29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gabrielle napsal(a):
Any, já jsem pekařka k pohledání
Snažím se to ožulit co nejvíc, abych se moc nenadřela...
Jinak my stromisko zatím nemáme (nemáme totiž balkon a kam s tím?), takže manžel ho přiveze o tchána asi až těsně před Ježuchem.
Ale pečeš,tak jsi dobrá a u toho máš malou dcerku a jsi těhu-to tady obdivuju tak všechny maminy
Není tady
Any, ještě se začnu červenat. Ale fakt není co chválit - např. Clare od nás z Letňat 07 má čtyři děti, statek na krku a má napečeno asi 10 druhů, do toho dělá holkám kalendáře... Tam je obdiv na místě...
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Any, ještě se začnu červenat. Ale fakt není co chválit - např. Clare od nás z Letňat 07 má čtyři děti, statek na krku a má napečeno asi 10 druhů, do toho dělá holkám kalendáře... Tam je obdiv na místě...
Tak to je teda hodně dobrá-ty jo si snad ani neumím představit
Není tady
Gabi super fotky
a ten zamek je fakt hezky - jste tam jeli na otocku? jake to bylo u vnitr a co ta vystava?
Není tady
Akar, jeli jsme na otočku, byli jsme totiž u tchánů (bydlí kousek od České Lípy) a to je pak asi 140km. Jinak výstava mě úpřímně řečeno zklamala. Fronta jak blázen (stáli jsme v ní skoro 50 minut) a expozice možná 5 místnosti? Jedna místnost s kostýmy a většinou kopiemi, pak pár rekvizit, ale hlavně tabule o tom, jak kde a s kým se natáčelo.
Řekla bych - mnoho povyku pro nic. Jinak zámek zvenku (uvnitř se chodí klasické prohlídky a tam jsme nebyli) a okolí opravdu krásné.
Není tady
Gabrielle napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
malá je kouzelná a u linky jí to hrozně sluší
Ona se strašně ráda fotí a úplně nejradši se pak prohlíží, jak je krásná. Narciska po tatínkovi
Však je krásná taková malá princezna
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
malá je kouzelná a u linky jí to hrozně sluší
Ona se strašně ráda fotí a úplně nejradši se pak prohlíží, jak je krásná. Narciska po tatínkovi
Však je krásná
taková malá princezna
Není tady
Holky tak já denska jen na skok...klasika nic nestíhám, ale jdu se Vám pochlubit. Zas ejsem motala z papíru. No aˇteď už mažu do vany a spát jsem úplně KO.
Není tady
Dobré ránko všem,
Sigi krásnej balón
My byli včera na Vánočním koncertě v Těšíne, bylo to krásný, dýchnul na mě vánoční čas vrátili jsme se pozdě, tak jsem to jen zběžně přečetla ...
Gabi - malá je kouzelná a je vidět že i velká pomocnice
Není tady
akar napsal(a):
Mefi ja mela taky seznam (v excelu) s rozpoctem a postupne jsem k tomu vkladala odkazy a obrazky
Jojo, neco podobneho mam v planu . Uz se totiz prihlasila budouci babicka s dedeckem, ze neco chteji nakoupit, tak se seznam bude hodit
.
Není tady
Dobre ranko devcata,
tak mi vcera nakonec skoncili v Ikee. Jeli jsme jen pro rosty pod postel a nakonec jsme odjizdeli jeste s malou knihovnou do loznice za dvere . Tak jsem pak vecer akorat stihla uplacat dve testa na dnesek.
Gabi, fotky , mala
Sigi, balon paradni. Jsi sikulka...
Není tady
čau holky,zdravím do konečně trošku jasného rána..už bylo načase, neviděla jsem slunce více jak týden.
Na tu cukrovku jsem nakonec nejela, jsem se musela přeobjednat, manža se včera vrátil pozdě po 3 dnech ze služebky, tak jsme skoro do půl noci kecali, tak jsem nebyla schopna vstát před 6
Takže tam jdu až 17.12.
Gabi, hezký fotky
Není tady
Zdravim,
tak dnesni kontrola mi byla odreknuta - doktorka je nemocna. tak az nekdy koncem pristiho tydne.
jak sem vlozim fotku? vyfotila jsem nas kocarek.....
Není tady
Verca01 napsal(a):
Zdravim,
tak dnesni kontrola mi byla odreknuta - doktorka je nemocna. tak az nekdy koncem pristiho tydne.
jak sem vlozim fotku? vyfotila jsem nas kocarek.....
