29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bensi tak termínek máme 6.3. tak je to sobota...tak snad nám ten srazík výjde.... to víte,že bych vás baby strašně ráda zas viděla.... a jed s manžou bez dítek...hlídat bude půl dne moje mamka a pak švagr s přítelkyní....takže si užiju relax v hlavním městě....plánuju kouknout i na Vyšehrad,nebo se projít po Karlově mostě...to už bude u vás hezky...tak se vyřádím i s foťákem....
Není tady
Maminy a dětičky a celé vaše rodiny!
Přeji Vám do Nového roku spustu radosti, štěstí, úspěchů a hlavně to nejcennější ZDRAVÍ !
Není tady
Takže holky počítejte s tím březnem!! Myslím, že to bude fajn slezina.. alespoň pokecáme osobně, když je tu tak mrtfo.. Gábi, kdy máš TP?
Jo a zítra razíme za Mateskou, se těšíme, snad dítě nebude na zabití. Dnes byl Honzík s babi, my vyrazili na hřebeny, nad Špindl, no nádherné počasí, skvělá prochajda. Škoda, že jsme nevzali sáňky..
Jak slavíte silvestra? Nějak se nám plány nevydařili, tak nevíme, co budeme dělat.. chjo..
Není tady
Je Gabi,to je sranda. Jsem take notne nervozni,at uz mam u sebe negativni vysledky.
Bensi, s tim Silvestrem si nic nedelej, my musime do Brna a resi se prodej domu po babicce a deditstvi a je to hrozne hnusne a bolestive, podle vseho jen pro nasi rodinu,ostatni hyeny rvou co se da. Takze bude takovy divne smutny.
Uplne jsem zapomnela poprat Vam vsem klidne a pohodove proziti svatku a do noveho roku hlavne zdravi pro celou rodinu a pro tehulky rychly a pohodovy porod a krasna zdrava miminka.
Není tady
Sluní, no jo, je fakt, že teď mám z těch testů větší strach než s Bibi... Budem si držet palce Kam jdeš? já do gennetu...
Bensi, termín mám 16.5. Takže pět dní po mých narozeninách Vejlet za Mateskou závidím, taky bych někam vyjela. Jenže jsem odmítla jet na Silvestra k tchánovcům, tak mám doma kyselo
a o nějakém výletu si můžu nechat zdát. Tím odpovídám na tvůj dotaz - budem sedět doma.
Není tady
Taky budeme sedět doma, nic si z toho nedělejte. Švagr s dětmi prozměnu dotáhl na Valachy neštovice, takže se držím daleko. Sice jsem je měla, ale nechci aby je chytla malá, teď by mi to opravdu nesedlo....
Všem krásný silvestr a celý nadcházející rok
Není tady
Ahoj mamky
Taky přeji krásný,šťastný,spokojený nový rok 2010 prožitý ve zdraví
Gábi,tak jsem nakoukla,vypadáte fakt pěkně .Berunka je veliká,nějak nám ty děti rostou . Zas mě napadlo,beru už tak pěkně jí ? Naše prdka docela čunčí při jídle. S tím jak mizerně jedla(už je líp
) ,jsem si ji navykla jíst se mnou,tak si to musím vy....,že jo.
Holky,ona tak vyvádí,kdy jí to žárlení přejde. Příšerně vřeští,když si chce něco vynutit,skoro nic na ni neplatí,mám hlavu jak superbalón ..... no aspoň už nechce malého nakopnout do hlavy,vybíjí se na nás(mně...)
Těhulky,držím palce na ty testy
Není tady
Sari, ona se umí najíst jako člověk, ale jen když má náladu. Bryndák už nechce, tak si umíš představit, jak to pak vypadá, když náladu nemá...
Mmch, na konci večeře se polila višňovým džusem...
