AB.. Mám strach o svého syna, jestli zvítězí PP, budu se modlit, aby nemusel do mundúru. Na dotaz, z čeho má strach? Z čeho konkrétního, co PP dělá nebo říká.. Tak se na mě podíval a říká, no z PP nemám strach.. ?!? Pak další třešnička, když jsem kontrovala tou poslední debatou na ČT 1 z hlediska bezpečnostní hrozby, tak tu neviděl, vidět nechce a přesně ví, co a jak se tam stalo.. četl to na diskuzích Tohle je jen ukázka toho, jakým způsobem lidé přejímají názory ostatních bez ohledu na fakta nebo aby si aspoň udělali na konkrétní situaci svůj názor na základě vlastního zhlédnutí. K tomu popisovateli.. vyčítat někomu, že má rýmu? Jo, to je velký důvod pro nezvolení.. určitě větší, než ostuda světového formátu v přímém přenosu
Není tady
a jak se věřící bouří........najednou Babiš vystupuje jako ten, kdo chodí do kostela a nosí neustále jezulátko
Není tady
vera napsal(a):
V Brně - Modřicích je Babišova drůbežárna...................3 směnný provoz, náročná práce a Babiš dává 16 700Kč, po Sředulově kritice Babiš zvýšil na 17 300 Kč
"lidumil"
Tak tomuhle neverim ani nahodou,chtela bych videt kdo by tam sel delat trismenny provoz ve smradlave drubezarne za minimalni mzdu a jeste k tomu ve velkem meste.Jsme male mesto a takovy plat se tu nabizi pouze s doplatkem na ruku,takze na cerno. Zase nekdo vytisknul nejakou spinu na Babise a uz to jede.
Není tady
říkal to minulý týden Středula u Moravce, je možné si to pustit z archivu............a chlubil se-Středula, že do 3 dnů Babiš navýšil mzdu o 700 Kč............v nedělní debatě u Moravce
Středula tak obhajoval svoji práci, že má smysl..............
nic nebylo vytištěno, zaznělo to z úst Středuly
taky mi to připadne sci-fi - takový plat
Není tady
Dneska jsem byla v nasem okresnim meste na vstupni prohlidce.Cela prohlidka se presunula v komunikaci o volbe prezidenta.Zacal sam lekar jak mu vadi jaky je hon na Babise co si ty lide k nemu dovoli a sam zacal,ze v prvnim kole volil Pavla a to jenom diky tomu,aby se tam nedostala Nerudova.V druhem kole bude volit Babise on i jeho zena. Tise jsem naslouchala a nakonec jsem mu rekla,ze ja take.Ze nejsou jen ty spatny lidi ktery na nej hnusne pokrikuji,ale i lide ktery ho objimaji a hladi po tvari (videla jsem to na videu z nejakeho mesta ). U Pavla jsem nic takoveho nevidela ,mam takovi pocit,ze lid Pavla nemiluje,nezna,jsou to jen odporci Babise proto ho voli. Takze lid je rozdelen na dve skupiny na odpurce Babise a volici Babise nic jineho mezi tim neni.Kdyby misto Pavla tam byl kasparek tak ho odpurci Babise budou volit.
Pan dokror me jeste rikal,ze se o tom nesmi mluvit,ze voli Babise....kde to jsme,ze lid o tom nesmi mluvit,ze se lide stydi za to koho voli.A pak,ze Babise voli jen socialne slabí,nevzdelany a ja nevim co jeste. Muzu rict,ze lekar me prekvapil.
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já prosím Debatu jsem neviděla, radějiJa debatu videla a i tu vcerejsi,Na mem rozhodnuti to nic nezmenilo.A s jeho nazory souhlasim. Nebudu volit nekoho o kom jsem jeste pred rokem neslysela,ze by existoval. Lidi jsou jak ovce. Ze voli nastrcenou gumu. Proc volit nekoho jen,aby nebyl prezidentem Babis ,to radci nejit k volbam vubec.
Erem, hlavu vzhůru. Pro něj bude stejně lepší premiérské křeslo, kde má více pravomocí.
