29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo taaaaak vy mate kachlicky, tak to hnali vo stok jo?
Není tady
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:37)
Není tady
Bell trochu jsem si hrála ale ještě to není uplně hotové tak to musím vypilovat, ale to až bude malá zase spinkat :-)
A z brambor tak udělaj bramborák, nebo jen bramborové placky a nebo uplně obyč prambory na loupačku a nebo škubánky :-D
Není tady
Ditule, Tebe jsem se chtěla zeptat co Pavla ??? Byla s Vámi na dovo, nebo je zas u cikorků ???
Míšo, tohle musí být otřesný, ale řekni mi, z čeho ten randál je, když mají venek hotovej ??? Ach jo .... fakt Vás lituju.
Ono na té vesnici taky občas není o co stát - třeba sobota je vždycky děs, páč každej seká trávu, řeže dřevo a bůh ví co ještě, ale neděle tu jsou zlatý. Městys vydal "vyhlášku o nedělním klidu"
Ale s Phou se to srovnat nedá
Tutuli a nezvýšil si Dáda spotřebu ... ono než se zase navýší produkce tak to třeba chvíli potvrvá.On už je to chlap velikej, takže možná vysosnul vše co tam bylo
Cipi, Tebe taky lituju páč to musí být hrozný. Ještě že Áďa je zlato. Neboj, ono ho to přejde ... teda snad
Včera jsme měli fakt busy day a Elence se to už vůbec nelíbilo. Jak je zvyklá být doma, tak už toho cestování bylo na ní moc a začala mi hysterčit, to byl křik ... pěkně se v Tescu předvedla Ale jinak je to poklad
Utíkám dodělat oběd ...
Co Holčičkovic holky ???? Haló - vrátily jste se z toho výletu ????
A Heri s Terys tu dlouho nebyly ??? Není Terka už vdaná paní ???
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:34)
Není tady
Dadula napsal(a):
Ditule, Tebe jsem se chtěla zeptat co Pavla ??? Byla s Vámi na dovo, nebo je zas u cikorků ???
Míšo, tohle musí být otřesný, ale řekni mi, z čeho ten randál je, když mají venek hotovej ???Ach jo .... fakt Vás lituju.
Ono na té vesnici taky občas není o co stát - třeba sobota je vždycky děs, páč každej seká trávu, řeže dřevo a bůh ví co ještě, ale neděle tu jsou zlatý. Městys vydal "vyhlášku o nedělním klidu"
Ale s Phou se to srovnat nedá
Oni dělají ještě spodek a to se strašně rozlejhá dola asi budou i garaže takže fakt mazec....
Terry je ještě svobodná až v sobotu z ní bude vdaná paní :-D
Není tady
Dadula napsal(a):
Tebe jsem se chtěla zeptat co Pavla ??? Byla s Vámi na dovo, nebo je zas u cikorků ???
Daduli, Pavla se mnou nebyla, protoze musela na IRM kvuli ty deloze a taky musela jit na konrolu po revizi, ale ted v nedeli jede s nami na tech 14 dni, tak jsem celkem rada. Doufam, ze nebude nafoukla.
Vcera byla u Mudr, doporucila ji soudni psycholozka, tak ji predepsal antidepresiva, pry ma depresi. Ja to vidim spis pozitivne, protoze zit s ni je (a bylo ) docela zahul, takze jestli je jeji deprese pricinou vseho, co se za poslednich pul roku stalo, tak to leky vyresi a bude lip. Ma taky chodit na nejakou psychoterapii, tak uvidime.
Není tady
Ja tu Barunu zabim !!!!!! Rikam ji at otevre v pokojiku okno (tim myslim vetracku, protoze ja NIKDY v patre neotviram okno jinak kvuli malymu ) a hadejte co. Ja si sedim vesele u rybycek na FB, Kolombo si hraje v pokojiku a okno je otevrene dokoran !!!!!!! Bych ji takovou mazla, ze ji ani Google nenajde ( nova hlaska z FB kterou zeru
)
Není tady
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Miso. Ten metr nema chybu !!!!
