29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To máš pravdu Mag, člověk musí přemýšlet. No asi takhle, nejsou to žádný extra prachy ( a navíc nikdy nevíš, co se může stát ), ale zas je to lepší než vidlema do zad
Jo, moje milovaná dcera je teda exemplář, dneska plazila jazyk na babičku, pusu jí nedala ani za boha, ale ve školce je vzorová, učitelka jí zase dneska chválila.
No Mag a co by si říkala na tohle :
Každý sen je promarněná touha a neochota jít s kůží na trh. Nikdy nepoznáme život, pokuď ho nebudem žít. Nemůžem se schovávat a utápět se ve snech. Až dokážem udělat rozhodný krok a vykročíme lásce vstříc, pak teprv můžem objevovat její hlubiny. Bez špatných zkušeností nikdy nepoznáme hloubku lásky. Láska je vždycky šance. Kdo se bojí zklamání, bude neustále couvat, ale zato nemůže láska zato si může člověk sám. Každý vztah, každá událost v životě nás učí.... Bez problému bychom nikdy nevyzráli, v to vyzrát máme. Láska musí bolet, aby zas mohla hřát .........
Upravil(a) Leninka41 (10. 11. 2009 19:55)
Není tady
Potvůrko, no vidíš, jestli ty nejsi zaujatá, v očích objektivních pozorovatelů je zjevně andílek
Není tady
No Sissi to je zlatíčko
Není tady
mag napsal(a):
Potvůrko, no vidíš, jestli ty nejsi zaujatá, v očích objektivních pozorovatelů je zjevně andílek
Tak jsem vás taky přišla postrašit svým ksichtíkem
No jo, já jsem matka pes, ale hlavně moje dítě je úžasná hérečka
Že je to moc pěkný a třeba je v tom kus pravdy,ale já jsem přesně opačný typ, nesnáším konfrontaci s problémy, mám ráda svojí jistotu, vžité stereotypy a horzně nerada mám změny jakéhokoliv druhu.
Není tady
Já jsem zase trošku živější a stereotyp už mě nebavil,potřebaovala jsem změnu a jsem tedy tam kde jsem
Ale jednou svitne na lepší časy.
Malej mi čímsi objíždí obrys břicha pod kůží a je mi to velmi nepříjemné,za to jemu se to zjevně líbí
Není tady
No, ta poslední věta se mi zdá taková masochistická.
Jinak spoustu těch zkoušek a překážek nám život dává sám, ikdyž o ně ne vždy stojíme. No a je fakt, že to, co tě nezabije, to tě posílí, ale bohužel někoho může i duševně zmrzačit
Ale proč takový smutný téma?
Potvůrko mám asi 3 ctitele a pořád mi píší a tohle píše jeden z nich.
Není tady
Mám tu kuřecí vývar a kuře v takové pikantní omáčce a rýži, ale já mám chuť na housku se salámem To je teda dieta. A dala bych si meloun nebo ananas
Leninka41 napsal(a):
Potvůrko mám asi 3 ctitele a pořád mi píší a tohle píše jeden z nich.
Aha, já myslela, že je to nějaký citát. No já radši teď přemýšlím o porodu než o chodu světa
Teda holky, vy jste kočky
Leninko a kde jsi, máš dvě skvělé děti, třetí na cestě a nějákej bezva chlap na tebe čeká za rohem
Není tady
Meloun mě taky láká,ale to máme smůlu Já dělám hovězí guláš na zítra,protože budu běhat po úřadech s manželem,to budu večer grogy.
Není tady
Potvůrko, já teď měla karamelovou zmrzlinu, ale tentokrát jsem v tom nevinně, to mažel
Není tady
Za rohem říkáš jo ? Že bych se tam skočila kouknout?
Ale raději dnes,zítra by se tam mohl objevit manžel a to bych mu nerada udělala abych mu skončila na krku,když už se náš vztah konečně blíží ke konci.
Není tady
Mag a ty si samozřejmě nedokázala říct ne co?
Není tady
Leninko, tak to by byl ovšem gól No to víš, že ne, já manželovi nikdy neříkám ne
Není tady
Abyste neřekly že jsem škrt...nechce se mi měnit haváčka, tak hodím na chvíli moje foto sem A nelekněte se
Upravil(a) sissi (10. 11. 2009 20:57)
Není tady
Sissi proč by jsme se měly lekat? Si kočka
Není tady
Přece nezáleží na tom jaké má kdo tělo,ale co nosí pod srdcem
Není tady
Sissi nezlob, moc ti to sluší
Není tady
Tak to sem já
Není tady
jo a jak je ten bílý závěs, tak tam je ta slavná ložnice rozbouraná.. Holky ale můj počítal 4týdny a bude to
No jo, jenom víkendy je doma, tak to jinak nejde.
Leni momentálně mám pod srdíčkem mimi Ale fakt se těším, až shdím těch několik desítek kg..třeba mi brácha půjčí spining
Není tady