18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Very jasná věc a za to, e máslo stojí 30 kč můe IVF taky
pardon, trochu jsem to nadsadila, ale prostě mi to nedalo...
Jani co to má za perník, kdy se nepeče sám????? reklamovat...
Není tady
Tedy já dneska prdim jak na prádlo tak na pečení. Jen tu tupě koukám na monitor. Smrádě jetě nespí, ale stará se H. tak trochu vypínám
Mufí neboj ona na mě zase zítra Dr uděla bu bu bu a já zbrzdím
Není tady
teda mě děti strait jetě teď tak u jsem v bohnicích... natěstí stále chodí spát brzo... ale fakt je, e se zase stěhují v noci ke mě...
jen dnes mám před sebou asi veselejí noc... po obědovém spánku se vzbudily s teplotou...
tak jsem Pavko zvědavá co ti dr poví...
Není tady
Pavli jen to nepřeháněj!
Já dneska ty zákazníky asi zakousnu, pořád se jim něco nezdá, stěovat si budou ale platit, to ne
Manel mi přijde domů a pozdě, ale přivítá ho oheň v krbu, upečená buchta a sklenka portského, no neměnili byste s ním? Jsem dneska za vzornou enu
Není tady
Jéé Mufi to je mi líto...a teď s úasem koukám, e u holky mají dva roky - to straně uteklo
Jani já taky nejsem takhle vzorná kadý den, sice se snaím, ale jsou dny, kdy manela doma přivítá jen vystresovaná nebo ukňouraná jeibaba s rozbuchem na hlavě
Není tady
Ronjí ty bude po manelovi dneska něco chtít?????
nooo dala jsem si asi termín do konce roku... teď mám jetě rozjeté dvě práce tady... jasno bych měla mít koncem listopadu - je to státní správa, take delí termíny.... a prostě uvidím...
momentálně mé nadení pro odchod na sever zbrzdila kolka holek... blbost, kdy tam chodí jen jednou týdně, ale ony jsem tam fakt straně spokojené... ale zas třeba za rok budu ze kolky ve smyku, protoe na to, abych zaplatila 2x 10000,-- co měsíc mít nebudu a do státní mi je nevezmou...
Není tady
Mufi já po něm nic chtít nebudu, já ho mám prosím ráda
No teda dvakrát deset táců je fakt darda...a kdybyste byly na severu, tak mamka by třeba pohlídat nemohla? Jsem chytrá, co...určitě sama ty monosti vidí dobře. Vak na to rozhodnutí nespěchej, myslím na tebe, aby to dopadlo dobře...a stejně, jít tam můete přítí rok nebo za tři roky, není kam spěchat
Není tady
Ronjí to se moc hezky čte
nooo právě, e na severu by mě je do kolky vzali ve třech letech normálně... do tří let by hlídala mamka, já bych la makat - jen s tím rozdílem, e tam se na větině místech začíná pracovat v est nebo sedm ráno, tudí bych odpoledne byla s holkama... tady kdy někam nastoupím aby to bylo v mém oboru a za sluné peníze, tak dám jen děti spát... no take jetě zkusím státní sféru a kdy to neklapne, tak to zabalím... to by bylo na dlouhou debatu... no jo no, pratěná váha
Není tady
Mufí jen pořádně popřemýlej, nic tě nehoní (snad(
No on se Pipin hrozně zhoril se spaním posledních 14 dní, před desátou ho do postele nedostanu a pak jetě s vyrválem. Nevím kde se podělo moje hodný mimi No v kostce nejí nespí, prudí
Tak "hodnou " manelku která je v pohodě, jsme tady u dlouho neměli a myslím, e ani dlouho mít nebudem
Není tady
Mufi rozhodování je těké, já taky pořád nejsem se schopná rozhodnout jaký obor budu dalích 40 let dělat
a s tou kolkou to je teda pálka
Pavli ty to má u za pár koukám , nějak to rychle utíká, a co jméno u máte vybrané
Není tady
Jani právě e zatím stále nemáme. Manel "vybral" Rosu (ale Rostislav je děsný, tak zatím nevíme) a pak Matěje, jene těch (a podobných) je momentálně jako máku. Tak fakt nevim.
Jinak mě taky děsí jak rychle to uteklo
Tak H. chrupe a těpule tady řádí
Upravil(a) Pavka (11. 10. 2010 21:25)
Není tady
Pavlí tvá věta s hodnou manelkou mě faaaaakt pobavila
ne vyloeně nehoní... max. "vyhodím" pár nájmů navíc.. ale u jsem přila v ivotě o víc...
Jani a mezi čím se rozhoduje?
Není tady
Medulko hoooj... no vak jsem ti taky dnes chtěla psát... nebýt toho, e holky dostaly teplotu... ale při troe těstí snad budou koncem týdne u ok.. jen mi písni v sz tvé tel. číslo... jak mi kleknul telefon, tak nemám plno čísel...
Není tady
NO, já bych Ti byla i zavolala, ale u před 100 lety jsem se ptala, zda platí Tvé původní číslo, ale neodepsala jsi. A bojim volat, co kdy mě někdo cizí uhrane přes phouna .
Kam dává holky do kolky? Do Mikee?
Není tady
Mufi mezi neurologií, praktikem a některým z interních oborů- nástup na internu a časem výběr něčeho uzího ( imunologie, nefrologie, endokrinologie- co by mě nechali dělat) a nebo psychiatrií
a ne a ne se rozhodnout, kadý má své pro a proti
Není tady
Medul tos mohla volat... číslo mám pořád stejné... a tady jsem takhle "dlouho" v kuse po dloooooouhé době...
ne ne vozím je do Kunic - chodím zatím jen 1x týdně, ale listopad a prosinec asi půjdou 2x
Není tady
Brý večer,
nakukuji co Sadí - a mlčí - tak snad ve zatím dobré (v rámc moností).
Mufí, článek jsem přelouskala - ale ty názory nechápu. zvlátě některé "důvody" mi fakt přily hodně přitaené za hlavu. Ona i ta lékařská etika má různou kálu.
Estí dnes odpoledne taky teplotovala, tak zítra budem asi celý den doma. musím vymyslet nějaké aktivity, protoe jinak chodíme 2x denně ven, tak bude prudit.
Pavlko, ty brďo, to je fakt nějak rychlé to druhé těhu ne?
Není tady
Téma zavřeno