TOPlist

Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 2. 2013 12:05

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Náš nový prezident.

Autor filmu Hledá se prezident: Po alkoholu Zeman ztrácí sebekontrolu

a ještě přihodím pro pobavení: Grafik a tvůrce poštovních známek Zdeněk Netopil už má první návrh známky a zdá se, že to trefil naprosto dokonale.

http://oidnes.cz/13/014/sph/JAV48eac6_znamka.jpg

Upravil(a) Míša Kulička (2. 2. 2013 12:10)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#52 2. 2. 2013 12:14

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Vzbuď se, Míšo, už je po demokratických volbách!

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#53 2. 2. 2013 12:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

Tak já pořád nerozumím, proč nám příznivci Zemana zazlívají, že uvádíme konkrétní důvody, proč je pro nás jako prezident nevhodný.

Já vám nic nezazlívám, což je ale možná dáno i tím, že i když jsem Miloše volil, určitě nejsem žádnej "fanatickej Zemanovec"...

Nedávno jsem četl - bohužel už nevím kde - docela zajímavý článek, že tyto volby byly poslední, kdy se ještě volili představitelé "staré gardy" v politice... pokud je to tak, pak už se můžeme těšit na volby příští, ovšem obávám se, že do té doby se těm korupčnickým praktikám naučí i ti mladí, dosud špínou neposkvrnění (např. mladej Dienstbier, ten se mi docela zamlouval) a pojede se zase ve starejch kolejích... sad

Vemte si třeba takovýho Grosse... jak se to kluk jeden rychle naučil...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#54 2. 2. 2013 12:18

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Je opravdu zajímavé pozorovat, kolik jedu, nenávisti a špíny se z těch příznivců knížete stále řine, ale skoro si myslím, že svému guruovi dělají medvědí službu ...".

Naopak, my se velmi dobře bavíme tou esencí arogantní blbosti, co jste nám zvolili. Věřím tomu, že kníže by nás také dobře bavil, ale kvalit pana Zemana nedosahuje ani zdaleka ...

Skoro bych věřila, že jste Zemana zvolili hlavně vy, protože hodně lidí volilo Z. jako protest proti tomu vymývání mozků americkým stylem.
Ostatně čeho se tak strašně bojíš, vždyť se stále psalo , že prezident u nás je vlastně jenom "kladeč věnců" - myslíš, že je Miloš nebude klást rovně?

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#55 2. 2. 2013 12:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vějířovka napsal(a):

No však právě ... můžem se dobře bavit na účet nově zvoleného pana prezidenta, kór, když nám od počátku zavdává mnoho zajímavých podnětů ... k softwarovým kuličkám, popelníčkům a dalším přidal další hlášku: "Jsem stále stejně krásný, nezměnil jsem se" ... no dlouho jsem neslyšela Shakespeara ... už jsem si zvykla na každodenní "poovoce" a teď  už 5 dní nic ... ale to přijde.
Hnízdil to shrnul dokonale smile ...

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#56 2. 2. 2013 12:42

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

No však právě ... můžem se dobře bavit na účet nově zvoleného pana prezidenta, kór, když nám od počátku zavdává mnoho zajímavých podnětů ... k softwarovým kuličkám, popelníčkům a dalším přidal další hlášku: "Jsem stále stejně krásný, nezměnil jsem se" ... no dlouho jsem neslyšela Shakespeara ... už jsem si zvykla na každodenní "poovoce" a teď  už 5 dní nic ... ale to přijde.
Hnízdil to shrnul dokonale smile ...

No a co je na tom tak hrozného, že si myslí, že je stále stejně krásný lol
Nesmíš to tak prožívat.
Raději hupky do práce pro knížete a jeho budoucí úspěch. Tímhle mu moc nepomůžete, už je to ohrané kapitulation

Není tady

#57 2. 2. 2013 12:50

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Britana napsal(a):

Eva: jestli pak najdeš i něco pozitívního.Co? Snaž se trochu popřemýšlet,...ale prosím racionálně a ... hlavou.

Už nejméně 10 let na něm ani při své snaze nemůžu najít nic pozitivního pro náš stát. A byla bych jeho odpůrcem, ať by proti němu ve 2. kole prezidentské volby stál kdokoliv. Byla jsem odpůrcem toho, že by měl být prezidentem ČR, i před deseti lety. Tenkrát díkybohu zvolili Klause. Padáme ještě pořád hlouběji do žumpy, jestliže teď bude prezidentem ČR Zeman.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#58 2. 2. 2013 12:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Pojď mi hop! Teď si volej Miloše!

http://www.youtube.com/watch?v=7Zx-jT_nQzI

smile

Není tady

#59 2. 2. 2013 13:02

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Pojď mi hop! Teď si volej Miloše!

http://www.youtube.com/watch?v=7Zx-jT_nQzI

smile

Pokud je ten pád stejný, jak jsi sem dávala ten první odkaz, kdy bylo jasně vidět, že ho nasměrovali tam, kde nebyly schody a on šlápl do prázdna, prostě tam, kde to bylo 3x hlubší, tak vidíme, jak s námi manipulují - když je záběr odjinud a vhodně sestříhán, tak člověk neví, proč takto letěl.