Čau Veru, tak to jsme na tom stejně, taky jsem dnes nikam nejela, ale jenom proto, že se mi nechtělo
S fotkama jsem na tom blbě, už mi to holky několikrát vysvětlovali, ale zas jsem to zapoměla
Není tady
Maharishi napsal(a):
Verca01 napsal(a):
Zdravim,
jak sem vlozim fotku? vyfotila jsem nas kocarek.....Čau Veru, tak to jsme na tom stejně, taky jsem dnes nikam nejela, ale jenom proto, že se mi nechtělo
S fotkama jsem na tom blbě, už mi to holky několikrát vysvětlovali, ale zas jsem to zapoměla
tak si pockame na nekoho, kdo tomu rozumi a vysvetli mi to jak pro blbe ))
to se ti nedivim, ze se ti na cukrovku nechce
Není tady
Tak fotky . Fotka se musi vlozit nekam na web. Ja pouzivam www.photobucket.com, ale holky tu psali i jine adresy. Fotku zmensis a u obrazku se ti objevi nekolik odkazu. Ty si zkopirujes ten, ktery je oznacen jako IMG.
A pak, az budes zadavat fotku tady na babinetu, tak to musi vypadat takhle: [img]adresa fotky[img]
A je to
Není tady
mefinka napsal(a):
Tak fotky
. Fotka se musi vlozit nekam na web. Ja pouzivam www.photobucket.com, ale holky tu psali i jine adresy. Fotku zmensis a u obrazku se ti objevi nekolik odkazu. Ty si zkopirujes ten, ktery je oznacen jako IMG.
A pak, az budes zadavat fotku tady na babinetu, tak to musi vypadat takhle: [url]adresa fotky[url]A je to
dekuji, jdu to zkusit.......
Není tady
Ahoj holky!
konecne sjem se sem dostala, ale vubec nestiham docitat uz jste v nevom chlivku, ja jsem snad necetla ani ten minuly... mam fofry v praci, snad to bude po Vanocich lepsi.. Koukam ze vsechny pecete - ja budu az pristi rok.
Chtela bych vas poprosit o radu ohledne velkeho UTZ.
Byla jsem objednana v Gennetu na 19 + 5 (a to rikali, ze je to brzo, ale ze snad ty 2 dny do ukonceneho 20. tydne nebudou vadit) - jiny termin mi nedali, protze tam probiha rekonstrukce. Dnes mi ale volali, ze me musi preobjednat, ze zacnou rekonstruovat driv - na 19 + 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - pry to nevadi, ze kdyby nebylo neco videt, ze si mne pozvou po vanocich. No ja nevim, neni to brzy??? Bude vsechno videt dostatecne?
Volala jsem do Podoli, kde jsem registrovana, ale tam uz maji plno a nemaji misto na to aby mne objednali....
Co myslite? Je nebo neni moc brzy???
Není tady
pafli napsal(a):
Ahoj holky!
konecne sjem se sem dostala, ale vubec nestiham docitatuz jste v nevom chlivku, ja jsem snad necetla ani ten minuly... mam fofry v praci, snad to bude po Vanocich lepsi.. Koukam ze vsechny pecete - ja budu az pristi rok.
Chtela bych vas poprosit o radu ohledne velkeho UTZ.
Byla jsem objednana v Gennetu na 19 + 5 (a to rikali, ze je to brzo, ale ze snad ty 2 dny do ukonceneho 20. tydne nebudou vadit) - jiny termin mi nedali, protze tam probiha rekonstrukce. Dnes mi ale volali, ze me musi preobjednat, ze zacnou rekonstruovat driv - na 19 + 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - pry to nevadi, ze kdyby nebylo neco videt, ze si mne pozvou po vanocich. No ja nevim, neni to brzy??? Bude vsechno videt dostatecne?
Volala jsem do Podoli, kde jsem registrovana, ale tam uz maji plno a nemaji misto na to aby mne objednali....
Co myslite? Je nebo neni moc brzy???
Ahoj Pafli, no těžko říct, ale pokud mají dobrej UTZ, tak by to asi vadit nemělo. Oni musí nejlíp vědět, jak a co je vidět v kterým týdnu, tak pokud ti řekli, že máš přijít, tak tam jdi a kdyžtak se zbytek dovyšetří po vánocích....aspoň si třeba užiješ 2 velky UTZ
A nebo si nech to vyšetření udělat úplně až po vánocích..já jsem byla na genetickym UTZ až na začátku 23tt!
Upravil(a) Maharishi (10. 12. 2009 10:38)
Není tady
Holky, jdu se s Vámi rozloučit, za chvilku odjíždíme na víkend do Polska.
Nenakecejte tu celý chlívek za ty čtyři dny, ať pak nestrávím noc z neděle na pondělí dočítáním
Zítra budu moc myslet na Elii a držet jí všechny palečky co teď i s malým máme, ať se tam už nic nového nenajde
Všem tady přeju krásný, pohodový víkend, a na závěr týdne krásnou, již třetí, adventní neděli.
Kdo jde na vyšetření tak držím paluchy a kdo bude shánět dárky, tak dobrý výběr a příjemné ceny.
Pa pa
Není tady