Jo,to ja vim,rikal me to pritel.Ale i tak je me lito jak se lide chovaji. Ze to je banda tupcu,ze jsou schopni zvolit kdekoho jen,aby to nebyl Babis,aby se tam nedostal. Nikdy jsem politiku nesledovala a jeste pred par lety jsem ani nevedela kdo je to Babis ,nezajimalo me to.To az v poslednich letech kdy me zaujala Schillerova a Malacova a pak zjistila,ze k nim patri i ten Babis. Tak jsem se zajimat zacala....
Není tady
eremuruss napsal(a):
U Pavla jsem nic takoveho nevidela ,mam takovi pocit,ze lid Pavla nemiluje,nezna,jsou to jen odporci Babise proto ho voli. Takze lid je rozdelen na dve skupiny na odpurce Babise a volici Babise nic jineho mezi tim neni.Kdyby misto Pavla tam byl kasparek tak ho odpurci Babise budou volit.
Přesně tímto se konejší AB, místo aby se podíval o zrcadla. Nespadám ani do jednoho tábora, ale lži, manipulace a hysterie mě jednoduše nepřitahují. Pro někoho možná nepochopitelné, ale pro mě naprosto dostačující, abych volila jinak pokud ta možnost je. Kdyby byl kašpárek ulhanější, hysteričtější a větší manipulátor, klidně bych to hodila Babišovi. Tím si můžete být oba jisti. Nevím, jaký máte název pro tento tábor, ale asi je to jedno, protože on vlastně stejně neexistuje
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tak tomuhle neverim ani nahodou,chtela bych videt kdo by tam sel delat trismenny provoz ve smradlave drubezarne za minimalni mzdu a jeste k tomu ve velkem meste.Jsme male mesto a takovy plat se tu nabizi pouze s doplatkem na ruku,takze na cerno. Zase nekdo vytisknul nejakou spinu na Babise a uz to jede.
Článek je sice k jiné společnosti v holdingu, ale vodňanské kuře se tam také skloňuje..
Společnost Vodňanská drůbež ještě na začátku roku uváděla v inzerátu s nabídkou práce pro dělníky v závodě v Modřicích u Brna 16 380 korun měsíčně. Na situaci upozornil v předvolební debatě Blesku odborářský předseda Josef Středula. „To přece není důstojný život, to není věc, za kterou se dá přežít, zvláště v dnešní době,“ řekl. Jak upozornily Seznam Zprávy, firma inzerát záhy stáhla a zveřejnila nový, na kterém už je mzda upravená na 17 940 až 25 tisíc korun. https://www.forum24.cz/drina-na-tri-sme … .sznhp.box
Není tady
Erem toto nečti.
Babišova továrna na drůbež po Středulově kritice „zvedla mzdy“ dělníků
...Středulův mluvčí Jan Exner přeposlal redakci fotokopii inzerátu ve znění z úterního rána, z něhož prý při kritice vycházeli. Mzdu pouhých 16 380 měsíčně žádný jiný podnik v lokalitě kolem Modřic momentálně nenabízí...
Tak se stalo, že potravinářská společnost Vodňanská drůbež, která patří pod Babišův holding Agrofert, změnila zkraje týdne inzerát s nabídkou práce pro dělníky v závodě v Modřicích u Brna. Místo původních 16 380 korun měsíčně zní nová nabídka do dvousměnného zpracovatelského provozu na 17 940...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … iku-222579
Není tady
Bureši ty jistě víš, že tě chtějí volit idioti. Tak vydrž do soboty a potom běž do důchodu.
Babiš ostře vyhrotil kampaň. K Pavlovi před ním utíkají i voliči ANO, SPD a Zemana
https://echo24.cz/a/HdYZr/tydenik-echo- … O2KVsPRwrg
Není tady
Bureši kňuč do soboty odpoledne.
