29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AnnaVe... teda doslova čučím jak puk na tvoje ločko... wooooow to je prostě božííííííííííííííííí
Není tady
Ahojky, tak soutěž se opravdu vyvedla!!!! mě se hrozně moc líbí tutulino s kočičkou a Lucčino a Evajsino a Florančino a další a další ...prostě parááááááááááááááda
Není tady
Deborah napsal(a):
AnnaVe...
teda doslova čučím jak puk na tvoje ločko... wooooow to je prostě božííííííííííííííííí
já nevidím annave ?
Není tady
ahojky holky,tea já jsem fakt magor, četla jsem zadání někdy v pondělí a zapomněla jsem že to má být zvířátko s člověkem,tak jsem udělala jen toho našeho lumpa,no aspoň to sem hodím jen tak.!!!
Před chvílí jsem k tom usedla,tak fakt rychlovka. No už se těším až nebudu chodit do práce a snad si to tady s váma zase budu užívat.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Duší prosím tě písni maila,abych ti poslala ráčka
ahoj všem
holky - dílka nádherná tedy jednokitovka se povedla
Lucko - dusicka4 zav. seznam.cz
Není tady
Malinkej, to je pěkný !!! ani tam ten člověk nechybí
Není tady
Jůůů,Malísku,ahooooj To je teda zase situace
Ale ločko máš nádherný, měals dát do zapitý vrtvy Elinku a bylo by
Ale je super,fakt
Já ti tu práci závidím, taky se těším až začnu
Tak se opatruj a přijď zas někdy
Není tady
alenak napsal(a):
Deborah napsal(a):
AnnaVe...
teda doslova čučím jak puk na tvoje ločko... wooooow to je prostě božííííííííííííííííí
já nevidím annave ?
jsem našla na MMB
Není tady
už sjem na MMB Aničku taky našla ..krásný!
Není tady
Jůů.Annav to má na MMB !Nádhera!!!
Jo,Flori a tvůj ráček z Palvinky opět krása krás
Není tady
Evajsku na jednu stranu je to super,na stranu druhou nemám pro sebe skoro žádný čas a jsem ráda že si ostříhám nehty
....Ale každá kačka a praxe dobrá.
Navíc jsem si vymyslela rekonstrukci kuchyně s obývacím pokojem tak teď budu hledat nejvýhodnější úvěr a pak to musím zorganizovat. Do toho teˇd můj tatínek bude mít 70,takže mám plnou hlavu příprav. A pak se to snad uklidní!!
Moc Vás všechny zdravím a ráda jsem vás zase viděla.
Není tady
mali, máš to krásný
Není tady
mali klído to tam dej co holky????
Není tady
Holky tentokrát mě pochvala obzvlášť těší, protože ten, pro koho je Ločko určené, je ve třetím kole toho nejtěžšího boje s mizivou nadějí na zázrak. Tak snad bude mít aspoň malou radost.
Námět jednokitovky byl super, ale já jsem se tentokrát víc věnovala tomu vnukovu muzikantskému. Nevím, koho dnes vyzdvihnout, protože Ločka jsou nádherná. Ráček Dušičky, Lucka, Andrejka, Hanička,Štěpánka, no v podstatě kromě toho mého bych mohla vypsat všechna.
Není tady
Tutli, vybíral jsi téma a tak tam malinkej klidně můžeš pustit, en ? Já bych byla pro!!!..na "divokou kartu "
Není tady
Gabka napsal(a):
mali klído to tam dej
co holky????
já jsem pro...
Není tady
Tak jsem vložím původní soutěžní hotovou 3dny.Ale dneska jsme byli s Nikčou na procházce a fotili se navzájem.(Já si vždy musím sednout nebo stoupnout jako ona a pak mě fotí a když nehraju nenechá se fotit) Tak jsem udělala aktuální a tu dala do soutěže.
Není tady
hani, super
Není tady