S tím žárlením ti neporadím, sama z toho mám hrůzu... Snad se to brzo srovná
Upravil(a) Gabrielle (30. 12. 2009 15:17)
Není tady
Zdar ženy! Tak jen hlásím,že Bensi dorazila na návštěvu a myslím,že jsme všichni přežili v pohodě a bez úhony,sice to bylo trochu rychlá návštěva,ale i tak jsem za ní moc ráda. Takže Bensi díky a bylo to super!
Jsou nové fotky na rajčeti.... váááánocé.
Jinak vám všem přeji do nového roku,který určitě nebude zrovna lehký....hodně štěstí,zdraví,lásky a splněných přání Ale hlavně pevné nervy s vašima zlatíčkama a ať vám dělají jen a jen radost!
Upravil(a) Mateska01 (30. 12. 2009 20:19)
Není tady
Gabi, budu drzet pesticky urcite. V Gennetu jsem to uz nestihla se vcas objednat, nesedela velikost mimiska,takze jsem objednana do Prenatalu v Brne. Proc to nemit komplikovane,ze?
Není tady
Jinak i já se přidávám do klubu rodin,kde se bude sedět doma..... nikdo k nám ani nedorazí,takže to vidím,že budu ve 22 hodin tůhoš na gauči a budu se muset nechat od manži na půlnoc budit...teda pokud nezachrápne taky takže možná budík na mobilu to radši bude jistit,aby jsme aspoň zvládli přípitek
Upravil(a) Mateska01 (30. 12. 2009 22:48)
Není tady
Tak holky poslední ftípek v tomto roce příští rok nám už třeba do smíchu nebude
Tři studenti jednoho gymnázia se pravidleně scházeli vždy po deseti letech s
úkolem, zorganizovat pomaturitní přátelské setkání všech absolventů ročníku.
A na čem se dohodli?
Po deseti letech:
Půjdeme do hospody U tří koťátek. Servírky tam mají pěkná prsa
Po dvaceti letech:
Půjdeme do hospody U tří koťátek. Čepují tam výborné pivo.
Po třiceti letech:
Půjdeme do hospody U tří koťátek. Kdo bude chtít, dostane tam i
dietní stravu.
Po čtyřiceti letech:
Půjdeme do hospody U tří koťátek. Mají tam bezbariérový přístup.
Po padesáti letech:
Půjdeme do hospody U tří koťátek. Ještě jsme tam nebyli.
Není tady
Holky tak Vám všem do nového roku 2010 přeji hodně zdraví, stěstí a spokojenosti..............
Není tady
Ahoj holky, také vám s Honzíkem přejeme hodně štěstí a zdraví v roce 2010. Hlavně aby dítka nezlobila a my měly pevné nervy, že.
Matesko bylo to super, to víš manža chtěl ještě na nákup a dítko bylo takydocela mimo.
Nakonec k nám dorazili kamarádi a do pul 4 jsme pařili Bang. Ohňostroje nad práglem super, jen ten rachot vzbudil malýho a bylo po legraci. A teď jdu odpočívat, tatínek je marod ajá nevyspalá
Není tady
Zdravím všechny kecalíny v novém roce!
Tak k nám nakonec dorazil švagr...přišel asi 10 vteřin před půlnocí,tak jsme měli v přípitku docela skluz....takže pokud platí,že jak nový rok,tak po celý rok....tak to se budu klouzat 365 dní to bude pěknej rachot... Jinak ohněstroj byl u nás v pohodě...dokonce nebyla ani mlha,takže bylo hezky vidět...děti ho prochrněli úplně celej a ani se nehnuli
Manža odpadl asi ve 2 ráno a já se švagrem krafala až do 5,takže včerejšek jsem tu potácela,jako mátoha...
Dneska tady padá sníh,tak odpoledne půjdeme testnout boby
Není tady
Matesko, no nakonec jsi to neprospala, vidíš.. já taky byla prvního dost hotová, zvlášť, když tatínek teď kempuje v ložnici a má pánskou chřipečku. My dnes taky vytáhli boby, ale dost to taje, nic moc... jo a co ta avizovaná ponorka?