Babišova tiskovka aneb Tonoucí se stébla chytá a kňučí
Andrej Babiš uspořádal další zbytečnou tiskovou konferenci, na níž vyprávěl, kdo všechno mu ubližuje a vyhrožuje, a proto ruší svou kontaktní kampaň a nejede do Hradce Králové. Skutečnost je ovšem taková, že jeho týmu ujíždí vlak, průzkumy vypadají špatně, a tak se snaží vymyslet cokoli, co by zaujalo pozornost. Ale je to málo, pane Babiši, zoufale málo.
Když někdo, jako je Andrej Babiš, ostatní obviňuje z agresivity či z vyhrožování, je to směšné. To on vykládal lidem na potkání, že na ně má složku. On je známý tím, že o každém, kdo se mu znelíbí, mluví hůř než Miloš Zeman v rádiu. A o tom, jak vyhrožoval těm, jejichž firmy chtěl v minulosti získat, nejspíš ani nemá smysl mluvit.
Cílem Babišovy tiskovky bylo získat trochu soucitu. Těžko říci, zda tohle na někoho funguje, volby to ale určitě nerozhodne, a pokud ano, tak v jeho neprospěch. Lidé totiž za prezidenta nechtějí někoho, kdo je zdrojem tak negativních emocí jako Babiš. Kdo seje vítr, sklízí bouři...
https://www.forum24.cz/babisova-tiskovk … a-a-knuci/
Není tady
Petr100 napsal(a):
Bureši ty jistě víš, že tě chtějí volit idioti. Tak vydrž do soboty a potom běž do důchodu.
Babiš ostře vyhrotil kampaň. K Pavlovi před ním utíkají i voliči ANO, SPD a Zemana
https://echo24.cz/a/HdYZr/tydenik-echo- … O2KVsPRwrg
Idioti jsou u me ty lide ktery voli nekoho o kom jeste pred par mesici nic neslyseli.To jsou totalni magori. To jsou ovce.
Není tady
Bureši do důchodu nechoď. A nastup do práce ve sněmovně. Zatím jsi tam za 100.000,- kaček měsíčně nepracoval.
U bookmakerů je jasným favoritem Pavel, Babiš ztrácí. Expremiér už kvůli výhrůžkám nepovede kontaktní kampaň
https://domaci.hn.cz/c1-67163390-u-book … tni-kampan
Není tady
Není tady
vera napsal(a):
https://www.forum24.cz/drina-na-tri-smeny-a-smesne-penize-babisova-pekarna-nabizi-podprumerne-platy/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=881310&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
to se objevilo teď
nepovedlo se..................
Upravil(a) vera (24. 1. 2023 17:38)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petr100 napsal(a):
https://echo24.cz/a/HdYZr/tydenik-echo- … O2KVsPRwrgIdioti jsou u me ty lide ktery voli nekoho o kom jeste pred par mesici nic neslyseli.To jsou totalni magori. To jsou ovce.
nejsem idiot, nejsem totální magor, nejsem ovce..........................volím Pavla
Erem xkrát jsem ti mohla napsat něco podobného.....................že žiješ život, jaký žiješ
Není tady
Pekárna United Bakeries, která spadá pod holding Agrofert bývalého premiéra a kandidáta na prezidenta Andreje Babiše (ANO), hledá pekaře. V inzerátu, který zveřejnil úřad práce, nabízí za hlavní pracovní úvazek v Praze hrubou mzdu 17 900 korun. Průměrná mzda na této pozici je přitom skoro o 10 tisíc vyšší.
tak to vyšlo dnes....................
