6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré sněhem u nás zapadané ráno!
Tak já o práci neuvažuju vůbec.... né,že bych občas nepotřebovala mezi lidi,ale babi u nás pracují,takže to nejde...a školka... to zatím opravdu nehrozí ani ve snu Budu ráda,když mi je někde vezmou vůbec v Listopadu...holt je hodně dětí a berou prý maximálně narozené...září,říjen vůbec pak nevím co bych dělala.... na poštu mám nastoupit v Listopadu a hotovo... a stěží mi tam budou místo ještě rok držet... no vyhlídky zrovna nic moc
Není tady
Ahojky,tak u nas je uz tyden hodne veselo. Matyasek krome negovani prital i celkem slusne vztekani a hlavne jakmile mu neco nedovolim nebo se mu nedari,tak se vzteka a urazi a takove zlaticko to bylo. Ale nastesti se snazim ho trosku usmernovat,ale je to tedy hodne narocne, Bensi, nevim,jestli jsem to druhe miminko nepodcenila, asi skoncim v blazinci. Jinak se pokusim dostat ditko od ledna 2011 do skolky do Prahy,snad se mi to podari, protoze tady mi ho urcite nevezmou a tak jak pises Ty, muzu se mu maximalne venovat,ale uz se se mnou nudi, hracky uz zna, ted ho celkem chytlo hrave uceni,tak uz umime prvni pismenka,cisla a zacina celkem hezky rozeznavat barvy a i mluva se rozjizdi,pomalu ale jiste,ale potrebuje deti a jine podnety. Chodime 2x tydne do detskeho koutku,ale neni to zadarmo a hned je na nem videt,jak je stastny a zaroven se uci i chovat k detem, jenze problem je,ze i kdyz to reditelky skolek vi a maji volna mista,tak kdyz neni splnena podminka bud bydliste nebo prace,tak nedostanou dotace na dite a tudiz ho nevezmou. Na Prahe 1 pry staci zamestnavatel,tak se chci domluvit,ze mi potvrdi castecny uvazek a oni mi ho vezmou. Prvni pul rok si ho necham u sebe,aby nemel pocit,ze ho davam pry a odstrkavam,ale od ledna nastoupi, jsou tam i deti,ktere zna a hraje si s nimi od nas z domu,tak mi drzte pesticky,at to vyjde.
Co se tyka bydleni, pozemek mame, domecek vybrany take, ale tady v Jesenici se ted hodne stavi,tak nelze prodat byt, nemuzeme jit moc pod cenu,protoze pak nepostavime a uz i na pozemku mame dluh,takze si chceme nechat starou hypoteku, ta nam konci za 7 let a postavit za penize z prodeje bytu. No nic,proste musime predelat byt na prichod druheho mimiska a cekat a modlit se,ze i na tento byt jednou kupce najdeme.
Není tady
Holky, koukám problémy se školkou máma všechny.
Matesko, s dvojkami je to určo těžké, ale zkuste to.
Sluní, moje slova, dítko mi taky leccos předvádí, neb se nudí a potřebuje společnost. Já si moc přeji, aby nám to vyšlo tady. Jo a Praha1, to bude taky maso, šéf tam měl problém dítko umístit. My tu Revoluční taky zkusíme. A kde v Jesenici bydlíte? Máme tam kamarády.
Není tady
Kočky, moje úterní účast na slezině je ohrožena Ráno mám těhu poradnu a odpoledne budu muset nejspíš znovu na EKG, něco se jim nezdálo... ještě to zkusím přeobjednat, ale je to problém...
Není tady
teda Gábi, no hlavně aby jsi ty i mimčo byla v pořádku, setkat se pak můžeme někdy jindy. Dej potom vědět jestlije vše ok, ju?
A co vy ostatní? S vámi to platí - Bensi, Slniečko? já jen, abych si podle toho naplánovala den.
Není tady
Jasně, písnu. Myslím, že to nic nebude, mám občas malé arytmie, ale mám je snad celý život... A minule to taky nechali být...
Holky, ale udělejte si tam rezervaci, v poledne tam bývá plno...
Není tady
No jo, snad dělají z komára velblouda a pak ti dají pokoj... taky jsem nesnášela ty maratony po doktorech...
prosím a písneš mi tel do tý pizzerky? Díky!
Není tady
Tes: Je to Ambiente Pizza Nuova
Adresa:
Ambiente - Pizza Nuova (pobočka Praha-Staré Město) Revoluční 655/1, 110 00 Praha-Staré Město
Telefon +420 221 803 308
E-mail: piazzanuova@ambi.cz
Upravil(a) Gabrielle (31. 1. 2010 13:49)
Není tady
Gábi děkuji moc, jen nevím jestli to nakonec využiji, když holky neřekly své ano...
Není tady
Tes, já přijdu, jen jsme byli na víkend pryč. Gábi a co to přesunout na ten čtvrtek? Co holky?
Není tady
Holky, ja bych to ve ctvrtek take mohla stihnout, mam rano poradnu a pak musim jeste na jeden odber krve kvuli stitce,ale snad bych to mohla zvladnout.
Není tady
Tak jak se domluvíme? Bensi, Sluniečko, Gábi, tobě by se to taky hodilo ve čtvrtek? Chtěla by jsi nás vidět?