Z toho prvního videa bylo jasné, že by takto upadl každý.
Pokračuje to stále dál, je to opravdu nechutné.

Není tady

#60 2. 2. 2013 13:05

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vějířovka napsal(a):

Skoro bych věřila, že jste Zemana zvolili hlavně vy ...

Vůbec se na nás nepokoušej přehodit svou odpovědnost za zvolení toho pána ... klidně si své rozhodnutí dál okecávej, my se budem dál klidně bavit na jeho účet ... smile

Není tady

#61 2. 2. 2013 13:09

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Skoro bych věřila, že jste Zemana zvolili hlavně vy ...

Vůbec se na nás nepokoušej přehodit svou odpovědnost za zvolení toho pána ... klidně si své rozhodnutí dál okecávej, my se budem dál klidně bavit na jeho účet ... smile

Tak to vás upřímně lituji. dumbom

Není tady

#62 2. 2. 2013 13:13

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovko, až se bude chovat tak, že budu mít důvod vážit si ho, bude můj humor ve spojitosti s ním laskavý. Zatím si ho nemám za co vážit. Za to hulvátství, jak se choval ke staré paní, své sousedce, která na něj před odjezdem hodiny čekala s kytičkou? Nebo za co bych si ho měla vážit? Za jeho povýšenost, aroganci, posmívání se všem, kdo se kolem něj vyskytnou? Za neohleduplnost při jeho kouření? Za co, panebože, za co?

Není tady

#63 2. 2. 2013 13:17

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Vějířovko, až se bude chovat tak, že budu mít důvod vážit si ho, bude můj humor ve spojitosti s ním laskavý. Zatím si ho nemám za co vážit. Za to hulvátství, jak se choval ke staré paní, své sousedce, která na něj před odjezdem hodiny čekala s kytičkou? Nebo za co bych si ho měla vážit? Za jeho povýšenost, aroganci, posmívání se všem, kdo se kolem něj vyskytnou? Za neohleduplnost při jeho kouření? Za co, panebože, za co?

To se tedy za těch pět let úplně utrápíš, neměla by ses pokusit to nějakým demokratickým způsobem vyřešit?

Není tady

#64 2. 2. 2013 13:18

mia
♥♥♥♥♥♥-

Vějířovka napsal(a):

mia napsal(a):

Tak já pořád nerozumím, proč nám příznivci Zemana zazlívají, že uvádíme konkrétní důvody, proč je pro nás jako prezident nevhodný. Terčem veřejné kritiky byl přece i Klaus, na Havla se taky vytáhlo kdeco, proč by to mělo být u Zemana jinak? Nebo by to snad mělo být radši jak za Husáka, nikdo ani slovo?

Zeman mi byl jako člověk z konkrétních důvodů nesympatický, ba přímo odpudivý, odjakživa a to, že je teď v nějaké funkci, na tom nic nezměnilo, ba naopak, dokazuje, že naprosto nedokáže zvládat svoje emoce a samolibost ani teď, což je pro funkci prezidenta dost velký hendikep.

Pokud mě v budoucnu mile překvapí, bude jen ráda......zatím tomu nic nenasvědčuje.

A hlavně - buďme rádi, že můžeme svoje názory psát takto veřejně a modleme se, aby to tak i v budoucnu hmm

Na Havla se vytáhlo kdeco? V oficiálních médiích? Vážně?

no fakt je, že Havel měl u médií respekt, který Zeman nemá..........zapřemýšlej, proč asi.......wink

Není tady

#65 2. 2. 2013 13:19

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovka napsal(a):

To se tedy za těch pět let úplně utrápíš, neměla by ses pokusit to nějakým demokratickým způsobem vyřešit?

Vážně si myslíš, že se trápím? Já se směji a dobře bavím, co jste si to zvolili. lol

Není tady

#66 2. 2. 2013 13:24

mia
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

mia napsal(a):

Tak já pořád nerozumím, proč nám příznivci Zemana zazlívají, že uvádíme konkrétní důvody, proč je pro nás jako prezident nevhodný.

Já vám nic nezazlívám, což je ale možná dáno i tím, že i když jsem Miloše volil, určitě nejsem žádnej "fanatickej Zemanovec"...