Není tady
Dita.L napsal(a):
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Miso. Ten metr nema chybu !!!!
děkujiiiii ještě ho chystám Míšovi ale to až mi usne ten řvoun co je v postýlce ty zuby to je masakr
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:34)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Ja tu Barunu zabim !!!!!! Rikam ji at otevre v pokojiku okno (tim myslim vetracku, protoze ja NIKDY v patre neotviram okno jinak kvuli malymu ) a hadejte co. Ja si sedim vesele u rybycek na FB, Kolombo si hraje v pokojiku a okno je otevrene dokoran !!!!!!! Bych ji takovou mazla, ze ji ani Google nenajde ( nova hlaska z FB kterou zeru
![]()
)
To jsem ještě neslyšela ani nečetla - to je dobrý
Bell, my dneska máme šišky s mákem (jen jsme zjistili, že toho máku nějak moc nemáme )
Dádul, z výletu jsme se vrátili - kdyby ne, tak bych neměla tak úžasné zážitky s tchýní, o kterých jsem tu v neděli psala . Jinak včera opět pohovor s babi - no, snad jsme si to vyjasnily. Alespoň tak na týden
Jsem z toho už na prášky fakt
Dneska jdeme na 3měsíční a očko (Rotarix, Prevenar a Hexa) - tak nám držte palce teda mě - Danča je statečná - to já to vždycky obrečím
Jo a Tutuli - máme novou podobu jména, kterou vy ještě nee:P Synovci (4 a 7let) Danielce říkají Dundee (jakože "Dandý")
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:33)
Není tady
Ona je i špatně vyfocená to bylo jen tak na rychlo protože malá ještě nespí. Ale jak usne tak si s tím dám práci....teď doufám, že se stačím v rychlosti najíst protože už šilhám hlady a malá ne a ne usnout
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:33)
Není tady
tak jsem se stačila najíst A UŽ ZASE JEČÍ... vezmu jí na ruky a je oki a tlemí se.....asi budeme muset ven, ale já potřebuji aby usnula teď doma abych mohla jít se psama a pak můžu táhnout ven až do večera
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:32)
Není tady
bellatrix napsal(a):
No keďže herečka zase štrajkuje s jedlom, tak sme pokročili v našej nutrilonovej kámasútre.
Táto poloha má trochu dlhší názov: tatko kŕmi a maminka trasie so stromčekom, akože sme na dvore pod stromom a fúka vietor.
http://resize.like.cz/images/95_103_171 … G_3233.JPG
Není tady
bellatrix napsal(a):
No super, ten meter! A nezahováraj tú svadbu!
Dituš, ty máš vypucované akvárka a mne už chýba iba pár bodov do ďalšieho levelu!Ja sa ti inak priznám, že kvôli akvárku, keďže sa tam tak pomaly zarábajú prachy, som si vytvorila novú identitu, ktorú som zaregistrovala na facebooku a hrám za ňu rybičky, aby som si mohla posielať drahé darčeky, ktoré predávam a za to kupujem ryby.
Ale ja nie som závislá, ne-é!
A švagrová v podstate urobila to isté, keď som jej to povedala, lebo švagor má 2 registrácie tam, tak jednu mu prebrala a tiež si tak posiela a adoptováva a tak.
tak sup s tebou ke me do akvarkovych pratel, at z toho taky neco mam
Není tady
bellatrix napsal(a):
No keďže herečka zase štrajkuje s jedlom, tak sme pokročili v našej nutrilonovej kámasútre.
Táto poloha má trochu dlhší názov: tatko kŕmi a maminka trasie so stromčekom, akože sme na dvore pod stromom a fúka vietor.
koukám, že my a Cipísci hadr, když si stromky přiděláváme na kočarky
Není tady
Holčička napsal(a):
Bell, my dneska máme šišky s mákem (jen jsme zjistili, že toho máku nějak moc nemáme
)
Tak udelej mak se siskama. Sisek mate dost neeee?
Není tady