Já teda hlasuji pro ČT, víc bab víc drbů
Není tady
Sakriš, holky, tak co? Zítra nebo ten čtvrtek? Nám je to jedno, máme volno. V každém případě se na vás těším.
Není tady
Tak holčiny, já vás zklamu úplně - od večera mám horečky a děsnou rýmu. Takže jestli chcete Bensi a Slniečko tel máte níže a aspoň si holky popovídáte v klidu.
Gábi, myslím na tebe s tím srdíčkem
Není tady
Hojda ženský! Tak se zas hlásím na chvíli do služby Myslím,že teď zrovna neprožívám období,kdy u pc trávím zrovna moc času.... Tak to prostě tady napíšu- ať víte.... budu se rozvádět,prodáváme byt,já někoho mám a manža taky....jezdí spát každý večer k sousedce o 4 patra níže.... a za těch 10 let je valím oči s čím jsem to vlstně žila.... vždy jsem si myslela,že aspoň jako otec dobrej,ale poslední dny co mi předvádí a jaké má názory...tak se nestačím divit... jsem teď ve fázi,že ho opravdu nenávidím a fungujeme doma na bázi potkávání...každý své jídlo,neperu mu,nevařím,nežehlím...a jestli mezi náma padnou tak 4 věty...a to je moc...na většině věcí jsme zhruba schopný se dohodnout,ale je kolem toho spousta urážek a podobně....Byt nechci prodávat pod cenou honem,honem....ale tohle k žití rozhodně na dlouho není...takže doufám,že snad to nebude moc dlouho trvat a já si pak najdu někde s děckama podnájem a budu mít klid.
Takže Tes asi takhle...takhle tu žiju ale jsem svým způsobem v pohodě.....
Jinak venku počasí taky zrovna nepřidá...je tam vlezlo a padá bílej sajrajt...děcka mi zas pokašlávaj a spouští se nám rýma,takže na nějaké výletění venku to fakt není.... už ať je jaro....
Upravil(a) Mateska01 (2. 2. 2010 8:29)
Není tady
Jooo...Clare svatá pravda...prostě jsme se doma dostali do patové situace....a manža prostě naše problémy řešit nechtěl a já jsem si je pak vyřešila po svém...ostatně jako vždy...on když prostě nemusí,tak fakt nic neřeší... a razí heslo....ty máš problém,tak si ho vyřeš.... a kvůli dětem tohle udržovat nebudu. Jsem přesvědčená,že ve 32 letech si třeba najdu nový a lepší začátek....
Není tady
Matesko, tak to je mi fakt moc líto, zažila jsem tuto situaci před lety a nyní jsem šťastná, tak mysli na lepší zítřek. Vím, že to máš ted velmi těžký, ale myslím na tebe a držím palečky , aby to pro TEBE a děti dopadlo jak nejlíp to půjde, kdyby jsi náhodou něco potřebovala - ozvi se
Vím, že nemoc dětí do téhle situace zrovna moc nepřidá, ale rýma za chvíli bude pryč a počasí - za pár d ní bude jaro a bude líp...
moc Ti držím palečky, aby jsi byla silná a tvůj nový partner byl pro tebe a pro děti opora a ne jen přítěž!!!!
Není tady
Matesko, to by me ani ve snu nenapadlo,ze se zivot takto muze zvrhnout,mas muj uprimny obdiv a drzim pesticky,aby to vsechno dopadlo dle Tvych predstav a nasel se novy a lepsi tata jak pro Tebe tak i pro Tvoje dvojcatka.
Není tady
Holky díky moc za podporu a já svým naturelem jsem optimista a vím,že rozhodně to nebude nic lehkého a s tím co teď manžel pod vlivem té sousedky dělá a říká.... srovnává naše a její děti.../ no každopádně jsem dle něj hrozná matka a podobně/ ale vím,že jednou bude líp...kdybych už tomuhle nevěřila,tak už asi ničemu. A podporu mám nejen v rodině,ale i ve zbývajících kamarádkách...ve vás a snad v budoucím partnerovi... On je neskutečný optimista...ještě větší než já a snad nikdy nemá blbou náladu,takže mi opravdu strašně moc pomáhá. Prostě jen člověka trochu zamrzí to,že s někým žiješ a myslíš,že ho znáš...a pak tě dokáže překvapit takovým způsobem,že si říkáš,že tohle není ten člověk,kterého jsi měla kdysi ráda a třeba si ho i vážila....prostě jedna etapa života se mi uzavírá...a doufám,že ta druhá bude po těhle mých zkušenostech lepší...už jsem poučená,že v mnoha věcech budu důslednější.... prostě chybama se člověk učí a moudří
Není tady
Obdivuji Tvuj optimismus a manzel by se mel asi sam nad sebou zamyslet, protoze to on odesel od dvou dvouletych deti a to at se na me nikdo nezlobi je hoooodne nezodpovedne, myslim,ze by mel radsi mlcet.
Není tady
Matesko, to je mi líto, že ta krize se takto vyhrotila, no bez stresu ti bude líp. Konečně zase budeš žít s někým a ne jen vedle někoho. Sakriš, napsala bych víc, ale dítko mne fakt nenechá ani vteřinu v klidu, hned se dožaduje pozornosti.. ááá je tu zase, tak snad večer..
Není tady