Nedávno jsem četl - bohužel už nevím kde - docela zajímavý článek, že tyto volby byly poslední, kdy se ještě volili představitelé "staré gardy" v politice... pokud je to tak, pak už se můžeme těšit na volby příští, ovšem obávám se, že do té doby se těm korupčnickým praktikám naučí i ti mladí, dosud špínou neposkvrnění (např. mladej Dienstbier, ten se mi docela zamlouval) a pojede se zase ve starejch kolejích... sad

Vemte si třeba takovýho Grosse... jak se to kluk jeden rychle naučil...

no právě storstark, oni se ti mladí učí rychle.......a není divu, když mají fotry Zemany apod. a nasávají to odmala......asi k tomu bude zapotřebí víc generací, než jen 1- 2..... hmm

Není tady

#67 2. 2. 2013 13:36

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Vějířovka napsal(a):

Jak si predstavujes vejirivko tu situaci po demokatickych volbach? Tak, ze se bude mlcet ? Ja si to predstavuji tak , ze kazdy politik se muze v demokracii kritizovat a taky se muzou uvadet informace, ktere jsou pro nej "nevhodne", slusne receno.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#68 2. 2. 2013 13:39

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

mia napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

mia napsal(a):

Tak já pořád nerozumím, proč nám příznivci Zemana zazlívají, že uvádíme konkrétní důvody, proč je pro nás jako prezident nevhodný. Terčem veřejné kritiky byl přece i Klaus, na Havla se taky vytáhlo kdeco, proč by to mělo být u Zemana jinak? Nebo by to snad mělo být radši jak za Husáka, nikdo ani slovo?

Zeman mi byl jako člověk z konkrétních důvodů nesympatický, ba přímo odpudivý, odjakživa a to, že je teď v nějaké funkci, na tom nic nezměnilo, ba naopak, dokazuje, že naprosto nedokáže zvládat svoje emoce a samolibost ani teď, což je pro funkci prezidenta dost velký hendikep.

Pokud mě v budoucnu mile překvapí, bude jen ráda......zatím tomu nic nenasvědčuje.

A hlavně - buďme rádi, že můžeme svoje názory psát takto veřejně a modleme se, aby to tak i v budoucnu hmm

no fakt je, že Havel měl u médií respekt, který Zeman nemá..........zapřemýšlej, proč asi.......wink

To opravdu nevím, poradíš mi?

Není tady

#69 2. 2. 2013 13:47

mia
♥♥♥♥♥♥-

neporadím, lámej si hlavinku sama tongue, stačí se jen dívat a poslouchat........wink big_smile

Není tady

#70 2. 2. 2013 13:59

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Jak si predstavujes vejirivko tu situaci po demokatickych volbach? Tak, ze se bude mlcet ? Ja si to predstavuji tak , ze kazdy politik se muze v demokracii kritizovat a taky se muzou uvadet informace, ktere jsou pro nej "nevhodne", slusne receno.

Já si myslím, že v první řadě je třeba přijmout demokraticky vůli většiny a už se přestat vztekat. Myslím, že se má začít pracovat pro republiku, zní to jako fráze, ale to asi není hodnocení a rýpání do toho, zda pan Zeman s paní Zemanovou mají dobrý vztah, posílání videí, kde to vypadá, že je prezident zesměšněn, pomlouvání jeho dcery, šíření lží, že špatně zprivatizoval MUS (přestože privatizace proběhla za Tošovského), strašení s nějakými katastrofami, když víme, že tady není prezidentská demokracie atd.
Pokud uvádíš, jak ty říkáš, informace, které jsou pro něj nevhodné, tak stále pokračuji v hysterickém volebním boji, který sem byl zaveden, a to ničemu neprospěje. Pak se nemůžeš divit, že ti občas někdo odpoví a řekne ti, že je lež to, co tvrdíš ty.

Upravil(a) Vějířovka (2. 2. 2013 14:06)

Není tady

#71 2. 2. 2013 14:04

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Eva. napsal(a):

... Za co, panebože, za co?

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … ken-159021 stolt

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#72 2. 2. 2013 14:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovko, myslím, že by sis měla v první řadě ujasnit, co přesně znamená slovo demokraticky a nevkládat ho tam, kde se vůbec nehodí.

Není tady

#73 2. 2. 2013 14:07

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Eva. napsal(a):

... Za co, panebože, za co?

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … ken-159021 stolt

Přesně z toho jsem citovala. big_smile

Není tady

#74 2. 2. 2013 14:10

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

To je jasne, ja jsem to sem spis hodilakvuli tomu klipu - - - vystihuje totiz vsecko, o cem tady celou dobu spekulujete...

Chjo, sladkej Tomasek, ten mel byt prrezidentem, ten by jim to nandal... reta

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#75 2. 2. 2013 14:29

taonata
♥♥♥♥♥♥-

Vějířovka napsal(a):

mia napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

To opravdu nevím, poradíš mi?

Že by nezávislý tisk ?To víš když dva dělají totéž,není to totéž.Odpudivý opilec Havel se jim přeci nehodil do krámu,zato na Zemanovi si s chutí smlsnou,no tak do toho.smile

Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí