29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děvčáta tak taky začínám špinit
Veru posláno
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Děvčáta tak taky začínám špinit
kruci Luciiii
Není tady
Gabka napsal(a):
teda holky, vy s těma testama
![]()
![]()
![]()
![]()
mě pořád bolí břicho jako na ms![]()
Gabi,mě na ty bolesti taky docela pomohlo magnezko...papám to co Silvi
Není tady
Verusko ta BT mě mrzí
to je jasný,mám to stejně
takže už ted držím palečky na prosinec
Není tady
Holky já už od středy vím,že je to prostě v kybly..prostě to ženská cejtí,tím že začínám špinit a o víkendu mám termín MS se to jen potvrzuje nevím co je špatně,kde je chyba,ale co nadělám.....já mám výhodu v tom,že už doma jedno zlatíčko mám..který teda úplně šíleně touží po sourozenci a já si připadám jako děsná matka,která ji ho prostě v tuhle chvíli nemůže dát...ty její smutný očička a věty typu proč my maminko taky nemáme miminko,proč já jsem pořád sama,když příjdu ze školky...mě dost bolí
Není tady
Luci
Není tady
Lucííí sakra práce..... posílám objetí, mrzí mě, že tě nejspíš dohání mrcha
děti umí být někdy až neskutečně "kruté" svojí upřímností a přímostí.... asi by mě to taky docela bodlo, kdybych slyšela takovéhle věty
ale každopádně, ty za to nemůžeš, nikdo za to nemůže, není to ničí VINA, že nám to prostě nejde, jako kdejaké nepžizpůsobivé spoluobčance..... když onemocníš nějakou nemocí, taky si to nebudeš vyčítat, tohle je stejné... nemá cenu se obviňovat
opatruj se...
Není tady
Lucko moc mě mrzí, že se ti zřejmě rozjíždí mrcha. Je to obrovský zklamání Člověk přeci jen strašně moc doufá a ten neúspěch je hořká pilulka....je to velká škoda když jsi měla tak luxusní blastulku, bohužel to tak prostě někdy je...pevně věřím, že u tebe je velká šance na úspěch s další léčbou, měla jsi krásnou reakci a taky máte silné a úžasné mrazáčky, kteří už se těší k mamince. Tvoje malá se toho sourozence už brzo dočká, tím jsem si opravdu jistá!
Teď si dej chvíli pauzu a pak můžete plánovat dál
Jsme tady pro tebe!
Falko jak ty? Myslím na tebe!
Není tady
Luci
to mě mrzí, že to takto cítíš, že to nedopadlo
určitě nejsi hrozná matka
a Natálka sourozenečka mít bude
tomu věřím
Máš krásné mrazáčky a tam ten sourozeneček určitě čeká
Falko jak ty?
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Gabka napsal(a):
teda holky, vy s těma testama
![]()
![]()
![]()
![]()
mě pořád bolí břicho jako na ms![]()
Gabi,mě na ty bolesti taky docela pomohlo magnezko...papám to co Silvi
ted už mě to trochu přešlo, tak uvidím jak bude přes víkend, a kdyžtak v pondělí valím do lékárny
Není tady
Holky já mám takový pocit,že mě jsou souzený asi ty dvojky..příště jdeme do nich ale asi až v lednu...na Silvestra si pořádně vožeru hubu
a dvojky nejlíp holky...no,ale kdo nás pak bude živit..tatínka z toho totiž jistě šlehne
díky že jste
Není tady
Luci, děkuju
Je mi to líto, ale špinění v tomhle čase vážně nemusí znamenat příchod MS, já špinila při každým těhotenství cca 2 dny s tím, že jsem to v duchu zabalila a bylo to OK. Je pravda, že jsem měla těhu potvrzené dvěma //,ale ne tak brzy... prostě to ještě nebal, dokud nepřijde červená, naděje je. Měřím BT a už fakt dlouho, takže je to pro tentokrát u mě jasný, ale špinění prostě není jednoznačný příznak ničeho - to je moje zkušenost
Není tady
Veru já BT také věřím, u mě to funguje i u IVF, kdybych změřila, tak mám asi jasno, ale jsem srab.
Není tady
sářice napsal(a):
Luci
Gabu mě zase bolí vaječníky
Sáří mě taky a tady máš za to testování
a ještě
no a už vydrž
Luci a jak píše Veruska dokud mrcha nedorazí
drž se kočko...
Není tady
Holky přidávám se u mě BT taky funguje....takže jsem takhle několikrát ušetřila testík
Není tady
Leni koukám že máš metřík... tak že něco nového?
Není tady
Holky,ale u IVF teplotu prý zkresluje utrouš
Není tady
Lenko, tak to také držím palce ať se ti daří úplně ve všem na co pomyslíš
Lucko mě to utroš nezkresluje, vždy když jsem byla těhu BT byla nad 37, když ne byla 36,8-9 ale to mohu říct jen za sebe
Není tady
Holky tak ze mě jdu..jako ne moc,ale takový černý nitě vložka je čistá,jen po utření..je toto normoš?
Není tady