29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dája028 napsal(a):
Revlibo, díky moc. No, do... háje. Přečetla jsem to ( zatím )2x a už tuším, že to nejsou blikající kontroky, ale přímo laserová show. Ach jo... tolik podobného. Vážně moc děkuju.
Za málo...
Zadej si do googlu...Narcismus-parazit v zrcadle, nebo tak nějak...jsou tam i různé příběhy v diskuzi pod článkem,tohle mi tenkrát definitivně otevřelo oči,když jsem ještě byla ve fázi sebeobviňování...
Není tady
Jdu na to ... no to bude večírek :-)
Není tady
Opravdu očekávám, že mi chlap pomůže s jednoduchými věcmi v domácnosti, není to o košili nebo montérkách, pracovní době, je to o chuti pomoct, udělat to.
Jo, ty očekávání... "tatínek postavil barák a strejda Franta dokonce pral... a mužskej má doma pomáhat..."
Jenže - on u tebe NENÍ doma (stejně jako ty u něho), ergo očekávat můžeš, ale splnit se nemusí. Nakonec existuje třeba hodinovej manžel...
Jenže skutečnost je taková, že spolu prostě jen chodíme, když máme čas a chuť se vidíme, vlastně milenecká láska s trochou koření navíc...
... ale ty bys tak ráda "zahnízdila". Takže proti těm jeho barbínám jedeš , jak se mi to jeví, aby ti nezaneřádily hnízdečko blonďatejma vlasama. Říkáš, že sis "myslela,že to chce taky"... tak se ptám - myslela, nebo jste o tom mluvili a on byl srozuměnej?
ale jeho bm si umanula, že potřebuje někam odvézt, zrovna v době, kdy jsme měli odjet. a hádejte? seděli jsme doma a on dělal šoféra
No tak... jeho BM, pokud jsem dobře rozuměla, nastoupí vždycky, když je potřeba se se postarat o dítě, ne? V tom případě bych i pochopila jakousi reciprocitu (možná momentálně nikdo, koho by si "najal" nebyl k dosažení), ovšem současně bych očekávala omluvu, vysvětlení a "vynahrazení".
na všem bychom se měli domluvit, měla bych vědět co a jak zamýšlí, kdo a kdy se v domě bude pohybovat, ne to oznamovat a divit se, že se úplně netvářím.
Zapomínáš, že to pořád ještě není tvůj dům, a přítel má tedy plné právo "oznamovat", protože bohužel nemáš hlas rozhodovací. Nanjevejš poradní, ale ani ten nemusí akceptovat. Jestliže je váš vztah na úrovni "kino, jídlo, postel" (v libovolném pořadí ) a přítel zjevně nehodlá nic měnit, pak máš dvě možnosti - smířit se nebo za ním přestat jezdit.
má ženské v baráku, já to těžce koušu, teď jsem udělala to samé já a nekousnul to on
Nojo, děvče zlatý... ale zatímco on "oznamuje", řekněme logistiku svojí domácnosti, tys ho zcela záměrně tím kámošem provokovala, což je na pohled drobný, leč významný rozdíl.
Není tady