Není tady
vera napsal(a):
https://www.forum24.cz/drina-na-tri-smeny-a-smesne-penize-babisova-pekarna-nabizi-podprumerne-platy/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=881310&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Neodírá, už jsem tu napsala že fakt tentokrát je to lež. Neboď jsem v Penamu pracovala. Je fakt, že je to dřina, ale jak která něco je strojově něco ručně. Nejede se třisměnej, ale nepřetržitej provoz, protože se vyrábí v sobotu i v neděli a jestli chcete můžete si mě tu najít jaké jsou benefity Penamu. Zajímavé je na inzerátu pekárny a ne Penam, když v šude toto logo používají
Odpovědět
Není tady
eremuruss napsal(a):
vera napsal(a):
Neodírá, už jsem tu napsala že fakt tentokrát je to lež. Neboď jsem v Penamu pracovala. Je fakt, že je to dřina, ale jak která něco je strojově něco ručně. Nejede se třisměnej, ale nepřetržitej provoz, protože se vyrábí v sobotu i v neděli a jestli chcete můžete si mě tu najít jaké jsou benefity Penamu. Zajímavé je na inzerátu pekárny a ne Penam, když v šude toto logo používají
Odpovědět
komentar ktery jsem skopirovala v diskuzi
Není tady
eremuruss napsal(a):
vera napsal(a):
V Brně - Modřicích je Babišova drůbežárna...................3 směnný provoz, náročná práce a Babiš dává 16 700Kč, po Sředulově kritice Babiš zvýšil na 17 300 Kč
"lidumil"Tak tomuhle neverim ani nahodou,chtela bych videt kdo by tam sel delat trismenny provoz ve smradlave drubezarne za minimalni mzdu a jeste k tomu ve velkem meste.Jsme male mesto a takovy plat se tu nabizi pouze s doplatkem na ruku,takze na cerno. Zase nekdo vytisknul nejakou spinu na Babise a uz to jede.
Ačkoliv nevím, kolik tam skutečně berou... tak ten plat mi nepřijde jako nějaké velké scifi. My jsme kraj s nejnižšími platy a fakt po okolí lidé jsou rádi, když mají 20 tisíc a to jsou na lepších pozicích (se školami, kancelářské práce, jazyky)... jasně, tam je to zase 3 směnný provoz, ale přeci jen dělníci.... Takže nic divného. Ale samozřejmě kolik berou v té drůbežárně, tak to nevím a jsou to jen dohady.
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
vera napsal(a):
"lidumil"Tak tomuhle neverim ani nahodou,chtela bych videt kdo by tam sel delat trismenny provoz ve smradlave drubezarne za minimalni mzdu a jeste k tomu ve velkem meste.Jsme male mesto a takovy plat se tu nabizi pouze s doplatkem na ruku,takze na cerno. Zase nekdo vytisknul nejakou spinu na Babise a uz to jede.
Ačkoliv nevím, kolik tam skutečně berou... tak ten plat mi nepřijde jako nějaké velké scifi. My jsme kraj s nejnižšími platy a fakt po okolí lidé jsou rádi, když mají 20 tisíc a to jsou na lepších pozicích (se školami, kancelářské práce, jazyky)... jasně, tam je to zase 3 směnný provoz, ale přeci jen dělníci.... Takže nic divného. Ale samozřejmě kolik berou v té drůbežárně, tak to nevím a jsou to jen dohady.
Myslim si,ze nebydlime tak daleko od sebe jak,uz si tu nekdy zminovala. Ano i u nas jsou takove platy ,v trismenem provozu okolo 22 tisic. Prehled mam,proroze v podnicich co jsou okolo naseho mesta pracuji dcery pratele a ty se spolu casto bavi o vyssi platu.Tu sumu co je zde psana jako Babisova jsem na pasce mela psanou take u obou soukromniku,ale zbytek na ruku.Protoze za tyhle penize by jim nikdo nedelal,tak si to ani nedovoli nikomu dat.Syn pracuje ve velkem meste ve velkem automobilovem prumyslu a delnik v trismenem provozu tam ma take pres 20 tisic cisteho. Takze ani nahodou tehle frasce neverim a jeste ke vsemu v drubezarne,kde je chlad,smrad a jeste prace z mrtvymi zviraty ani za 50 tisic bych tam nedelala. Jo a v nasem meste je o praci nouze a presto tu nikdo nebere tak smesne penize za plny uvazek.Takze dalsi vymysl a hon na Babise.
