6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
uvidíme čo povie šéfka oskárka
máme strom
Není tady
Adri, ano i večer dávám zeleninu. Krmíme jí ze skleniček o výživy, ať máme přehled kolik... dnes večer skoro celá ta větší sklenička v ní zmizela jak nic. Taky se divím... synek měl skleničku na 2 dny ještě v 8-mi měs., k tomu kaši a taky že se kojil neustále...
Anička mlíčko už tak moc nevyžaduje, 6x denně max.
Zítra nový babinet? Podřídím se, kde budeme, je mi jedno.
Není tady
77.Evca napsal(a):
Oskárko jak připravuješ tu cuketu pro malou?
Evi včera jsem připravovala takto:
mrkvičku do vařící vody, za 15 minut brambory a za dalších 10minut cuketu. Vše nadrobno na malé kostičky. Vody aby bylo tak akorát, nějaká vyvře. No a potom vše co nejvíce rozmačkat, mačkám mačkadlem od Tupperware "Brambory pozor!", nemixuji. Bylo to mňam.
Zítra bude brokolice, tu připravím asi na pařáčku v páře. A zase to dám do základu mrkev a brambor.
Není tady
Dámy, jak jste zaveleli, tak jsem učinila. Zaregistrujte se v NOVÉM pod stejným nickem, mělo by to jít... Sejdeme se tam... Pá
http://novy.babinet.cz/showthread.php?t=2111
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
koľko vydržia vaše deti hore? Natália niekedy spí už po hodine a pol
U nas je to hodina a pul....obcas vydrzi i dve, ale nekdy jen jednu.....
bohuze vecer vydrzi i 5 hodiny ...hlavne kdyz ma jit spat, tak nezavre oci a nezavre...
dneska jsem ji zacala ukladat po 18.hod, protoze uz bylo videt,ze je unavena a ukvicena...a co myslite...ano spravne - nespi
Není tady
ahoj holky, jen se jdu podělit o informaci, že v kiku maji supr dózičky na zamražování příkrmů, za supr cenu, jsou naprosto úžasný, akorát velikost za tři pětky deset kousků :-)
Není tady
cieska, sme na novom babinete
Není tady
Halooo, je tu nekdo?
Není tady