Odpoledne vyrážíme do města pro léky, musím kompletně vyprat a uklidit, přístí týden máme nabitý..
Není tady
Ahoj holky,
také opožděně přejeme pěkný nový rok, hodně zdraví a štěstí...... nastávajícím maminám pohodový porod a zdravé mimísky na konci.....
tři týdny dovolené utekly jako voda a v pondělí zase do práce, fakt mi to teď v pracovním procesu tak letí.....
na boby jsme ještě nešli, nějak to tu roztaje vždycky dřív než se vymotáme......
Není tady
Matesko tak jak dopadl test bobu? nás to čeká dneska tak jsme zvědavá. My jsme na silvestra hráli hru česko v otázkách a odpovědích a bylo to celkem super...tak jsem se nasmála spíše tedy sama sobě páč jsem zjistila jak se znalosti v mateřství vykouřily z hlavy....
Není tady
Dobré ranko ženy! Tak hlásím,že boby sklidili velký úspěch Naši z nich byli úplně vedle...tak dneska jdeme dát po obídku pěkně opáčko
Sněhu nám docela napadlo a na žádné roztávání to nevypadá...do toho nám krásně svítí sluníčko,tak to snad do odpoledne vydrží.
Bensi ponorka sice trošku byla,ale dalo se to ustát....čekala jsem,že to bude horší
Famozko s tím českem....už jsem o té hře slyšela,že to je prý dobrý...ale myslím,že bych dopadla,jak sedláci u Chlumce s těma mýma vědomostma...
Upravil(a) Mateska01 (3. 1. 2010 19:25)
Není tady
Matesko, a jak dopadli ti sedláci
ba ne, to ještě vím, ale hra je super, příbuzní ji mají a občas jsem radila mezi hraním s Honzíšem. Ale kde že ty loňské sněhy jsou..
Jo boby jsou fajn, jen toho sněhu moc tady není, spíš symbolicky..
Není tady
Dobré ráno ženy! Zdravím i ty,kterým opět začal pracovní proces...viď čekan... ale myslím,že fůře lidiček se i do práce chtělo...pro změnu si odpočinout od rodiny.... já jsem svým způsobem taky ráda,že ustanou nějaké rodinné návštěvy a chlap si od nás odpočině v práci a nebude mi krafat do rozvržení dne s dětma.... takže halelujá...svátky a konec roku za náma a celý rok se pomalu budu zas duševně připravovat na ty další
Jinak včera jsme krom bobů testli i sáňky a líbili se možná víc Terča po každé jízdě nadšeně hlásila "eště"
takže myslím,že náplň času na víkendy je u nás docela jasná
ale sama přes týden si to s nima fakt nedám,páč Mates řádí jak šus a černá ruka dohromady.....udělá mi pápá a zdrahá haldama sněhu někam do dáli.....
Bensi a k těm sedlákům..... neskončili oni někde v hospodě...po vítězné bitvě?
Upravil(a) Mateska01 (4. 1. 2010 8:22)
Není tady
ahojik bábovky,
tak jsme zas doma slaměný, no, musím říct, že mít taťku doma tak často a tak dlouho je teda nad mé síly
Tady sněží, ale jen málo, je ti asi 3cm sněhu - na tom se nedá nic a navíc Kladno je placka, kopeček žádný, asi si to vynahradíme v Příbrami, když sníh vydrží.
Za chvilku vyrazíme na nákup, jsme vyžraný - to se zapotím s těma golfkama...
Jo, předevčírem jsem s sebou dost ohavně sekla, ujely mi nohy na ledu pod sněhem. Naštěstí jsem si narazila jen bpk, břicho zůstalo netknuté, ale otřesená jsem byla pořádně a bok mě bolí jak čert. A víte co? Ten můj nade mnou stál a ani mi nepomoh vstát...
Není tady