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Petr100 napsal(a):
https://echo24.cz/a/HdYZr/tydenik-echo- … O2KVsPRwrgIdioti jsou u me ty lide ktery voli nekoho o kom jeste pred par mesici nic neslyseli.To jsou totalni magori. To jsou ovce.
nejsem idiot, nejsem totální magor, nejsem ovce..........................volím Pavla
Erem xkrát jsem ti mohla napsat něco podobného.....................že žiješ život, jaký žiješ
Nerikam,ze ses idiot pokud volis Pavla a znas ho vis jaky je to clovek,beru to.Kazdy ma nejaky nazor,kazdy ma nejakou predstavu,kazdymu je sympaticky nekdo jiny.To vse u tebe beru.Ale nerikej me,ze vsichni ty co voli Pavla ho i znaji.Neznaji,to me nevymluvis. Skoda,ze ve volbe na prezidenta nekandiduje Fiala a Babis oba lidi znaji a volby by byli férovi.
Není tady
Včera jsem zahlédla jen pár minut když po 20 hodině mluvil Pavel (rozhovor na Nově myslím) a jak ho slyším a vidím, tak jo, líbí se mi, to se mu fakt nedá upřít. Ať je to jak je, tak po mnoha letech kandidát, který se mi líbí svým projevem. To prostě musím uznat
Jinak Babiš... není možné, že by si začal připravovat půdu na odstoupení? Co by se stalo pak? Do volby by šla Nerudová?
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Myslim si,ze nebydlime tak daleko od sebe jak,uz si tu nekdy zminovala. Ano i u nas jsou takove platy ,v trismenem provozu okolo 22 tisic. Prehled mam,proroze v podnicich co jsou okolo naseho mesta pracuji dcery pratele a ty se spolu casto bavi o vyssi platu.Tu sumu co je zde psana jako Babisova jsem na pasce mela psanou take u obou soukromniku,ale zbytek na ruku.Protoze za tyhle penize by jim nikdo nedelal,tak si to ani nedovoli nikomu dat.Syn pracuje ve velkem meste ve velkem automobilovem prumyslu a delnik v trismenem provozu tam ma take pres 20 tisic cisteho. Takze ani nahodou tehle frasce neverim a jeste ke vsemu v drubezarne,kde je chlad,smrad a jeste prace z mrtvymi zviraty ani za 50 tisic bych tam nedelala. Jo a v nasem meste je o praci nouze a presto tu nikdo nebere tak smesne penize za plny uvazek.Takze dalsi vymysl a hon na Babise.
Jj, Erem, my jste téměř sousedky - já jsem z vedlejšího kraje! Náš kraj Babiš nedávno označil v televizi "jako historicky nejhorší kraj ve všem" a většinou fakt i "vyhráváme" různé ankety či srovnání krajů napříč republikou a jsme většinou poslední ve všem. Nevím proč Ale jak jsem psala, fakt mi ty peníze nepřijdou nereálné a nějak extra malé, já osobně znám více lidí, kteří nemají ani 20, většinu ostatních, kteří mají lehounce nad 20 tisíc. A to jsou fakt lidé na "lepších" místech. U nás takové platy nejsou nic nereálného. Ale to je u nás, Brno je daleko a jak je to v tamní drůbežárně, to si netroufám vůbec říct.
Upravil(a) LENNNA (25. 1. 2023 6:56)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Včera jsem zahlédla jen pár minut když po 20 hodině mluvil Pavel (rozhovor na Nově myslím) a jak ho slyším a vidím, tak jo, líbí se mi, to se mu fakt nedá upřít. Ať je to jak je, tak po mnoha letech kandidát, který se mi líbí svým projevem. To prostě musím uznat
Jinak Babiš... není možné, že by si začal připravovat půdu na odstoupení? Co by se stalo pak? Do volby by šla Nerudová?
Souhlas, myslím si, že PP tam předvedl i pár diplomatických vyjádření, na kterých si mohl pěkně vylámat zuby.
Tyjo, s AB netuším, jeho kroky neumím předvídat. Sice psali, že by šla místo Pavla Nerudová, když ho Babiš vyzýval, aby odstoupil, ale to už by v této chvíli bylo asi jedno.
Není tady