29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sáří - no to je bombice Hlavně se bobíškové držte, u mamky je nejlíp
Tipuju to na dva kluky a holčičku
Kolik máte mrazáčků?
Veru přepošleš mi SZ s adresou Sáří, zaběhnu koupit taky pořádný 25ky, poplivu je, dětem je dám podržet a Vítkovi oslintat pro štěstí
Símo - na zítra kopu štěstí!! (to dáš, nebojim se).
No sláva, hlavně že to není s Badýskem nic horšího
Není tady
Snaží mrazí se až zítra a tak se to dozvím až pošlou fakturu za mrazáčky, kolik jich bylo ok, teda už v tom mám jasno, ocumlanej test od Vítečka
Holky neozvala se vám někomu sunsine? Moc jí držím palce
Není tady
Sáříííííí, to je super bomba zpráva . Ježíš já se tak těším, až tu budeš hlásit ty tlustice, šííííleně ti držím palečky a fakt tomu věřím. I u sebe tentokrát, a Veru už mi dokonce předpověděla kluka, koukám
.
Simi, to šílení kolem pejska mi něco připomíná, ehm... Já taky jezdím na veterinu kvůli každý blbině, si ze mě všichni dělaj srandu
. Já holt tou čubou žiju, je to můj miláček. Radši pojedu 100x zbytečně než jednou něco zanedbat...
Silvi, držím na hysterku, ať je vše co nejvíc v pohodě...
Není tady
jéééjda, sáří tak dokonce 4 v 1
do prkenné ohrady, tak to MUSÍ být minimálně jeden ženich pro loupežnické dcery
nejméně dalších 8 měsíců si umačkám palce
Není tady
Silvuško, na HSK jdeš na narozky mojí ségry, takže doufám, že proběhne hladce a výsledek Tě potěší
Není tady
jsem strávila celý pátek na pracovně zábavné akci.... večer jsme mohli vyzkoušet segway.... fotka se mi nepodařila vložit, takže jedině na FB, kdo chcete mrknout
edit: tak aspoň malá se mi podařila vložit
Není tady
Ahojky tak ja se oblikam a valim ,je mi zle a to mam jeste odpoledne jizdy ,coz je taky katastrofa jezisi holky drzte vse co jde ,ja tam nechci jit podruhe
Není tady
Simi, držím všechny palce, i když teď už to máš možná i za sebou
Není tady
Símo tak jak? Neškytáš při povídání u ZK?
Popí - koukla jsem s dovolením na velkou fotku naFB a obdivuju jak se tam udržíš
Sáří - už cítíš jak se kluci (a holka) zavrtávaji?
S tím testem to myslim naprosto vážně a jelikož mi Veru SZ s Tvou adresou zatím nenapsala, čekám jí od Tebe
A až to klapne, přijedeme si za odměnu s dětma pošmudlat štěňátka, až je budete mít
Není tady
Snaží, byla to sranda, ze začátku si člověk připadá, že si prostě MUSÍ natlouct pusu.... taky to týpek půjčoval s tím prý "nedívejte se na zem, sem se mi dívejte (do očí)" ale po chvilce se do toho člověk dostane a pak už je to legrace... jezdili jsme mezi kloboučkama slalom a za každý přejetý prý 5 korun pokuta
............ by za ten den byl milionář
Není tady
Dobré odpo holky,
tak kdepak je ta naše Šíma?
Popi kde najdu tu fotku?
Snaží máš to v sz..
teda řeknu vám to hnusný počasí mi nepřidává, doufám že zítra bude líp, chci jet ráno na trh trochu se pokochat abych se doma nezbláznila
Není tady
sáří posílám sz
Není tady
Popi žádnou nemám
Není tady
Holky tak jak Sima?Drzim ji vse,co mam,aby uz mela zkousky za sebou.jsem zvedava.No je to holka sikovna,tak si myslim, ze jim to tam natrela.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Silvuško, na HSK jdeš na narozky mojí ségry, takže doufám, že proběhne hladce a výsledek Tě potěší
potěšil
vše je ok
dík holky
Není tady
Silvi konečně hezké zprávy
Není tady
Sářííííí holka kráááása prostě paráda
držím a mačkám Vám všem čtyřem palce
+
tipuju šmudlinku a šmudláka
,tak se hezky zavrtejte u mamči
Simi to určo dala,je to šikula
Není tady
Silvi - gratuluju k dobrým zprávám
Snaži - Vítečkův testík přinese Sáři štěstí určitě, u mě by to nebylo jistý a asi má Sáři strach, že bych jí zavalila poštovní schránku, tak adresu nemám
. Budu dál "jen" držet palce, co to půjde
Není tady
Cauky ženy tak mam jednou za jedna a trikrat za tri ,hlavne ,ze uz to je a pekne me nastvaly ,chtela jsem jednicky
sem tam prisla se švestičkama ze zahradky a nepomohlo
dikes za palce jste zlaticka
tu jednicku jsem ani nevedela ,ze mam
Silvi ja vubec nejsem u tebe v obraze jen ,ze jedes za segrou ,co ti delali? HSK uz vubec nevim co je ??
Není tady
simi, ty jsi snad filatelista, jednicky, ty jsou naprd, hlvne ze je zkouska.Gratulaceeeeeeeeeeeeee!!!Tesim se na kocarkovani.
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Simčo, dobrýýýýý
- máš to za sebou!!!
a jedničky nebo trojky, na to se tě nikdo ptát nebude
Jak říká Veruška a moc gratuluju
Very krásná fotk v profilu, už je to velká holka
Není tady
Símo si šikulka
letím za ségrou do Newmarketu 1. 6. (na týden) a HSK- hysteroskopie-kontrolovali mi kamerkou dělohu-jako vnitřek , zda je ok
Není tady
Sáří jak se cítíš, kočko? doufám, že si broučky hýčkáš a jsi v maximální pohodě. Myslím na vás neustále
Upravil(a) Silvi.100 (4. 5. 2011 8:58)
Není tady
sářice napsal(a):
Very krásná fotk v profilu, už je to velká holka
Díky, Sáři -už sama řídí ještěrku
Připojuju se k Silvince s myšlenkou upnutou na tvoje mrňouse v bříšku
Není tady